Jullie zijn geen christenen. Jullie zijn geen Joden. Jullie zijn geen moslims. En jullie zijn zeker geen atheïsten. Jullie hebben allemaal dezelfde god, en zijn naam is ‘regering’. Jullie zijn allemaal leden van de meest kwaadaardige, krankzinnige, destructieve sekte uit de geschiedenis. Als er ooit een duivel was, dan is het de staat wel. En jullie aanbidden het met heel jullie hart en ziel.” ~ Larken Rose, The Iron Web

Er valt veel te zeggen over het kwaad in het Midden-Oosten en de absolute gruwelijkheid van de Israëlische regering en Hamas, het beweerde ‘leiderschap’ (de heersende klasse) van Israël en Palestina. De regerende aspecten van beide zijn waanzinnig slecht, psychopathisch, en deze entiteiten zijn moordenaars van onschuldigen. Ze zijn nauw met elkaar verbonden, omdat Hamas werd opgericht, gesteund en gefinancierd door de zionistische Israëlische regering en haar zogenaamde ‘inlichtingendienst’ Mossad, en voortdurend werd gebruikt tegen de mensen van beide landen. Maar dit is slechts het topje van de ijsberg, want vrijwel alle regeringen overal ter wereld handelen op dezelfde manier, ook al is de terreur in sommige gevallen minder groot. In feite steunen de Amerikaanse regering, de CIA en anderen Israël volledig, tot groot nadeel van al deze landen.

Na veel onderzoek lijkt het overduidelijk dat deze situatie in Israël lang gepland was, zoals bijna altijd het geval is, en bijna zeker een valse vlag aanval was, bedoeld om de steun van het Israëlische volk en een groot deel van de westerse wereld te krijgen, zodat ze de genocide op de 2 miljoen Palestijnse mensen in Gaza zouden accepteren en steunen; voornamelijk ongewapende, onverdedigde, vrouwen en kinderen. Veel van de verslagen en beweringen over wreedheden in Israël door de medeplichtige media, zijn ontmaskerd als leugens, maar als dat voor iemand een verrassing is, zou ik verbaasd zijn. Natuurlijk is elke daad van geweld en dood van burgers aan beide kanten afschuwelijk, maar veel is verkeerd voorgesteld om de slachting en moord op de weerloze bevolking van Gaza te rechtvaardigen, die opgesloten zit in een ommuurd concentratiekamp dat door het Israëlische leger gepatrouilleerd wordt. Bijna elke claim is verdacht geworden, en in wezen hadden deze geclaimde terreurdaden alleen kunnen plaatsvinden als dat altijd al het gewenste plan van de Israëlische heersende klasse was. Dit is geen verrassing, het was geen ongeluk of schending van de Israëlische veiligheid, want de enige manier waarop dit naar mijn mening had kunnen gebeuren, was als het een vooropgezet en geleid complot was om de eliminatie van Palestina te bewerkstelligen, door ook het Israëlische volk te gebruiken en op te offeren, en mogelijk ook om een regionale of wereldoorlog op grotere schaal te bewerkstelligen waarbij Iran en Rusland betrokken zijn.

  Rusland: LGBT-propaganda verboden - Om kinderen te beschermen tegen gendertheorie en pedofilie

De Israëlische regering en het Israëlische leger hebben vele daden van terreur, valse vlaggen, samenzwering, bombardementen, agressieve oorlog en moord gepleegd tegen de mensen in het Midden-Oosten, maar ook tegen de VS, Groot-Brittannië en anderen over de hele wereld. Deze verklaring is feitelijk, maar is niet bedoeld om de genoemde personen vrij te pleiten van dezelfde misdaden tegen de mensheid, vooral gezien de geschiedenis van het moorddadige beleid van het Amerikaanse en Britse imperiums, samen met hun westerse bondgenoten. Het is altijd mijn standpunt geweest dat de Amerikaanse regering en haar leger, inclusief de CIA, en elke medeplichtige bureaucratie, de ergste en meest agressieve oorlogszuchtige van alle natiestaten in de geschiedenis zijn geweest, en Israël is al tientallen jaren medeplichtig en nauw betrokken bij veel van dat bloedvergieten.

Deze huidige situatie is puur kwaadaardig, en zou kunnen leiden tot gebeurtenissen die de wereld op zeer rampzalige en dodelijke manieren voor iedereen zouden kunnen veranderen; zelfs in die mate dat de mensheid erdoor bedreigd zou kunnen worden. Maar dat brengt ons bij het echte probleem in al onze levens, en legt de grootste bedreiging voor de menselijke bevolking bloot, namelijk elke centrale autoriteit, regering en heerschappij. U ziet dat geen enkele regering ook maar iets geeft om de mensen, omdat degenen die ervoor kiezen om te regeren monsters zijn die alleen maar uit zijn op geld, macht en controle over degenen die ze overheersen. Ze geven geen zier om wat zij beschouwen als de “nutteloze eters” en behandelen iedereen als schapen die tot onderdanigheid en meegaandheid moeten worden gedreven of afgeslacht ten behoeve van de agenda’s van de staat.

  Blinken's blunders belichamen het failliet van de Amerikaanse macht en diplomatie

In deze huidige afschuwelijke aanval op onschuldigen zijn de mensen in Gaza het eerste doelwit, maar dit zal alleen maar leiden tot meer moorddadige aanvallen op onschuldigen in de toekomst. Niemand van ons is veilig zolang deze afschuwelijke regeringen überhaupt mogen bestaan. Dit is wat volledig begrepen moet worden door de schijnbaar hulpeloze massa die op regeringen blijft vertrouwen om hen te leiden, te domineren en te controleren.

De houding die vandaag de dag het meest overheerst onder de mensen op deze aarde is onzekerheid, wat leidt tot onverschilligheid. Het lijkt erop dat alleen de zeer weinigen bereid zijn om de realiteit onder ogen te zien, terwijl bijna de hele bevolking er vrijwillig voor kiest om te vertrouwen op het plan van een meester voor hun leven. Ieder van ons is tot zoveel meer in staat, maar de moed om de waarheid te accepteren ontbreekt, en dit leidt tot een apathische houding die zo krachtig is dat de natuurlijke staat van de mens, namelijk vrijheid, niet mogelijk is. Zoals Carl Yung het verwoordde:

“Uw visie wordt pas helder als u in uw eigen hart kunt kijken. Wie naar buiten kijkt, droomt. Wie naar binnen kijkt, ontwaakt.”

Het leven draait niet om het buigen voor de wil van anderen, het draait niet om de invloed en mening van buitenaf, de verwachtingen van de maatschappij, groepsdruk of angst. Alle macht, zoals Nietzsche zo correct stelde, ligt bij het zelf, niet bij anderen, en zelfbeschikking brengt iemand naar een plaats van vertrouwen in plaats van een plaats van onderwerping en meegaandheid. De natuurlijke staat van het individu is om macht over zichzelf te krijgen, maar nooit om macht over anderen te zoeken. Zij die voor het laatste kiezen, iedereen die ervoor kiest om te heersen, zijn bezweken aan psychopathie en zouden beschouwd moeten worden als de gesel van de aarde. Ze lijken alleen maar sterk omdat degenen over wie ze heersen zwak zijn. Alle verantwoordelijkheid ligt bij een ieder van ons en berust nooit op collectieve waanzin.

  Wanneer sluiten ze het internet af?

We leven in een wereld van autoriteit. We leven in een wereld waarin sommigen beweren de waarheid in pacht te hebben en grote kennis te bezitten, maar het is slechts hun kennis en hun waarheid alleen, want zij kunnen niet alle kennis bezitten. Niemand op aarde kan slechts een oneindige hoeveelheid weten van wat er te weten valt. Met andere woorden, geen enkel individu weet iets van wat er te weten valt. We zijn stuk voor stuk unieke individuen, we zijn geen drones die gebruikt en gecontroleerd moeten worden, maar er zijn mensen die doen alsof ze alwetend zijn, en die beweren de ultieme waarheden in pacht te hebben, en die willen heersen als meesters over alle domeinen. Alle autoriteit van de één over de ander is absurd, omdat we autonome wezens zijn en niet bedoeld zijn om geregeerd te worden. Blinde gehoorzaamheid is wat “gezag” wil, en alleen verdorven monsters houden vast aan deze waanzin.

Wat er met het Palestijnse volk gebeurt, en met een deel van het Israëlische volk, is slechts een voorproefje van wat er met de rest van u kan en zal gebeuren. Dit negeren is alle logica en rede opgeven. Amerikanen hebben al lang geleden alle vrijheid opgegeven en stevenen af op een ramp. Kijk diep in wat er de afgelopen jaren is gebeurd, kijk diep in de wereld, en begrijp dat alle tirannie buiten binnenkort ook tirannie binnen zal zijn. De enige uitweg is om alle regeringsheerschappij te elimineren, om nooit te gehoorzamen, om nooit toe te staan dat uw leven beheerst wordt door anderen die valse superioriteit over u claimen, om nooit enige regering of staatsagressie van welke aard dan ook te steunen, en om absoluut alles in twijfel te trekken.

“Actie is hoop. Er is geen hoop zonder actie.” ~ Ray Bradbury


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Het is niet de ‘Israël-Hamas oorlog’, het is het Israël-Gaza bloedbadVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraëlische inlichtingendienst plotseling in staat om Hamas-communicatie te onderscheppen
Volgend artikelWaarom een mondiale wereldregering het uiteindelijke doel van miljonairs is. “Het doel is dat je niets bezit”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Er is geen entiteit genaamd ‘Palestina’ en ‘het Palestijnse volk’ bestaat niet.
  Het zijn mensen die in het verkeerde land leven met de verkeerde religie die gebaseerd is op een hersenschim, want de Mohammed van de islam heeft nooit bestaan!
  Jay (Smith) DESTROYS THE BIOGRAPHY OF MUHAMMAD in 20 minutes! https://www.youtube.com/watch?v=walncNs3sOw
  Maar die religie gebiedt hen wel om Joden en Christenen te haten en om heel ‘Palestina’ voor zichzelf op te eisen.
  Alleen een duivels persoon kan het op zijn geweten hebben om zo’n religie te hebben laten ontstaan opdat mensen zeggen ‘Hamas, Hamas, alle Joden aan het gas!’.
  Het probleem zou vandaag zijn opgelost indien de Arabieren die zich “Palestijnen” noemen zouden erkennen dat Israël door de God van Israël (oorspronkelijk de aartsvader Jakob) aan de Joden is gegeven en dat ze net als de Israëlische Arabieren in vrede met de Joden zouden moeten samenleven en dat ze zouden moeten breken met de afgrijselijke islam die een vloek is voor henzelf en hun kinderen en iedereen.
  Veel moslims zijn door het werk van Jay Smith al van gedachten veranderd en hebben de duivelse islam verlaten.

  • Religies zijn alleen maar ontworpen om “verdeel en heers” toe te passen. Net als racisme, seksisme en alle andere “verschillen” in de mens. We moeten stoppen met “wij tegen zij” denken en stoppen met elkaar te vechten. Zodra mensen beslissen om niet meer met elkaar te vechten zijn die globalistische satan lovers meteen klaar. Ze hebben ons nodig om oorlog te voeren, zodra we dat weigeren en elkaar respecteren is het klaar voor hun. Ze zullen altijd hun uiterste best blijven doen om ons te scheiden en om wat voor reden dan ook elkaar te laten haten. Daar moeten we mee stoppen! Stop met haten en respecteer elkaar. Zelfs op deze site, waar iedereen wakker zou moeten zijn, is het alleen maar “wij tegen zij” denken. We zijn allemaal mensen en samen staan we sterk.

 2. Georganiseerde religies zijn allemaal geïnfiltreerd, vanaf t moment van bestaan, door de duistere machten..perfecte manier om hele volkeren dom, bang, en slaafs te maken. Het werkt zo goed dat mensen als de malle hun godsdienst met bommen, granaten en woede verdedigen. De langstdurende psy-op in de geschiedenis van de mens. Wordt toch wakker en keer naar binnen…

  • Uit een oud boek: “Het hart van de mens is bedrieglijker dan alle andere dingen. Het is door en door slecht. Wie kan werkelijk weten wat er diep in zijn hart is?”

   • @Hans…

    Pfff… in het hart is alles liefde, in het hoofd wordt alles oorlog. We leven in een (westerse) wereld die alleen nog zn hoofd gebruikt, daarom is er overal oorlog. Psychopaten gebruiken uitsluiten hun hoofd. Niks is zo gevoelloos en veranderlijk en veraderlijk als het hoofd.

    U kakelt gedachten rond die U door de satanisten worden ingegeven, gedachten om te zorgen dat wij de liefde met ons verstand (be)leven. In Uw ego (gedachten) is geen liefde, alleen gedachten, in Uw hart is alles liefde.

    • @Hans…

     ‘Het zijn mensen die in het verkeerde land leven met de verkeerde religie die gebaseerd is op een hersenschim, want de Mohammed van de islam heeft nooit bestaan!’

     In je eerste reactie onder dit artikel zeg je dus dat moslims obv een hersenschim (gedachten) met de verkeerde religie leven. Daarmee zeg je dus dat verwarring een kenmerk van het hoofd is.

     Vervolgens zeg je ‘volgens een oud boek’… “Wie kan werkelijk weten wat er diep in zijn hart is?”

     Het hart ziet geen verschillen beste Hans, het hoofd leeft obv hersenschimmen. Kijk naar de gehele westerse mensheid die in de hersenschim leeft dat onze ‘leiders’ het goed met ons voorhebben. Het hoofd laat zich manipuleren, het hart wil als puntje bij paaltje komt alleen maar liefde. Het WEF heeft via onderwijs, politiek en de media onze hoofden/gehackt om ons van onze harten (de liefde) te ontkoppelen… omdat de satanisten dondersgoed weten dat ze ons uit onze harten moeten houden om ons te kunnen besturen/manipuleren om liefdeloze/harteloze dingen te doen.

   • Uit een oud boek…papier en inkt, niet per definitie waarheid..
    Klaus schwabb heeft ook boeken geschreven en over 500 jaar zeggen ze dat t een oud boek is met wijsheid, gewoon, omdat t oud is….
    Wetenschap (de echte) heeft al bewezen met metingen dat de frequenties van het hart de hoogste zijn van het menselijk lichaam. Hoger dan het huis, tuin en keuken gebruik van hersenen.

   • Amen. Uit datzelfde boek: ‘Bewaar uw hart boven alles wat te bewaren is, want daaruit zijn de uitgangen van het leven’.

    Het is duidelijk dat weinigen op sleutelposities hun hart hebben weten te bewaren. Ze hebben hun ziel verkocht.

    ‘Wat baat het een mens als hij de wereld wint maar zijn ziel erbij verliest?’

    ‘Vrees niet voor hen die het lichaam doden en daarna niets meer kunnen doen. Vrees veeleer Hem, die nadat het lichaam gedood is, macht heef om lichaam en ziel in de hel te werpen. Ik zeg u: vrees Hem’.

    De tijd is nabij dat alle mensen door hun regeringen voor de keuze worden gezet: ziel behouden in sterven of blijven leven met vooruitzicht van de hel. Openbaring 9, zesde bazuin.

 3. Wat mij eigenlijk verbaasd is dat de Islamitische buren de Palestijnen niet willen hebben, waarom?
  Omdat ze nooit terug gaan, zijn het herrieschoppers.
  Viel me gewoon op.

  • O.a. Jordanië heeft zeer slechte ervaringen met de “Palestijnen” destijds onder leiding van wijlen Yasser Arafat, die overigens in Egypte was geboren, maar dat geldt ook voor Libanon, Syrië en Egypte.

   • In de periode september 1970 (zwarte september) – juli 1971 lagen de Palestijnen (PLO) met de Jordaanse regering overhoop en de Jordanen o.l.v. koning Hoessein (1936 – 1999) trokken aan het langste eind met meer dan 3.000 dodelijke slachtoffers aan beide zijden tot gevolg.

 4. PRACHTIG en GEWELDIG artikel

  Klein foutje als ik mag : Deze zin

  “en hun waarheid alleen, want zij kunnen niet alle kennis bezitten. Niemand op aarde kan slechts een oneindige hoeveelheid weten van wat er te weten valt. Met andere woorden, ”

  Moet m.i. zijn:
  en hun waarheid alleen, want zij kunnen niet alle kennis bezitten. Niemand op aarde kan slechts een EINDIGE hoeveelheid weten van wat er te weten valt. Met andere woorden,

  dus geen oneindige kennis want al onze kennis is per definitie eindig!!!

  p.s. deze reactie van mij kan dan weg/

 5. Peace, you are dreamers.

  Realiseer : Paramatma… 🤔

  God is in elke levende en niet levende materie aanwezig.

  Than there will be peace.

  Scheppingen zijn louter zuivere Liefde.

 6. Madonna, Quavo – Eurovision Song Contest 2019
  https://youtu.be/VG3WkiL0d_U?list=RDVG3WkiL0d_U&t=534
  Kijk maar eens naar de vlaggen van de twee personen onder in het beeld op 08:54.
  Dit was dus in 2019.

  Stukje tekst:
  We can light up the dark Everyone has a spark
  Don’t tell me to stop ‘Cause you said so (Oh yeah)
  Your future is bright (Bright) Just don’t turn off the light (Lights)
  Tell the sun not to shine (Bright) ‘Cause you said so

  Dus……vertel de zoon om niet te schijnen.

  man man man wat een bagger.
  En wij schapen bekijken dit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in