De meesten van ons willen gewoon in vrede leven, maar leiders over de hele wereld bereiden zich voor op meer oorlog. Op dit moment lijkt het er zelfs op dat de hele wereld in de greep is van een ernstige vorm van oorlogskoorts. Terwijl ik dit artikel schrijf, waarschuwt de Economische Gemeenschap van West-Afrikaanse Staten dat ze het land Niger kan binnenvallen als de leiders van de staatsgreep president Mohamed Bazoum niet in ere herstellen. Natuurlijk zijn de leiders van de staatsgreep niet van plan om terug te krabbelen, en dus zal er waarschijnlijk oorlog komen. Maar dat zal een relatief klein conflict zijn in vergelijking met andere conflicten die aan de horizon opdoemen, schrijft Michael Snyder.

Maandag vernamen we dat meer dan 3.000 Amerikaanse troepen zijn aangekomen in de Rode Zee

Meer dan 3.000 Amerikaanse militairen zijn aangekomen in de Rode Zee aan boord van twee oorlogsschepen, als onderdeel van een versterkte reactie van Washington na de inbeslagname van tankers door Iran, zei de Amerikaanse marine maandag.

De inzet maakt deel uit van een groeiende militaire uitbreiding van de VS in de gespannen waterwegen van de Golf, die van vitaal belang zijn voor de wereldwijde oliehandel, en bracht Teheran er maandag toe om de VS te beschuldigen van het aanwakkeren van de regionale instabiliteit.

Dit maakt deel uit van een voortdurende inspanning van de regering Biden om de Amerikaanse strijdkrachten in de regio te versterken, en men hoopt dat een grotere Amerikaanse aanwezigheid Iran ervan zal weerhouden om nog meer schepen onder internationale vlag in handen te krijgen…

Hun komst volgde op een aankondiging van de VS vorige maand dat ze een destroyer, F-35 en F-16 gevechtsvliegtuigen, samen met de Amphibious Readiness Group/Marine Expeditionary Unit, naar het Midden-Oosten zouden sturen om Iran ervan te weerhouden schepen in de Golf in beslag te nemen.

Het Amerikaanse leger zegt dat Iran de afgelopen twee jaar bijna 20 schepen onder internationale vlag in de regio in beslag heeft genomen of heeft geprobeerd om deze in handen te krijgen en het Witte Huis van Biden wil meer troepen in de regio om klaar te staan om Iran aan te vallen als dat nodig is, zoals Breitbart News meldde.

Ondertussen wordt gemeld dat de stad Damascus zojuist “opgeschrikt werd door Israëlische raketaanvallen“…

Na weken van relatieve rust werd de Syrische hoofdstad Damascus in de vroege ochtenduren van maandag opgeschrikt door Israëlische raketaanvallen, waarbij vier Syrische soldaten om het leven kwamen en verschillende soldaten gewond raakten, aldus het staatsagentschap SANA.

De aanval veroorzaakte ook niet nader omschreven “materiële schade” – terwijl meerdere inkomende projectielen naar verluidt werden onderschept door de Syrische luchtverdediging. Op video’s die in de nasleep opdoken, leken ’s nachts onderscheppingsexplosies boven de stad te zien.

De spanningen in het Midden-Oosten zijn in decennia niet zo hoog geweest, en een grote oorlog kan letterlijk elk moment uitbreken.

  Rusland eist internationaal onderzoek na rapport Seymour Hersh over bomaanslagen Nord Stream

Maar ik denk niet dat planners in het westen een grote oorlog in het Midden-Oosten verwachten in 2023.

Mijn persoonlijke mening is dat als er een grote beweging in de regio gepland is, dat in 2024 zal zijn.

Ondertussen gaat het veelgehypte “tegenoffensief” in Oekraïne niet erg goed

Op 3-5 augustus verloren de Strijdkrachten van Oekraïne (AFU) 2.040 extra manschappen, wat het aantal Oekraïense slachtoffers op meer dan 45.000 brengt sinds het begin van het “tegenoffensief” op 4 juni. De AFU heeft ongeveer 200.000 gevechtssoldaten, waarvan er 36.000 de afgelopen maanden zijn getraind op NAVO-bases zoals Grafenwöhr, Duitsland.

Op het Russische Sputnik News noemde US Maj. Scott Ritter de Oekraïense aanval op de zwaar verdedigde Russische linies met onervaren troepen en zonder luchtsteun een “bloedbad”, waarbij de Oekraïners 10 tegen 1 verliezen leden in vergelijking met de Russen. Ritter noemde de “weg naar Rabotino” ten oosten van Zaporizja “a highway to hell”.

Ritter heeft helemaal gelijk. Oekraïense troepen worden afgeslacht door goed voorbereide Russische verdediging, en elke dag worden er meer jonge Oekraïners de dood ingestuurd.

Dit “tegenoffensief” had de campagne moeten zijn die het tij van de oorlog zou keren, maar in plaats daarvan zijn het de Russen die op dit moment oprukken

Rusland verklaarde dat zijn troepen drie kilometer waren opgerukt langs het Kupiansk front in het noordoosten van Oekraïne.

Het Russische ministerie van Defensie zei dat het de afgelopen drie dagen zijn positie langs de frontlinie had “verbeterd” en Oekraïense tegenaanvallen bleef afslaan.

“In de afgelopen drie dagen bedroeg de opmars van Russische troepen… 11 kilometer langs het front en meer dan drie kilometer diep in de verdediging van de vijand,” zei het ministerie.

Maar in plaats van aan te dringen op vrede, blijft de regering Biden volhouden dat we meer middelen in deze oorlog zullen steken “zolang het duurt”, en dus blijven beide partijen de zaken gewoon escaleren.

  Plagen, cyborgs en supersoldaten: Pentagon onderzoekt op biotechnologie gebaseerde oorlogsvoering

Aan de andere kant van de planeet blijven de Chinezen zich voorbereiden op een invasie van Taiwan.

En als de Chinezen eenmaal binnenvallen, zijn de VS en China meteen in oorlog.

De meeste mensen lijken niet te begrijpen hoe dicht we echt bij zo’n scenario zijn. De Chinese regering is absoluut besloten tot een “hereniging” met Taiwan, en er is net een achtdelige documentaire uitgekomen op de Chinese televisie die helpt om het grote publiek mentaal voor te bereiden op het conflict dat in het verschiet ligt

China heeft een nieuwe documentaire vrijgegeven over de voorbereidingen van het leger om Taiwan aan te vallen en laat soldaten zien die beloven hun leven te geven als dat nodig is, terwijl Peking zijn retoriek tegen het door zichzelf geregeerde eiland blijft opvoeren.

“Chasing Dreams”, een achtdelige docuserie die eerder deze week door de staatsomroep CCTV werd uitgezonden ter gelegenheid van de 96e verjaardag van het Volksbevrijdingsleger, toont militaire oefeningen en getuigenissen van tientallen soldaten, waarvan er verschillende verklaren bereid te zijn om te sterven bij een mogelijke aanval op Taiwan.

Deze achtdelige documentaire zou niet op de staatstelevisie zijn als de centrale regering dat niet wilde.

Hierin geven sommige leden van het Chinese leger aan dat ze van plan zijn om letterlijk hun leven te geven als dat nodig is om Taiwan in te nemen…

“Als er oorlog uitbreekt en de omstandigheden te moeilijk zijn om de zeemijnen veilig te verwijderen in een echt gevecht, zouden we onze eigen lichamen gebruiken om een veilige weg vrij te maken voor onze landingstroepen,” zei Zuo Feng, een kikvorsman bij de mijnenveger-eenheid van de PLA-marine, in een getuigenis.

Li Peng, een piloot van het Wang Hai Squadron van de PLA Luchtmacht, sloot zich aan bij zijn verklaring en zei dat zijn “gevechtsvliegtuig de laatste raket zou zijn die op de vijand af zou stormen als ik in een echt gevecht al mijn munitie opgebruikt zou hebben.”

Denkt u dat de meeste Amerikaanse soldaten vandaag de dag hetzelfde niveau van toewijding hebben?

Uiteindelijk zou het Amerikaanse leger wel eens tegelijkertijd tegen Rusland en China kunnen vechten, en daarom is een incident voor de kust van Alaska zo angstaanjagend

Elf militaire schepen uit China en Rusland die vorige week in de buurt van de Aleoeten werden aangetroffen, werden opgewacht door vier destroyers van de Amerikaanse marine, aldus de twee Amerikaanse senatoren van Alaska.

De twee Republikeinse senatoren, Dan Sullivan en Lisa Murkowski, gaven zaterdagavond een gezamenlijk persbericht uit waarin stond dat ze op de hoogte waren gebracht van de operatie.

“We hebben nu al enkele dagen nauw contact met de leiding van Alaska Command en hebben gedetailleerde geheime briefings ontvangen over de buitenlandse schepen,” zei Murkowski.

De regering Biden heeft de Russen en Chinezen eindeloos geprovoceerd, en dit heeft ze alleen maar in elkaars armen gedreven.

  Oekraïne lanceert zijn tegenaanval

Voordat ik dit artikel afsluit, moet ik ook de Noord-Koreanen noemen, want zij hebben zojuist gedreigd om de VS voor het einde van deze eeuw te “vernietigen”

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Noord-Korea heeft deze week gezworen dat het land de Verenigde Staten zal “vernietigen”, en voegde eraan toe dat de VS deze eeuw beëindigd zou worden.

“Mochten de VS ervoor kiezen om onze Republiek te kwetsen, dan zullen we hen vernietigen door al onze militaire kracht te gebruiken die we tot nu toe verzameld hebben,” zeiden de Noord-Koreaanse diplomaten donderdag in een verklaring, de 70e verjaardag van de wapenstilstand in de Koreaanse oorlog.

“De Koreaanse Oorlog in de vorige eeuw markeerde het begin van de ondergang van de VS. Nu, in de 21e eeuw, zal de VS onherroepelijk ten onder gaan.”

We leven zeker in een tijd van “oorlogen en geruchten van oorlogen“, en ik ben er volledig van overtuigd dat 2024 zo’n belangrijk keerpunt zal zijn.

Als het Westerse volk echt zou begrijpen welke verschrikkingen de komende oorlogen zullen veroorzaken, dan zouden er nu al miljoenen mensen op straat protesteren.

Maar dat doen ze niet.

De meesten van ons gaan er gewoon van uit dat onze leiders precies weten wat ze doen en alles onder controle hebben.

Helaas is precies het tegenovergestelde waar.

We stevenen af op een wereldwijd conflict, en de meeste wereldleiders lijken in dit stadium niet eens geïnteresseerd om over vrede te praten.

Het ondenkbare nadert dus snel, en de meeste mensen zullen absoluut verblind zijn door de nachtmerrieachtige gebeurtenissen die zich op het punt staan te voltrekken op onze planeet.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Omgekocht om te liegen en massaal te misleidenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNiger verwerpt de Westerse op regels gebaseerde orde
Volgend artikelSeksuele voorlichtingsgroep adviseert kinderdagverblijven om “Seksuele spelletjes” en naakt “Ontdekkingsruimten” te creëren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. As we are, so is society… we moeten allemaal innerlijk aan de slag.

  Er is maar één relevante zin in dit hele artikel en krijg ik gewoon niet weg gekauwd omdat het allemaal krankzinnig is dat wij het allemaal toestaan/laten gebeuren.

  ‘De meesten van ons willen gewoon in vrede leven, maar leiders over de hele wereld bereiden zich voor op meer oorlog.’

  WIJ zijn met miljarden, zij zijn met hooguit duizenden.

  • Beste Let God sort them out,

   En intussen kijkt iedereen om zich heen, op zoek naar de redder……

   Fijn te bemerken dat je weer te lezen,LGSTO.

  • Ja wij zijn met miljarden, maar niet georganiseerd (verdeel en heers)

   stel dat slechts 1% slecht is en of meeloopt gehoorzaamt aan het slechte/kwaad.

   1% van 8 miljard = 80 miljoen mensen die ‘georganiseerd’ zijn in het SSysteem, dat is het probleem, zolang het SSysteem niet in elkaar stort kunnen ze doorgaan.

   Het SSysteem zal vernietigd moeten worden, of van binnenuit, of door? of door het volk en je zal No Mercy voor het inhumane soort moeten hebben, net zoals zij het niet voor bv dieren hebben als ze weer gaan, preventief ruimen…

   • Helemaal waar.

    Er zijn grenzen, kijk naar ceucescu en de Berlijnse muur..

    Er hoeven maar een paar te flippen en de rest van de kudde volgt.

    De kunst voor de elite is om niet te ver te gaan en te balanceren op het randje. Dat doen ze tot dusverre goed. Het westen leest een artikel heeft een mening en wat commentaar en organiseert daarna Whatsapp de bbq voor het weekend en gaat verder met zijn Netflix serie.

    Op het moment dat het existentieel wordt gaat het anders vermoed ik. Er is een leegloop in de tweede kamer l, die zullen vooral in NGO’s verder gaan met hun agenda. Democratie is de illusie dat mensen een keus hebben. Alleen dan accepteren Ze het programma

    • @Sjaak, de Berlijnse muur ging neer op 09.11.1989, keizer Wilhelm II (1859 – 1941) deed afstand van de troon op 09.11.1918, op 09.11.1923 vond de mislukte staatsgreep (Bierkellerputsch) plaats van de NSDAP (nazis) & de Kristallnacht was in de nacht van 09/10.11.1938.
     De eerste vlucht van een Saturnus V-raket door de NASA (never a strange answer/ not a space agency) vond plaats op 09.11.1967 als voorbereiding voor bemande vluchten (!).
     Op 09.11.1983 was de ontvoering van biermagnaat Freddy Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer. Heineken heeft persoonlijk de hand gehad om in de naam Heineken op de etiketten de drie e’s enigszins te kantelen waardoor je na het 180 graden draaien, leest als 666 > Openbaringen 13:18:
     https://www.oponney.pt/internacional/a-bebida-satanica-tem-nome-heineken/.
     De laatste overval van de bende van Nijvel vond plaats op 09.11.1985 in Aalst en deze ‘bende van Nijvel’ heeft in totaal 29 (2 + 9 = 11) dodelijke slachtoffers gemaakt.
     David Petraeus (1952) treedt af als CIA-directeur op 09.11.2012.

    • Echte democratie functioneert wel degelijk, maar dat heeft de mensheid al ruim 3000 jaar niet meer gezien. Het systeem dat we hebben is make believe, poppenkast, niets anders. Zoek naar “Etienne Chouard” voor de plannen naar een systeem van echte, duurzame democratie.

   • @loekie…

    De transformatie zit in ons… als wij veranderen door onze ego’s los te laten, verandert alles. Zoals wij zijn, zo wordt de wereld. Er komt groot trauma aan en ego’s sterven aan grote trauma’s. Het collectief ego gaat eindigen en het collectief bewustzijn gaat in ons terugkomen. Eerst komt er 1 uit zn ego, dat worden er 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 248, etc, etc, etc… het zal niet te stoppen zijn. Er zullen mensen zijn die niet uit hun ego komen, maar dat zullen er weinig zijn. De keuze tussen ego en bewustzijn wordt simpel als de nachtmerrie groot genoeg wordt, dan willen we allemaal uit het ego ontwaken. Niks kan stoppen wat er gaat komen. Maar ze zullen het wel proberen.

    • … 256, 512, 1024…
     Jammer, gaat niet lukken. De kleine egoïstische en onverschillige egos zullen met hun wensen, ideeën, lease Golfje, prikjes en dansen met Jansen voor een frikadel ten onder gaan.

     • @Casse… klopt… tenzij ze dat allemaal verliezen omdat ons financiële systeem volledig instort. We moeten totaal failliet gaan en dan komt het er op aan dat de miljoenen (half) wakkeren hun rug recht houden en niet aan de cbdc’s gaan meedoen. Een deel van de groep die je beschrijft is gewoon als hardcore junkie verloren, maar een veel groter deel is alleen high van al het consumeren en kan nog wel ‘cold turkey’ afkicken.

    • “De transformatie zit in ons… als wij veranderen door onze ego’s los te laten, verandert alles.”

     Hoe is, in dit verband, de houding van middenstanders op te vatten?
     Is dat ook niet “ikke, ikke, ikke”? Ik vraag me af hoe dat psychologisch werkt.

     Onder-nemen; een vreemd woord. Nemen.

     • @bert raadhuis…

      De echte pandemie is ‘ikke ikke ikke’ en we doen er allemaal in meerdere of mindere mate aan mee. Dat ‘ikke ikke ikke’ is een uitkomst van luxe en de consumptie maatschappij. Als die luxe en de consumptie maatschappij wegvallen, wordt alles noodgedwongen weer ‘WIJ’. Het financiële systeem moet en gaat instorten. De vijand mikt erop dat ze ons met ‘ikke ikke ikke’ de cbdc’s in kunnen lokken. De massa zal ook door ‘ikke ikke ikke’ gaan meedoen met de cbdc’s. Het komt dus neer op ONS!!! De wakkeren miljoenen moeten echt stand houden en weigeren, maar dat vraagt offers. We zullen zien of de wakkere groep de daad bij het woord gaat voegen. Ik zeg je dat ik alles ga weigeren, ten koste van alles. Ik ga liever zwerven, dan dat ik in dit systeem moet meedoen. Het gaat echt aankomen op de wakkeren en onderlinge samenwerking. Tot nu toe hebben de wakkeren volgens mij nog echt door dat de oorlog binnenkort om offers gaat vragen. Grote offers. We worxen uit de matrix gezet. Kijk die film maar om te zien hoe rauw het leven buiten de matrix is. In de film is de wereld ondergronds en donker, in werkelijkheid is de wereld buiten de matrix groen en natuur ipv stads en met voorzieningen. Maargoed… binnenkort zal iedereen een keuze moeten maken om mee te blijven doen in een ‘ikke ikke ikke’ matrix of uit te stappen en samen wat anders te gaan creëren.

      Filmtip; Demolition Man

     • @bert raadhuis…

      Interessant dat je opmerkt dat het woord ONDERnemen vragen oproept. Onze taal zegt heel veel over de gevangenis waar we in leven.

      Denk ook een na over ONDERwijs. Ons hele ONDERwijs is ingericht om ons ONDER de wijsheid te brengen. Zo zijn er meer woorden die gewoon in ons gezicht zeggen wat ze doen. Alles is door de satanisten gemaakt, ook onze taal. Gesproken taal = spreken of spreuken… het is magie. Taal is NLP.

      Voorbeeldje;
      Wimlex zei: niet normaal maken, wat niet normaal is.

      Die zin loopt niet lekker en onbewust maken mensen er snel van; normaal maken wat niet normaal is. Die zin klink en spreekt wel prettig. Ze hypnotiseren/manipuleren ons met ALLES en ze weten hoe wij werken als we onbewust zijn, daarom is alle gericht om ons onbewust te houden en niks is onbewuster dan ‘ikke ikke ikke’. Egoïsme is de echte pandemie.

      • @LGsto, de door bilderbergbilly uitgesproken zinsnede is geschreven door zijn tekstschrijver Jan Snoek. We moeten Deep Stater, jager & fervent He(6)ine(6)ke(6)n-consument Van Amsberg vooral niet groter maken dan-ie is.

       • Ik maak Bilderbergbilly toch niet groter? Ik leg uit hoe ze ons dmv NLP besturen. We worden constant met woordtruucjes gemanipuleerd. Jij en ik kijken daar wel doorheen, maar veel onbewuste mensen worden dmv NLP en tekstschrijvers als die Jan Snoek gewoon geprogrammeerd en bestuurt. Ze manipuleren ons dmv taal en alles om ons heen. Bilderbegbilly verzint dit niet, er zijn gewoon denktanks en tekstschrijvers en meester manipulators die de teskten maken. Elke politicus krijgt een media training waarin ze leren om NLP toe te passen. Je kan beter stoppen om dat te onderschatten en te beginnen om te begrijpen wat er eigenlijk gebeurt en hoe het werkt, want NLP is gewoon een keihard wapen dat heel goed werkt. En nee… Wimlex verzint niks zelf, hij is de clown die door hogere machten wordt bestuurd. NLP is gewoon een soort MKultra… en dat is een heel serieus en heel krachtig wapen. We moeten dat vooral niet onderschatten, maar gaan begrijpen zodat we het heel heel goed gaan herkennen.

 2. Zodra leger en politie weigeren om de bevelen van figuren als Bruls, De Jonge, Rutte, Nuland, Clinton, etc.. op te volgen is het snel afgelopen. Helaas zijn ze in China ook zo gek om “voor hun land” hun leven te geven. China… de tegenstander van de VS… met ook een sociaal kredietsysteem en uitbuiting van mensen in fabrieken… vroeger kon je nog in een hutje op de hei zitten, maar dat mag vanwege de stikstofcrisis ook niet meer.

  • Hoi,

   Voordat je een andere cultuur als gek verklaard kan ik je aanraden om je eerst in dat land en hun cultuur te verdiepen. Eens dat sociaal krediet hier ondenkbaar is en echt tegen ons individualisme in gaat wat zeker zo oud is als het Cristendom.

   Echter, in China (eigenlijk heel ZO Azie) hebben ze al 2500 jaar Confucianisme. In die filosofie moet je als mens altijd rekening houden met de gevolgen van je acties op anderen. Niet beperkt tot je familie, collega’s of zelf land waarin je woont. Als je collectief dient zal je als lid van het collectief beloond worden. Als er teveel het collectief niet dienen heb jij ook een probleem omdat je als coolectief dan niet de vruchten kan plukken waar de ”collectief loyalisten” hard voor gewerkt hebt. Jij bent dus medeverantwoordelijk om dissidentenn van het collectief te elimineren want zo wordt jij, als loyaal aanhangen van het collectief beroofd wordt.

   Je kan het eens of niet eens zijn met die filosofie maar dat is wat ze daar 2500 jaar hebben. Uiteraard doe ik met deze zeer korte samenvatting van die filosofie veel te kort aan deze visie.

   Echter, de helle populatie van China ”weet” dat het werkt. Ze weten van hun geschiedenislessen op school dat het westen de ”eeuw (eigenlijk meer) de vernedering van China op hun conto hebben en dat China verder altijd een grote werldmacht was en ze altijd rijk waren.

   De Chinezen met hun communistische partij hebben hun eigen ”sociale contract”. Vertrouw op de staat en draag bij aan het collectief en we worden allemaal rijker. Verraders aan het collectief pakken we aan. De grootouders van de Chinezen kunnen nog aan hun kleinkinderen vertellen wat voor armoede en ellende ze in leefden en hoe het nu zo goed is geworden. De ouders vertellen hun kinderen hoe het al beter was voor hen vs hun ouders maar hoeveel beter het nu is.

   Door dit beleid (zegt de regering en ze hebben een punt) zijn tussen de 600 en 800 miljoen mensen uit absolute armoede bevrijd aldus respectabele instituren zoals de VN, wereldbank et al. Wat het extra geloofwaardig maakt voor de bevolking is dat er zeer regelmatig zware straffen worden uitgedeeld aan ”elites”’die voor zichzelf gaan en niet voor het collectief.

   Om nog even terug te keren naar dat ”voor het collectief denken” en hoe diep dat in de cultuur zit. Als je in China voor een zero sum game (winnaar neemt alles) gaat wordt je maatschappelijk uitgekotst. Maakt niet uit hoe belangrijk je bent. Als je ook maar 1 deal maakt welke bekend wordt welke zero sum is is het exit voor je. Dan ben je niet meer welkom. Elke deal moet beide partijen wat opleveren.

   Velen zeggen dan, ja maar wat betreft de haven in Sri Lanka die de Chinezen nu voor 100 jaar in eigendom hebben? Ja, we hadden een deal, die konden ze, als land uiteindelijk niet betalen. Nu runnen wij dat voor een eeuw want wij kunnen het wel itt hen. Ze hebben nu een haven waar het land en de vele arbeiders die er werken wat hen ook helpt. Ze konden het niet zelf en we helpen ze dat te leren en wij profiteren er ook van ondanks de investering oorspronkelijk niets opleverde nadat we er zoveel geld in hadden gepompt.

   Ja, het is een heel ander basis idee hoe een samenleving hoort te werken. Maar we hebben er wel mee te dealen. Ze bieden de wereld een deal, zoals we kunnen zien vind de rest van de wereld het een goede deal, ”Bemoei je met met eigen interne zaken, wij met de onze. We zullen ons niet met jullie interne zaken bemoeien als jullie je niet met onze interne zaken bemoeien en laten we win win deals sluiten. Hoe die deals eruit zien zien we wel na onderhandelingen.

   Aangeizen de populatie zo pro collectief is vinden ze sociale krediet prima! Dit iit tot het westen. Daarom vinden instituties zoals het WEF, Rockefeller foundation et al het Chinese model zo fijn. Centale controle, welwilldende populatie ed. Veel prettiger dan die verdomde (in hun ogen) individualisten in het westen.

   Groeten,
   Hugo

    • Hoi,

     Graag gedaan en als je nog vragen hebt, stel ze gerust! Ik weet niet of ik ze kan beantwoorden maar zal mijn best doen.

     Groeten,
     Hugo

   • Beste,
    Ik kan mij wel vinden in wat je schrijft, je moet inderdaad eerst een cultuur leren kennen of tenminste al eens in het land geweest zijn om te kunnen oordelen.
    Ben zelf al in 2019 in verschillende Chinese steden geweest, en heb het dus gezien hoe de mensen er zijn
    En kom zeer regelmatig in Rusland vanaf 1996 al tot nu wel elk jaar .
    Groet

    • Hoi,

     Leuk om te lezen dat jij ook graag totaal andere culturen / landen bezoekt om te ervaren hoe zij samenleven met zulke andere waarden en normen en natuurlijk cultuur.

     Zlef vind ik oost Europa heel interessant om te bezoeken. Ik vind het facinerend om te zien hoe al die landen totaal anders omgaan met het communistisch verleden en de nieuwe realiteit.

     Het is mij wel duidelijk geworden dat het huidige Rusland uiteindelijk sterker is geworden na de val van de USSR. Al die ballast van vazallen hoefde het niet meer mee te slepen en betalen. Doet me denken aan een bepaald land Begint met een V en eindigd op een S. Het lot van de toekomstig vazallen kan je nu zien in oost Europa.

     Groeten,
     Hugo

   • Het werkt zo goed dat het feit dat men verantwoordelijk wordt voor degene die men per ongeluk aangereden heeft er toe leidt dat de automobilist meteen maar 6 keer heen en weer walst over het gewonde slachtoffer, en hem vermoord. Want de boete en afkoopsom voor doodrijden is een lachertje vergeleken met de verantwoordelijkheid waar je mee kunt komen te zitten als het slachtoffer ernstig verwond of invalide raakt.

    Die 6000 jarige “beschaving” is volgens mij broodnodig toe aan flink wat sleutelwerk.

    • Serpentza (Youtube account) heeft jaren in China gewoond, spreekt de taal vloeiend en is met een lokale dame getrouwd. Over de jaren zijn zijn schellen hem van de ogen gevallen en hij doet een boekje open over wat werkt en wat niet, maar stelt ook bijzonder schandalige zaken aan de kaak waar je broek van afzakt. Heel veel werkt daar niet, maar er wordt krampachtig over gelogen, en ze gaan daarbij over lijken.

     https://www.youtube.com/@serpentza/videos

     Veel plezier!

     • Inderdaad. Het is een aanbevelenswaardig kanaal.
      Ben het niet 100% met hem eens maar overwegend wel.
      Een ware eyeopener voor wie er zelf nooit gewoond heeft.

   • Sorry, Hugo, maar ik denk dat je teveel Chinese staatspropaganda leest.
    Ben je wel eens -voor langere tijd- in het land geweest?
    Ik bedoel niet een maadje vakantie als toerist maar bv. er een minstens een half jaar gewoond of meermaals er 2-3 maanden vertoefd? En praat je dan meer dan puur oppervlakkig met de locals?
    Ik kom sinds 19 jaar regelmatig in het land, heb er veel tijd doorgebracht en ben al ruim 15 jaar met een Chinese getrouwd en heb een heel ander beeld dan wat jij hierboven schetste.

    Chinezen zijn over het algemeen vrij nationalistisch dus in hun relatie met de buitenwereld zijn ze wel collectivistisch ingesteld maar binnenlands niet.
    Daar is het ieder voor zich, cq. voor zijn familie. Ja er zijn wel sterkere familiewaarden.
    En de meeste Chinezen waren de afgelopen decennia erg blij met de groei en toenemende welvaart die juist het resultaat was van het liberaliseren van markten sinds Deng Xiaoping de ommezwaai maakte en er door hem en zijn opvolgers stapsgewijs kapitalisme werd ingevoerd terwijl met de mond verder communisme beleden werd of zoals zij het noemden “Socialism with a Chinese touch”.
    (m.a.w. confucius of niet: ze waren blij met het individualiseren van de economie en het ongedaan maken van het verstikkend collectivisme)
    Maar met het aantreden van de huidige president werd het roer omgegooid cq. de klok geleidelijk aan terug gedraaid en daar is behoorlijk wat onvrede over.
    Het social credit system is nog niet nationwide ingevoerd maar wordt geleidelijk aan uitgerold. Men durft zich er online niet kritisch over uit te laten uit schrik voor de gevolgen maar geloof me dat als je Chinezen prive spreekt, ze … er niet over te spreken zijn.
    Oh, zoals in elk collectivistisch regime zijn de onproductieve begunstigden er mogelijk wel voorstander van, ja. Maar de productieven op wie het systeem steunt zijn er allerminst van gediend.
    Het is ook niet voor niets dat almaar meer miljonnairs massaal het land verlaten.
    Naar de VS en Canada, naar Singapore, naar Australie, naar Thailand en Maleisie, naar … waarheen dan ook, om meer vrijheid te hebben en een betere toekomst voor hun kinderen.
    Goed, sommige keuzes zijn weinig doordacht: wie zou er anno vandaag nou nog naar de VS of Canada willen? Dat is duidelijk o.b.v. positieve vooroordelen die berusten op historische waarheid maar die ondertussen al achterhaald is. Vandaag de dag zijn die landen echt te mijden. Maar of hun keuze wel of niet doordacht is, is een ander verhaal, punt is dat de upper middle class massaal bezig is China in te ruilen voor betere oorden.
    Het is letterlijk “going Galt”. Als almaar meer productieven het land verlaten hebben, haalt dit de basis van het collectivistische beleid onderuit. Mogelijk zullen toekomstig minder mensen het land verlaten als ze er achter komen dat “the land of the free” uiteindelijk net zo onvrij is. Idem dito voor Europa, Australie etc. Dus waarom China nog verlaten als er wereldwijd een social credit system is.
    We zullen zien wat de toekomst brengt…

 3. One thing we seem to forget, is that all these games are orchestrated by the Mr. Global (“the global elites”).
  The US barks at China, yet allows them to buy land near military bases in the US. Spy balloon fly-overs go unpunished.
  Bill f-ing Gates is dear friends with President Xi.
  Xi has total surveillance and control of his population, the West is busy as a bee to do so too.
  Putin has Electric vehicles, electric boats on the river in Moscow, stupid delivery robots, just like we do. And we do so, why, well Mr Global wants it so, to prepare for the Great reset.
  BRICS you say? The only thing that that is going to do is to destroy the dollar, which Mr Global needs so they can push their CBDC. Brics – Brazil is a WEF lover and Klaus Schwab’s slave. South-Africa is completely reverse racist…
  War will finish the great preparation for the great reset. DON’T LET THEM!

 4. Veel blah die blahh hier op dit item….
  Kom eens tot de kern…de oorsprong….de bron…
  De huidige amerikaan is een transgender die graag en woke en graag hersendood is….m.a.w. een soort nederlandse politicus en/of ambtenaar.
  verder spitten in een soort van vroeger heeft geen zin…kijk eens naar het nu en HUIVER.
  De generatie van gamers/wokers/klimaatmongolen en transgendertjes…de regenboogmongooltjes en HUIVER.
  Is dat de toekomst…pakweg 10 a 20 jaar verdwer?
  Kom op zeg….de punt 50 eroverheen en snel!

  • Ze vallen Iraniërs aan die ‘een vrijbrief van Allah’ hebben om alle joden uit te roeien. Dat is de opdracht voor alle miljard moslims om hen heen. Israël vecht voor zijn leven.

   Dat hoor je nooit bij de NOS en alle linkse media, maar opmerkelijk genoeg óók niet bij de alternatieve media! De hele wereld is op de hand van die pallywood acteurs. Zelfs de zgn joodse Amerikaanse wakkere journalisten.

   Maar Iran maakt serieus werk van hun intentie Israël uit te roeien. Totdat ze de verkeerde tegenkomen idd. En dat is het IDF.

   Waarna de gewonden gewoon gratis en op hoog niveau in de ziekenhuizen in Israël behandeld worden als mensen.

 5. Een beetje covid en een beetje oorlog
  De ene hand wast de andere schoon.
  Ondertussen krijgen ze ons er helemaal onder
  Met grafeen en vax en 5g in je bast.

  Over 10 jaar zijn jullie als de termieten.
  Bleke zakken onder de grond die
  groente verbouwen met hydroponics.
  En een fiets aantrappen voor wat extra licht.

  Keihard werkend voor extra voedsel coupons,
  Een mooier hol onder de grond omdat het
  boven nog te veel straalt.
  En de dioxines die overal rond waaien.

  Etc etc Mijn alternatief voor :
  ik zag een brede rivier door oneindig laagland gaan

 6. Alle mensen die hier op Frontnieuws reageren en de makers van Frontnieuws zijn m.i. de weinigen met gezond verstand.
  Bedankt allemaal voor jullie reacties en bijdragen.
  Behalve de informatie is het soms ook de humor en relativering die me bemoedigen.

 7. Nog steeds blijkt niemand op dit zgn goed geïnformeerde platform weet
  te hebben van de enige echte oppositie tegen het scum van de globalische eliite .Het zij zo.Je zult het uiteindelijk wel merken wat zij en haar team hebben gedaan om ons de gewone mens onze vrijheid terug te geven .nog 1 x . Ga naar UnitedNetwork.tv en volg het echte wereldnieuws . Succes. UnitedNetwork.TV. Namaste

   • Het is niet langer de vrijmetselarij die deze wereld regeert Hans . Kim Goguen is de Enige die deze Wereld weer in een leefbare staat kan brengen want zij heeft als Enige en opvolger van de vorige Wereldheerser achter de schermen , Marduk, Toegang tot het Echte Geld in de Global Repository en dus toegang tot alle Banken en Overheden en ook de vrijmetselaars kunnen daar Niets tegen doen . Het vereist wel wat inzet van tijd , van een ieder die wil ontdekken wat deze vrouw (ja je leest het goed het betreft een echte en prachtig mooie Amerikaanse vrouw) met de kracht van een leeuwin en een giga team achter zich reeds heeft gepresteerd . Dus maak je borst maar nat. Kijk even op het Youtubekanaal United Network en je vindt vele parels van haar UnitedNetwork News in korte of soms langere overviews . Je zou hier kunnen starten : 30-DEC-2022 FULL SITUATION REPORT, https://youtu.be/1k12X4M4Mk8
    United Network, 4,55K abonnees, 490 likes , 13.089 weergaven, 31 dec 2022
    Do Not Miss: Kim Goguen explains The FED is Going Down, The Financial System Then and Now and Much More!! To get the Real News and World Situation Report go to https://www.unitednetwork.tv or find us in Apple Store, Roku, Android TV, Google Play, and Amazon Fire. United Network: https://www.unitednetwork.tv/ UNN Entertainment Package: https://unitednet.plus/ Join our Telegram Channel: https://t.me/+te-WZ10j7oxkMWUx. Succes ermee !

 8. De Verenigde Staten sloegen alarm vanwege het verlies van een belangrijke bondgenoot

  Volgens The New York Times kiezen de Verenigde Arabische Emiraten er steeds vaker voor om niet naar de Verenigde Staten te kijken voor hun buitenlands beleid, en werken ze actief samen met Rusland en China.

  Sjeik Mohammed bin Zayed Al Nahyan is een belangrijke Amerikaanse bondgenoot, maar hij is het afgelopen jaar twee keer naar Rusland gereisd om president Vladimir Poetin te ontmoeten. Bovendien plannen de luchtmacht van de Emiraten en de Chinese luchtmacht de allereerste gezamenlijke oefening, die “een belangrijke verschuiving markeert voor de olierijke Golfstaat”.

  “De ontwikkeling van de betrekkingen laat zien dat de leider van het Midden-Oosten, die door de Amerikaanse regering als een belangrijke partner wordt beschouwd, er steeds meer voor kiest zijn eigen weg te gaan”, stelt de NYT. Tegelijkertijd slaagden Amerikaanse functionarissen er niet in de Emiraten te overtuigen zich aan te sluiten bij het buitenlands beleid van de VS wat betreft het beperken van de militaire banden met China en het “isoleren” van Rusland.

  “De Emiraten daarentegen gedijen op de instroom van Russisch geld, olie en goud, waardoor de stormloop op onroerend goed in het glinsterende Dubai wordt aangewakkerd. Groeiende banden met zowel Amerikaanse rivalen als opkomende economieën zoals India spreken van voorbereiding op een wereld waarin de VS niet langer zal domineren.

  De diplomatieke adviseur van sjeik Mohammed, Anwar Gargash, vertelde onlangs aan de New York Times dat de internationale orde en de wereld in het algemeen “vloeibaarder zijn geworden”, maar hij was “vorig jaar veel botter toen hij zei dat de westerse hegemonie in zijn laatste dagen is”. publicatie wijst erop.

  De spanningen tussen de VAE en de Verenigde Staten kwamen naar voren met de escalatie van het conflict in Oekraïne, toen de Emiraten, samen met vele andere landen, “duidelijk maakten dat ze zich niet naar een van beide kanten zouden laten leiden”, zei de artikel concludeert.

  – Russische lente

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in