Waarnemers kunnen er niets aan doen op te merken dat de ineenstorting van de waterinfrastructuur van Jackson, Mississippi – waardoor 180.000 Amerikanen zonder stromend water kwamen te zitten – mogelijk werd gemaakt door het achterwege laten van onderhoud aan het waterzuiveringssysteem. Zoals zelfs de Associated Press nu meldt, zegt burgemeester Lumumba van Jackson dat het probleem het gevolg was van, “tientallen jaren van achterstallig onderhoud.” schrijft Mike Adams.

Het systeem was zo in verval geraakt dat het alleen kon werken als het niet hard regende. De integriteit van de gemeentelijke watervoorziening in een staat met veel regenval was dus alleen intact wanneer het niet regende.

Een revisie van het systeem zal, “misschien miljarden dollars vergen,” zei Lumumba.

In de federale infrastructuurwet is 75 miljoen dollar uitgetrokken voor de hele staat Mississippi, een miniem deel van de “miljarden” die nodig zijn voor een werkende waterinfrastructuur. Intussen wordt er ongeveer een miljard dollar per week naar Oekraïne gestuurd om de infrastructuur van dat land draaiende te houden, terwijl de infrastructuur van Amerika afbrokkelt.

U kunt geen benzineauto’s kopen, en u kunt geen elektrische auto’s opladen

Om niet achter te blijven in de categorie van gecontroleerde afbraak van infrastructuur, heeft Californië een verbod afgekondigd op de verkoop van auto’s met een benzinemotor, en slechts een paar dagen later verklaard dat elektrische auto’s van 16.00 – 21.00 uur niet opgeladen mogen worden, wegens het risico van een stroomstoring, gevolgd door roterende black-outs. Californië zegt dus dat u geen benzinevoertuigen mag kopen, en dat u geen elektrische voertuigen mag opladen.

  Bedank Poetin voor het stoppen van de COVID-hoax

Geen wonder dat zoveel mensen Californië ontvluchten nu het nog kan.

De staat beweerde onlangs een historische mijlpaal bereikt te hebben door zijn elektriciteitsnet te laten werken op “duurzame energie,” maar zoals Tucker Carlson uitlegt, blijkt de hele test slechts vier seconden geduurd te hebben, en werd hij gedeeltelijk aangedreven door aardgas, een fossiele brandstof. Nog schokkender is dat de test geen betrekking had op Los Angeles, de grootste stad van Californië met het hoogste stroomverbruik. Deze zogenaamde “duurzame energie”-test was dus net zo gemanipuleerd als de verkiezingen in Californië:

(N.v.d.r. Zoals het er nu -02.09.22/06:10- uitziet, werken de Brighteon video’s niet in de Brave-browser, even zolang een andere browser nemen.)

Duitsland sluit industrie en stort in economische wanhoop

In Duitsland is de ineenstorting van de energie zo rampzalig, dat men het een “structurele breuk” noemt, die de industriële activiteiten tot stilstand brengt. Zoals de Financial Times meldt, hebben sommige bedrijven “de productie helemaal stopgezet” en zullen zij blijkbaar in de mottenballen blijven liggen tot de energieprijzen weer enigszins normaal worden.

Maar het is pas 1 september, en de winter is nog niet eens begonnen. Rusland heeft de gastoevoer via de Nord Stream 1 pijpleiding stopgezet, en er is geen enkele garantie dat Duitsland in 2023 nog betaalbare energie zal hebben… of zelfs maar in 2025, wat dat betreft. De premier van België zei onlangs tegen zijn volk dat zij “vijf tot tien jaar lang ijskoude winters met weinig energie” zouden moeten doorstaan, en in Polen hebben de inwoners naar verluidt in hun voertuigen in de rij gestaan en er 3 dagen in geslapen, alleen maar om wat steenkool te kunnen kopen om hun huizen deze winter te verwarmen.

  Hoe Amerika zichzelf en de oude wereldorde vernietigt

West-Europa wordt de Donkere Middeleeuwen ingeduwd.

Niemand heeft een overtuigend argument gegeven hoe Duitsland, Frankrijk, Polen of het Verenigd Koninkrijk deze komende winter zullen overleven zonder massale sterfte, economische ineenstorting, hongersnood en sociale onrust.

Misschien zijn die uitkomsten wel het plan.

De gecontroleerde afbraak van de voedselvoorziening

Ook de voedselinfrastructuur in de wereld wordt opzettelijk gesloopt, met deze week weer een voedselverwerkende fabriek die in Californië in brand is gevlogen. De voedselinflatie rijst in het hele land de pan uit (gemakshalve tellen de vervalste federale inflatiecijfers de kosten van voedsel niet mee), en de Democraten dringen aan op 50 miljoen dollar aan nieuwe voedseluitkeringen aan illegale vreemdelingen, maar niet aan Amerikanen.

Ga “off grid” voor alles wat belangrijk is

In de Situation Update podcast van vandaag (hieronder), dring ik er bij iedereen sterk op aan om “off grid” te gaan op alles: voedsel, water, energie, onderdak, geld, communicatie, enz.

Wat bedoel ik met “off grid” voedsel? Voedsel dat u ter plaatse verbouwt of krijgt, zonder via de gecentraliseerde voedseldistributie te gaan. Hetzelfde verhaal voor water. Haal water uit een put, een beekje (filter het, uiteraard) of uit regenwateropvang. Zorg voor een reserveplan voor als uw gemeentelijk watersysteem uitvalt (want dat zal waarschijnlijk gebeuren).

Off-grid geld is goud en zilver.

Off-grid comms zijn satellietcommunicatie-apparaten, HAM-radio’s of andere lokale radio-apparaten.

Off-grid onderdak is een huis dat u gratis en voor niets bezit, zodat de bank u het dak boven uw hoofd niet kan afnemen.

Hoor dit alles en nog veel meer in de bomvolle podcast van vandaag:

  Poetin eist volledige overgave


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zet u schrap! EU staat op een kantelpunt, want de afgrond is dichterbij dan wij denkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHier is hoe het vaccin die rare “bloedklonters” veroorzaakt
Volgend artikelEen sensatie die onopgemerkt is gebleven: De VN heeft Oekraïne “geannuleerd”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Hier valt ook regelmatig het water weg. Vooral dit jaar is het bar en boos. Elke maand meerdere keren en lange tijd.
  Gelukkig had ik hier of op andere websites al gelezen dat het expres zou gaan gebeuren dus volle jerrycans en flessen water staan klaar. Heb ook waterfilters gekocht. Plus heb geleerd hoe ik uit zeewater drinkwater kan maken. Dus we gaan het wel redden hier. Wat er ook gebeurt.
  Het enige dat me verontrust is dat we straks geen hout meer mogen stoken. Binnen en buiten. Hoe moet je in arme omstandigheden dan water koken. Maar ook dat zal de bedoeling wel zijn.

  • @Bertine,

   “Het enige dat me verontrust is dat we straks geen hout meer mogen stoken”………

   Oh nee,

   en wie gaat u dat dan verbieden…………..

   Verzamel hout, zoveel u kunt, sla dit op en zwijg erover…..(net als een voorraad voedsel zoals rijst, pasta, en blikvoer zoveel mogelijk!) als dan de nood aan de man/vrouw is……hoppa, aansteken die houtstapel……..en ik kan u garanderen dat indien dit dan zover is er NIEMAND meer zal zijn die u komt controleren op het “illegaal stoken van hout”….niemand, helemaal niemand en dat weet ik heel zeker.

   Tegen de tijd dat we zover zijn namelijk zijn deze idioten al lang geruimd…….en ook dat weet ik zeker!
   U mag alles wat u wilt, alles….ben eens wat zekerder van uzelf en heb schijt aan die idioten!

   Gladiator

 2. Grappig, al die links vergroening is uiteindelijk een fiasco major…met grote M. En je hoort ze niet meer over dat onderwerp, ze springen als vlooien naar ene gezond lichaam omdat het oude is leeggevreten….

  Groen Links, voor alles dat niet deugd en niet werkt, voor waanzin en terrorisme….voor achterlijkheid en degeneratie….en dan die halve Kut Marrokaan van Jesse strontzak beweren dat Nederland is opgebouwd door migranten uit Marokko….

  Jesse…ik heb je moeder gekend en weet ook wie je vader is, een klein vet Marrokaans kut gedrocht die ook sneller weg was toen de dikke buik aan je moeder kwam te hangen….ik heb je een keer gezien in de trolly met je moeder erachter, en goeiedag gezegd omdat ze met een zusje van mij bevriend was….nu achteraf gezien had ik je uit die kinderwagen moeten schoppen en bij de kliko verzamelplaats moeten instoppen…….spijt komt met de jaren, stuk ongedierte.

  Iedereen in dit land die echt iets wil bereiken gaat niet zijn kleur of “roots” gebruiken maar zorgt dat hij of zij iets kan en streeft naar perfectie. Die negerin met Simons of zo in haar naam is een parasiet die niets kan, enkel klagen over slavernij verleden en ondertussen zakken vullen in de tweede kamer. Met de mond worden geen kunstwerken gebouwd, geen vooruitgang geboekt, geen eerlijk eten op tafel gezet…

  Niet kleur bepaald wie iets word of kan zijn maar de mens zelf, hoe graag wil je iets? …en hoewel Europa wat meer uitvinders heeft dan Afrika….per mens is er echter capaciteit die ofwel benut word of niet, of er is gewoon niets, vreten als er geslacht is en wachten op de volgende slachtpartij…

  Wij hebben geen vrouwen nodig in de politiek of waar dan ook, geen gekleurden met migratie achtergrond of uit/werpsels van dronken Afrikanen, we hebben mensen nodig die vooruit willen en die als ze in de politiek gaan niet voor HUN specifiek gekleurde of seksueel verdwaalde achterban zaken regelen maar het geheel van de mensen als land en volk zien en alle belangen overwegen…..uitsluiting zoals met de _PVV is zo ondemocratische dictatoriaal en discriminerend als het maar kan zijn….

  Of je gaat samen voor de toekomst van een land, of het land gaat kapot, en daarmee het volk erin.

  • Zo lachwekkend ook zijn die verwijten aan het adres van de ‘witte’ met name man dat we racistisch zijn. Waarom willen die gelukszoekers dan zo graag in die racistische Westerse landen wonen ? Doe ons een groot plezier en verdoe je leven in je eigen land. Ik denk dat ze jullie liever kwijt dan rijk zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in