Jake Wellington from Herndon, VA, USA / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0)

Billy “Boy” Clinton en zijn vrouw Hillary (die hij bedroog met zijn voormalige stagiaire Monica Levinsky) spelen nog steeds een belangrijke rol in de Democratische Partij. Op de achtergrond, natuurlijk. Zelfs nu nog mobiliseren ze zich vanaf de tweede rij tegen de voormalige Amerikaanse president Donald Trump, die opnieuw is toegetreden tot de verkiezingscampagne voor het Amerikaanse presidentschap. De lange lijsten met mysterieuze sterfgevallen uit de kring van Bill en Hillary Clinton worden echter volledig genegeerd door de lokale mainstream media. Het gaat onder andere om mensen die vanwege verschillende zaken en incidenten publiekelijk tegen de Clintons wilden getuigen of zelfs belastend bewijs tegen hen hadden, bericht Report24.

Door Guido Grandt (gugramediaverlag)

De schijnbare samenzweringstheorie rond de zogenaamde “Clinton Dodenlijst” (“The Clinton Body Count”) begon met een brief uit 1994 van voormalig Congreslid William Dannemeyer, ooit een Democraat, daarna een Republikein, aan leden van het Congres. Hij maakte een lijst van vierentwintig mensen met verschillende connecties met de Clintons die onder verdachte omstandigheden waren overleden en riep op tot hoorzittingen over deze zaak. Dannemeyer’s lijst van “verdachte sterfgevallen” was grotendeels overgenomen van een lijst die was samengesteld door Linda Thompson.

Natuurlijk werd de advocate uit Indianapolis op de gebruikelijke manier in diskrediet gebracht – als een “wapenactiviste ” en “samenzweringstheoreticus”. Haar lijst bevatte namen van vierendertig mensen die volgens haar onder verdachte omstandigheden stierven en banden hadden met de familie Clinton. Thompson gaf echter toe dat ze “geen direct bewijs” had dat de Clintons iemand hadden vermoord. In feite zei ze dat de sterfgevallen waarschijnlijk veroorzaakt waren door “individuen die de president probeerden te controleren”. Thompson legde uit dat haar beschuldigingen van moord alleen ongegrond leken omdat de mainstream media niet genoeg onderzoek hadden gedaan.

Verschillende versies van deze “body count”-lijst circuleren al twee decennia regelmatig online. Eén ervan komt van een inmiddels verwijderde website met negenentachtig verdachte sterfgevallen van mensen uit de directe omgeving van de Clintons tijdens de ambtstermijn van Bill Clinton als president. Hieronder bevinden zich 59 slachtoffers van 12 vliegtuigongelukken, 13 moorden, 10 zelfmoorden, 4 aanslagen en 3 ongelukken.

Critici van deze vermeende “samenzweringstheorie”, zoals Snopes, dat deel uitmaakt van de International Fact Checking Networks (IFCN), beweren dat verschillende gerespecteerde nieuwsagentschappen al sinds 1994 geconfronteerd worden met versies van de “Clinton Body Count” lijst. Ze hebben zelf onderzoek gedaan naar sommige beweringen en niets gevonden dat waterdicht is.

De “Clinton Dodenlijst”

Ondanks al deze onheilsprofetieën publiceerde de Amerikaanse televisiezender CBS Las Vegas in augustus 2016, om het taboeonderwerp minder geloofwaardig te maken, een “Clinton Dodenlijst” met mensen die onder mysterieuze omstandigheden in haar kring zouden zijn overleden. De zender sprak ook van een “samenzweringstheorie” die herhaaldelijk opdook tijdens de presidentskandidaturen van Hillary Clinton in 2008 en 2016.

“The Clinton Body Count” omvat de volgende mensen:

1 – James McDougal – Clintons veroordeelde Whitewater medewerker die blijkbaar stierf aan een hartaanval terwijl hij in eenzame opsluiting zat. Hij was een belangrijke getuige in het onderzoek van aanklager Kenneth Starr naar de Whitewater-transacties van president Bill Clinton. Het ging allemaal terug tot 1978, toen Bill en Hillary 220 hectare land kochten in de Ozark Mountains in Arkansas. Hun plan was om er vakantiehuizen te bouwen en daarvoor richtten ze samen met James en Susan McDougal de Whitewater Development Corporation op. Ze werkten enkele jaren samen en James leende Hillary zelfs 30.000 dollar in 1980. In een andere zakelijke onderneming opende James een kleine bank genaamd Madison Guaranty. Madison Guaranty was betrokken bij de presidentiële campagne van Bill en Hillary werkte ook als advocaat voor hen. In 1986 kwam McDougal echter in de problemen met federale onderzoekers en in 1989 werd hij aangeklaagd wegens fraude. Hoewel hij uiteindelijk werd vrijgesproken, beweerde een rapport uit 1992 van de Federal Resolution Trust Corporation (RTC) dat de Clintons mogelijk hadden geprofiteerd van zijn louche transacties bij de bank. Tijdens zijn eerste jaar als president onderzocht de RTC Bill voor Whitewater en zijn banden met McDougal. De zomer daarop waren er officiële hoorzittingen in de Senaat over de zaak, maar de Clintons werden vrijgesproken van enig wangedrag. Uit een rapport van een onafhankelijke raadsman in 2000 bleek ook dat er geen strafrechtelijke aanklachten werden onderzocht.

2 – Mary Mahoney – Een voormalige stagiaire van het Witte Huis werd vermoord in een Starbucks koffieshop in Georgetown in juli 1997. De moord gebeurde kort nadat ze had besloten haar verhaal over seksuele intimidatie in het Witte Huis naar buiten te brengen.

  De irrelevantie van Biden's seniliteit

3 – Vince Foster – Voormalig adviseur van het Witte Huis en collega en vriend van Hillary Clinton bij het advocatenkantoor Rose in Little Rock. Hij stierf aan een schotwond in het hoofd – vermeende zelfmoord.

4 – Ron Brown – Minister van Handel en voormalig voorzitter van het Democratic National Committee (DNC), het nationale organiserende orgaan van de Democratische Partij van de Verenigde Staten. Naar verluidt omgekomen bij een vliegtuigongeluk. Een patholoog meldde echter dat er een gat in de bovenkant van Browns schedel zat dat leek op een schotwond. In de aanloop naar zijn dood sprak Brown in het openbaar over zijn bereidheid om een deal te sluiten met de aanklagers. De andere passagiers in het vliegtuig stierven ook. Een paar dagen later pleegde de luchtverkeersleider naar verluidt zelfmoord.

5 – C. Victor Raiser II – Een belangrijke speler in de Clinton Fundraising Organisation, een liefdadigheidsstichting die Bill Clinton oprichtte na zijn vertrek uit het Witte Huis in 2001, kwam om bij een privévliegtuigongeluk in juli 1992.

6 – Paul Tulley – Politiek directeur van het Democratisch Nationaal Comité, werd dood aangetroffen in een hotelkamer in Little Rock in september 1992. Clinton zelf beschreef hem als een “dierbare vriend en vertrouwde adviseur”.

7 – Ed Willey – Werd dood aangetroffen in de bossen in Virginia in november 1993 met een schotwond in het hoofd – vermeende zelfmoord. Ed Willey stierf op dezelfde dag dat zijn vrouw Kathleen Willey beweerde dat Bill Clinton haar betastte in het Witte Huis. Ed Willey was betrokken bij verschillende geldinzamelingsacties van Clinton.

8 – Jerry Parks – Hoofd van Clintons beveiligingsteam in Little Rock, werd dood aangetroffen in zijn auto op een verlaten kruispunt buiten Little Rock – vermeende zelfmoord. De zoon van Parks meldde echter dat zijn vader een dossier over Clinton had samengesteld en dreigde informatie vrij te geven. Na de dood van Jerry Parks werden de dossiers op mysterieuze wijze uit zijn huis verwijderd.

9 – James Bunch – Pleegde naar verluidt ook zelfmoord met een vuurwapen. Er werd gemeld dat hij een “zwartboek” bijhield met namen van invloedrijke mensen die prostituees in Texas en Arkansas aanvroegen.

10 – James Wilson – Werd dood aangetroffen, blijkbaar opgehangen, in mei 1993. Men denkt dat hij ook betrokken was bij het Whitewater schandaal.

11 – Kathy Ferguson – Ex-vrouw van Danny Ferguson, werd dood aangetroffen in haar woonkamer met een schotwond in het hoofd in mei 1994. Het werd beschouwd als een ogenschijnlijke zelfmoord, hoewel er verschillende koffers gepakt waren, alsof ze eerder besloten had om te gaan reizen. Danny Ferguson was samen met Bill Clinton medegedaagde in de Paula Jones rechtszaak. Kathy Ferguson zou getuigen voor Jones.

12 – Bill Shelton – Verloofde van Kathy Ferguson. Kritisch over de vermeende zelfmoord van zijn verloofde, werd Shelton dood aangetroffen bij Kathy’s graf in juni 1994 – klaarblijkelijke zelfmoord met een vuurwapen.

13 – Gandy Baugh – Advocaat voor Clintons vriend Dan Lassater, stierf in januari 1994 door uit een raam van een wolkenkrabber te springen. Zijn cliënt was een veroordeelde drugsdealer.

14 – Florence Martin – Accountant en onderaannemer voor de CIA, was betrokken bij de Barry Seal drugssmokkelzaak. Ze stierf aan drie schotwonden.

15 – Suzanne Coleman – Had naar verluidt een affaire met Clinton toen hij procureur-generaal van Arkansas was. Ze stierf aan een schotwond in haar achterhoofd – een vermeende zelfmoord. Ze was zwanger op het moment van haar dood.

16 – Paula Grober – Was Clintons doventolk (1978 tot haar dood op 9 december 1992). Ze kwam om het leven bij een auto-ongeluk.

17 – Danny Casolaro – Was een onderzoeksjournalist die onderzoek deed naar Mena Airport en de Development Finance Authority in Arkansas. Het ging over vermeend misbruik van fondsen en het profiteren van drugssmokkel op Mena Airport. Blijkbaar sneed Casolaro zijn polsen door midden in zijn onderzoek.

18 – Paul Wilcher – Advocaat die onderzoek deed naar corruptie op Mena Airport werd dood aangetroffen in een toilet op 22 juni 1993. Hij had drie weken voor zijn dood een rapport afgeleverd aan de Amerikaanse procureur-generaal Janet Reno in zijn flat in Washington DC.

19 – Jon Parnell Walker – Whitewater onderzoeker voor de Resolution Trust Corp. Walker sprong in augustus 1993 van zijn balkon in Arlington, Virginia.

  Waarom de elites zo gehaat worden en Donald Trump sterker is dan ooit na drie tenlasteleggingen

20 – Barbara Wise – Werknemer bij het Ministerie van Handel. Ze werkte nauw samen met Ron Brown en John Huang. Doodsoorzaak – onbekend. Haar naakte lichaam, bedekt met blauwe plekken, werd op 29 november 1996 gevonden in een plas bloed in een afgesloten kantoor op het Ministerie van Handel.

21 – Charles Meissner – Ondersecretaris van Handel, die John Huang een speciale veiligheidsmachtiging gaf, stierf kort daarna bij de crash van een klein vliegtuig.

22 – Dr. Stanley Heard – Voorzitter van het National Chiropractic Health Care Advisory Committee “verongelukte” samen met zijn advocaat Steve Dickson in een klein vliegtuigongeluk. Dr. Heard, die naast zijn functie in Clintons adviesraad, persoonlijk Clintons moeder, stiefvader en broer behandelde.

23 – Barry Seal – Een drugssmokkelaar en TWA-piloot uit Mena Arkansas werd op straat doodgeschoten.

24 – Johnny Lawhorn, Jr. – Een monteur die dood werd aangetroffen nadat zijn auto tegen een elektriciteitspaal botste. Een cheque uitgeschreven aan Bill Clinton werd gevonden in de kofferbak van een auto die geparkeerd stond in Lawhorns garage.

25 – Stanley Huggins – Onderzocht Madison Guaranty en stierf in juni 1987, naar verluidt door zelfmoord, maar zijn rapport werd nooit openbaar gemaakt. Madison Guaranty Savings and Loan Association was een spaar- en kredietvereniging gevestigd in Little Rock, Arkansas. Vanaf 1982 was de bank eigendom van Jim McDougal, een vriend van de Clintons. Tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 1992 werd de financiële instelling echter gekoppeld aan de Whitewater Development Corporation, die op haar beurt eigendom was van McDougal en de Clintons. Na de verkiezing van Bill Clinton tot president werd de bank het onderwerp van onderzoeken door het Amerikaanse Congres en speciaal aanklager Ken Starr als onderdeel van de Whitewater-controverse. McDougal werd onderzocht om vast te stellen of hij ongepast geld van de bank had doorgesluisd naar Whitewater of de Clinton-campagne tijdens de gouverneursverkiezingen in Arkansas in 1984.

26 – Hershell Friday – Advocaat en fondsenwerver voor de Clintons, overleden op 1 maart 1994 toen zijn vliegtuig explodeerde.

27 – Kevin Ives & Don Henry – De bekende zaak van de “boys on the tracks”. Volgens rapporten zouden de twee jongens per ongeluk op een drugsoperatie op het vliegveld in Mena, Arkansas zijn gestuit. In het eerste overlijdensbericht stond dat de jongens in slaap waren gevallen op de treinrails en overreden waren. Latere rapporten beweerden echter dat ze al eerder gedood waren. Veel andere mensen die betrokken waren bij de zaak stierven voordat hun getuigenis de jury kon bereiken. Linda Ives bleef gerechtigheid zoeken voor de dood van haar zoon. Ze liet zijn lichaam opgraven en een tweede autopsie uitvoeren. Ze slaagde erin om de doodsoorzaak voor Kevin Ives en Don Henry te veranderen van een ongeluk in moord.

De volgende mensen, die ook stierven, hadden informatie over de zaak Ives/Henry:

28 – Keith Coney – Zijn motorfiets raakte de achterkant van een vrachtwagen. Hij stierf in juli 1988.

29 – Keith McMaskle – Werd doodgestoken in november 1988.

30 – Gregory Collins – Werd doodgeschoten in januari 1989.

31 – Jeff Rhodes – Werd doodgeschoten, verminkt en verbrand gevonden op een vuilnisbelt in april 1989.

32 – James Milan – Werd onthoofd gevonden. De lijkschouwer verklaarde echter dat zijn dood een natuurlijke oorzaak had.

34 – Richard Winters – een verdachte in de dood van Ives/Henry. Hij werd gedood tijdens een inbraak in juli 1989.

Andere sterfgevallen rond de Clintons
Deze lijfwachten van Clinton stierven ook op mysterieuze wijze:

35 – Majoor William S. Barkley, Jr.
36 – Kapitein Scott J . Reynolds
37 – Sergeant Brian Hanley
38 – Sergeant Tim Sabel
39 – Generaal-majoor William Robertson
40 – Kolonel William Densberger
41 – Kolonel Robert Kelly
42 – Gary Rhodes
43 – Steve Willis
44 – Robert Williams
45 – Conway LeBleu
46 – Todd McKeehan

Nog een dode – Seth Rich, een medewerker van het Democratic National Committee (DNC), werd op 10 juli 2016 vermoord en werd eigenlijk om niets “beroofd”. Er wordt beweerd dat Rich informatie had over het DNC e-mailschandaal. Hierbij ging het om 20.000 e-mails die door Wikileaks waren gepubliceerd en die suggereerden dat Hillary Clinton de linkse kandidaat van de partij, Bernie Sanders, had ondermijnd in de onderlinge strijd om de Democratische presidentsnominatie in 2016.

  Top tien van ergste dingen die we niet mogen weten die zijn onthuld door de oprichter van Wikileaks

De “samenzweringstheorieën” van de “factcheckers”

Natuurlijk probeerden zogenaamde “factcheckers” er alles aan te doen om deze “mysterieuze sterfgevallen” in de Clinton entourage af te schilderen als toevalligheden, ongelukken, zelfmoorden, enz.

Hier zijn enkele voorbeelden:

– Clintons veroordeelde Whitewater medewerker James McDougal stierf naar verluidt aan een hartaanval omdat hij verzuimde om zijn hartmedicatie te vragen toen hij in hechtenis zat!

– Voormalig Witte Huis stagiaire Mary Mohane zou een “willekeurig slachtoffer” zijn geweest, bij wijze van spreken, van een overvaller die niets van haar gestolen had.

– Vincent Foster, de voormalige adviseur van het Witte Huis die uitgebreide kennis had van de financiële zaken van de Clintons en een zakenpartner was van Hillary Clinton, zou zelfmoord hebben gepleegd omdat hij leed aan depressies en een ontslagbrief bij zich droeg.

– Ed Willey, wiens vrouw Kathleen beweerde dat Bill Clinton haar betastte in het Witte Huis, zou zelfmoord hebben gepleegd omdat hij “wanhopig en “onstabiel” was en ook “kwistig” geld uitgaf. Op zijn zelfmoordbriefje stond: “Het spijt me, dit is geen verklaring. Ik hoop dat je me op een dag zult vergeven.” Overigens gaf Clinton toe Kathleen Willey te hebben ontmoet, maar hij ontkende haar versie van de gebeurtenissen. Kathleen Willey getuigde in de rechtszaak van Paula Jones over seksuele intimidatie tegen de toenmalige Amerikaanse president Clinton.

– De explosie van het vliegtuig waarbij Hershell Friday, de fondsenwerver van de Clintons, om het leven kwam, was naar verluidt een “fout van de piloot” vanwege een “slecht verlichte privé-landingsbaan in de schemering op een donkere en druilerige dag.”

– Jerry Parks, hoofd van Clintons beveiligingsteam in Arkansas, die blijkbaar een uitgebreid dossier had over de activiteiten van zijn baas en doorzeefd was met tien kogels, zou door zijn voormalige partner, met wie hij een bittere ruzie had, uit de weg zijn geruimd. De moord bleef echter onopgelost.

– Kathy Ferguson, die zou getuigen voor Paula Jones tegen Bill Clinton en in haar hoofd geschoten werd gevonden in de woonkamer naast ingepakte koffers, zou tot zelfmoord zijn gedreven door haar vriend Bill Shelton vanwege ontrouw. Vreemd genoeg twijfelde hij echter aan de zelfmoord-theorie die door de onderzoekers naar voren werd gebracht en zou hij vervolgens ook zelfmoord hebben gepleegd.

– Barbara Wise, een medewerkster van het Ministerie van Handel, wier naakte lichaam werd gevonden in een plas bloed in een afgesloten kantoor, zou in het verleden regelmatig ernstige gezondheidsproblemen hebben gehad, waaronder leverproblemen. Haar dood werd toegeschreven aan “natuurlijke oorzaken.”

– Dr. Stanley Heard, die in Clintons adviesraad zat en zijn moeder, broer en stiefvader behandelde, zou met het vliegtuig zijn neergestort omdat het “slecht onderhouden” was.

– De lijfwachten van Clinton, Jarrett Robertson, William Densberger, Robert Kelly en Gary Rhodes, stierven allemaal op 23 februari 1993 toen hun legerhelikopter neerstortte bij de landing in Wiesbaden. Blijkbaar omdat de UH-60 Blackhawk door een ontwerpfout een “oncontroleerbare bocht naar rechts” maakte.

– De meest paradoxale verklaring voor een schijnbare “natuurlijke dood” in de Ives/Henry zaak werd gegeven door patholoog Fahmy Malak, die de dood van James Milan onderzocht, die daar blijkbaar informatie over had. Malak was forensisch patholoog in Arkansas of all places, de Amerikaanse staat waar Clinton jarenlang gouverneur was en de beste contacten had. In elk geval verklaarde Malak dat de doodsoorzaak van de onthoofde James Milan te wijten was aan een geperforeerde maagzweer. Na zijn dood had zijn kleine hondje het hoofd van de dode opgegeten. De viervoeter was dus verantwoordelijk voor de onthoofding van het lijk! De schoondochter van Milan hield echter vol dat James was vermoord. Ze beweerde dat Malak haar foto’s had laten zien van het onthoofde lijk met een schoongesneden nek. Desondanks vocht de familie Milan het vonnis niet aan bij de rechtbank vanwege de hoge kosten.

Allemaal toeval?

Als je objectief kijkt naar de “mysterieuze sterfgevallen” rond de Clintons, dan klinken veel van de beweringen over hoe deze mensen eigenlijk gestorven zijn zelf meer als een complottheorie dan andersom!


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton – De volledige Clinton Dead PoolVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBeurs van Moskou (MOEX) schort alle handel in dollars en euro’s op terwijl de wereldwijde verschuiving weg van westerse valuta versnelt
Volgend artikelHarvard-studie beweert dat buitenaardse wezens onder ons kunnen leven, vermomd als mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  1. Wat doet de bovengrondse (legale) maffia als ze aan de macht wil blijven..? Zouden ze iets anders doen dan de ondergrondse maffia?

    Ik heb eerder al lijsten gezien die minstens twee keer zo lang waren dan de opsomming hierboven, en zelfs die zijn waarschijnlijk niet compleet.

  2. Tussen de moord (eigenlijk staatsgreep) op president J. F. Kennedy op 22.11.1963 in Dallas en 31.12.1965 zijn 22 getuigen op raadselachtige wijze overleden.

  3. Ga er maar van uit dat de Clintons honderden mensen hebben beëindigd. Dit soort opdrachten zullen wel middels een wegwerptelefoon gegeven worden of een ander soortgelijk communicatiemiddel waardoor er geen sporen te herleiden zijn.

  4. Ik heb het niews nooit gevolgd en ook de politiek niet, maar mijn hele wezen had moeite dit individu te zien….. Gelukkig zijn mijn voelsprieten goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in