Meme via internet

Een onderzoek van Harvard University heeft onthuld dat buitenaardse wezens onder ons zouden kunnen leven, vermomd als mensen. Het Human Flourishing programma van Harvard University poneerde ook de theorie dat UFO’s buitenaardse ruimteschepen zouden kunnen zijn die op bezoek zijn om te overleggen met hun buitenaardse vrienden die op aarde leven, schrijft Baxter Dmitry.

In het onderzoekspaper The Extraterrestrial Hypothesis: A Case for Scientific Openness to an Interstellar Explanation for Unidentified Anomalous Phenomena, wordt gesteld dat de ‘unidentified anomalous phenomena (UAP)’, beter bekend als UFO’s en buitenaardse wezens, onder de grond op de maan zouden kunnen leven of zelfs tussen de mensen zouden kunnen lopen.

Het onderzoek verkent ook het idee dat UFO’s of ongeïdentificeerde luchtverschijnselen (UAP) ruimteschepen zouden kunnen zijn die “buitenaardse vrienden” op aarde bezoeken.

Business Standard bericht: Het paper stelt ook dat de auteur zich bewust is van de diepte van het bewijs en de theorie die ook een andere buitenaardse verklaring voorlopig ondersteunt: de “crypto terrestrische” hypothese (CTH), die UAP-activiteit koppelt aan de actie van verborgen niet-menselijke entiteiten.

De New York Post meldt dat de onderzoekers ‘cryptoterrestrials’ hebben bestudeerd. Deze doen zich mogelijk voor als mensen en zijn geëvolueerd van intelligente dinosaurussen.

Theorieën over buitenaardse wezens die in de buurt van mensen leven

De studie onderzoekt vier belangrijke theorieën over buitenaardse wezens die in de buurt van mensen leven:

Menselijke Cryptoterrestrials

Deze theorie suggereert dat een zeer geavanceerde menselijke beschaving kan blijven bestaan, zelfs na catastrofale gebeurtenissen zoals overstromingen.

Theropode of Hominide Cryptoterrestrials

Een andere theorie stelt de mogelijkheid van een niet-menselijke samenleving die onder de grond leeft en evolueert uit aardse wezens zoals intelligente dinosaurussen of aapachtige hominiden.

  Dr. Coleman: Ligt het aan mij of is de wereld gek geworden?

Extratempestriale of Voormalige Buitenaardse Cryptoterrestrials

Deze theorie beweert dat de buitenaardse wezens mogelijk vanaf de maan of andere plaatsen zijn gereisd om de aarde te bezoeken en zich onder ons hebben verstopt.

“Magische Cryptoterrestrials”

Deze wezens zijn als ‘aardgebonden engelen’, die eerder magische dan technologische relaties met mensen hebben, zoals folklorewezens als feeën en elfen. De voornaamste zwakte van de theorie is het vreemde karakter ervan, vooral voor mensen die gewend zijn aan conventionele wetenschappelijke verklaringen.

De onderzoekers gaven toe dat hun onderzoek “waarschijnlijk door de meeste wetenschappers als sceptisch zal worden beschouwd,” maar spoorden de gemeenschap aan om hun bewering te overwegen “in een geest van epistemische nederigheid en openheid”. Naar verluidt moet het paer nog worden peer-reviewed.

Eerder beweerde een voormalige Amerikaanse inlichtingenofficier dat de Amerikaanse regering een ongeïdentificeerd vliegend object (UFO) verbergt dat bijna ‘zo groot is als een voetbalveld’.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Waarom heeft het Vaticaan juist dit moment gekozen om richtlijnen over UFO’s, buitenaardse wezens en “verschijningen te onthullen”?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe “Clinton Dodenlijst” – Een journalistieke analyse van vele “vreemde toevalligheden”
Volgend artikelNAVO verwerpt vredesvoorstel Rusland; maar het is niet aan de NAVO om zelfs maar zo’n mening te hebben…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

  • Goeie foto bij het artikel trouwens, als er iemand een shapshiftende hagedis zou kunnen zijn, dan is het Mark Zuckerberg.

 1. Er van uitgaande dat we nu in een vijfde dynastie leven en de vorige afgesloten werden door een wereldwijde apocalyps, de laatste was de zondvloed, zou kunnen betekenen dat duizenden jaren geleden, toen er naar verluid vele malen intelligentere mensen of mensachtigen leefden die een t.o.v. ons extreem hogere beschaving hadden (vandaar de apocalyps, want ze wilden de grote baas worden i.p.v. de grote baas) die zover waren dat zij én naar keuze in een andere dimensie of dimensies konden leven en een veel hogere technische graad hadden bereikt zodat zij ook hele grote afstanden in de ruimte konden afleggen met veel hogere snelheden dan de lichtsnelheid, zodat zij ook het redelijk nabije universum konden doorzoeken. Ook wordt gesteld dat deze mensen nog steeds bestaan en hun domicilie hebben in het sterrenbeeld Orion. Zij beschikken dus over de zgn. UFO’s, hun ruimtevervoermiddelen, misschien al 400.000 jaar, en reizen gemakkelijk in het verleden, heden en toekomst. Het kan zijn dat zij uit het verleden naar ons verleden komen, maar ook dat zij vanuit de verre toekomst naar ons kunnen reizen.
  In deze optie zijn het menselijke wezens met een extreem hoge ontwikkeling, die Einstein tot een kleuter maken, die geleid worden door een entiteit die we hier een god zouden noemen, bijgestaan door mindere goden om de huidige mensheid te leiden naar het punt waar zij vandaan komen of waarheen wij heen zouden gaan. Die goden zijn dan ook van menselijke oorsprong en geen ‘buitenaardse wezens’. Ik denk dat buitenaardse wezens er op een heel andere manier eruit zouden zien dan wij omdat zij zich hebben ontwikkeld in totaal verschillende omstandigheden.
  M.a.w., we komen geen steek verder met het soort analyses die men ons wil laten geloven. Hoe vaak zijn mensen al niet bij de neus genomen om vele zaken geheim te houden. Ik denk dat er wel degelijk een mogelijkheid is dat mensachtigen vanuit al dan niet gecrashte UFO’s op aarde zijn gekomen om te helpen de mensheid te ontwikkelen, en dat de verrotte mensheid al die technieken zullen gebruiken om de totale macht te grijpen over de mensheid, ander zouden ze de mensen dat allang hebben laten weten. Gelukkig is niet alleen de US hiermee bezig, want UFO’s zijn overal ter wereld ge(crash)land. Engeland, China en Rusland worden daarbij met name genoemd. De mensen blijven voorlopig een eeuwige strijd houden, want niet het goede prevaleert maar de volstrekt duivelse slechtheid.

  • Je verhaal heeft overlap met de film ‘Jupiter Ascending’. Wat er waar van is laat ik in het midden. Volgens mij moeten we eerst onze kop in het NU krijgen en de bestaande problemen oplossen voordat we dit soort materie in alle rust en vrijheid kunnen onderzoeken.

 2. Gezellig. Ze zijn vast minder schadelijk dan Mark Rutte, Hugo de Jonge, Dick Schoof of die van Dyutsche bloed.

 3. De hang naar een 1 wereld regering en de financiële puinhopen zijn zo enorm, dat de bevolking stapsgewijs (of berichtsgewijs) wordt voorbereid op ‘ de buitenaardse wezens’. Gelukkig is de 3d projectierechniek zo gevorderd dat ze ieder sprookje in het luchtruim kunnen projecteren.

  Wat zal de verborgen elite in een deuk liggen omtrent de stupiditeit van het volk.

  Wat zullen ze doen: een projectie van de groene mannetjes of toch gewoon Jezus laten terugkeren.

 4. Ik zou het niet geloven als ik niet zelf een ontmoet had…Er gebeurde verder niets, is zei haar dat ze aparte ogen had. En dat was ook, haar pupil leek op die van een kat. Haar reactie stond ik meer verbaast van, ze zonderde zich af waardoor het juist meer opviel. (nee het was niet op een feestje, of een bijzonder iemand met speciale lenzen). Ik ben het voorval nooit vergeten totdat ik een artikel erover las, en nu hier weer zoiets dus ja ik geloof dat het mogelijk is.

  • Met bijna 8 miljard mensen, kan er wel ‘ns een afwijkinkje zijn bij iemand hier en daar.
   Als het belachelijke verhaal over vermomde buitenaardsen waar zou zijn, zijn ze ook wel in staat om dan ook perfect op een mens te lijken en niet alles behalve de pupillen.

 5. Tja, we moeten deze fabelachtigen alleen nog herkennen door drijven of zinken opdat we voor deze heksen weer fijne brandstapels kunnen maken. Elke evolutie heeft zijn prijs.

 6. in 1985 stelde david icke dat er ‘reptielachtigen’ onder de mensen leefden….reptielachtigen die zich voedden aan mensenvlees….reptielachtigen die zich vermomden als ‘mens’ om niet op te vallen….
  ‘heeeeeeeeeeeeeeeel toevallig’ was het jaar daarvoor een tv serie ‘V’ genaamd uitgekomen…
  een serie dat stelde dat ‘reptielachtigen’ vermomd als ‘mensen’ uit de ruimte naar hier gekomen waren om mensen te eten…..
  nu vraag ik me toch af waar icke ‘zijn idee’ vandaan zou kunnen gehaald hebben (maar niet echt hoor)….
  zijn ‘stelling’ heeft sindsdien opmars gemaakt in ‘alternatieve’ kringen en wordt ten pas en onpas gebruikt door allerhande groepen van obscure aard….https://www.imdb.com/title/tt0086822/
  ik ontken niet dat de mogelijkheid bestaat dat er buitenaardse samenlevingen zijn, integendeel…beweren dat er geen zouden zijn, is zot……puur mathematisch alleen al is het aangetoond dat er honderdduizenden zijn in onze universum alleen al….
  ik ontken ook niet dat er verborgen samenlevingen zouden zijn hier op aarde…mount shasha bvb…de meldingen die reeds duizenden jaren lang (rotstekeningen, middeleeuwse waarnemingen, foto’s, films….) gemaakt worden contradicteren dit…..
  het ‘reptielenidee’ echter …lol…..

  • @nikolaas…

   Misschien moet je reptielen en shapeshiften meer zien als een omschrijving van psychopaten. Psychopaten veranderen hun gedaante om hun slachtoffers in te palmen en net als reptielen hebben ze geen enkele geweten of liefde in hun koude bloed.

   Ik ontken niet dat het allemaal waar kan zijn, maar ik ben me wel bewust dat de satanisten als totale sociapaten alles wat wij weten of denken te weten, aan elkaar hebben verzonnen. Een crimineel die wordt gepakt verzint ook onmiddellijk een leugen om iets of iemand anders de schuld te geven. David Icke is David Icke… prima wat hij allemaal verteld, maar ik blijf zelf nadenken en waarnemen ipv blind te geloven.

 7. Onder de grond én slimme Dinosaurussen…Hahahahaaaa..onder de grond… daar moet je voor gestudeerd hebben in harvard… Monty-Phyton gewijs..🤣😂

 8. Buitenaardse wezens die zich als mens vermomd onder ons begeven? Ja, zó kan je overal wel een punt aan lullen. Als dát het niveau is van de Harvard studenten….

  • @Rauwe Bonk…

   De volgende zin is veelzeggend en haalt alles onderuit.

   ‘Een onderzoek van Harvard University heeft onthuld dat buitenaardse wezens onder ons zouden kunnen leven, vermomd als mensen.’

   Zouden kunnen… pfff… ja hoor… en er is een mogelijkheid dat er vliegende apen op de maan zouden kunnen wonen. Zo kan ik nog wel 100 miljard bullshit conclusies trekken in deepstate universiteitsonderzoeken.

   Door wie worden deze ‘onderzoekers’ gefinancierd??? Ik denk dat dan snel duidelijk wordt of dit bullshit.

  • @Rauwe Bonk…

   Omdat God voor waarheid/liefde staat en ze houden ons met al hun macht en rijkdom weg bij de waarheid/liefde/God. Ik geloof zo onderhand helemaal niks meer.

   De bijbel is geschreven door de mensen die ons 2000jr lang uit de connectie met God hebben gehaald. En dat de bijbel voorspelt wat er allemaal gebeurt is omdat de mensen die dit allemaal organiseren, dezelfde mensen zijn die onze EIGENwijsheid hebben vervangen voor volgzaamheid, wat ze via het ONDERwijs uiteindelijk naar het punt hebben gebracht dat we helemaal NIKS meer van onszelf of de wereld snappen.

   Alles behalve de energie liefde (God) is een leugen. De bijbel is onze EIGENwijsheid die ze hebben afgenomen. We snapten ooit ALLEMAAL hoe eenvoudig het is en toen kwam de bijbel en werd ons uitgelegd dat wij schuldig zijn en dat wij de kerk en de bijbel moeten gehoorzamen, want anders… Klinkt dat niet bekend? Doe wat wij (als tussenpersonen van God) zeggen, want anders… hel en verdoemenis voor jou en iedereen die je liefhebt, omdat jij niet gehoorzaamt. Dat is wat de kerk en religieuzen liefde noemen. Dreigen, intimidatie, angst, doemscenario’s, voorspellingen die uitkomen omdat de mensen die de voorspellingen doen de mensen zijn die de voorspellingen uit laten komen.

   Ze hebben ons zelfs overtuigd dat alles voor 1900 gewoon één grote doffe ellende was. De hele geschiedenis was hel op aarde, waardoor de meeste blinde volgers geloven dat wij op het hoogtepunt van de beschaving zitten, terwijl we op de bodem zitten, ver onder alle beschavingen die er voor ons waren.

   Maargoed… mijn reactie zal wel niet bij iedereen in goede aarde vallen omdat mensen zo diep gehersenspoeld zijn dat ze helemaal niet meer openstaan dat hun heilige boek en de kerk zijn gemaakt en ingezet met kwaadaardige bedoelingen. We leven in exact dezelfde tijden als toen de kerk de maffia was. Wetenschappers zijn de schrift geleerden, de premier is de bisschop, politici zijn de misdienaren, de media is de dominee/predikant en U moet en U zult gehoorzamen en alle narratieven geloven, WANT ANDERS…

   Altijd druk en intimidatie en angst… wie dat niet herkent. Het gaat allemaal precies hetzelfde alleen de nieuwe religie is wetenschap… en de nieuwe bijbel bestaat uit maatregelen/wetten en verdragen. Als we dit 2000jr in stand houden, dan lopen er mensen met wetenschapsbijbel teksten rond te strooien om anderen mee te veroordelen, labelen of uit te sluiten.

   Alles herhaalt zich… de satanisten spelen steeds hetzelfde spel. Creëer een religie en onderwerp iedereen met teksten, wetten, regels en straffen.

 9. De buitenaardsen zijn degenen waar de Bijbel over vermeldt, namelijk demonen.
  Er zijn heel veel satanisten, men volgt een zgn spirituele cursus en na afloop is men een volgeling van satan (lucifer).
  Zo leert men o.a astraal reizen, en ook met het bewustzijn op afstand waarnemen.
  Het is mogelijk dat de uitgetreden mens zichtbaar is voor het blote oog, dit wanneer men zich verkleint, dan wordt de energie zichtbaar.
  Wel vervormen de ogen daarbij, en het hoofd is dan ook groter in verhouding tot het lichaam.
  Het zou dus mogelijk kunnen zijn dat mensen zich kunnen voordoen
  als buitenaardsen.

  Buitenaardsen zijn ook aanwezig doordat ze inwonen of bijwonen in de
  lichamen van hun volgelingen.
  Ook in het geval van bezetenheid of demonie.

 10. “Harvard-studie beweert dat buitenaardse wezens onder ons kunnen leven, vermomd als mensen”

  Voor velen een brug te ver, kunnen ze niet behappen, David Icke zijn artikelen zijn top.

  • Het boek van Henoch is niet voor niets uit de Bijbel gescheurd, Henoch, Elias en Ezechiël waren profeten die kennis hadden gekregen van de UFO-nauten.

   • @AJ…

    Lekker voorspelbaar inmiddels, de satanisten gebruiken de waarheid als kruiwagen om hun leugens naar het volk te brengen. Steeds weer hetzelfde kunstje. Infiltreren, overnemen en hun matrix van leugens uitbreiden. Telkens opnieuw, overal in de geschiedenis, hetzelfde kunstje. Verberg de waarheid achter een berg leugens en bedrog of buig en draai de waarheid zodat hun leugens de waarheid worden… steeds weer. We leven in een totaal aan elkaar gelogen matrix. Niet een klein beetje, maar voor 99%.

    Maar dit keer is het plan te groot om te kunnen slagen. Ze kunnen veel besturen en manipuleren, maar uiteindelijk is het bewustzijn de onvoorspelbare puurheid van een kind.

    De keizer zonder kleren heeft iedereen onder de duim, behalve het kindje dat nog niet totaal geprogrammeerd en gehersenspoeld is. Daarom draait dit allemaal om de kinderen… omdat ze weten dat die nog niet totaal ego’s zijn afgericht en vers bewustZIJN hebben en dus zomaar kunnen roepen dat de keizer geen kleren draagt.

    Het bewustZIJN is een spirituele kracht die ze niet kunnen beheersen. BewustZIJN is al gras, je kan de hele planeet asfalteren en denken dat je controle hebt, maar ergens groeit het gras gewoon door het asfalt heen. De elites begrijpen niks van het bewustZIJN, ze denken dat ze het bewustZIJN kunnen doden of stilleggen, maar dat lukt alleen tijdelijk. Ze zijn zo knetterdom, de satanisten. Ze lopen zelf achter de feiten aan, maar ze fantaseren dat ze voor de feiten uit lopen. Die illusie gaan ze niet volhouden.

    De satanisten zijn als een idioot die jarenlang bezig is om in de kelder een Ferrari in onderdelen te restaureren en op te bouwen… en nu de Ferrari klaar is beseffen ze dat hij niet door het trapgat past waar ze de onderdelen door naar beneden brachten.

  • Valt niks te behappen het is gewoon volledige totale fantasie. Zou zo’n vermomde buitenaardse dan nooit per ongeluk een CT of MRI scan gekregen hebben? Ongeluk, bewusteloos, in ziekenauto, naar ziekenhuis, dokter vreest het ergste, snel in de scanner…
   Dat we en die gekken daar in Harvard zich met dit soort onzin bezighouden, wat een dieptepunt.
   Of lijken die vermomden zó goed op een mens dat ze er ook van binnen precies hetzelfde uitzien? Hmm, misschien zijn het dan gewoon mensen…

 11. Hello! I come in peace! Let’s have a beer and sing kumbaya, y’all!

  Het is dus zover. De alien card wordt nu gespeeld: dodelijke alien virusssen, alien vluchtelingen, alien aanbidding, alien crop circles, alien huisvesting, alien woke, alien krekelburgers, alien financiële steun, en nog veel meer! Hier hebben we lang op gewacht. Wat betekent dit? Dit betekent dat ze zover zijn dat er gaten in het firmament gemaakt kunnen worden. Wat er daardoor gebeurt, is niet te voorspellen, want ook dit is een experiment net als de vax een experiment is. Het is goed mogelijk dat er hologrammen geprojecteerd gaan worden, wat ook al eens eerder gedaan is, deze keer met invasies van alien vliegtuigjes of zo. Verzin zelf maar wat. De voorbereiding is reeds gedaan.

  Beam me up Scotty! Please!!!! The insanity on Earth is unbearable en Harvard loopt aan de kop. LOL

 12. Allemaal gezeur…Leuk voor S.F.-schrijvers..En inderdaad volledig in lijn met alle andere bangmakerij : de flutcovid, de moorddadige nep’vaccins’ (alsof er ooit echt goede waren, haha…), de hele georganiseerde medicijnenverslaving en landbouwgronden- en voedselverpesting en vul verder maar aan met alle andere vormen van grootschalig bedrog al meer dan decennialang, eigenlijk altijd al. Wat voor gestoorde ‘ allen’ zou zich in dit gekkenhuis hier willen wagen ? Niets is gevaarlijker dan het kortzichtig dom parasitaire egoïsme binnen onze eigen soort zelf. Amen.

  • De bijbel is niet echt duidelijk over het bestaan van Aliens.
   (Mijn hobbie is het vertalen van het Nieuwe Testament van uit het Koine Grieks). Wel rijst de vraag of Ezechiel een ufo zag die hij beschreef in Ezechiel 1

   https://statenvertaling.nl/tekst.php?bb=26&hf=1&ind=1

   Er is ook genetisch bewijs voor het mogelijke bestaan ​​van aliens in de oudste beschaving op aarde. Wetenschappers hebben de eerste vrouw ontdekt waar we onszelf genetisch naar kunnen herleiden door middel van mitochondriaal DNA-onderzoek, en deze vrouw leefde meer dan 100.000 jaar geleden in de buurt van de locatie van een goudmijn in Afrika. En het moet worden opgemerkt dat het als een ongelooflijke ontdekking wordt beschouwd om een ​​goudmijn te vinden die zo ver teruggaat in de menselijke geschiedenis; mensen waren in die tijd prehistorisch en men dacht dat er helemaal geen goudmijnen waren.

   https://exemplore.com/ufos-aliens/Was-the-Ancient-Sumerian-Created-by-Aliens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in