© Pink Floyd - Another Brick In The Wall, Part Two (Official Music Video), screenshot YouTube

Over de hele wereld is de Covid-vaccinatie momenteel het onderwerp van gesprek. Veel regeringen praten over het verplicht stellen ervan, een beangstigend concept voor mensen die geloven dat het vaccin onveilig is. Maar misschien nog schokkender zijn de stuitende dingen die mensen zeggen over degenen die niet gevaccineerd zijn, schrijft Daisy Luther.

Dit artikel gaat niet over de vraag of het vaccin veilig is of niet. Ik dring er bij niemand op aan om het vaccin te nemen, noch dring ik er bij iemand op aan om het te vermijden. Ik geloof dat mijn beslissingen over mijn gezondheid mijn keuze zijn, en die van u uw keuze.

Ik hoop dat wanneer u deze opmerkingen leest, aan welke kant van het debat u ook staat, u even stilstaat en nadenkt over uw menselijkheid. Als dit tegen een andere groep mensen zou worden gedaan, zou het als haatzaaien worden beschouwd. Omdat de mainstream media en het narratief op dit moment strak worden gecontroleerd, wordt dit niet alleen aanvaardbaar gevonden, maar ook gezien als een teken van superieure deugdzaamheid.

Het gevaar van “othering”

We hebben het reeds eerder gehad hoe mensen worden “aangemoedigd” om het vaccin te nemen door afgenomen “privileges” op het gebied van vrijheid terug te krijgen. Inmiddels hebben degenen die graag het vaccin willen nemen dat al gedaan. Ook degenen met geldige redenen (zoals verlies van inkomen) hebben de prik al genomen. Daarom worden degenen die blijven volhouden dat zij het vaccin niet zullen nemen, nu blootgesteld aan een heel nieuw niveau van “aanmoediging” via extreme sociale druk.

Een fenomeen dat “othering” wordt genoemd, wordt zowel in de wereld van de geweldsdynamiek als bij hersenspoeling gebruikt. Er is sprake van “othering” wanneer een persoon bepaalt dat een andere persoon onwaardig, bedreigend of in alle opzichten ontoereikend is en zelfs nauwelijks tot dezelfde soort behoort.

Othering is een proces waarbij een groep mensen fundamenteel anders wordt voorgesteld, zelfs zozeer dat die groep minder dan menselijk lijkt. Dit proces kan instinctieve emotionele reacties oproepen tegen leden van die groep. In veel gevallen is ‘othering’ gebruikt om een groep te degraderen, te isoleren en discriminatie, misbruik of vervolging mogelijk te maken. (bron)

Zij die niet leren van de geschiedenis…

Het is in de geschiedenis vele malen gebeurd: toen mensen als slaven en eigendom werden gebruikt, toen mensen het onderwerp waren van afschuwelijke experimenten, toen de media en machthebbers mensen opzettelijk manipuleerden om te geloven dat andere mensen niet waren zoals zij, en dat het daarom geoorloofd was hen te mishandelen of te misbruiken.

Zoals het gezegde luidt, zij die niet leren van de geschiedenis zijn gedoemd deze te herhalen. En dat doen ze ook. Ik denk dat, ongeacht ons standpunt, we het er allemaal over eens kunnen zijn dat het vurig wensen dat slechte dingen gebeuren met andersdenkenden en hen ontmenselijken om hun standpunt, behoorlijk afschuwelijk is.

Mensen hebben ontstellende suggesties gedaan voor mensen die niet gevaccineerd zijn

Don Lemon van CNN vindt dat ongevaccineerden geen eten zouden mogen kopen of zouden mogen werken. Betekent dit dat hij vindt dat ze tot de dood moeten verhongeren?

Als je nog twijfelde, Lemon denkt ook dat mensen die niet gevaccineerd zijn idioten zijn.

CNN medisch analist Dr. Jonathan Reiner zegt dat ongevaccineerde mensen niet naar cafés en restaurants zouden mogen gaan. Een dokter vroeg zich in The New York Times af of hij ongevaccineerde patiënten mocht weigeren.

Het is populair geworden om de ongevaccineerden de schuld te geven van alle toekomstige Covid-gevallen.

Dr. Anthony Fauci, de nationale Big Kahuna van Covid, geeft de schuld aan degenen die niet gevaccineerd zijn voor een nieuwe piek in gevallen.

“We hebben 100 miljoen mensen in dit land… die in aanmerking komen om gevaccineerd te worden, die niet gevaccineerd zijn,” zei Fauci in een interview met “Face the Nation.” “We moeten die mensen echt op andere gedachten brengen, het hen gemakkelijk maken, hen overtuigen, iets doen om hen te laten vaccineren, want zij zijn degenen die deze uitbraak verspreiden. (bron)

Columniste Leana Wen van de Washington Post vindt dat de ongevaccineerden zich onwaardig gedragen. Wen riep vanwege dit de CDC op om mondkapjes voor iedereen te verplichten.

“We moeten terug naar mandaten voor mondkapjes binnenshuis, niet omdat de gevaccineerden opeens een probleem zijn, maar omdat we de ongevaccineerden niet kunnen vertrouwen om vrijwillig het juiste te doen. Het gaat hier niet om de effectiviteit van het vaccin of zelfs de verraderlijkheid van de Deltavariant, maar eerder om het falen van ongevaccineerde Amerikanen om hun maatschappelijke verplichting na te komen om te handelen in het belang van ieders gezondheid.

Toen het CDC twee maanden geleden zijn mondkapjesrichtlijnen uitbracht, had het de wetenschap goed, maar het beleid en de communicatie verkeerd. En het is weer gebeurd. De regering Biden moet duidelijk maken dat de achteruitgang van de pandemische vooruitgang van de Verenigde Staten de terugkeer van het binnenshuis maskeren noodzakelijk maakte. Dit is gebeurd door degenen die ervoor kiezen ongevaccineerd te blijven, en de gevaccineerden betalen nu de prijs.” (bron)

De gouverneur van Alabama, Kay Ivey, wil dat iedereen de ongevaccineerden de schuld geeft van alle Covid-gevallen die zich voordoen.

“Mensen worden verondersteld hun gezond verstand te gebruiken. Maar het is tijd om de ongevaccineerde mensen de schuld te geven, niet de gewone mensen. Het zijn de ongevaccineerden die ons in de steek laten“, zei Ivey tegen journalisten in Birmingham. (bron)

Dat zal echt helpen als iemand een geliefde verliest aan Covid en besluit wraak te nemen op een paar “ongevaccineerde mensen”. De gouverneur zei tenslotte dat het hun schuld was.

Hoe ver mag de “schuld” gaan?

Nick Cohen van The Guardian zei dat het slechts een kwestie van tijd is voordat “we ons tegen de ongevaccineerden keren.”

“De wraakzuchtige zal Covid gaan omschrijven als een ziekte uit vrije keuze. De slachtoffers zullen het slachtoffer zijn van hun eigen domheid. Ze hadden vaccinatie kunnen accepteren. Ze hadden zichzelf en anderen kunnen beschermen als, zoals waarschijnlijk lijkt, vaccins infecties beperken.

Rationele mensen zullen zich afvragen waarom zij beperkingen van hun vrijheden moeten blijven accepteren vanwege onwetende waanideeën. Werkgevers zullen willen weten wat er op tegen is om de eigenaars van pubs, luchtvaartmaatschappijen, restaurants, hotels of vakantieverblijven toe te staan een bewijs van bescherming te eisen wanneer immuniteitspaspoorten hun zaak zouden kunnen redden. Om het persoonlijk te maken: hoe zou u zich in de herfst voelen als iemand van wie u houdt kanker zou krijgen en de NHS de behandeling zou vertragen omdat zij voor nodeloos zieke Covid-patiënten moest zorgen?” (bron)

  CDC waarschuwt dat tegen Kerstmis elke week 15.000 Amerikanen zullen sterven; maar het zijn eigenlijk VACCINDODEN die accelereren, net zoals onafhankelijke dokters ons al de hele tijd vertelden

Men wil financiële sancties opleggen

Andy Slavitt, een voormalig medisch adviseur van president Biden, vindt dat iedereen die niet gevaccineerd is, verplicht moet worden zich dagelijks op eigen kosten te laten testen tot ze uiteindelijk toegeven.

“Kijk, als mensen zeggen dat ze niet gevaccineerd willen worden, wat sommige mensen misschien zeggen, denk ik dat het volkomen redelijk is om te zeggen dat dat prima is,” zei Slavitt tegen Anderson Cooper. “We willen dat je elke ochtend een uur voor je werk komt en een negatieve test laat doen. Misschien zelfs op je eigen kosten.”

Slavitt vervolgde:

“Tot het punt waar mensen zullen zeggen, weet je wat? Het is zinvoller om me te laten vaccineren. Als je mensen die optie geeft, denk ik dat je zult zien dat steeds meer mensen de optie zullen nemen om zich te laten vaccineren.” (bron)

Sommige werkgevers korten mensen op hun loon, aldus Forbes.

“Maar de wortelbenadering staat op het punt te worden vergezeld door een stok die werknemers tot $50 per maand kan kosten, volgens Mercer, het grote adviesbureau voor personeelsbeloningen dat werkt met duizenden werkgevers over de hele wereld.

Werkgevers hebben geprobeerd werknemers aan te moedigen zich te laten vaccineren door prikkels te geven zoals betaald verlof en contant geld, maar nu de Deltavariant het aantal infecties en ziekenhuisopnames in het hele land opdrijft – op hetzelfde moment dat het aantal vaccinaties stagneert – hebben we de afgelopen weken verzoeken ontvangen van ten minste 20 werkgevers die overwegen toeslagen in te voeren voor ziektekostenverzekeringen voor ongevaccineerden als een manier om het aantal vaccinaties onder hun personeel op te drijven,” aldus Wade Symons, groepsleider van Mercer op het gebied van regelgeving.” (bron)

Wesleyan College in West Virginia vraagt een nog veel schandaliger bedrag.

“Het college heeft onlangs zijn campus aankomstgids voor de herfst vrijgegeven. Daarin staat dat studenten die niet gevaccineerd zijn een niet-terugbetaalbaar COVID-bedrag van 750 dollar in rekening wordt gebracht voor het herfstsemester van 2021. Er staat ook in dat studenten die COVID-19 krijgen en niet in staat zijn om buiten de campus in quarantaine te gaan, 250 dollar in rekening zullen worden gebracht om hun quarantaine op de campus af te maken.” (bron)

Sanctiehongerige televisiepresentator Piers Morgan uit Engeland tweette dat mensen die het vaccin niet nemen medische zorg moet worden ontzegd.

“Degenen die weigeren gevaccineerd te worden, zonder medische reden om het niet te doen, zou de NHS zorg moeten weigeren als ze dan covid krijgen. Ik hoor van anti-vaxxers die in Londen ICU-bedden in beslag nemen, wat de belastingbetaler veel geld kost. Laat ze betalen voor hun eigen domheid en egoïsme.

Gezien het feit dat het Verenigd Koninkrijk overheidsgezondheidszorg heeft, is het al op hun eigen kosten, Piers.

  Alles wat fout gaat, was gepland door de samenzweerders

Ze willen het leven van de ongevaccineerden letterlijk ruïneren.

De enige reden waarom werkgevers mensen (nog) niet wettelijk kunnen dwingen gevaccineerd te worden, is dat geen van de vaccins meer dan tijdelijke FDA goedkeuring heeft gekregen. Geen enkel vaccin. Zodra de vaccins door de FDA zijn goedgekeurd, kunt u er een lieve duit om verwedden dat het een vereiste op veel werkplekken zal zijn.

Pam Keith, een advocaat uit Florida, stelt voor om de ongevaccineerden de toegang tot alle federale uitkeringen te ontzeggen… inclusief dingen waar ze hun hele werkende leven aan hebben betaald, zoals Sociale Zekerheid.

“Hier is een goede manier om mensen te bewegen zich te laten vaccineren: Stel alle federale uitkeringen afhankelijk van een bewijs van vaccinatie. Dat is inclusief Sociale Zekerheid, Medicare, Medicaid, militaire pensioenen, VA voordelen, gesubsidieerde huisvesting… ALLES! Ik durf te wedden dat dat de dingen vooruit zal helpen.”

Wow. Wat een lieve dame.

Andere “tolerante” mensen kwamen gretig met antwoorden met allerlei andere ideeën om de ongevaccineerden te straffen:

 • Of nog beter, ontzeg Medicare, Medicaid, of particuliere verzekeringen dekking voor Covid behandelingen of medicijnen voor ongevaccineerden. Stel een datum vast, laten we zeggen 9/11/21, voor dekking door vaccinatie of geen verzekering. (bron)
 • Dat is een geweldig idee! Voeg ook werkgelegenheid toe, schorsing van wapen- en rijbewijzen, toegang tot leningen. Sportevenementen, uit eten gaan concerten moeten ook een bewijs van vaccinatie vereisen. Het zal niet populair zijn, maar het is de enige manier om mensen gevaccineerd te krijgen. (bron)
 • Ik hou nog steeds van het idee dat elke ongevaccineerde persoon die de ziekte krijgt, persoonlijk financieel verantwoordelijk wordt gehouden voor alle testen & als ze Covid oplopen. Niet particuliere verzekering of Medicare/Medicaid. Enige excuus: gedocumenteerde allergie voor vaccins/bestanddelen. (bron)
 • En als alle ziektekostenverzekeraars nu eens zouden zeggen: we verhogen uw premies met, laten we zeggen, $5000/jaar voor elke gevaccineerde volwassene op een polis? De kans om ziek te worden als iemand niet gevaccineerd is, is veel groter dan wanneer dat wel het geval is. Maak er een financiële beslissing van. (bron)
 • Ik zou liever zien dat hun gezondheidszorg wordt opgeschort voor alle covid-gerelateerde behandelingen. (bron)

Wat een stelletje stellaire mensen. Stel je voor dat je rondloopt met de gedachte dat deze dingen gerechtvaardigd zijn. Stel je voor dat je zoveel haat en minachting hebt voor degenen die jouw mening niet delen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De meesten die COVID vaccins namen zullen in 2025 dood zijn Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZe verbergen COVID-19 vaccinsterfgevallen en verwondingen zeggen Australische ambulancemedewerkers en verpleegkundigen
Volgend artikelCovid-19 beleid, het grootste fiasco op het gebied van volksgezondheid in de geschiedenis, veroorzaakt een kloof tussen het publiek en de gezondheidszorg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Hier hebben we al de nodige gesprekken over gevoerd en waar we allemaal van beticht en mee bedreigd worden.
  En nooit zal ik zeggen dat het dan maar zinvoller is om een gif prik te nemen. NOOIT.
  Ik zit net hier een reactie achter te laten over wat ze ons gaan flikken hier.
  Maar ik zal mij ook nooit laten testen, al zou het gratis zijn.

 2. Ach, nu komt de echte vuiligheid boven drijven. Zo zie je maar hoe de gemodificeerden ontmenselijkt zijn of worden gemaakt.
  Dat mag door hun soortgenoten die er alleen maar op persoonlijk voordeel uit zijn. Geld is ook een factor voor ontmenselijking.

 3. Bedoeling is toch dat men omgevormd moet worden tot dienende niet reproducerende slaven van een beperkte elite.
  Konden vroeger slaven nog vrij worden, dat is door de genetische modificatie onmogelijk gemaakt. Elk verzet uit die richting heeft voor hen geen betekenis meer.

 4. Het enige persoonlijke voordeel wat ze er aan hebben is dat ze niet getest hoeven te worden.
  Verder kunnen ze nog steeds ergens ziek ergens van worden, andere ergens mee besmetten en er nog aan overlijden ook.
  En met een heel klein beetje mazzel houden ze er een aandoeningen aan over waar ze nog net mee kunnen leven.
  Of eindigen als een hulpeloos restje mens die zonder hulp nooit meer kan functioneren of leven.
  Nou nou, wat een zinvol bestaan, wat een vooruitzicht heb je dan, als je dit weet met je gif prik in je lijf.

 5. Indien de beruchte brief van Albert Pike echt bestaat, dan is het logisch dat men druk doende is om de zogenaamd islamitische wereld op te zetten tegen de zogenaamd zionistische rest (het Westen is volledig opgeslokt door zionistisch satanisme, helemaal in overeenstemming met de Babylonische Talmoed).

 6. Heel barbaars, deze media mind control die bewust haat en uitsluiting creëert en aanmoedigt tegen zichzelf JUIST informerende medemensen die wel uitzoeken wat er achter dit manipulatieve schandaal plaatsvind ?

 7. Ach, je moet maar zo denken. Gelijk na de BOOSTER prik, sept/okt beginnen bij de meeste gevaccineerden de gif doses zijn uitwerkingen te versterken en te vermenigvuldigen en halen ze 2023 niet eens. Zie Israël, Gibraltar, India en Australië. Bij elkaar zijn miljoenen body bags opgeslagen omdat ze verwachten dat na de Booster prik, de gevaccineerden bij bosjes omvallen. In de VS dringt dat niet door omdat ze spontaan in de fuik( body bag) lopen. Die liggen in de winter aan de ventilator in het ziekenhuis waardoor ze nog sneller uit hun lijden worden verlost!

 8. Tegenwoordig is het gedeelde smart is dubbele smart…
  Je moet als gevaxte natuurlijk wel je gram kunnen halen voor de fout die je gemaakt hebt door als schaap klakkeloos te doen wat de hopmannen en heksen je vertellen.

 9. Hoe meer mensen deze kolder blijven roepen, geeft het eigenlijk aan dat de vaccins niet werken. Waar ze zogenaamd de gevaccineerde tegen zouden beschermen. Als gevaccineerde er niet ziek van worden, waarom dan die ophef over openlijke discriminatie met dwang en chantage middelen tegen de ongevaccineerde opdringen? Maar van uit de farmaceuten mogen er geen controle groepen blijven bestaan, want als de gevaccineerde met bosjes tegelijk dood en ziek neervallen en de ongevaccineerde nergens last van hebben. Kan de gevaccineerde meute bij de farmaceuten verhaal halen.

 10. “if the mountains fell in the sea,
  let it be,
  it aint me,
  if al the hippies cut off all their hair,
  i don care,
  cause i got my own world to live in,
  and i ain gonna copy you….

  J. Hendrickx.

  en voor de rest, wie niks meer te verliezen heeft behalve het leven zelf is ook niet meer controleerbaar, of je moet angst hebben om te sterven, maar dan was je ook al bang om te leven….

  Don turn the other cheek, unless you want it beaten in,
  Fight violence with violence, it’s the only way to win.

  Rose Tatto, all the lessons.

  Mensen, geweld is enkel te stoppen met meer geweld. Word u persoonlijk gepakt, word persoonlijk terug. Dat is waar dit alles heen gaat, met een regering die alles en iedereen tegen elkaar opzet en vervolgens de versplinderde massa volspuit omdat het geld en macht opleverd. Onze gezondheid is nooit punt van interesse noch discussie geweest. Zorg dat je weet waar hun huis woont. Jou adres is reeds bekend. Gelijke middelen, gelijke kansen.

 11. https://www.rt.com/russia/532052-kiev-nationalists-rally-police/

  Het verschil tussen een demonstratie in Oekraine en Parijs; in Oekraine weet de politie dat geweld van hun kant met meer geweld kan worden teruggegeven, dus de politie houd zich grotendeels op de vlakte en mept niet op burgers in, wat namelijk risico’s van escalerend en door de politie niet te keren geweld met zich meebrengt.
  Het voordeel van een gewapende burger is dat de staat zichzelf fatsoenlijk moet blijven gedragen.
  Om die reden word in Europa iedere burger zo machteloos mogelijk gemaakt, zodat de staat totale macht heeft en kan uitroeien naar believen, zonder dat hun geweldsmacht al te grote risico’s loopt.

  Simpelweg is ontwapening het middel waardoor de regeringen de beesten los kunnen laten.
  politic wijzen op hun verantwoordelijkheid en bewust maken van hun eigen kwatsbaarheid is essentieel voor de werking van democratie en het behoud van vrijheid.

  Duchesne.

 12. Wij zullen mart geen oordeel vormen over het falend beleid van Fauci!
  Dan zou hij er bekaaid vanaf komen!
  Dat moet het neurenbergproces uitmaken!

 13. haat is evenals angst een slechte raadgever, lijkt mij duidelijk dat alleen de suoerrijke elite achter dit hele complot zit, pas als een deel van deze vaccinwappies de ogen gaan openen en doorkrijgen hoe ze zijn bedrogen en dan ook nog bereid zullen zijn om massaal in opstand te komen kan dit duivelse spel gestopt worden, alleen is het dan waarschijnlijk te laat en heeft het vaccin tot grote tevredenheid van de machtswellustelingen gewerkt, een inktzwart cenario, waarbij iedere christen zich Openbaring 13 kan voorstellen. Helaas zal het Nazisme kinderspel blijken te zijn geweest.

 14. En de rokers krijgen geen behandeling meer in t ziekenhuis en de mensen die heel dik zijn worden ook niet meer geholpen. Dit is dezelfde manier van behandelen….

  • Da’s mooi. Dan kunnen we misschien toch nog van de verplichte ziektekostenverzekering af. Ikzelf maak er ondertussen toch praktisch geen gebruik van. Ik ben er in negen jaren niet geweest tot onlangs voor een kleinigheidje. Van mij mogen ze me die negen jaren premie wel terugstorten, belastingvrij uiteraard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in