© Kojach / Flickr (CC BY 2.0)

Na 3 maanden hebben Pfizer-prik ontvangers 76.5% MEER KANS om Covid op te lopen dan de ongevaccineerden. Twee recent vrijgegeven studies tonen aan dat – na een korte periode van matige bescherming – de experimentele Covid-19 vaccins in feite meer ziekte veroorzaken dan ze voorkomen – vooral wanneer het gaat om nieuwe varianten zoals de nu overheersende, en zeer milde Omicron, schrijft Julian Conradson.

De eerste studie, een pre-print die werd vrijgegeven op MedRXiv door een team van onderzoekers in Denemarken, toont aan dat de experimentele vaccins absoluut geen bescherming bieden tegen Omicron vanaf twee maanden na vaccinatie (wat zij de “piek”-bescherming noemen).

Na slechts drie maanden beginnen volledig gevaccineerde personen een sterk negatieve bescherming te ervaren. Onderzoekers ontdekten dat degenen die het Pfizer-vaccin kregen een verbazingwekkende 76,5% meer kans hadden op een doorbraakinfectie dan hun ongevaccineerde tegenhangers zodra 90 dagen waren verstreken – degenen die Moderna’s kregen hadden 39,3% meer kans.

Volgens de studie werd de verspreiding van de nieuwe Omicron variant “waarschijnlijk” veroorzaakt door “super-spreidingsevents” “onder jonge, gevaccineerde personen.”

Alleen degenen die een volledige vaccinatie met twee doses hadden genomen of een vaccinatie met twee doses en een booster werden in de studie als gevaccineerden geteld.

Op de een of andere manier concluderen de auteurs van de studie nog steeds dat massavaccinatie en de verspreiding van boosters noodzakelijk is.

Neem je booster, schaap.

Kijk:

Ik maak geen grapje, de laatste regel van de studie is nog steeds “deze bevindingen benadrukken de noodzaak van massale uitrol van vaccinaties en boostervaccinaties.”

— Ezra Levant ? (@ezralevant) December 23, 2021

Alsof dat nog niet genoeg bewijs was dat dit de ‘pandemie van de gevaccineerden’ is, heeft de Canadian Covid Care Alliance – een non-profit waakhondgroep, bestaande uit onafhankelijke professionals in de gezondheidszorg – deze week een apart rapport uitgebracht dat tot vergelijkbare conclusies kwam.

Na onderzoek van Pfizer’s eigen klinische onderzoeksgegevens van het vaccin, stelde het CCCA-team van deskundigen ook vast dat het Pfizer-vaccin een ernstige negatieve bescherming tegen Covid had, en wel zozeer dat zij concludeerden dat het “vaccin meer kwaad dan goed doet”.

De Pfizer 6 maanden gegevens tonen aan dat Pfizer’s COVID-19 inentingen meer ziekte veroorzaken dan ze voorkomen.

Het CCCA panel voerde een grondige analyse uit van Pfizer’s vaccin proefverslag van 31 december 2020. Het Pfizer-rapport beweert dat de inentingen veilig waren en een robuuste werkzaamheid van 95% vertoonden 7 dagen na de 2e dosis. Maar wat de onderzoekers verzuimden te vermelden was dat de 95% eigenlijk Relatieve Risicoreductie was. De absolute risicovermindering, waarmee rekening had moeten worden gehouden – vooral als dit vaccin over de hele linie verplicht zal worden gesteld – was minder dan één procent.

De bewering was dat de inentingen veilig waren en een werkzaamheid van 95% vertoonden 7 dagen na de 2e dosis. Maar die 95% was eigenlijk Relatieve Risicoreductie. Absolute risicoreductie was slechts 0,84%.

Ter verduidelijking: relatieve risicoreducties hebben alleen betrekking op een procentuele reductie in de ene groep in vergelijking met de andere, wat gemakkelijk misleidend kan zijn en overdreven kan suggereren hoe nuttig iets is. Absolute risicoverminderingen geven het werkelijke verschil in risico aan tussen de ene groep en de andere.

Het rapport toont ook aan dat Pfizer een verhoogd risico op ziekte – en zelfs een verhoogd risico op overlijden – had geregistreerd bij personen die het vaccin hadden genomen in vergelijking met degenen die in de placebogroep zaten – iets dat ook werd ondersteund door Pfizer’s laatste klinische onderzoeksgegevens die vorige maand werden gepubliceerd.

Van CCCA:

Pfizer’s meest recente rapport geeft een werkzaamheid aan van 91,3%. (Dat betekent een vermindering van positieve gevallen in vergelijking met de placebogroep).

Maar het toonde ook, in vergelijking met de placebogroep, een toename van ziekte en sterfgevallen.

Er is geen voordeel aan een vermindering van het aantal gevallen als het ten koste gaat van een toename van ziekte en sterfte.

“Ernstige ongewenste voorvallen” waren met 75% toegenomen in de proefgroep die het vaccin had gekregen.

In totaal waren de bijwerkingen die werden toegeschreven aan het vaccin maar liefst 300% hoger dan in de placebogroep.

Wat sterfgevallen betreft, waren er meer sterfgevallen in de gevaccineerde groep – 20 van de 34 in totaal. Wat nog verontrustender is, is dat 9 van de gevaccineerde sterfgevallen gerelateerd waren aan “cardiovasculaire gebeurtenissen”.

Het CCCA panel vond ook verschillende twijfelachtige en corrupte praktijken die werden gebruikt toen Pfizer hun rapport samenstelde.

Niet alleen bagatelliseerde de maker van het vaccin de bijwerkingen van de experimentele prik, maar ze volgden ook niet de gevestigde protocollen voor klinisch onderzoek, hadden inadequate controlegroepen die werden gemengd en vroegtijdig werden gedeblindeerd, en testten de prik op misleidende demografische gegevens om de beste resultaten te genereren.

 

In plaats van de proeven te richten op de doelgroep die het meeste baat zou kunnen hebben bij een Covid-19 vaccin – de ouderen en mensen met ernstige comorbiditeiten – koos Pfizer deelnemers uit jongere demografische groepen die a) minder kans zouden hebben om een vaccin nodig te hebben, b) minder kans zouden hebben om een bijwerking te krijgen tijdens een proef, c) meer kans zouden hebben om goed te reageren op een vaccin, dan de ouderen die bescherming nodig hebben tegen dit virus.

Vergeet niet dat kinderen en jonge volwassenen maar liefst 99,995% kans hebben om van dit nominale virus te herstellen.

Bovendien, omdat Pfizer de blindering van hun klinische proefgroepen vroegtijdig heeft opgeheven, zijn zij niet in staat om relevante lange termijn veiligheidsgegevens te produceren, omdat zij geen controlegroep meer hebben als referentie.

Begin 2021 was bijna iedereen in de studie, zelfs de placebogroep, gevaccineerd, wat effectief een einde maakte aan elke hoop op betekenisvolle gegevens.

In wat waarschijnlijk een gloedvol bewijs is voor de geloofwaardigheid ervan, werd Dr. Robert Malone – de uitvinder van het mRNA-vaccin – permanent van Twitter getrapt voor het delen van het CCCA-rapport eerder vandaag.

Als het gecensureerd wordt, weet je dat ze over de schreef gaan.

Dit is slechts het laatste bewijs dat Pfizer en de volksgezondheidsbureaucratie volledig op de hoogte waren van de gevaren van deze experimentele vaccins, maar ze toch aan de wereld hebben gegeven. Een paar weken geleden is gerapporteerd hoe de FDA een verlenging van Pfizer’s EUA had toegekend, ondanks het feit dat er een verbazingwekkende 1.200-plus vaccin-gerelateerde sterfgevallen waren geregistreerd in slechts de eerste 90 dagen dat het vaccin beschikbaar was.

Dit is misdadig. Waar is de verantwoording?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Lezen! Erger dan de ziekte: wetenschappelijk artikel van MIT toont angstaanjagende risico’s van Covid-vaccins aan!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBoris Johnson: 90% van de patiënten op de Intensive Care zijn dubbel gevaccineerd
Volgend artikelErnst Wolff – Waarom we dit gaan winnen Nederlands Ondertiteld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Door die laatste “zinsnede” in het rapport geeft toch wel aan dat ze toch onder druk staan.
    Vernietigende kracht voor genocide is groot €€€€€€.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in