Na de mesaanval door 20 Arabische migranten op een dorpsfeest in de 500 zielen tellende gemeenschap van Crépol in het zuidoosten van Frankrijk, die blijkbaar gemotiveerd was door doelgericht racisme tegen blanke inwoners, wordt de vraag wanneer Europa een islamitische burgeroorlog en bloedige botsingen tussen de geïmporteerde bevolking en autochtonen zal meemaken, steeds dringender, schrijft Daniel Matissek.

Feit is: de multiculti-illusie is gecrasht en verbrand, en opnieuw blijkt ongebreidelde massamigratie een directe route naar vernietiging te zijn – cultureel en in toenemende mate ook letterlijk, fysiek.

“Dit is niet normaal”

De aanvallers in Crépol kwamen uit de sociale woonwijk “La Monnaie” in Saint-Romains-sur-Isère, 17 kilometer verderop. Ze staken lukraak met grote keukenmessen op een ongeremde en hatelijke manier op de gasten in. Het resultaat van deze barbaarse daad: de keel van een 16-jarige werd doorgesneden en hij bloedde dood. Er waren ook 17 gewonden.

Martine Lagut, de ontzette burgemeester van Crépol, zei volgens “France Bleu”: “Ik voel me depressief. Het is niet normaal dat zoiets gebeurt in onze kleine plattelandsdorpen. Het is een drama waar we getuige van zijn. Het was zinloos geweld, het was heel wreed en heel gewelddadig.” Ooggetuigen spraken van een “nachtmerrie” en een ongekend niveau van geweld. De aanvallers hadden geroepen: “We willen blanken doodsteken”.

De gebruikelijke doofpotaffaires

De overheid en de media probeerden het incident volledig stil te houden of het af te doen als een dorpsruzie. Wat er echt gebeurd was, werd pas bekend via social media. Éric Zemmour, de leider van de partij Reconquête, schreef: “De 16-jarige Thomas zal waarschijnlijk geen minuut stilte krijgen in het parlement. Zijn familieleden zullen waardig blijven en geen tumult veroorzaken. Zoals gewoonlijk zullen sommigen zwijgen over zijn moord door het gespuis dat naar Crépol, een dorp in de Drôme, kwam om Franse jongeren te vermoorden.”

  Salvini voor de rechtbank voor het afwijzen van 23 NGO-schepen met 3.000 illegale immigranten aan boord

Marion Maréchal, ook van “Reconquête”, verklaarde: “Racisme tegen blanken slaat nu ook toe op het platteland.” En Marine Le Pen van het Rassemblement National voorspelde. “Niemand is meer veilig. Dorpsfeesten, bruiloften, verjaardagen: sinds enkele jaren zijn dorpen het slachtoffer van echte razzia’s”.

Overmatige immigratie als bedreiging

Dinsdag kondigde minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin de arrestatie aan van zeven mensen in de buurt van Toulouse, bijna 500 kilometer van Crépol. “We weten niet precies wat er gebeurd is, of liever gezegd, we weten het maar al te goed,” was zijn bizarre verklaring.

Net als in Duitsland of Oostenrijk – waar de deugdsignalerende en migratieverheerlijkende media en anti-immigratielobbyisten al lang de publieke opinie beheersen – wil ook in Frankrijk de heersende kaste in de politiek en de media voorkomen dat de volle omvang van het gevaar van excessieve immigratie uit de sloppenwijken van de wereld bekend wordt.

Anti-blank racisme van links als rechtvaardigingsdoctrine

Maar deze façade brokkelt overal af. Vooral de totale mislukking van de moslim”integratie” is overduidelijk. Steeds meer lokale bewoners moeten met hun leven en hun fysieke integriteit betalen voor het bittere besef dat het geen nieuwe burgers zijn die naar Europa zijn gebracht, maar indringers die, voor het merendeel, niets dan haat en minachting hebben voor hun gastlanden.

In het geval van Crépol lijken ze nu zelf het anti-blanke racisme van links te hebben ontdekt. Het linkse waanidee van eeuwige blanke schuld voor alles wat slecht is in de wereld, maar al te gemakkelijk overgenomen door immigrantenbarbaren die door geweld zijn gesocialiseerd als rechtvaardiging voor alles, werpt nu ook hier zijn kwaadaardige vruchten af.

  Moslim inteelt is een groot probleem - en mensen willen er niet over praten

Vermeende late vergeldingsacties tegen koloniaal onrecht

Voor migranten zijn westerse zelfhaat, “koloniale schaamte” en politiek gekweekte schuldgevoelens maar al te welkome excuses om zich te wentelen in de rol van slachtoffer en hun brute geweld uit te voeren. Deze zwendel werkt niet alleen in Duitsland, maar ook in Frankrijk en Engeland.

Zulke excessen zullen binnenkort ook in Duitsland en Oostenrijk te zien zijn, omdat er hier genoeg warhoofden zijn die echt geloven dat zulke migrantenaanvallen en plunderingen gerechtvaardigd zijn als verlate vergeldingsacties tegen vermeend koloniaal onrecht.

“Kill all the White Men” als volkslied

De verdeeldheid die links al jaren met deze haarfijne, compleet ahistorische onzin van de universiteiten naar de media, onderwijsinstellingen en politiek voert, eist ook hier zijn verschrikkelijke tol.

Het liedje “Kill all white men” van de Amerikaanse band NOFX – dat eigenlijk zelfironisch bedoeld is – zou binnenkort wel eens het volkslied en de programmatische slogan kunnen worden voor een algemene migrantenopstand, waarin alle haat die ze vanuit hun cultuur in zich dragen en die door Westers links is aangevuld met een fanatieke component, wordt losgelaten. Crépol zou hiervoor een andere blauwdruk kunnen zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Bisschop onthult: Achter de schermen werd besloten de Europeanen uit te roeienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet recht heeft gezegevierd: de VS zullen lijden onder een recorddaling in productieorders in Europa
Volgend artikelGaza: een pauze voor de storm
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Het zal niet lang meer duren of de blanke bevolking gaat ook rondlopen met messen op zak om zich te verdedigen.
  Als een rechtse politieker wordt aangevallen wordt dit min of meer doodgezwegen.
  Als straks een linkse politieker wordt aangevallen gaan misschien de ogen open, want ze moeten zich geen illusies maken, die haatzaaiende baardapen kijken niet naar de politieke kleur als ze maar blank zijn.

  • Als je dit bedoeld dan gebeurd dat ook als de linkse de rechtervleugel boycot en zelfs wil uitschakelen……….. Maar een ding hebben ze nu gemeen en dat is Ze kunnen niet meer zonder elkaar om de wantoestanden op te ruimen die hun voorgangers hebben achtergelaten Dat geldt niet alleen in Nederland nu maar ook in alle (rijke) EU landen…. Het roer van het zinkend schip EU moet echt om voordat het omslaat en verdwijnt in de woeste zee (het volk) Nederland heeft het roer al omgezet Maar muiters (VVD) proberen het nog te wijzigen en hebben te laat gereageerd toen de nederlaag een feit begon te worden Dat gebeurde ook toen Hitler aan de macht kwam die de joden wilde opruimen helaas waren de grote boosdoeners toen al vertrokken naar Amerika….. Ook in de westelijke kant van Europa zal er een burgeroorlog uitbreken tegen het onrecht en tweespalt in de EU die op kiepen staat na jarenlang wan beleid en enorme geldsmijterij die de rijke landen hebben blut gemaakt!!!!!!!

 2. 4 onmisbare kenmerken van een dystopische wereld

  Denken en leven zoals de staat dat wil, van het moment dat je wakker wordt tot het moment dat je in slaap valt in de gaten gehouden worden en elke seconde van de dag in angst moeten leven. Zo ziet het leven van Winston Smith, medewerker bij het Ministerie van Waarheid, eruit in de dystopische roman 1984 van George Orwell. Hoe beschrijf je nu zelf zo’n dystopische wereld? Hieronder laten wij je vier kenmerken zien die écht in jouw dystopische wereld thuishoren. >>>

  https://schrijvenonline.org/tips/4-onmisbare-kenmerken-van-een-dystopische-wereld

 3. Het zwaarste blank verzet zal er in bestaan om het liedje ‘ don’t look back in anger’ te kwelen met wat gepikte anjers in de handjes. Daarna gaat verenigd(?) blank terug slapen! We zijn ver voorbij ‘het legerkamp der heiligen’,geschreven door Jean Raspial!

 4. Mijn broer werkt in een asielzoekerscentrum en een meisje werd verkracht in het dorp maar er mocht absoluut niks naar buiten komen. Ze worden ook nog beschermd!

 5. Ik woon in Frankrijk en voor mij staan de Fransen op Nummer 1 en ik sta op nummer 2 en ben te gast en hoop dat men de volgende keer massaal op Le Pen stemt.

 6. Ja hoor, het was te verwachten. Ex ISIS leden getraind in het doden met messen halen ze nu gewoon de westerse landen binnen. Want de linkse blanke bevolking vindt ze zo zielig en kom maar ons land binnen wij geven wel therapie tegen de trauma’s !!!
  De MSM heeft daar grote schuld aan om over de EU maar te zwijgen.

 7. ik vrees dat de golf van moorden van blanke boeren in Z.Afrika (verzwegen door Westerse media) naar Europa zal overkomen. Dit via de golf van immigratie/indringing. Tegelijkertijd weten we nu ook hoe de 15 Minuten steden van de WEF zullen gecreëerd worden: de mensen zullen uit veiligheid het platteland ontvluchten en hopen op bescherming binnen deze steden. Zo zie je weer hoe alles georchestreerd wordt via de agenda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in