BLM-activist mocht plaatsnemen in jury van rechtszaak George Floyd

3
Jurylid Brandon Mitchell (links) vertelde de rechtbank dat hij niet op de hoogte was van de civiele zaak rond de dood van George Floyd - maar poseerde zes maanden eerder zelf met een George Floyd shirt.

Een BLM-activist mocht plaatsnemen in de jury van de zaak tegen de politieagent die veroordeeld is voor het veroorzaken van de dood van George Floyd. Dit nadat de activist beweerde dat hij niet op de hoogte was van de civiele zaak rond de dood. Nu roept hij anderen op hetzelfde te doen om “verandering” teweeg te brengen, meldt Thepostmillennial.com.

Werd Derek Chauvin, de politieman in de zaak George Floyd, reeds op voorhand veroordeeld door het establishment, de media en links?

Die vraag is herhaaldelijk gesteld nadat een jury politieagent Derek Chauvin veroordeelde voor het veroorzaken van de overdosisdood van de draaideurcrimineel Floyd – ook al is het hoogst onduidelijk wat Chauvin’s eigenlijke wangedrag zou zijn geweest in verband met de geruchtmakende arrestatie in Minneapolis vorig jaar.

De agent kan de rest van zijn leven in de gevangenis doorbrengen.

Een van de juryleden, de zwarte BLM-activist Brandon Mitchell, komt nu naar voren om andere linkse activisten aan te sporen jurydienst te doen om “verandering” te creëren.

Wat Mitchells eigen standpunt in de zaak was, was van tevoren duidelijk. Afgelopen augustus poseerde hij op een foto met een t-shirt met de boodschappen “BLM” en “Haal je knieën van onze nek”.

Desalniettemin verklaarde hij in maart dit jaar voor de rechtbank dat hij geen kennis had van de civiele zaak die ertoe leidde dat de familie van George Floyd een schadevergoeding van 27 miljoen dollar kreeg. Twee andere mensen werden juryplicht ontzegd in de zaak tegen Chauvin nadat ze toegaven op de hoogte te zijn van het proces.

  Dominion heeft meerdere malen dezelfde stemmen geteld

In een radioprogramma zegt Brandon Mitchell nu dat meer mensen [linkse ativisten] juryzetels moeten zoeken in belangrijke zaken om sociale “verandering” te bevorderen.

Nieuwe informatie over het politieoptreden tegen George Floyd – had een dodelijke dosis Fentanyl in het lichaam

Vorig artikelHier de 1 minuut uitleg waarom zoveel artsen zo bezorgd zijn over de experimentele Covid-19 ‘vaccins’
Volgend artikelEen Vaccinatie vraag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Hier zijn ze al wat verder gevorderd om het zo aan te pakken.
    Ze zetten alleen D66ers in om uitspraken te doen in de rechtsspraak.
    Die zullen mekaar ook nooit afvallen maar altijd steunen, hoe achterlijk een uitspraak ook is.
    Die pakken altijd beter uit voor een crimineel.
    Straffen zijn hier dan ook een lachertje geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in