Om ervoor te zorgen dat Joe Biden de meeste van de belangrijkste kantelstaten “won”, verving Bill Gates en anderen invloedrijke prominenten veteraan-stemmentellers door “jonge zwarte studenten”, ook bekend als Black Lives Matter (BLM) activisten, die tegen betaling verkiezingsfraude pleegden.

Volgens rapporten hebben Gates en zijn kompanen de oudere stemmentellers bang gemaakt voor besmetting met het Coronavirus waardoor de deur werd geopend voor jonge zwarte activisten om naar binnen te komen en stemmen voor Biden te stelen, waarmee hij zijn door de media verklaarde “overwinning” veiligstelde.

“Het excuus van Covid-19 werd gebruikt om een oudere stemmentellers schrik op het lijf te jagen en te worden vervangen door deze rinkelaars”, schrijft Shane Trejo op Big League Politics.

Het Campus Vote Project, een vleugel van het Fair Elections Center, ontving financiering van het New Venture Fund om deze “jonge zwarte studenten” in te huren als stemmentellers. Het New Venture Fund, voor het geval u er onbekend mee bent, ontving meer dan 94 miljoen dollar van de Bill & Melinda Gates Foundation, evenals van andere globalistische belangengroepen zoals de Ford Foundation en de Hewlett Foundation, meldt Naturalnews.

NBC News berichtte als eerste over de “jonge zwarte studenten”, aanduidend dat deze “diverse groep van duizenden jongere Amerikanen, variërend van 16-jarige middelbare scholieren tot universiteitsstudenten” de opdracht had gekregen om “als stemmentellers in het hele land te helpen tijdens de vroege verkiezingen en op de verkiezingsdag”.

Eenmaal geïnstalleerd, hebben deze “jonge zwarte studenten”, met de hulp van het Poll Workers Project en The Poll Hero Project, zich beziggehouden met wat nu een wijdverspreide stemfraude campagne lijkt te zijn die probeert de verkiezing voor Biden te stelen.

  Waarom Trump zal winnen - "Absoluut beangstigend" bewijs van diepgewortelde fraude

Basketbalspeler Lebron James was ook betrokken bij de schijnvertoning, omdat hij met zowel het NAACP Legal Defense Fund als Power the Polls heeft samengewerkt om meer jonge zwarte mensen aan te werven om de stembureaus in bijna elke stedelijke omgeving waar de stemmen worden geteld te frauderen.

Bill Gates zou moeten worden aangeklaagd voor verraad

Gates, trouwens, heeft tot nu toe gekregen wat hij wilde met de verklaarde Biden “overwinning”. De miljardair eugeneticus vierde al snel de resultaten gemeld door de media, die Biden al heeft geïnstalleerd als de “gekozen president”.

Dit betekent dat Gates medeplichtig is aan het plegen van verraad tegen de Verenigde Staten. Zijn geld en betrokkenheid heeft ertoe geleid dat meerdere staten voor Biden zijn gedeclareerd, waardoor hij een “overwinning” heeft behaald, ook al is er duidelijk sprake van verkiezingsfraude, die nader onderzoek vereist.

In Nevada, bijvoorbeeld, zeggen klokkenluiders die beëdigde verklaringen hebben ondertekend dat zij de “jonge zwarte studenten” hebben gezien die mensen die probeerden te stemmen zonder de juiste identificatie, gewoonweg aanbevolen bij de DMV (Department of Motor Vehicles) aan te vragen wat ze nodig hadden en het papierwerk mee te nemen, ook al dit is juridisch onaanvaardbaar.

“Ons werd verteld door (mijn teamleider) en twee andere assistenten om mensen die zich wilden registreren om te stemmen en niet de juiste Nevada ID / rijbewijs hadden, te adviseren dat ze de parkeerplaats op konden gaan en een afspraak konden maken met de DMV om een ​​Nevada ID / rijbewijs te krijgen, en dan een bewijs van hun afspraakbevestiging (ofwel een papieren kopie of zend het op hun telefoon naar ons) in te leveren, en dan kunnen ze worden geregistreerd”, verklaarde een van de klokkenluiders in een verklaring.

  Trump stuurt 150 van zijn Antifa-terminators naar Chicago

“Zij mochten vervolgens stemmen met een voorlopig stembiljet, hoewel hun benoemingen pas in januari 2021 plaatsvinden. We kregen te horen dat dit in heel Valey werd toegestaan, op alle stemlokalen.”

In een ander geval was een klokkenluider er getuige van dat twee mensen post stemmingsenveloppen openden, deze invulden en ondertekenden, en ze weer in officiële roze en witte enveloppen stopten alsof ze werden ingezonden door legitieme kiezers.

“Ik zag regelmatig mensen binnenlopen met meerdere stembiljetten. We mochten niet met de monitoren of waarnemers praten. We mochten nooit iets zeggen tegen de waarnemers”, zegt deze klokkenluider.

Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: “Je hebt geen keuze” – en kan nauwelijks zijn lachen inhouden

Vorig artikelSchokkend verslag van seksueel misbruik door WHO en liefdadigheidsinstellingen in Congo 
Volgend artikelMacron: Het gepraat van de media over “islamofobie” en “racisme” legitimeert terroristische aanvallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in