De aandelen van Pfizer dalen en dalen, de trend blijft naar beneden gaan. De markt lijkt aan te voelen dat de grote vaccinzwendel op een gegeven moment aan het licht zal komen en dat er juridische consequenties zullen volgen. Dit kan zulke grote gevolgen hebben dat het voortbestaan van alle betrokken farmaceutische reuzen in gevaar komt. Het is spannend dat Bill Gates eind 2021 grote bedragen in deze bedrijven had geïnvesteerd en zijn rijkdom aanzienlijk had vergroot – maar vervolgens de winsten terugtrok, schrijft Report24.

Op 1 februari 2023 publiceerde het Ron Paul Institute for Peace and Prosperity een onderzoek dat uitnodigt tot nadenken. De man, die geen enkele opleiding heeft genoten op het gebied van gezondheid en zich toch door (gekochte) media wereldwijd als deskundige en weldoener laat stileren, heeft honderden miljoenen dollars winst gemaakt met experimenteel mRNA. Hij heeft zijn investering en winst perfect getimed. Voordat de bom kon barsten, de zwendel aan het licht kwam en de onvermijdelijke juridische repercussies zullen volgen, trok Gates zijn geld terug uit BioNTech.

Gates had aanvankelijk 1.038.674 aandelen in BioNTech, maar trok het grootste deel daarvan in het derde kwartaal van 2021 terug. Hij verkocht 86 procent van zijn aandelen en hield slechts 148.674 aandelen. Als je naar de afbeelding hieronder kijkt, zie je hoe perfect zijn verkoop werd uitgevoerd. De punt geeft de datum aan. De waarde van zijn resterende aandelen was in 2021 al met 42 procent gedaald. Oef! Gewoon weer “geluk”, nietwaar?

Tegelijkertijd is het heel interessant om te zien dat Gates een enorm aantal aandelen terugtrok uit VIR Biotechnology. Hij verminderde zijn belang daar met 2.100.000 aandelen of 76 procent van zijn totale belang.

  Studie: Bill Gates' laboratoriumvlees veroorzaakt kanker bij mensen

De grafiek op 13f.info laat ook zien op welk punt Gates echt in de aandelenbusiness zat. Vanaf het derde kwartaal van 2021 ging het bergafwaarts. Enerzijds omdat de bedrijven waarin de Bill and Melinda Gates Foundation investeerde allemaal waarde verloren, maar vooral omdat de winsten werden teruggetrokken en waarschijnlijk elders werden geïnvesteerd. De hier getoonde beursbelegging daalde van 691 miljoen dollar naar momenteel ongeveer 84 miljoen.

De hier getoonde 13F-portefeuille is een instrument van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. Er zijn echter andere presentaties die iets uitgebreider zijn. Op Valuesider.com kun je een uitgebreidere blik werpen op de portefeuille van Bill Gates. En bovenal zijn hier historische gegevens beschikbaar die teruggaan tot de jaren voor het tijdperk van het coronavirus. Deze grafiek laat het zien: Vanaf kwartaal 3 2022 was Billy opnieuw bijzonder ijverig in zijn beursbeleggingen – of had hij opnieuw sensationeel veel geluk. 17,6 miljard aan beursvermogen in 2022 werd een behaaglijke 42 miljard in 2023 – en daalde tot 39 miljard US dollar aan het einde.

De reden voor de bewegingen zou echter nader moeten worden onderzocht, want ze zouden het gevolg kunnen zijn van zowel aankopen als koerswinsten. Hetzelfde beeld komt naar voren bij andere grote platforms. De Bill and Melinda Gates Foundation investeert momenteel geen relevante bedragen in bedrijven die betrokken zijn bij de productie of distributie van mRNA-technologie. De belangrijkste investering in de gezondheidszorg die door de jaren heen getraceerd kan worden is Schrödinger Inc, een internationaal wetenschappelijk softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van computerhulpmiddelen en software voor het ontdekken van medicijnen en materiaalkunde.

  Bill Gates erkent dat zijn investering van 10 miljard dollar in vaccins hem 200 miljard dollar heeft opgebracht

Feit is dat Pfizer en Biontech niet langer relevant zijn voor de totale bezittingen van Bill Gates. De zaken zijn gedaan, de rest is irrelevant. Kwartaal 3 2023 wordt gerapporteerd met: Pfizer Inc – totale waarde 2,25 miljoen US dollar. Valuesider rapporteert niet langer aandelen in BioNTech of Moderna. Overigens wordt ook “Beyond Meat”, het kunstmatig vleesbedrijf, niet meer gerapporteerd.

Aandelen zijn echter nog wel mogelijk via omwegen: een goed vijfde deel van het miljardenfortuin van Gates is geparkeerd in aandelen Berkshire Hathaway Inc. ter waarde van 7,9 miljard dollar. Dit is een holding die eigenaar is van of belangen heeft in tal van andere bedrijven – voornamelijk verzekeringsmaatschappijen. Sinds enige tijd is de waarde van Microsoft-aandelen ook enorm gestegen: Bill Gates parkeert er nu USD 12,4 miljard.

Wat de winstnemingen van Pfizer betreft, beschrijft het Ron Paul Institute de gebeurtenissen van 2019 tot 2021 als volgt:

In september 2019, slechts een paar maanden voordat de Covid-hysterie de wereld rondging, verzekerde de Gates Foundation zich van haar belang in de Pfizer-vaccinpartner via een pre-IPO aandelentransactie met een overeengekomen aankoopprijs van 18,10 USD per aandeel. Met een gemiddelde verkoopprijs van ongeveer USD 300 per aandeel in het derde kwartaal van 2021 betekent dit dat de Gates Foundation ongeveer USD 260 miljoen in contanten ontving uit de verkoop, waarbij USD 242 miljoen onbelaste winst was omdat het geld via de Foundation werd geïnvesteerd. En dat houdt geen rekening met de extra 2 miljoen aandelen die de Gates Foundation eerder verkocht van haar oorspronkelijke pre-IPO aandeleninvestering. Bij de verkoop in het derde kwartaal van 2021 behaalde de Gates Foundation een rendement van meer dan 15 keer de oorspronkelijke investering.

  Bill Gates en WHO hielden nieuwe pandemie-oefening: Gaan ze het opnieuw proberen?

In het volgende kwartaal verkocht Gates 1,4 miljoen aandelen van Curevac, een ander in Duitsland gevestigd mRNA-bedrijf dat samenwerkt met verschillende mRNA-vaccinfabrikanten, waarmee hij naar schatting $ 50 miljoen ophaalde.

Na de verkoop van zijn aandelen in het mRNA-bedrijf veranderde Gates van gedachten over de technologie achter het vermeende en wereldwijd aangeprezen “wondermiddel”. Gates, die ooit beweerde dat vaccinatie met mRNA-vaccins een preventieve werking had en “het hart hielp,” begon vanaf dat moment de experimentele injecties te bekritiseren.

Toen, begin 2023, uitte Bill Gates de volgende mening (en we durven te wedden dat je daar in de mainstream niets over hebt gehoord):

We moeten ook de drie problemen van [mRNA] vaccins oplossen. De huidige vaccins blokkeren infecties niet. Ze zijn niet breedwerkend, dus als er nieuwe varianten opduiken, verlies je bescherming, en ze hebben een zeer korte werkingsduur, vooral bij de mensen die er toe doen, en dat zijn oude mensen.

Roekeloze tot vermoedelijk criminele politici, bijvoorbeeld in Oostenrijk, adviseren vandaag de dag nog steeds mRNA-vaccinatie – ongeacht het feit dat het niet werkt, het effect ervan wordt omgekeerd en er vreselijke bijwerkingen optreden, waaronder de dood.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

De volgende. Die zal de aandacht van de mensen trekken – Herfst 2024Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVerwoesting van de 4e Generatie: Het Westen is het doelwit van een laffe, globalistische geestesoorlog
Volgend artikelTucker wijst het exacte moment aan waarop Joe Biden de dood van honderdduizenden Oekraïners veroorzaakte…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. De wereld gaat instorten voor deze Bill Gates van het WHO OMT LAREB EMA RIVM GGD ARTSEN Scholendirecteuren Juffen meestertjes Wereldgezondheidzorg en iedereen die er aan mee gewerkt hebben voor de geldstromen die zij allemaal zwart betaald door deze Bill Gates en TEDROS Klaus SCHWAB SORROS Ursula von de Leien Regeringen PFIZER ASTRA ZENEGA en alle Bedrijven die mee werken aan deze onethische illegale zwendel en corrupte zooi ZIJ STAAN ALLEMAAL IN HET ZWARTBOEK VERMELD als ONBETROUWBAARE BEDRIJVEN van verduisteringen en omkopingen en ongekeurde vaccins op de markt te brengen Hij die dacht een Arts te zijn maar hij is gewoon een illegale onethische moordenaar van illegale omkopingen en samenzweringen Deze Bill Gates die miljoenen mensen/ kinderen te hebben vermoord Met zijn illegale farmaceut bedrijven en hun Gore stinkende Vaccins met zijn illegale zwendel BIO GIF medicijnen te gebruiken tegen de mensheid Deze mensen zwendel en corrupte onethische Farmaceut bedrijven die stinken naar de moordpraktijken en stinkende illegale corrupte Waar zij allemaal wisten wat er in die BIO GIF medicijnen zaten in die Flesje wat voor ieder persoon ingespoten kregen Mensen trap er toch niet meer in voor troep daar de mensheid aan dood gaan wat ik al zo vaak heb gezegd MENSEN!!!!!

  2. Ik zit deze kerst aan de dis zeer waarschijnlijk met een arts in wording van naar schatting 31 of 32 jaar. Ik weet nu al dat ik een compleet andere mening heb over de Covid periode dan hij. Dus om mijn avond en die van anderen niet vergallen denk ik er over om dit jaar verschiet te laten gaan. En zo is de gezelligheid er voor mij dit jaar wel vanaf.

  3. Elf Joodse miljardairs in de Top-50 van Forbes.

    Elf van werelds rijkste mensen zijn Joods, volgens de jaarlijkse Miljardairslijst die door Forbes Magazine is samengesteld. Mark Zuckerberg staat zesde op de ranglijst. De oprichter van Facebook is met een geschat vermogen van 44,6 miljard dollar de hoogst genoteerde Joodse miljardair. De lijst wordt aangevoerd door Microsoft-oprichter Bill Gates (75 miljard dollar), gevolgd door Zara-oprichter Amancio Ortega, investerings-goeroe Warren Buffett, de Mexicaanse telecom-baas Carlos Slim en Amazon-oprichter Jeff Bezos.

    https://jonet.nl/elf-joodse-miljardairs-in-forbes-top-50/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in