Nou, dat is het dan, mensen. Vandaag markeert wat wel eens de laatste adempauze van le siècle Américain zou kunnen zijn.

De weerzinwekkende toespraak van Biden tot de natie zat vol met een ongekend gebrek aan zelfbewustzijn. De toespraak was opgeblazen door overmoed en toonde het naakte gezicht van de onnozele en abjecte dienstbaarheid van de VS aan de globalisten die niet alleen het buitenlands beleid van Amerika hebben overgenomen, maar ook het binnenlands beleid en alles daartussenin, schrijft Simplicius The Thinker.

Je moet wel in een soort van gedrogeerde roes verkeren of in de ban zijn van het narratief van het establishment om de afzichtelijk lage hypocrisie niet op te merken die vanavond uit de demente, medisch misvormde mond van Biden stroomde. In een en dezelfde zin veroordeelde hij oneerbiedig de “barbaarse invasie” van Poetin bij een kleinere buur terwijl hij smeekte om tientallen miljarden voor Israël om … een barbaarse invasie uit te voeren bij zijn kleinere buur.

Hoe is het mogelijk dat zoveel mensen zo in slaap zijn dat ze de duidelijke hypocrisie daarin niet zien? We moeten geloven dat de “wrede en onrechtvaardige” bommen van Poetin Oekraïners doden, terwijl de “gerechtvaardigde” bommen van Israël slechts de Palestijnen “collateralizing” maken.

Op ~34:28 heeft hij zelfs het lef om Hamas met Rusland te vergelijken in die zin dat “ze allebei een naburige democratie willen vernietigen.” Dit is gaslighting van historische proporties – en Biden houdt van historische pretenties, hij vergeleek zichzelf tenslotte met Abraham Lincoln tijdens de toespraak.

Het is een bekend en vaststaand feit dat het enige doel van Israël is om de Palestijnen volledig uit Gaza te verwijderen en ze naar Egypte te sturen, wat de letterlijke definitie is van het verwijderen van een buurland, aangezien Gaza dan ophoudt te bestaan. Ten tweede, gezien het feit dat de hele VN Palestina heeft erkend als een natie, maar Israël weigert de Palestijnen hun natie-zijn toe te staan, betekent dit dat Israël per definitie probeert een natie letterlijk uit te roeien aan zijn eigen grenzen; en niet alleen probeert, maar dit in feite al heeft gedaan.

  VS slaat uitnodiging van Israël om WO3 te beginnen af (voorlopig)

Hier is een zeer oude krant die bewijst dat Israël altijd al van plan was om de Palestijnen uit Gaza naar de Sinaï te duwen, en die van de Westelijke Jordaanoever naar Jordanië:

Nu richt Israël doelbewust op ziekenhuizen, moskeeën en kerken om het noorden van Gaza te ontdoen van alle voorzieningen, monumenten of culturele plaatsen die het waard zijn om in de buurt te wonen, zodat de Palestijnen geen andere keuze hebben dan naar het zuiden te trekken.

Ja, mensen, dit is echt. Ze doen niet eens meer alsof ze het willen verbergen:

https://www.theguardian.com/world/2023/oct/10/right-now-it-is-one-day-at-a-time-life-on-israels-frontline-with-gaza

Het gaat allemaal om pure vernietiging en doelbewuste genocide om de Palestijnen te verdrijven in een nieuwe Nakba.

Maar de hypocriete parallellen van de oude demente fogey gaan verder.

Hij drijft de spot met Poetin omdat hij beweert dat de Sovjet-Unie Oekraïne heeft geschapen – dat wil zeggen, in wezen verdedigt hij het feit dat Oekraïne een rechtmatig bestaansmandaat heeft ondanks het feit dat het een nogal kunstmatige constructie is. Welnu, ook Palestina werd in stukken gehakt en de overblijfselen ervan werden omgezet in willekeurige, kunstmatige staten – zouden zij dan ook geen bestaansrecht moeten hebben? Wat geeft Israël het recht om Palestina zijn eigen wettelijke recht op een eigen staat te ontzeggen, dat inherent is aan het oorspronkelijke, door de VN gecertificeerde partitieplan?

Hij gaat verder met te zeggen dat Oekraïne alleen maar probeert zijn land te bevrijden van de indringer – hallo? Wat denkt u dat de Palestijnen proberen te doen? Niet alleen in de onmiddellijke zin, gezien het feit dat Israël op het punt staat om letterlijk een landinvasie te lanceren in hun land van Gaza, maar in de bredere zin dat de staat Israël zelf bestaat op historisch en voorouderlijk Palestijns land. Interessant is dat toen de verdeling in 1947 tot stand kwam, 62% van het land van Palestina werd toegewezen aan de Joodse staat, ook al waren er 2 tegen 1 meer Palestijnen dan Joden. Dat is nog eens gelijkheid!

Maar Biden doet een onhandige poging om alles aan elkaar te koppelen. Het is namelijk een monumentaal mislukte poging tot klassieke gaslighting. Hij begint met een pleidooi voor racistische Arabische genocide en eindigt zijn weerzinwekkende toespraak door te laten zien “hoeveel hij van moslims houdt” door zich te beroepen op de welig tierende “islamofobie” in Amerika, het moslimkind te noemen dat onlangs in Chicago werd gedood vanwege de gebeurtenissen in Israël, enz.

  De Jemenieten weten dat de VS bluffen... en wel hierom

Dit is klassieke gaslighting. Het is de mishandelende echtgenoot die zijn vrouw slaat en haar vervolgens probeert te liefdebommen en manipuleren zodat ze denkt dat hij het uit liefde en medeleven voor haar deed. “Het is omdat ik zoveel om je geef dat ik je zinloos moet slaan!”

Dus waarom begon ik met de schijnbaar clickbaity opener dat dit de laatste nagel aan de doodskist van Amerika is? Het was niet alleen sensatiezucht – ik meende het. Dat komt omdat op dit cruciale historische moment – dat Biden zelf nauwkeurig omschreef als het buigpunt – Biden voor altijd de plaats van Amerika aan de verkeerde kant van de geschiedenis heeft gestempeld. Hij onthulde aan de hele wereld dat Amerika’s morele status is gedaald; hij onthulde het naakte gezicht van Amerika’s complete morele degradatie en ontaarding.

Morgen zal hij een baanbrekend verzoek doen voor een enorme $74M om genocide te steunen, zowel in de voortzetting van de barbaarse Oekraïense slachting van burgers, die al 9 jaar aan de gang is, als in de barbaarse etnische zuivering van Palestina door Israël.

Dit keerpunt zou wel eens een “point of no return” voor de wereld kunnen zijn. Velen erkennen nu dat de wereld een zeer duistere wending tegemoet lijkt te gaan. Het wordt steeds waarschijnlijker dat de V.S. zelf in 2024 niet eens verkiezingen zullen hebben, of als dat wel het geval is, zullen die een ongekende sociale omwenteling en mogelijke burgeroorlog betekenen. Dit is wat ik bedoelde met de laatste nagel. De gebeurtenissen lopen uit de hand en de kans is groot dat “niets ooit nog hetzelfde zal zijn” als Israël daadwerkelijk de trekker overhaalt en Biden zijn geld krijgt.

  China steunt recht Palestijnen op 'gewapende strijd' tegen Israëlische bezetting

Er is nog steeds een kans dat het verstand zegeviert en we bepaalde fatalistische mogelijkheden afwenden. Maar hoe dan ook, de morele schandelijkheid waarvan we in de Westerse wereld getuige zijn, bereikt nu een koortshoogte. De wereld is ziek geworden van de overduidelijke hypocrisie, de dubbele moraal en het regelrechte racisme van de elitaire mensen uit de “Europese tuin” van Borrell.

We hebben nu herhaaldelijk gezien hoe ze iedereen ontmenselijken die het niet eens is met hun narratief. Russen mogen worden ontmenselijkt als orcs, Syriërs, Palestijnen, enz. mogen naar believen worden gedood en als “terroristen” worden bestempeld zonder dat er ook maar een traan wordt gelaten. In Europa mag de Koran openlijk verbrand worden als “vrije meningsuiting”, maar nu wordt iedereen die met een Palestijnse vlag protesteert tegen Israël gevangen gezet wegens “overtreding” van een of andere wet:

https://www.theguardian.com/politics/2023/oct/10/people-supporting-hamas-in-uk-will-be-held-to-account-says-rishi-sunak

Lees dat nog eens en denk er eens goed over na: het is volkomen legaal om de Koran te verbranden als “vrije meningsuiting”, maar het is illegaal om een Palestijnse vlag te dragen omdat dat “ongevoelig” is voor het Israëlische volk.

“Come on man, dat is moreel uh… uh… moreel uh…”

De wereld is ziek van de hypocrisie en de dubbele moraal van het Westen. Daarom geloof ik dat de toespraak van vandaag een scharnierpunt markeert waar we op een dag, vele jaren in de toekomst, op terug kunnen kijken. Biden is de perfecte emblematische “terminale president” – een zieke, aftakelende, geriatrische, lafhartige en amorele, medisch geïnduceerde, plastic sokpop die de terminaal zieke laatste dagen van zijn aftakelende imperium vertegenwoordigt.

“Als je eens wist hoe slecht de dingen werkelijk waren.”

Dit zijn de schrijnende beelden van een perverse natie in verval. En iedereen ziet dat de keizer geen kleren aan heeft. Ik laat u achter met een voorproefje van de toespraak van vanavond van verschillende nieuwsorganen. Let op de ‘Vind ik leuk’-verhoudingen:

En deze nieuwe opiniepeiling:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Hongert het Israëlische leger Gaza uit met “Leningrad-aanpak”? – Verslag door Seymour HershVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIran geeft orders voor een algemene aanval op Israël: De VS geeft de IDF duizenden artilleriegranaten die bedoeld zijn voor Oekraïne!
Volgend artikelIs het de moeite waard om voor te vechten?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. het monster lijkt nu wel zover dat het zijn eigen staart begint op te eten..dan duurt het niet zo lang meer…♥️🇷🇺🌹

 2. Zozo !
  Valt het nog mensen op , dat deze Biden plots wel zijn tekst perfect kan aflezen, zonder enig noemenswaardig spraakgebrek of andere uiting van dementie.
  Welke soort bloedtransfusie heeft die ondergaan.
  Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat er zoveel meer achter de schermen gebeurt dan de meesten van ons zien.
  een toespraak van zo’n 25 minuten, ik heb een beetje vooruit gezapt naar het einde want kon het eigenlijk niet meer aanhoren.
  Er is nu wel zeer veel ellende dichtbij.
  Fasten your seatbelts folks !

  • Probeer er maar eens achter te komen hoe vaak Biden gerepeteerd heeft voor de daadwerkelijke uitzending. En tegenwoordig zijn ze heel knap in knippen en plakken.

 3. Cruciaal in deze zijn het koninkrijk Saoedi Arabie met haar financiele macht en Turkije met haar militaire macht. Als die zich tegen de VS keren, dan kan alleen Macron ze nog redden. Die laatste naam is natuurlijk een grapje.

   • Turkije zal niet uit de Nato stappen. Daar heeft het geen belang bij. Ze blijven bij de Navo maar doen niet wat de Nato vraagt. Of doen wat de Nato vraagt om niet te doen. (gasoorlog met Griekenland/S400 kopen/proxyleger in Libië/bilateraal met Poetin)

 4. Het kan wel eens heel snel gaan als het zo door gaat.
  De verkiezingen in Amerika die er straks aan komen zullen zwaar gemanipuleerd worden wat wellicht een burgeroorlog zal aanwakkeren.
  Ik denk dat ze er op aansturen dmv oorlog die verkiezingen te voorkomen.
  De uitgevaren vlooteenheden/vliegdekschepen moeten nu per direct omkeren en terug varen naar Amerika. Daar orde in eigen land herstellen en de satanische cabal opruimen voor dat ze de mensheid/wereld vernietigen.
  Prima artikel overigens !

 5. Dit is precies waarom FJ Biden president is gemaakt!

  Ze kunnen deze seniele demente perverse oude gek (of zijn dubbelgangers) ALLES laten doen en zeggen want hij weet toch niet hoe of wie hij is. Zulke in en in trieste types worden misbruikt en zijn in staat om de hele wereld op te blazen, als zij maar de ‘juiste’ instructie krijgen van hun neonazioodse handlers.

  Al het gelazer van/door de Biden crime family is enkel en alleen ter afleiding van de schaapjes terwijl de satanisten hun genocide uitvoeren.

  • Dit is precies waarom FJ Biden president is gemaakt!

   Juist, van begin af aan de bedoeling, herinner mij de uitgelaten stemming op Twitter nu X genaamd, als de politieke figuren Twitterden in een hossana stemming, hun politiek geluk kon niet op, omdat ze regelrecht geschoffeerd waren door Trump met zijn grote smoel, tja met Biden aan het roer zal alles beter worden, feitenlijk zijn politici intelligente mensen anders hadden ze nooit Kamerlid kunnen worden, maar het belangrijkste ontbreekt hun namelijk intuïtie en de aangeboren lafheid om het anders te doen.

 6. Biden wordt nu toch echt een karikatuur. Lijkt zo een rubberen pop waarvan alleen de mond beweegt als hij spreekt. Zijn levensmissie was een oorlog met Rusland, Rusland uitschakelen. De parallel met Hitler is heel groot was ook een menselijk wrak 2-3 jaar nadat hij Rusland eens ging doen in het zand bijten.

 7. Ik ben het eens met dat Biden’s toespraak vol met hypocrisie zit door te stellen dat Poetin slecht is omdat hij voor eens en altijd met geweld het “Oekraineprobleem” op wil lossen, terwijl het goed is als Israel hetzelfde met Gaza probeert te doen. Deze situaties zijn nl. grotendeels hetzelfde.

  Tot aan de Diaspora was het huidige Israel hoofdzakelijk bewoond door Joden, totdat Jeruzalem werd aangevallen door de Mohammedanen en de Al Aqsa moskee werd gebouwd op de brokstukken van de enige Joodse tempel die ooit bestaan heeft en de Joden verjaagd werden naar alle windstreken van de wereld. Wie is hier begonnen te veroveren?
  In WO2 wilde de Palestijnse leiding maar wat graag wilde samenwerken met de Duitsers en van hen wilde leren hoe ze nog af konden komen van de nog overgebleven Joden in hun Palestina, wat in die tijd nog onder de Britten viel. Tsja, die oorlog is door de Duitsers en hun geallieerden verloren, en net zoals de Oekrainers binnenkort ook gaan ondervinden betekent dit dat je concessies zult moeten doen aan je land.

  De Duitsers accepteerden die met de opdeling van Oost- en West Duitsland, in tegenstelling tot de Palestijnen die gewoon alles wilden hebben en nog steeds Jodenvrij. De UNRWA die grotendeels het onderwijs in Palestina financiert schrijft hierover in IMPACT-se, Review of UNRWA-Produced Study Materials in the Palestinian Territories, p. 3 het volgende:

  “Our extensive research of PA school textbooks has consistently shown a systematic insertion of violence, martyrdom and jihad across all grades and subjects, with the proliferation of extreme nationalism and Islamist ideologies throughout
  the curriculum, including science and math textbooks; rejection of the possibility of peace with Israel; and complete omission of any historical Jewish presence in the modern-day territories of Israel and the PA.5 Yet, it is this material that is taught in UNRWA schools throughout the Palestinian Territories.”

  Waar de Duitsers zich na WO2 schaamden voor hun gedachtengoed in die tijd, klinkt dit erg vergelijkbaar met wat de Banderisten in Oekraine te horen krijgen. Als de Palestijnen net als de Duitsers hadden geaccepteerd dat ze fout waren in WO2, de beste deal die ze ooit hadden gekregen in 1947 hadden geaccepteerd, hun bevolkingstoename in toom hadden gehouden, en de royale ontwikkelingshulp die ze sinds die tijd hadden gekregen hadden gebruikt om hun land op te bouwen i.p.v. het financieren van hun heilige oorlog tegen de Joden, dan had West Palestina het Duitsland van Arabie kunnen worden en Gaza de Dubai ervan. Maar nee, ze kozen ervoor om hun nazistische Jihadistische ideologie koste wat kost door te zetten.

  Tot slot wordt er de hele tijd gesproken dat de oplossing bij Israel ligt. Wat moeten we dan van Resolutie 1457 van de Arabische liga denken die luidt als volgt: De Arabische landen zullen geen staatsburgerschap verlenen aan aanvragers van Palestijnse origine, om hun assimilatie te voorkomen in de gastlanden. Ik vind het nogal vreemd want bijv. Jordanie maakte tot 1922 ook gewoon deel uit van mandaatgebied Palestina. Waarom wil die haar verantwoordelijkheid niet nemen door het goede voorbeeld te geven hierin?

  Het idee dat de Joden alles maar op moeten geven voor de Palestijnen en terug moeten keren naar waar ze vandaan komen is absurd. Moeten ze dan terug naar hun oude wijken in het Westen die ondertussen vaak zijn overgenomen door Moslims die hetzelfde giftige gedachtengoed hanteren als hun Palestijnse geloofsbroeders? Dan gaat dit gekloot gewoon door totdat “endlosung” wereldwijd uiteindelijk alsnog werkelijkheid wordt. Vandaar dat ik in deze 100% achter Israel sta. Laat de Arabier maar eerst eens zo tollerant worden als Israel wat betreft godsdienstvrijheid, rechten van minderheden etc. Dan kunnen we wie weet verder praten.

  • Het valt toch op dat ze in Nederland veel meer geïndoctrineerd zijn door de Joden dan in België. Het artikel hierboven is zo’n vurige predikaat dat alle zin voor de werkelijkheid verloren is. Op mensen die zo van leer trekken wordt hier met een grijns gereageerd.

 8. Och wij propageren altijd dat wij “het westen” “beschaafd” zijn! Niets is minder waar!
  Kijk terug in de history van onze planeet. diegene die het krachtigst of intelligentst is, die WINT. Als het Facsisme had gezegevierd hadden de inwoners van den Nederlanden hu heden ten dage in Polen gezeten. Nu zijn de Palestijnen de “lul”. Nog immer geld de natuurwet; eet of gij word gegeten! Ik ben het absoluut niet eens met wat er in de Gaza plaats vind. Om den gehelen planeet in den waagschaal te plaatsen, gaat mij een klein bèètje te ver, dat wèl!
  Die Engelsen hebben daar zo’n mooie slagzin voor. Kan je er niet van winnen? Leer er mee te leven!

 9. @Pearl Dragon : Goed overzicht. Mee eens.

  Verder : Biden laat zien, zeer uitgekookt te zijn, en de geo-politiek voor de komende decennia in elkaar te willen zetten : dat betekent veel conflicten en oorlogen, om de V.S.-hegemonie proberen overeind te houden. Net als Nethanyahu dat in het M-O denkt te doen.
  Het betekent constant oorlogen. En West-Europa is de eerste die er aan onder door zal gaan.

  • De reacties van Het Westen op de recente gebeurtenissen in het Midden-Oosten zijn een ramp qua reputatieschade aangericht tegenover de zuidelijke landen. Meer en meer zal de Verenigde Staten de ene vernedering na de andere moeten ondergaan. Biden was naar het Midden Oosten getrokken om daar als de “grote leider” naar de verschillende landen in de regio te gaan, buiten natuurlijk Israël wilden ze hem niet eens ontvangen en hij kon afdruipen in zijn Air Force One. Nu de nederlaag in Oekraïne zich steeds meer duidelijk begint af te tekenen is het presidentschap van Biden, die per se een conflict met Rusland wilde uitlokken, een regelrechte ramp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in