Screenshot X (Twitter)

In zijn opmerkingen op woensdag stelde Joe Biden dat mensen, inclusief potentiële “leiders”, moeten stoppen met het zeggen van “opruiende dingen” over COVID-vaccinaties en zich moeten richten naar wat zijn regering hen vertelt te doen, bericht Steve Watson.

“Wat leiders zeggen is belangrijk, als het gaat om het vertrouwen van mensen in dingen waar ze niet zeker van zijn,” begon Biden.

Hij vervolgde, “En een van die gebieden – u zag wat er gebeurde met betrekking tot de crisis – gezondheidscrisis die we hadden die ons kostte – we verloren meer dan een miljoen mensen. En naarmate de tijd vorderde, waren er steeds meer stemmen die zeiden: “Nee, nee, nee. Je hoeft die prik niet te krijgen. Je hoeft niet – te krijgen – je hoeft niet.”

“We hebben nu een nieuwe stam van COVID, en we hebben er antwoorden voor,” beweerde Biden, die verder verklaarde: “Ik zou alleen degenen in het openbare leven en beide politieke partijen of geen politieke partij willen aansporen om voorzichtig te zijn met de ac- – de soms opruiende dingen die je hierover zegt, omdat er mensenlevens op het spel staan.”

Kijk:

Dat zullen dan de COVID-injecties zijn die niet voorkomen dat iemand COVID krijgt of die de overdracht van het virus stoppen, toch? De injecties die meer ernstige bijwerkingen bij kinderen veroorzaken dan dat ze levens redden?

De opmerkingen komen in de nasleep van onthullingen dat Anthony Fauci in het geheim naar vergaderingen van de CIA en het Ministerie van Buitenlandse Zaken werd begeleid om het onderzoek naar de COVID-oorsprong weg te leiden van het bewijsmateriaal van het laboratoriumlek.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokter spreekt zich uit nadat zij “afschuwelijk ziek” en “arbeidsongeschikt” is geworden als gevolg van het Pfizer Covid-19 Vaccin – “Soms heb ik zoveel pijn dat ik niet meer wil leven”Volg Frontnieuws op Telegram

  De valse zondebok

Lees meer over:

Vorig artikelMensen sterven voor centimeters in Oekraïne, ’s werelds grootste wapenbeurs
Volgend artikelDoor de lucht verspreide mRNA-vaccin: Wat kan er misgaan?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Krijg net voor het eerst een uitnodiging om een griepprik op te halen.
  Ben dit jaar 60 geworden, ze zijn er wel vroeg bij als je net 60 bent.
  Ik heb in mijn leven nog nooit iets gehad op griep leek.
  Ze prikken mekaar maar helemaal lek daar bij die huisartsen post maar niet in mij.
  Zal ook wel vol zitten met diezelfde troep als wat ze in dat nep vaccin gestopt hebben.

  • Ik word in November 60 en heb er ook al 1 gekregen. Sterker nog, ik kreeg 2 uitnodigingen een week na elkaar. Zal wel een foutje (met opzet) zijn. Ik vond het wel mooi symbolisch om ze in de kattenbak te leggen 😉

  • Bert september 29, 2023 Bij 09:16

   Gefeliciteerd met de uitnodiging voor de de-populatie prik Bert, gewoon negeren die handel je huisarts verdiende €18,- aan elke prik die gezet wordt, mij kun je niet wijs maken dat er géén lampje bij die lieden gaan branden en denken dat zij conform de gezondheidszorg werken, door mensen te doden/schaden.

  • Die ouwe is NIET Joe Biden. In een artikel van thepeoplesvoice, dat ik enkele weken geleden in een nieuwsbrief kreeg via email, staat geschreven dat de familie van de echte Joe had bevestigd dat hij in 2019 was overleden en dat een acteur met een Joe Biden masker op vanaf toen de echte heeft vervangen.
   En dat die faker een masker draagt blijkt uit een video die op twitter werd gedeeldeinde vorige maand of begin deze maand. Iemand was een ontmoeting van die faker met enkele personen aant filmen en een bepaald moment krabt hij zich in de nek en zie je het masker verschuiven en een vrouwestem zegt “ooh my god he wears a mask”.. ik heb die video ook gedeeld maar twitter heeft hem blijkbaar verwijderd, niet gezien gisteren toen ik mde posting op mijn account overliep.
   Zo worden de Amerikanen en de hele wereld belogen en bedrogen door die linkse bende en ik vraag me af
   1. Is dit wel wettelijk dat een acteur zomaar kan vervangen volgens hun constitutie?
   2 wanneer juist is de echte overleden in 2019? Was dat na de verkiezingen in november of ervoor??
   3. Zijn al die beslissingen die die acteur neemt of ondertekent wel rechtsgeldig?
   4 Dit is toch criminaliteit op het hoogste niveau dat een valsaard de hele wereld controleert, een proy oorlog steunt , buitenlandse leiders ontmoet en zijn wetten aan hen opdringt
   5 zijn de amerikaanse media ervan op de hoogte of spelen ze het spel mee. En ook Fox News die hem en zoon Biden constant afbreken.
   6 wat als het impeachment van hem gaat doorgaan. Komt dan de aap uit de mouwen komen?? Gaan ze dan zeggen dat het NIET Joe is en hij dus niet kan afgezet worden. Of gaat die acteur de dupe zijn en in de bak gedraaid worden??

 2. De puppetmaster die Biden laat praten zegt dat; ‘mensen moeten stoppen met het in twijfel trekken van Covid-‘vaccins’.

  De enigen die nog bezig zijn met deze hele psyop zijn de demonen die hem uitrollen en de wappies die hem willen tegenhouden. De massa staat rustig te grazen en heeft niet eens door dat er nog over ‘vaccins’ wordt gepraat. De zombies om mij heen zijn allemaal bezig met energie transities (lees; geld uit subsidie potjes halen voor een grotere bankrekening ipv het klimaat).

  • “De puppetmaster die Biden laat praten zegt dat; ‘mensen moeten stoppen met het in twijfel trekken van Covid-‘vaccins’.”

   Juist dat waren de meesten weer vergeten, veel Amerikanen trappen in deze scam president de buikspreekpop van moslimbroeder Obama.

   • Yup 🙏 …aka Barry Soetoro.

    Ik ben benieuwd welke elites de puppetmaster van Barry zijn. Rothschild of Rockefeller of één van de andere satanische bloedlijnen?

 3. Jij en jouw regering staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis.
  Met jullie woke-epidemie, ‘bringing democracy’ met oorlog en geweld, corruptie, incompetentie, satanisme, machtsmisbruik, leugens en een berg aan bedrog, van de fascistische corrupte corpocratie die amerika heet.
  Wij luisteren niet naar jou, en ook niet naar jouw fascistische loopjongens van big pharma, de eu en den haag.
  Aldous Huxley en George Orwell hebben ons gewaarschuwd. We laten ons niet zonder slag of stoot verkrachten en overweldigen door jullie fascisme.

 4. Deze demente bejaarde heeft niet meer goed door wat hij zegt, en hij bedoelde natuurlijk dat we moeten stoppen met in twijfel te trekken van zijn cognitieve vermogens, LoL

 5. wie zou ik eerder geloven Biden of ECHTE dokters? ECHTE dokters hebben patiënten gered met ECHTE medicijnen welke zogenoemd verboden en niet met NEP medicijnen

 6. Wat de bij het artikel horende ’triptiek-foto’ – bovenáán bij ’t FRontnieuwsartikel d.d. 29 sept. 2O23 – evenééns reveleert 👓 is dat die F🐭uc☠ (Links van hèm) evengoéd geflankeerd wordt door Donny DtRUMPF als láter door ‘opponentje’ Guiseppe BidOn, in ’n latere pres.termijn ….. – All pastrycakes from tha same dough – 😉 Nu nog dóógeredeneerd wie er aan de trog het bakdeeg inéénflansen, de koeken en broden conterfeiten, en ècht de bakkerij c.q. winkel redigeren ❗ “Vero Nihil Verius” 29 IX 2O23 12:28

 7. BIDEN : nogmaals ! Ben voorzichtig, want er staan mensenlevens op het spel.

  En Oekraine dan ?

  BIDEN : Dat ligt iets anders. Daar is het helaas noodzakelijk. Begrijpt u ?

 8. hade a son from 29 years old and he take that shot totally healthy and after a week he gets sick and after two months he dies so what that they put in those so called vaccins ??? graphene oxide and spike protein hydro gel etc. etc. etc. and more of that grap that they calling a vaccin but its a kill shot remember that

 9. Ja en de huisarts wil nu met je praten over jou beleggings profiel
  Hij adviseerd om je volledige pensioenpot in asml te steken
  Maar of dat zo’n goe idee is met de sancties.

 10. Ik wil met jullie een link delen die naar mijn inzicht elk mens doet twijfelen die overtuigd was van de betrouwbaarheid van de politiek en haar „commerciële heren“ big Pharma; https://stichtingvaccinvrij.nl/dr-mccullough-in-het-europees-parlement-stop-nu-alle-injecties-met-covidmrna/
  ONVOORSTELBAAR, en nooit meer recht te zetten, dat nog steeds spuiten worden aangeboden! Laten we nadenken over de strafmaat voor onze parlementariërs en Arten die dit toestaan en uitvoeren! 🤮

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in