David Adams / Wikimedia / (Public Domain)

Het is me niet gelukt om vandaag een video te maken over het indirecte bewijs dat de regering Biden zijdelings betrokken was bij het niet voorkomen van de terroristische aanslag in Moskou, terwijl ze radicale moslims de schuld in de schoenen probeerde te schuiven. Dus zal ik het op de ouderwetse manier doen – uittypen op een MAC Book, schrijft Larry Johson.

Even samenvatten. De waarschuwing van 7 maart van de Amerikaanse ambassade in Moskou werd geïnitieerd in Washington DC door het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Staatssecretaris Blinken tekende ervoor. En uit de aard van de waarschuwing blijkt dat deze was gebaseerd op inlichtingen – d.w.z. van een menselijke bron en/of elektronische onderschepping – die “geloofwaardig” werden geacht. Het had ook een hoge mate van specificiteit die normaal gesproken niet wordt gezien in dit soort waarschuwingen (tenminste wat ik heb gezien vanaf oktober 1985 tot oktober 2016).

De ambassade monitort berichten dat extremisten op handen zijnde plannen hebben om grote bijeenkomsten in Moskou als doelwit te nemen, waaronder concerten, en Amerikaanse burgers moeten worden geadviseerd om grote bijeenkomsten in de komende 48 uur te vermijden. – U.S. Embassy & Consultas in Russia

In de afgelopen 35 jaar kan ik me geen enkel geval herinneren waarin het ministerie van Buitenlandse Zaken een waarschuwing als deze uitvaardigde waarin een specifieke periode voor alertheid werd gespecificeerd. De waarschuwing zelf impliceert inlichtingen die een specifiek tijdsbestek voor de aanval aangaven. Dus, wanneer de aanval niet plaatsvindt, moet je teruggaan naar de analisten en vragen, WTF!!! Als de analisten hadden gezegd: “Oh, wacht, de Russen hebben de beveiliging van het Crocus Stadhuis op 8 maart opgevoerd en de aanslag afgeschrikt,” dan had de volgende vraag moeten zijn: “Denkt u nog steeds dat er een nieuwe aanslag komt?” De analisten hadden ja, nee of misschien kunnen zeggen.

  Russisch MvD zegt dat Kievse strijdkrachten er niet in geslaagd zijn op te rukken in Donetsk, Krasny Liman & Zuid-Donetsk (Video's)

Dus, als je gelooft dat de inlichtingen geloofwaardig zijn, dan had de regering van de VS nog een waarschuwing moeten geven om grote bijeenkomsten, zoals concertzalen, te blijven vermijden. Dat heeft de regering van de VS niet gedaan.

Nee. De regering van de VS houdt vol dat “we de Russen hebben gewaarschuwd en dat ze niets hebben gedaan.” Dat lijkt mij een psy-op om Poetin af te schilderen als een harteloze sukkel die onze inlichtingen negeerde. Dat is precies de lijn die de inlichtingengemeenschap aan Sy Hersh voedt in zijn laatste stuk:

De Amerikanen deden hun werk, maar de Russische inlichtingendienst, die op haar baas lette, niet. President Vladimir Poetin noemde de waarschuwing drie dagen voor de aanval publiekelijk “provocerende verklaringen” en de Russische veiligheidsdiensten negeerden die. Volgens Amerikaanse inlichtingendeskundigen zijn zij verantwoordelijk voor het niet doen wat nodig was om de concertbezoekers te beschermen.

De “Amerikaanse inlichtingendeskundigen” geven een verkeerde voorstelling van wat er publiekelijk is vrijgegeven. Er stond niet: “Vanaf vandaag, 7 maart, zijn extremisten van plan om grote bijeenkomsten aan te vallen, waaronder concerten; daarom moeten Amerikaanse burgers deze plaatsen tot nader order vermijden.” NOPE! Gewoon slechts voor 48 uur. Het is een zeer gevaarlijk spel dat hier wordt gespeeld.

Over gevaarlijk gesproken, het instorten van de Francis Scott Key brug over de Chesapeake Bay geeft de samenzweringsdenkers veel koren op de molen. De laatste keer dat een schip een paal raakte en een brug deed omvallen was in Tampa Bay in 1980.

Zoals te zien is in de video, was er een volgend incident, maar een botsing werd vermeden omdat de loods het schip aan de grond zette op een zandbank. Het water onder de Francis Scott Key brug is vrij diep en het zal een hele uitdaging zijn om het wrak op te ruimen. Ik heb gehoord dat de autoriteiten van Florida er ongeveer drie maanden over hebben gedaan om al het staal en beton van de instorting van de brug in Tampa Bay op te ruimen. Dat betekent dat we rekening moeten houden met minimaal vier maanden om de haven van Baltimore open te krijgen en in staat te zijn om transportschepen te ontvangen en te versturen. Dit zal een aanzienlijke economische en milieu-impact hebben op Maryland en delen van de Amerikaanse nationale economie. Als je naar een kaart van dat gebied kijkt, zie je dat deze snelweg door een dunbevolkt gebied loopt en werd gebruikt om gevaarlijk materiaal te vervoeren dat niet door de tunnels van de I-95 in het centrum van Baltimore mocht. De kosten, in termen van dollars en tijd, om dergelijk materiaal langs de oostkust van de Verenigde Staten te vervoeren, zullen toenemen.

  Slapende Dood! Rusland zegt drones te ontwikkelen die wekenlang kunnen sluimeren voordat ze hun doel vernietigen

Als je de video in real time bekijkt, zie je dat de kapitein van het schip snel handelde door het noodsignaal te laten klinken, waardoor Maryland troopers tijd hadden om de toegang tot de brug te blokkeren voordat deze instortte. Noem het een wonder of een gelukstreffer. Het dodental zou veel hoger zijn geweest zonder die waarschuwing.

Terwijl ik naar de plotselinge en dramatische ineenstorting van de brug keek, vroeg ik me af: “Is dit een metafoor voor wat de Verenigde Staten te wachten staat?”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Was het een “ongeluk?” Lara Logan Intel Bronnen beweren dat de instorting van de brug in Baltimore op de “op één na drukste strategische weg voor gevaarlijke stoffen” een “absoluut briljante strategische aanval” wasVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBiden noemt Poetin een slachter en Rusland denkt dat de VS achter de aanval op de Crocus Hall zit
Volgend artikelAustralië start officieel onderzoek naar stijgende oversterfte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Is het mogelijk om zo’n schip te hacken zoals een PC, en de besturing ervan volledig over te nemen? Volgens mij wel, en dit is dan ook vermoedelijk gebeurd, als revanche op de vele pogingen om de brug aan de Krim te vernietigen, waarbij de terroristische (CIA)aanslag de druppel was die de emmer deed overlopen.

   • Waarom zou het schip niet gekaapt kunnen zijn?
    De kaper(s), met geweer de kapitein bevolen op de brug af te varen.
    Geweren zijn vrij te koop in Amerika.!
    Waarom niet iemand of een groep uit Texas, die de migratie zat is?
    In Amerika is HEEl VEEL MIS…..!!!!!

    • Wat is dit nu weer voor ongelofelijk lulverhaal?
     Er is nergens, op geen enkel moment, door geen enkele persoon of instantie, melding gemaakt van kapers. En dat zou groot nieuws zijn geweest dat de VS heel goed uit zou komen.
     Heeft ook helemaal niks van doen met de verkoop van geweren in de VS. En hoewel dat in veel plaatsen relatief vrij is, is dat zeker niet ‘vrij’ zoals u lijkt te denken. Dus misschien een idee om geen dingen te roepen over zaken waar u niks van af weet.

     Als het een groep uit Texas zou zijn die genoeg heeft van de illagele migratie dan gaan die niet in Baltimore een schip tegen een brug laten varen, dan zouden die de woestijn in gaan en wat illegalen afknallen op hun weg de VS in.

     Dat alles wil niet zeggen dat er niet heel veel mis is hier in de VS, dat is er zeker wel. Maar dat is nog geen reden om gewoon een partij onzin te gaan spuien

     • Ik ben in meer dan 28 staten geweest.
      En er wonen 350 miljoen mensen.
      En er zijn een miljard wapens in omloop onder de bevolking.
      En er is in Amerika een enorme rassen haat.
      En de economie is aan het instorten.
      En de Staten willen af van Washington, (denk aan Texas).
      Een Amerikaan is geen Europeaan, zij hebben geen gevoel voor socialisme, iets voor een ander doen.
      Is hun niet geleerd.
      Leer mij niet Amerika kennen…….!!!!!!

  • Antwoord ChatGPT:

   Yes, the concept of remote-controlled large ships, including container ships, is not only possible but has been a subject of development and experimentation in recent years. These developments are part of a broader move towards autonomous shipping, which involves both fully autonomous ships and remote-controlled operations. Here’s how remote-controlled ships are becoming a reality:

   1. **Technology and Infrastructure**: The key technologies for remote-controlled ships include advanced sensors, satellite communications, and automated navigation systems. These technologies allow for the real-time transmission of data between the ship and control centers, enabling remote operators to monitor ship systems, navigate, and even control the vessel from thousands of miles away.

   2. **Pilot Projects and Prototypes**: Several companies and countries have launched pilot projects to test the feasibility of remote-controlled ships. For example, Rolls-Royce announced plans to develop remote-controlled and autonomous ships, and there have been trials of remote-controlled tugs and ferries in parts of Europe. These projects help in understanding the challenges and opportunities associated with remote ship operations.

   3. **Regulatory Environment**: The International Maritime Organization (IMO) has begun to develop a regulatory framework to ensure the safety, security, and environmental performance of autonomous and remote-controlled ships. These regulations are crucial for the wide-scale adoption of such technologies.

   4. **Potential Benefits**: Remote-controlled ships can potentially offer numerous benefits, such as increased safety by reducing human error, operational efficiency, and lower staffing costs. They could also enable new operational models for the maritime industry.

   5. **Challenges**: Despite the potential, there are significant challenges to overcome, including technological hurdles, cybersecurity concerns, legal and liability issues, and resistance from those within the maritime sector accustomed to traditional operations.

   6. **Current Status**: As of my last update, the technology for remote-controlled ships is advancing, but widespread adoption is still in the early stages. The transition to fully autonomous or remote-controlled shipping will likely be gradual, with specific applications (like short-sea shipping, inland waterways, or certain types of vessels) leading the way.

   In summary, while not yet commonplace, the technology and concept of remote-controlled large vessels, including container ships, are being actively developed and tested, indicating a future direction for the maritime industry that embraces higher levels of automation and remote operation capabilities.

   • Bedankt voor de info, maar mijn stelling is dat het nu al mogelijk is om zo een schip te hacken en de controle ervan volledig over te nemen, althans voor een korte tijd.
    Voorwaarden:
    1) minstens 1 infiltrant onder de bemanning
    2) hackers en diverse softwarespecialisten van de Premier League
    Een infiltrant onder de bemanning is een koud kunstje voor de FSB, en hun hackers zijn spelers van de Premier League, the best of the best.
    Ik acht de kans dat het zo verlopen is op 99%.

  • Op deze link staat een filmje onderaan van pooier klaas schwaab hoe hij uitlegt dat alles platgelegd word door een storing tja…..😵‍💫 zo schuldig als wat dus. Stelletje zieken geesten zijn het.

  • Wat een beetje vreemd is, is dat in de time-lapsevideo een vrachtschip te zien is waaruit volop zwarte rook uit de uitlaatpijp komt. Het lijkt mij dat ze vol gas geven, omdat bij een snelheid van 15 km/u doorgaans geen zwarte rook wordt uitgestoten. In het onderstaande filmpje zie je de verlichting van de boot twee keer aan en uit gaan.

  • Heb je het railnetwerk van Amerika wel eens onder de loep genomen?
   Te krankzinnig voor woorden zo slecht!
   Dat zal niet overal in zo’n uitermate slechte staat van onderhoud zijn anders was dit wel onder meer mensen bekend geweest.
   Over onderhoud gesproken.
   Of het nu enkel aan de overbekende zakken vullende corruptie ligt of dat het zo’n 20 jaar, of wellicht al langer, onder bepaalde mensen bekend was dat Amerika (en de rest v/d zogenaamde DEMOCRATIC countries) het overhevelen van de macht naar CHINA EN RUSLAND ligt….
   (Deng Xiao Ping….”let some of us get rich first”)…
   Feit is dat als dit inderdaad zo zou wezen dan….waarom nog de infrastructuur in goede staat blijven houden? En dan nog niet gesproken over de rest.
   Werd/wordt Amerika onmiskenbaar (en het Westen) niet tot op het bot uitgezogen door parasieten en moedwillig in een onverdedigbare situatie tegenover RUSLAND en CHINA gebracht?

   LGBTQ anybody?

 2. FRANCIS KEY BRIDGE COLLAPSE!

  zou heel goed in verband kunnen staan met paus Franciscus. Zou zijn dood op handen zijn en de ineenstorting van Rome?

  BBC oftewel 322 = Baltimore Bridge instorten!

  De naam Dali = dahlia (bloem) zoals de naam Dolly (zoals het gekloonde schaap) oftewel Dorothy (tovenaar van OZ) en Dolly betekent verdriet! Het is ook een titel van de Maagd Maria “onze dame van smarten” (land van Baltimore Mary) – de 7 (2,6 mijl lange brug) smarten zijn de gebeurtenissen in het leven van Maria die de kruisiging van Jezus Christus omvatten. De feestdag van OLOS is 15 september (Francis Scott Key geboren in september, ook wel herfst-/herfst-equinox genoemd). 15 september is ook de verjaardag van prins Harry.
  In de Georgische mythe is Dali de godin van de jacht, zoals Athena/Diana? (Dezelfde godin) Er werd aangenomen dat zij succes had opgeleverd aan de jager (Orion nimrod Osiris) die haar taboes gehoorzaamde en volgde.
  De naam Dali brengt de surrealist Salvador Dali in mijn gedachten “de gebroken brug en de droom”?
  De vrachtboot was blijkbaar op weg naar Shri Lanka, waar de leeuw zich bevindt. (Sun Leo) ook zoals die in de “leave the world Behind” film “The White Lion”?
  Ik denk aan Baltimore-raven. Raaf = symbool van Apollo (zonnegod). Ik denk dat er ook een verband is met de super B/OWL 47. Er was een vertraging van 34 minuten door zware storm/bliksem tijdens de aftrap van 2013! De super bowl verloor kracht en werd zwart/donker, en het aftrapspel had te veel elektriciteit in de vorm van bliksem. Haarp-bewapening? Ook “Agent 47” – voor de troef van de huurmoordenaar?

  Was de game uit 2012 hetzelfde als deze game uit 2013? Beiden vertraagd voor blijkbaar exact dezelfde hoeveelheid tijd – “34 minuten”? Waren het allebei geplande rituelen?

  Op 10 september, slechts vijf dagen na het NHL-aftrapritueel, draagt Obama het stokje over om zijn pleidooi te houden voor interventie in Syrië! (Zijn toespraak van 16 minuten). Is er een significante relatie tussen een “laatste aftelling” en een vertraging voordat de actie van WO III begint?

  Hoe dan ook, ik beschouw dit ritueel van het instorten van de brug in Baltimore als essentieel voor iedereen als hun kwaadaardige plannen! Ik zal zo snel mogelijk meer delen.

  • Dank voor je interessante acties. Ik heb het volgens mij al eens tegen jou en ook Ron Swart gezegd, duik eens in de Q-drops… die zijn exact geschreven en samengesteld zoals jij hier dingen uiteen zet. Het schijnt dat het script wat wij nu bele

   • … per ongeluk te vroeg verzonden.

    Het schijnt dat het script wat wij nu beleven, versleuteld zit in de Q-drops. Alle getallen in de drops zijn gelinkt aan gematria. Ik ben slecht in dit soort verbanden en getallen, maar ik zie wel dat er een taal is van woorden en een taal van symboliek. De meeste mensen lachen om de taal van symboliek en maken alles belachelijk… precies wat de satanisten willen, want symboliek is hoe de satanisten met elkaar communiceren.

    De zogenaamd wakkeren maken het belachelijk en Q-drops zijn helemaal een rode lap op een stier. Ze onderzoeken niks, weten niks en begrijpen niks van de verborgen wereld van de elites en hun taal. Ze snappen dat er kwaadaardige elites zijn, maar ze snappen niet hoe die elites de macht hebben en houden… OMDAT ZIJ IN 2 WERELDEN LEVEN… de ene wereld met taal en boekhouding is onze gevangenis en die regeren ze vanuit hun occulte wereld waar ze getallen en symboliek gebruiken om over ons en onze gevangenis te communiceren zonder dat wij het snappen.

    Zij hebben al duizenden jaren de macht, omdat ze zorgen dat wij hun taal niet begrijpen. En de grootste gehersenspoelde idioten die fantaseren dat ze wakker zijn, vinden het allemaal maar onzin en zorgen er met oordelen en verketteren omdat zij niet kunnen geloven in de taal waarmee de elites ons klein en gevangen houden.

    ALLES is een leugen, onze taal is zo gemaakt dat wij onszelf en elkaar altijd omlaag halen en altijd in strijd komen. Getallen worden gebruikt om ons mee te besturen, terwijl de massa DENKT dat getallen gewoon administratief en rekenkundig handig en nuttig zijn. Wij worden geregeerd met de taal van symboliek en getallen… en de meeste mensen vinden dat totale onzin. En daardoor blijft dat systeem in stand.

    Hulde dat jij dit hier deelt Edwin. Jij bent bezig om de taal van de elites te begrijpen en anderen te informeren. Wat jij nu doet is hetzelfde als de enigma machine die in WO2 de geheimtaal van de nazi’s wist te kraken. Ga verder met wat je doet Edwin, over een X-aantal jaren zal blijken dat wat jij probeert te begrijpen, de sleutel is om de elites met wortel en al te verwijderen.

    Jij bent hun geheimtaal aan het leren en je neemt ons daarin mee, dankjewel daarvoor.

    😊🙏❤

 3. Dat schip hete de Salvador Dali,die de brug opzettelijk ramde
  Alles verloopt volgens een script,en vol met symboliek
  Salvador Dali heeft een schilderij met daarop een brug die instort
  Reken maar dat het wat betekent
  Het is bekend dat de doodcultis (satanisten)offeren van mensenlevens false flags,proxioorlogen,en dat dit ook onderdeel is van opnieuw mensen offeren en uitlokken om iets ingang te zetten tegen de bevolking (burgeroorlog uitlokken

 4. Naar mijn mening is het aannemelijk dat de VS een grote mond hebben over interne zaken in andere landen en zich daar hun best mee bemoeien, maar in ‘ eigen huis ‘ de zaak decennia lang hebben laten versloffen.
  Het lijkt er veel op dat die boot erg langzaam ging toen hij tegen die pijler ging.
  Wat eigenlijk te langzaam is om een pijler op deze manier te kunnen beschadigen.
  De infrastructuur in de VS heeft al decennia te lijden aan achterstallig onderhoud zoals b.v. de spoorwegen waar regelmatig treinen ontsporen, met een bekende van vorig jaar met een trein met chemische lading.

  Het lijkt er sterk op dat deze brug ook weer symbool staat voor het verval van de VS in zijn totaliteit.
  Met hun F35 en Boeing is het ook doffe ellende.
  In kapot laten gaan of kapot maken zijn de VS goed in, ( hun grote mond eveneens )

  Ik wil echter niet alleen de VS bashen, ook in Europa kunnen ze inmiddels de dingen goed afbreken.

 5. Het schip werd onder toezicht en hoede van de ervaren loodsen en haven autoriteiten bestuurd, was op weg uit de haven en lag goed op koers. Als je de filmpjes van de aanvaring bekijkt, zal je opvallen dat het schip normaal op koers lag om onder de brug door te varen. Toen ging een minuut lang het licht uit en draaide het schip ineens naar stuurboord, richting de pijler van de brug.

  Ook al zou de besturing niet meer werken dan nog blijft zo’n groot schip op dezelfde koers doorvaren, tenzij er ineens een orkaan langskomt om het schip van koers te blazen…

  Dat het schip zo scherp afbuigt ligt niet voor de hand, ook al zou het besturing systeem ‘uit staan’, en de loodsen het op ‘eigen kracht’ hebben moeten doen, dan nog zal het scheepsroer niet zomaar uit eigen wil in beweging komen… het lijkt alsof hier iemand ‘per-ongeluk’-opzettelijk aan het roer heeft gezeten om de brug te kunnen raken?

 6. Zoals ik gisteren schreef: de ‘aanvaring’ in Baltimore vond plaats op 26.03.2024 (2 + 6 + 3 = 11) om 01:28 AM (1 + 2 + 8 = 11).

  Ik ga nu verder off topic met het laagste meestergetal 11. David Bowie (Jones) is overleden op 10.01.2016 (10 + 1 = 11; 2 + 1 + 6 = 9 > 11/9 na 180 graden draaien, krijg je 9/11). De naam David Bowie bestaat uit 13 letters en dat is een belangrijk getal voor de geheime krachten achter de schermen. Op ’n een dollarbiljet staan 13 verwijzingen naar het getal 13.
  Tussen Bowies laatste publieke optreden op 07.12.2015 en zijn overlijden op 10.01.2016 zitten 33 dagen. Tussen het overlijden van Diana, princess of Wales op 31.08.1997 en Bowies overlijden komt exact 227 (2 + 2 + 7 = 11) keer een volle maan (black star) voor.

  De Amerikaanse president Grover Cleveland onthult het door Frankrijk geschonken vrijheidsbeeld op 28.10.1886 > 2 + 8 + 1 = 11 en de hoogte bedraagt 111,1 feet (1333 inch). De uit zeven punten bestaande ‘kroon’ op het hoofd verwijst naar de zeven werelddelen, wereldzeeën & de 7de maand. Het vrijheidsbeeld (eigenlijk Isis) is gebouwd op een ster met elf punten.

  Numerologisch gezien verwijst Washington DC naar het getal 56 > 5 + 6 = 11.

 7. De eerste aankondiging van Operation Warp Speed was op 29.04.2020 (2 + 9 = 11) en op het logo zit 666 verborgen (verwijst naar Openbaringen 13:18) en dertien sterren. De 13 sterren verwijzen naar de 13 bloedlijnfamilies, komt op het een dollarbiljet voor als ‘voetstappen’ & verwijzen naar de 13 staten die vanaf 04.07.1776 (4 + 7 = 11) de VS gingen vormen:
  https://br.ifunny.co/picture/antahkarana-mind-control-operation-warp-speed-logo-666-as-above-xkPuomfZA

  In Kabbalah is het getal 13 de betekenis van de Slang, de draak, oftewel Satan; Het Chinese “Jaar van de Draak” is begonnen. In de 13e psalm staat geschreven: “De dwaas heeft in zijn hart gezegd: Er is geen God”. chaos=13; “Orde uit de chaos” komt in me op. In de Koran wordt een ster dertien keer gebruikt; Zoroaster “Onverdunde Ster” of “Zwarte Ster” Saturnus/Satan. “Swift” heeft zojuist haar/zijn 13e Grammy gewonnen en is geboren op 13 december (12=Adar 13 Purim “Cast lots for Marduk” (The Bull). 13 december is “St Lucia Day”, ook wel de “Bride of Light” genoemd. Swift werd geboren onder het sterrenbeeld Ophiucus, oftewel de Slangendrager, dat, hoewel het niet een van de twaalf tekens van de dierenriem is, door sommigen wordt beschouwd als het onofficiële teken 13. Het jaar van haar geboorte, ‘1989’, was ook het jaar van de de Slang – Swift werd geboren onder de Slangendrager in het Jaar van de Slang. Geen toeval,

  “The Man”

 8. Als ze Boeings via remote control op de twin towers kunnen laten vliegen, kunnen ze ook wel een vrachtschip tegen een brug laten varen, me dunkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in