De weten-alles in de “wetenschap” zijn tot de conclusie gekomen dat de zogenaamde ” apenpokken” zich niet verspreiden door eenvoudig huid-op-huid contact, maar veeleer een product zijn van homoseksuele activiteit, schrijft Ethan Huff.

De belangrijkste veroorzaker van de vermeende ziekte zijn mannen die seks hebben met mannen, zeggen de “deskundigen”. Talrijke peer-reviewed studies wijzen erop dat de overdracht van apenpokken een factor is van homoseksuele seks.

“Een groeiend aantal bewijzen ondersteunt dat seksuele transmissie, vooral via zaadvocht, voorkomt bij de huidige uitbraak van apenpokken,” zegt Aniruddha Hazra, medisch directeur van de Sexual Wellness Clinic van de Universiteit van Chicago.

De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft deze bewering nog niet erkend, en talrijke “wetenschappers” hebben naar verluidt aan NBC News verteld dat zij er bij de CDC op aandringen om het verband tussen homo’s en apenpokken aan de orde te stellen.

Een op Medium gepubliceerd essay beweert dat, op grond van een overzicht van alle beschikbare wetenschap over de vermeende uitbraak van apenpokken, mannen die zich bezighouden met seksueel gedrag met andere mannen de boosdoeners zijn.

“Het lijkt ons heel duidelijk dat dit een infectie is die de overgrote meerderheid van de tijd seksueel overdraagbaar is,” schreven Jeffrey Klausner, arts infectieziekten aan de Universiteit van Zuid-Californië (USC), en Lao-Tzu Allan-Blitz, arts in opleiding wereldgezondheid aan het Brigham and Women’s Hospital in Boston.

WHO aarzelt nog steeds om apenpokken aan homoseks te koppelen

Niet iedereen is het met deze beoordeling eens, ook Rosamund Lewis niet, de technische leider voor apenpokken bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Volgens Lewis “weten we nog niet” of apenpokken door homoseks wordt overgedragen.

  WHO waarschuwt homo's om Apenpokken-vaccin te nemen vóór het Homo Pride Festival-seizoen

“De situatie compleet uitlezen als alleen maar te wijten aan anale of orale seks is hoogstwaarschijnlijk overdreven,” zei ze. “De correlatie lijkt misschien sterk, maar dat verklaart nog niet het hele beeld van de ziekte die door dit virus wordt veroorzaakt. We moeten dus een open geest houden.”

Misschien verspreidt de apenziekte zich gemakkelijker door homo-activiteit, maar niet uitsluitend door homo-activiteit. Ook dit is een speculatief idee dat naar voren wordt gebracht door mensen die beweren in wetenschappelijk onderzoek scherpzinnig te zijn.

“Op dit moment ben ik er niet zeker van dat we kunnen zeggen dat het in de eerste plaats de seksuele transmissie is en niet het huid-op-huid contact dat ook tijdens de seks voorkomt, dat bijdraagt tot de meeste transmissie tijdens deze huidige uitbraak,” betoogt Paul Adamson, een specialist in besmettelijke ziekten aan de UCLA School of Medicine.

“Nieuwe gegevens lijken er echter op te wijzen dat apenpokken misschien efficiënter seksueel overdraagbaar is.”

Klausner is er daarentegen van overtuigd dat homoseks de voornaamste verspreider is van de apenziekte, die de media blijven opdringen als de volgende grote plandemie.

Er is een heel goede kans dat de apenziekte gewoon coronavirus (Covid-19) “vaccin” bijwerkingen zijn die zich manifesteren als steenpuisten op de huid. NBC News heeft dit in haar berichtgeving natuurlijk niet eens als een mogelijkheid naar voren gebracht, maar het lijkt het meest waarschijnlijk – ervan uitgaande dat de uitbraak van apenpokken überhaupt echt is.

Het is moeilijk nog te zeggen wat echt is, en wat alleen maar angstzaaierij en sprookjesvertellingen van de media en de regering zijn. Er is nog steeds geen enkel bewijs dat de covid-griep een echt virus is, aangezien het nooit geïsoleerd is – dus zijn apenpokken echt?

  De "Kinder Apenpokken Explosie" zal de omvang van de Pedofilie Epidemie in Amerika onthullen

Wij weten dat de bijwerkingen van covid-injecties echt zijn, en dat veel mensen die de injecties hebben genomen nu ernstig ziek of dood zijn wegens hun gehoorzaamheid aan de regering. Met dat in gedachten, moet u extra voorzichtig zijn om in al die apenpokken-hysterie te trappen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Apenpokken – Waarheid tegenover angstporno (Nuttige info van Dr. Malone)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel10.000 mensen per DAG worden gedood door covid-vaccins; het aantal dodelijke slachtoffers wereldwijd is waarschijnlijk groter dan de HOLOCAUST
Volgend artikelPoetin haalt uit naar het Westen en wijst op de “verdwijnende” hegemonie van het Westen, schetst de doelstellingen van Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Als de ‘studies’ 😅 en ‘de wetenschappers’ 🤣 dat zeggen is dat een heel goede reden om het achtermekaar naar de vuilnisbak te verwijzen 😉

 2. Apenpokken is gewoon VAIDS, oftewel gifspuitschade.
  In het AIDS tijdperk kregen de apen ook al de schuld en werd er beweerd dat het een homoziekte was. Wat een toeval.

 3. Nu niet voor het een of ander, dus een vrouw krijgt geen apenpokken als ze zaad van een vent binnen krijgt die apenpokken heeft 😖tja…zucht….
  Je moet perse homo zijn, 😶‍🌫️Dus de apenpokken discrimineren. Weer vrouwonvriendelijk dus.😮‍💨

 4. Je zou idd bijna vergeten – als je jezelf toestaat om mee te gaan in het A.P.N.( apenpokkennarratief ) – dat het in ons leven is gedropped door een mondiaal netwerk van georganiseerde hypermisdaad.
  De manier hoe het bovenstaand artikel eindigt is bàng ón en tóuché.
  En als we kijken naar dat andere ( verboten ) gedeelte van de werkelijkheid, zijnde de geschiedenis, dan waren er, zoals de emeritus hoogleraar immunologie Pierre Capel al meteen aan het begin vh apenpokkenverhaal meldde, in de afgelopen 50 jaar hier in Europa slechts 53 gevallen waarvan het overgrote deel het overleefde ! En hoe lang bestaat homosexualiteit al ????? Ietsiepietsie langer. Een paar miljoen jaar, waarvan het megadeel vd tijd het apenpokkenvirus geen verdienmodel was en geen propaganda-tool was ( mocht t überhaupt bestaan, maar dat is weer een ander verhaal ).

 5. Het wordt steeds makkelijker om dodelijke ziekteverwekkers te creëren in het lab. Onderzoeksfinanciers, universiteiten en regeringen moeten samenkomen in een nieuw mondiaal orgaan om dit risico te beteugelen, waarschuwen experts.

  Het begon met een mysterieuze uitbraak van apenpokken, een ziekte die begint met koorts en hoofdpijn, uitbarst in laesies die het lichaam bedekken en vervolgens ongeveer één op de tien geïnfecteerde mensen doodt.

  Toen de uitbraak zich verspreidde, ontdekten wetenschappers iets vreemds. De soort was genetisch gemodificeerd om veel besmettelijker te zijn dan tijdens eerdere opflakkeringen in Centraal- en West-Afrika. En het was resistent tegen het pokkenvaccin, een van de weinige verdedigingsmaatregelen tegen apenpokken.

  Tegen de tijd dat de apenpokkenpandemie de wereld omcirkelde, waarbij wereldwijd 27 miljoen mensen omkwamen, ontdekten inlichtingendiensten dat deze virulentie geen toeval was. Het was opzettelijk dodelijker gemaakt door wetenschappers die sympathie hadden voor een terroristische groepering die een buurstaat wilde verwoesten. De gemanipuleerde ziekteverwekker was heimelijk verspreid in drukke treinstations.

  Achttien maanden na de pandemie had deze opgevoerde versie van apenpokken een bijna onvoorstelbare tol veroorzaakt: meer dan drie miljard mensen besmet en meer dan 250 miljoen doden.

  Dit was het scenario dat vorig jaar tijdens de Veiligheidsconferentie in München door ongeveer een dozijn van de meest vooraanstaande figuren op het gebied van volksgezondheid en bioveiligheid werd gespeeld.

  Onder hen waren vertegenwoordigers van de Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad, de Wereldgezondheidsorganisatie, de hoofden van de Chinese en Afrikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie, plus leidinggevenden van farmaceutische en biotechnologische bedrijven.

  Door deze gemanipuleerde apenpokkenpandemie na te spelen, kwamen deze stewards van de wereldwijde gezondheid tot enkele grimmige conclusies, die pas de afgelopen maanden openbaar zijn gemaakt.

  https://sciencebusiness.net/news/how-scientists-can-prevent-engineered-pandemic

 6. weet niet wat ik van dit verhaal moet vinden!! Vraag me nu toch wel af hoe dat apenpokken virus in de Congo is ontdekt bij mensen aldaar. Het lijkt mij dan dat daar een eerste inwoner is uitgewoond door een aap(met dat virus) die z’n zaad in de inwoner deponeerde. Er moet toch iemand zijn die de eerste is geweest!!!???
  Maar ja wie ben ik dat ik dat weet.

   • Geruchten doen de ronde, dat één of andere homo, een aap anaal geneukt zou hebben, en vandaar de ziekte hebben opgeschaart.

    Wat daar aantrekkelijk aan zou zijn, en de fantasie genoeg prikkelt om tot de daad over te gaan, laat ik in het midden.

    Andere websites vermelden dan weer dat er kinderen gespot zijn met apenpokken, en de oorzaak daarvan laat zich raden.

    Dat artikel hier op Frontnieuws waarbij een hond apenpokken oploopt wegens het ‘delen van een bed met een homokoppel,’ laat zich eveneens raden. 🙄🙂

 7. HenryN augustus 19, 2022 at 14:06

  Las ergens (weet niet meer waar, kan het niet terugvinden in mijn knipsels) dat het nieuwe apenpokken pathogeen minimaal 50 keer meer gemuteerd is in vergelijking met de West-Afrikaanse stam/variant. Het vermoeden bestaat dat het een man made pathogeen is net zoals Convid-19 dat uit een Amerikaans laboratorium kwam.

 8. Apepokken bestaat niet, net als covid, infuenza, etc etc. Niemand ter wereld heeft bewijs van het bestaan van deze en andere zogenaamde virusjes. Allemaal blablabla, angstporno en mensen tegen elkaar opzetten. Walgelijk!

 9. Godverdomme, Ik mag al geen gas meer geven op de snelweg, betaal me blauw aan benzine, gas en vreten en nu wil je me het beffen ook nog verbieden? Zoek het effe lekker uit, ik bef er gewoon twee tegelijk

 10. Beste Mensen

  Heel Goed idee
  Om de al van oudsher bekende ziekt
  Niet de naam Apenpokken te geven

  Maar gewoon zoals van oudsher bekend die benaming te behouden

  Gestoorde Gekken Ziekte

  Te weten ParleKabi
  Ook wel als samen voegsel afkorting van
  Parlement en Kabinet kan worden aangeduid

  Klinkt veele malen beter

  Dank U

  • Als je dat allemaal geloofd, en meegaat in die narratieven, daar moet je inderdaad gek voor zijn.
   Stel jezelf voor, dat je daar al die jaren al in meegaat…
   Besmettingen hier, besmettingen daar, twee procent minder besmettingen dan de vorige keer, goed nieuws, reden om blij te zijn, oei, jullie zijn naar festivals geweest, en de golven laaien weer op, vijf procent besmettingen meer hier, twee procent besmettingen minder daar, en ga zo maar door…

   Ofwel moet je al gek zijn om dit allemaal te volgen, ofwel laat je jezelf, al doende – ongemerkt – gek maken.

   Dat kan toch niet gezond zijn?
   Zo’n bewustzijnsvernauwende shit.
   Wie zichzelf daarmee laat vervuilen, en niet voor zichzelf kan uitmaken zichzelf tegen deze nutteloze non-informatie te beschermen, moet in mijn ogen inderdaad, pokkegek zijn.
   Zoals ik zei, ze balanceren op het randje van dom, naar complete achterlijkheid.

   Want dan heb ik het enkel nog maar over het ‘besmettingen-narratief.’

   Wie die talloze narratieven echt volgt, most niet goed bij zijn hoofd zijn.

   De reden hiervoor ligt waarschijnlijk aan het feit, dat als er geen narratief wordt aangepraat, dat het desbetreffende persoon, helemaal niets te vertellen heeft, want het kan niet zelfstandig nadenken.

   Om die achterlijkheid te camoufleren, slikt men zinloze wartaal, en alleen maar, omdat het van autoritaire figuren komt. 🙄

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in