Harde uitspraken van de Amerikaanse president Joe Biden tijdens zijn verrassingsbezoek aan Kiev. Hij sprak woorden die Kremlinleider Vladimir Poetin zeker niet leuk zal vinden. Hij zei dat er geen compromissen met Moskou zouden worden gesloten. En: Poetin en zijn regeringsvrienden zullen worden berecht, bericht Exxpress.

Terwijl steeds meer mensen in Europa vrede willen of op zijn minst een staakt-het-vuren, wil de Amerikaanse president Joe Biden (80) de situatie blijkbaar nog wat erger maken en dreigt hij Kremlinleider Vladimir Poetin (70).

Zoals de adviseur van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, Mychajlo Podoljak, via Twitter meldde in de marge van het bezoek van Biden, zei de Amerikaanse president in Kiev de volgende woorden tegen Poetin: Er komt geen compromis. Rusland zal de oorlog uiteindelijk verliezen. Want zowel de VS als de NAVO zullen Kiev tot het bittere einde met wapens steunen. Sterker nog: Poetin en zijn politieke entourage zullen worden berecht.

Dit zijn explosieve uitspraken in termen van buitenlands beleid: hoe zal Poetin nu reageren op de provocaties van Biden? Zal hij reageren met verdere raketaanvallen? Ten laatste tijdens zijn verwachte toespraak op de verjaardag van de aanval op Oekraïne morgen, zal hij hier waarschijnlijk op reageren.

De VS zijn de grootste wapenleverancier van Oekraïne

Zoals bekend zijn de VS sinds het uitbreken van de oorlog tegen Rusland de grootste wapenleverancier van Oekraïne. Volgens de media bedroeg de waarde van de wapenleveringen tot nu toe meer dan 25 miljard dollar. Ook nu reisde Biden naar Kiev met een militair pakket van 500 miljoen dollar in zijn bagage. Het zou onder meer gaan om meer artilleriemunitie, luchtverdedigingssystemen en luchtbewaking.

Heeft de Amerikaanse president Joe Biden volgens u gelijk wanneer hij de spiraal van escalatie doorzet?

  De economische zelfmoord van EU-landen: Uit de officiële gegevens blijkt dat Duitsland zichzelf in een recessie heeft "gesanctioneerd"

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Conflict in Oekraïne is gedoemd te escalerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU meldt golf van faillissementen
Volgend artikelNa het bezoek van Biden: Nu spreekt Zelensky van Derde Wereldoorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

62 REACTIES

 1. Het kan niet uitblijven dat de kogels in het westen door de straten zullen vliegen. Geen druppel van mijn bloed zal vloeien voor de satanische sekte. Het westen zal nooit winnen want mochten de Russen (tevens iets wat ik niet verwacht) verliezen dan zullen alle kernkoppen geactiveerd worden. Dan zal al het leven hier in het westen worden beëindigd. Dus de Russen zullen nooit verliezen, nooit!

 2. Er komt gewoon een moment dat de Oekraïense soldaten op zullen zijn en het schijnt dat de artillerie aan beide zijden ook al zo’n beetje op raakt.

   • ik lees net een interessant stuk van PEter SChiff op Zerohedge en kreeg een interessante ingeving. Biden gaat nu weer samen met de EU voor miljarden uitgeven aan wapens en munitie die zelfs nog geproduceerd moeten worden. Dit is sterk inflatoir… dit zou wel eens kunnen gaan leiden tot de hyperinflatie waardoor de VS ten onder zullen gaan.

   • Precies. Rusland was voorbereid sinds oorlog in Georgie. Rusland maakt nu geen wasmachines meer maar enkele raketten munitie vliegend materiaal en rollend gepantserd matetiaal. Kunnen dit jaren volhouden sinds hun energie export gewoon verder gaat en het land zichzelf in alle basis behoeften kan voorzien. Het westen kan dit niet en him stock van munitie is bijna op.

  • Niet aan beide zijden.
   Russische oorlogsindustrie draait overuren en zij hebben wel de grondstoffen, bovendien hebben ze eigenlijk al genoeg reserves aan munitie.
   ZEGT GENOEG TOCH.
   Wel hopen op een meesterzet van de Russen dat er geen Atoomoorlog van komt.
   D.w.z. WERELDWIJDE ONTMASKERING van de NAVO en USA + GB in het bijzonder en dit vervolgens afdwingen bij de VN, dit moet dan gedaan worden door alle BRICS- landen met toevoeging van volledig AFRIKA.
   Indien niet bespreekbaar, verlaat dan allemaal samen de VN en richt er een nieuwe op !
   Wie begint met de voorstellen ?

   • De UN is een WEF schoothondje, dat gelijk ontbonden moet worden. Daar hoef je niets goeds van te verwachten, integendeel, pas op voor die club en hun zogenaamde onafhankelijke leger, de Blauwhelmen dat in Syrie betrokken was met gifgasaanval op lokale bevolking en er vervolgens Asad van beschuldigde. Dit was toevallig allemaal gefilmd door onafhankelijke journalisten, gelukkig!

 3. Waarom wordt Kiev niet meteen aangevallen nu die hitser daar rondloopt?
  Hij heeft naar verluidt veiligheidsgaranties gekregen..
  Ongelooflijk die naiviteit van de russen!

  • Omdat Russen GEEN moordenaars zijn en Oekrainers als hun slavische broeders beschouwen. Die nazistische bende van Elensky denkt er anders over … maar…. wie wind zaait zal storm oogsten…

  • om kamala in zijn plaats te zien komen??? enig besef hoe erg zij is?
   als ge geheid derde wereldoorlog met totale vernietiginge wilt…dan is zij er de perfecte kanditate voor….
   enig besef van realiteit blijven houden, mijne beste….

 4. Biden en zijn snoep reisje! Komt met een pakket van 500 miljoen en krijgt als dank van Zelenski een stuk of 10 jonge meisjes om aan te ruiken, snuffelen, frummelen en God weet wat nog meer. It’s good to be the president of the USA. Toch? Joe?

  • Dat is niet alles…. veel van Biden zijn dollars gaan het zwarte gat van Oekraine binnen… gaan door de wasmachiene van cryptogeld en komt zo terug naar de amerikaanse demokratische partij en vervolgens regelrecht naar Biden en familie hun zakken.. Elensky en zijn vuile hufters bende van korrupte smeerlappen pikken hun graantje mee van deze koek en een paar kruimels die nog overschieten gaan dan naar de oekrainers….m

 5. Hoe groter de mens hoe sneller hij reageert op alle verlichting. Kleine bewustzijns hebben geen horizon en het is bijna onmogelijk om hen te dwingen hun kippenren te verlaten. Het is betreurenswaardig als mensen met een klein bewustzijn belangrijke posten bezetten. Deze kleine bewustzijns kunnen in twee soorten worden verdeeld. De eersten zijn altijd bang dat ze hun waardigheid kunnen verlagen en daarom ontkennen en verwerpen ze altijd alles wat hun begrip te boven gaat; de tweede zijn niet in staat om in bewustzijn uit te stijgen boven onbeduidend bewijsmateriaal, stel je alles voor in dienovereenkomstig verminderde maten. Beide zijn bijna even schadelijk in hun gevolgen.

  Helena Roerich

 6. Is het niet voor beide leiders in hun voordeel dat de oorlog verder gaat?
  Rusland zowel als de Navo kan zo zijn nieuwe speeltjes verder uittesten om te zien of ze suprematie verkregen hebben.
  De wapen handelaars doen kennis op wat, waar kan en moet verbeterd worden voor het snel uitschakelen van de tegenstanders.
  Aan de hand hiervan zal bepaald worden of en hoe de oorlog verder zal gaan.
  Houden de NAVO nog wonderwapens achter de hand voor het geval Rusland hen verrast of hebben ze reeds hun hand overspeeld?
  Waarschijnlijk het laatste.

  • Amerikanen hebben er idd voordeel bij. Voor Putin is dit een beetje anders. Het is eigenlijk het volk die een direkte escalatie eist en amerikanen willen wegvegen van de kaart. Russen zijn amerikaanse spelletjes na boris jeltsins al heel lang moe en hebben geen behoefte aan gedomineerd te worden door een slecht ras in het westen dat enkel kan geld printen en verder niks te bieden heeft. Meeste Amerikanen wanen zichzelf een superieur ras… maar we weten wie ook zo was.. niet toch ? En hun menen dat het hun recht is anderen te vertellen wat te doen en hun wil opleggen. Anders moet er een regime verandering komen of oorlog. Waarschijnlijk is de toestand voor de Turken het werk van amerikaans haarp omdat Turken niet doen wat amerikanen (biden en co) willen en zweden niet willen in NATO. En dus moeten ze gestraft worden. Op de vingers getikt wetende wat er te wachten staat als ze tegen de wil van de amerikaanse kabaal ingaan weerspiegeld door old dirty calamity joe en co….

 7. Biden is net als veel EU leiders lid van de club ONE world order ,
  Marxistische club , YOU will OWN nothing.
  Inclusief veel inwoners van deze landen.

  Kwestie van tijd, in aardbeving gebied in Syrië heb ik vernomen via Vanessa Beely, dat Israël er als extra een 💣 op gegooid heeft ( evenals op Iran zijn wapen fabriek) mi voor wie niet meedoet aan “ hun” ideologie.

  Hoe het afloopt is moeilijk te zeggen .
  Wat mi een feit is dat alles gepland vlg script en uitgevoerd wordt.
  Biden, maakt niet uit wat hij zegt
  Stoppen of doorgaan ;
  De klus NWO op marxistische leest moet worden geklaard .
  Wij kunnen in deze tijd de insekten blubber eten verwerkt in voedsel, de lucht’ inademen dmv chemstralen
  Mogelijk gemaakt door de club medenederlanders , aanhangers van mi nazi filosofie.

 8. Biden is dement. We zullen zien, ik verwacht dat Putun morgen tijdens zijn geplande toespraak zal reageren met wat harde rode lijnen.
  Putin’s zelfbeheersing kennende zou ik het niet vreemd vinden alls hij een niet-nucleaire hypersonische raket op het Amerikaanse nucleaire testperceel laat neerkomen, na voorafgaande waarschuwing via wereldwijde media.
  Gewoon omdat de VS blijkbaar geen andere taal verstaan dan die van geweld.

  • Die laatste zin van je klopt als een bus. Dat land moet ook maar eens stevig oorlogsgeweld voelen. Ieder zijn deel. Trouwens, Frankrijk heeft ook veel te weinig daarvan gehad. Maar dat komt hopelijk ook nog wel.

 9. Poetin is gewoon een koele kikker, die word niet warm of koud van bedreigingen van een demente man die zich gekozen president waant, dit schaakspel word gewoon door Rusland gewonnen.

 10. Die seniel kan wapens zenden wat hij wil, maar die zullen toch echt ook bediend moeten worden door soldaten. Wat als die er niet meer zijn in Oekraïene? Denken ze in het westen dat navo-soldaten dan niet samen met de Russen hun geweren op de Rutte’s en de Kaagen zullen richten? Wie wil er sterven voor Oekraïene? Voor Kaag en Rutte? Voor Biden en Nuland?

 11. Hoezo Putin voor het gerecht? Welk gerecht? En waar is dat gerecht? En waarom?
  De man doet niets echt vreselijk fout , hij verdedigt zijn land grenzen, doet niet aan moord op de burgers zoals Zelenski stijl, , nee Biden gaat voor een gerecht wegens het molesteren van eigendommen bv de Nord Stream pipelines, liegen tegen zijn volk en dat als president en pedofilie .

  Altijd staat die zelenski met gebalde vuisten…issie nou zo boos? of wellicht strak van de coke?

  • @Nowar,
   Je hebt gelijk hoor die gewone media, zo lachwekkend, eerst was Putin ernstig ziek, toen weer was er een interne machtsstrijd bezig en nu worden ze weer van allerlei dingen beschuldigd die Russen, het doet mij denken aan de Oranjes die lekker aan de champagne zaten en van achter de microfoon de Nederlanders opriepen om vooral vol te houden tegen de Duitsers, zo bezie ik Biden ook en natuurlijk Zelensky, andere moeten volhouden maar blijven zelf buitenschot.
   Graag lees ik snel over Putin en zijn gekozen woorden aan de wereld, nieuwsgierig wat hij te zeggen heeft.
   Biden,Zelensky,Rutte wat een leiders, hoop dat Rusland en voor zijn Russischsprekenden het verschil kunnen maken, de Russen lijden natuurlijk ook, zij wilden dit helemaal niet, breek die Donbassmacht van die Azov en beslis het, hoop daar zo op dat de VS er definitief niet meer om heen kan dat het gevecht is beslist!!!

 12. Dat Amerika is gehuisvest op het bloed van de oorspronkelijke bewoners.

  Roofmoord…..pure….. rotte roofmoord op de totale bevolking. Wat er nog in leven mocht blijven werd naar de kloterigste stukken land getrapt, waar je kunt overleven met veel pijn en moeite.

  Dat land herbergt een verzameling van het vuilste schoftendom op deze verdomde aardkloot……en dat verdomde wordt door dat schoftentuig veroorzaakt.

  Daar kan niets goeds uit voort komen.
  Niet voor lang.

  Maar je mag je ook realiseren dat dit universum is opgebouwd uit geometrische wetmatigheden die dit bestaan in zijn waarde borgt…..wat betekent dat er wetten zijn die niet overschreden mogen worden.

  Dat is toch gebeurt…….en wij, die hier voor eigen parochie preken weten dat wel, maar het overgrote deel van het mensdom is niet in staat om een eigen koers te varen met zijn verstand…….zwemt lekker mee in het kielzog van de Illuminati en de dertien satanische bloedlijnen.

  Te stom om voor de duvel te dansen, noemde mijn oma dat.

  Ze had gelijk.

  Als de doemscenario’s uit de vaccinatie vuiligheid uitkomen, het zij zo. Dan sterven er miljarden stommelingen….en dat wat over blijft zal weigeren te participeren in de waanzin van dat soort coke-snuivende idioten die denken dat de zon uit hun reet schijnt. Jezus God……die op vette biefstukken drijvende Hollandse tuinkabouter die zich als een klimaatfanaat ontpopt heeft…… tweeduizend miljard nodig heeft voor zijn waanzinnige plannen, en zich niet realiseert dat China, Rusland, India, Afrika……..oftewel het grootste deel van de wereld niet mee zal gaan in deze waanzin…….en dat te streven dus volkomen zinloos is .

  Godverdomme…… politiek is te belangrijk om over te laten aan dit soort van middelmatige lulhannesen die alleen maar kunnen blijven zitten omdat ze onderknuppels bewapend hebben.

  Er mag veel op deze aardbol, maar de universele grenzen zijn overschreden overschreden. Drie jaar geleden is dat begonnen met het wegzuigen van de levensvreugde van het mensdom, en lijkt te eindigen in totale apocalyptische razernij van waanzin.

  Maar ik kan je van hieraf verzekeren dat het geen stand houd.

  De wal keert het schip vanzelf…..en dat mag dan vol op stoom liggen…..
  met een kapitein Ahab aan het roer en een zootje lammelotten met eelt op hun reet van het zitten, blaren op hun tong van het ouwehoeren, en zorgvuldig gevulde nageltjes, dat voor roergangertje wil spelen…….dat loopt ergens vast.

  En als ik meesmuilende groenlinkse huftertje tegenkom sla ik met liefde dat zelfgenoegzame glimlachje dwars door zijn tanden van zijn vuile bek af.

  Een goordere rat moet ik nog tegen komen……..en ik woon niet in den Haag……. maar ik hoop dat iemand het gewoon een keer doet.

  • Inhetmeer,
   Mijn eerste gekochte singletje als klein jongetje van mijn eigen geld was ;We were all wouded at wounded Knee van Redbone, nog steeds een prachtig protestlied wat ook nog lekkere muziek is!!!!!!!
   Redbone mocht dit nummer nergens live spelen in de VS trouwens, hoe vind je dat?

 13. Deze oorlog kan niet tot een overwinning leiden omdat deze oorlog per definitie die gevoerd wordt aan beide kanten door pooiers als politici. Nooit zoveel slechte beslissingen gezien aan beide kanten. Laten we hopen dat aan een van de kanten het licht doorbreekt en wat creativiteit en realiteitszin. Geheel eens dat Putin zijn landsbelang verdedigd maar dat heeft wel 20+ jaren geduurd voor hij het doorhad. De US moet de EU zo snel als mogelijk op een afstand zetten. Moordmachine daar. China bewaakt op dit moment nog de wereldvrede. Het kan vreemd lopen in een paar jaar tijd.

 14. wordt tijd dat China eindelijk eens duidelijk kant gaat kiezen, ik vind ze maar telkens soft reageren, en laten zich bang maken door US……

 15. Als uw grootste vijand op een boogscheut van al uw superwapens staat en je haat hem echt…wat doe je dan? Neerknallen of veiligheidsgaranties geven? Juist. Niemand heeft die wapens, niemand kan dat. Slaap op uw twee oren. Dit is Één Groot Toneel! Sorry maar als uw superwapen Berlijn, Brussel, Londen en Washington nog niet geraakt hebben dan heb ik mijn bedenkingen. Andersom als die seniele Biden nog steeds niet , bibberend , de rode knop heeft ingeduwd is ook onbeschrijfelijk. Dat in gedachte doet mij vermoeden dat alle gigantische superwapens (van eender welk land) enkel gebluf is. Ik ga rustig mijn groentjes planten, deze zomer genieten van men zwembad en toekijken op wat er nooit gebeurd. Spijtig dat deze show niet wordt betaald met bijgedrukt en waardeloos geld maar…….Met echte mensenlevens. Ikzelf heb meer gevoelens voor Poetin en Orban dan voor de verdorven opgedrongen mentaliteit van “het westen”. Ik hoop dat al die mensenlevens voor vrijheid zijn geofferd.

 16. Die yanken moeten dimmen wat een stel psychopaten samen met de nazi’s van Europa wat een idioten om achter de yankees aan te lopen die doen alles onder het mom democratie de grootste leugens en landverraders ooit gaat om grondstoffen zijn al tich keer failliet met hun trekpoppen Rutte en co derde wereld oorlog schuld van het westen.

 17. Hij sprak deze woorden onze demente Biden en direct erna vroeg iemand aan demente Biden wat zij je net……………Biden euh ik weet het niet meer, gaan we nu een ijsco kopen.
  Zo serieus zal Poetin hem ook nemen en de NATO.

 18. Degene die berecht moeten worden zijn die haviken in Washington. Zij zijn imemrs de architecten geweest van deze hele ellende en zij hebben de Nordstream vernietigd die Europa van spotgoedkoop gas kon voorzien.

 19. Gedachte is energie. Graag of niet.
  Enkele opmerkingen over democratie.
  Mensen zijn te klein voor hun eigenwaarde.
  Ze kiezen ervoor al liggen ze te sterven. Omdat ze niet anders kunnen.
  Ik kan mensen op alle mogelijke manieren benaderen. Wat ik denk is energie, en als mensen op straat al zomaar op me beginnen te vloeken, komen er andere regels voor iedereen. Weer op mij?
  Dus minder bekend is welke rol ikzelf heb gespeeld in dit hele drama. MH17 exact hetzelfde.
  Uiteindelijk kun je niets doen aan haat. Maar ook dat kan ik de juiste plek geven.
  Er is dus een andere benadering ontstaan.
  Of dacht je dat je de Jehova’s aan de deur hebt?

 20. De seniele gek probeert Poetin te provoceren, zodat Poetin kwaad wordt en diegenen in Kiev afmaakt die at te melden hebben over de rol van USA.

  Kinderlijk en kortzichtig.
  Hij denkt dat Poetin net zo’n seniele schlemiel is als hijzelf.
  Als ik het gedrag van Poetin beschouw is hij beheerst, supersmart,goede strateeg, met heel veel geduld.
  Maar hij staat op het punt om toe te slaan, maar wel zoals HEM dat uitkomt.

 21. Er stinkt iets in Oekraïne. Hoe zou het ondertussen met die Oekraïense gasmaatschappij gaan waarvan Hunter Biden in de raad van bestuur zetelt met een wedde van een paar honderdduizend dollar per maand?
  Moest de Oekraïense procureur die bezig was met een onderzoek dat niet onder druk van papa Joe Biden stop zetten? Joe Biden schepte hier zelfs live op tv over op…

 22. Banging on the drums….Hawaian noises…. De vraag of je liever voetbal speelt of golf is de essentie van westers denken, de Rus maalt niet om voetbal noch golf, maar nog minder om het beantwoorden van zulk een dwingende vraag…..dit is wat westerse politiek is, en oorlogsvoering….men denk te bepalen hoe het spel word gespeeld. En zulk fantasieloos volk bepaald onze toekomst???

 23. Natuurlijk kan Amerika van alles blijven sturen incl al het geld wat ze nodig zouden hebben, immers ze creëren dat geld zelf uit het niets, de machthebbers van de banken drukken wel wat bij of toetsen ff wat nummertjes in, betalen met dat fake geld ook de oorlogs industrie en kopen lieden om met dat valse nep geld, wat voor de niet banken of uit het niets kunnen creëren van geld mensen als echt word beschouwd waar ze wat mee kunnen kopen, het spel is zo zo vals gemaakt, gecreëerd, heel bewust.

  ja het zal een keer mislopen, maar dan vinden ze een oplossing om heel veel geld dat niet was op te sporen te laten verdwijnen, 911 bijvoorbeeld en meer, zodat ze veel zogenaamd niet meer konden bewijzen.

  ook straks zullen ze zoiets nodig hebben, maar nog een keer 911 zal lastig worden, dus wat wordt het… geld wit wassen in die oorlog gecreëerd door hun? of landen vernietigen om zo weer iets in bepaalde vormen terug te krijgen? of zelfs de atoombom, uitdagen wetende dat bepaalde plekken als eerste zullen worden getarged en laat daar nu bv vele bewijzen liggen voor? en hup zogenaamd weg, niks aan te doen… euh…

  hopelijk word het kwaad weer voor een tijd vernietigd.

 24. World War 3 Could Wipe A Bunch Of Issues Off The Map For Globalists & The Biden Regime – Ed https://www.redvoicemedia.com/video/2023/02/world-war-3-could-wipe-a-bunch-of-issues-off-the-map-for-globalists-the-biden-regime-ed-dowd/?utm_medium=ppt&utm_source=pushnotification

  Het westen begon een oorlog door ‘Shell moet contract met Oekraïne verbreken’ | Het Parool https://www.parool.nl Volgens Milieudefensie is de deal met de Oekraïense staat en het bedrijf Nadra Yuzivska 10 miljard dollar (circa 7,27 miljard euro) waard. The 50-year production sharing agreement, signed on the sidelines of the World Economic Forum in Davos, marks the biggest contract yet to tap shale gas in Europe and the largest foreign investment in the former Soviet republic.

  Disputes between Kiev and Moscow seriously disrupted Russian gas flows via Ukraine in 2006 and 2009, with European Union members Bulgaria and Slovakia left without energy in the depths of winter. https://www.reuters.com/article/uk-shale-ukraine-idUKBRE90N11S20130124

  Zitten de oude Duitsers van WWII in de USA zoals je hier kunt zien en gaan dan gewoon weer verder…Nazi’s in Amerika en hoe Amerika een thuishaven bood aan Hitlers mannen. Een schokkend, onbekend verhaal over niet-berechte nazi’s in Amerika https://www.meulenhoff.nl/producten/nazis-amerika-9789402304183

  Skull & Bones Orde en de Bush familie
  Volgens diverse auteurs is Skull and Bones machtig geworden in de oorlogsjaren toen er door het Amerikaanse grootkapitaal grof geld is verdiend aan de nazi’s. De schandelijke rol die de grootvader van de voormalige Amerikaanse president George W.Bush, daarin heeft gespeeld wordt uitvoerig belicht. De Bush familie speelt sowieso een belangrijke rol in het hele Skull and Bones verhaal.

  De uiteindelijke doelstelling van de hoogste graden is samen met andere organisaties de NWO (New World Order = Nieuwe Wereld Regering) tot stand te brengen. De vrijmetselarij is geen geheim genootschap, maar een genootschap met een geheim. Zij streeft naar een beter mens. Maar uiteindelijk worden mensen met extra kwaliteiten verleidt om hun diensten te bewijzen aan het beest. Daartoe zouden er drie wereldoorlogen gevoerd moeten worden, zo bloedig en chaotisch dat vervolgens elk land bereid zou zijn haar nationale soevereiniteit over te dragen aan een internationale regering om verder bloedvergieten te voorkomen. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden.
  Ik schat dit laatste niet onwaarschijnlijk, zeker als men kijkt naar de invloed van Bones t.o.v. de CIA en als de naam Bush weer om de hoek komt kijken.

  https://www.bol.com/nl/nl/p/skull-bones/1001004004726938/

  De Internationalisten waartegen de Duitsers vochten- waaronder de Amerikanen- streven sinds de Eerste Wereldoorlog naar een ‘Verlicht’ wereldbestuur, wat ook wel Nieuwe Wereld Orde heet. Die hebben een broertje dood aan nationale soevereiniteit, en gebruiken de EU als ontmanteling van natie-staten.
  https://www.interessantetijden.nl/2018/11/20/adolf-hitler-was-optimist-tot-in-de-kist/

  Gebeuren voor ons neus en hebt zijn FB de huidige situatie door gezet en ook deze = Satanic Agenda Behind leaders and Governments Exposed https://youtu.be/NIRPMvi_fXk

 25. Die oude Duitsers zitten in de USA en krijg je dit Amerikaans geweten vs Russische kernwapens https://youtu.be/jsx3arUkKwE De VS moet ophouden olie op het vuur te gooien en verspreidt de VS foute informatie en profiteert enorm van de oorlog en zegt vrede na te streven……HUH? Klopt ergens iets niet….Volwassen mensen op hoog niveau????? Eerder list en bedrog zou ik zeggen…..

 26. Wat geleerd dient te worden komt altijd weer terug….ook na 2000 jaar. Er is onlangs een methode onder mijn aandacht gebracht, die ik graag met jullie wil delen. We weten allemaal dat Volksrecht het hoogste recht is, staat boven mensenrecht en daaronder, de laagste is burgerrecht. Inheemse volken hebben wetten en rechten die voor hun volk gelden, zij behoren niet tot de staat nimmer tot een koninkrijk, zij behoren tot hun eigen volk, en vallen onder volksrecht.

  Onze voorouders, voordat de Romeinen hier kwamen, waren de Germanen. Er was toen geen staat of koninkrijk. Dit volk hanteerde Common Law als wetten, ook wel natuurrecht, zij controleerde hun eigen volk met elkaar als volk.
  De Romeinen hebben ons in dit slaven systeem geïsoleerd.

  Onze voorouders, de Germanen zijn herstart, vanuit Duitsland, waar ze de Germaniten heten. Hier in Nederland worden ze de Friezen of oer Friezen genoemd ook wel de Frii.
  Wanneer we ons bij dit volk aansluiten, vallen we niet langer meer onder de NL staat en ook niet onder het Koninkrijk.

  Omdat het een inheems volk betreft zijn er wetten en regels vastgelegd waarin je wel gebruik mag maken van alles wat de staat bied, echter mag je zelf als volk je geloof en je gewoontes uitvoeren, scholing voor je kinderen en je eigen geneeskunde uitvoeren, daarin ben je als volk vrij.

  We zijn al 23 jaar overtijd want hier hadden ze hem al afgesloten = 2000 jaar in stripboek vorm. Er wordt trouwens nog steeds gevochten: https://www.touristshopyerseke.nl/shop/stripboek-zeeland-2000-jaar-geschiedenis-in-strip/ Zeeland heeft een belangrijke rol gespeeld in de slavenhandel. Dankzij het journaal van chirurgijn Petrus Couperus weten we dat sommige tot slaaf gemaakten stierven van verdriet of, zodra ze de kans kregen, overboord te springen. 13 tot 15 % van de tot slaaf gemaakten overleefde de reis niet. https://youtu.be/rtDGJqV5wCc

  Waarom de slavernij door Nederland pas in 1863 werd afgeschaft Waarom hebben de Nederlanders de slavernij zo laat afgeschaft? https://youtu.be/u1qw9AYGYJQ maar niet waarom ie in 2022 weer werd opgetuigd… hoezo dat…De term Terra Nullius stamt uit het Romeinse Rechtssysteem (049 BC) en is tot op heden een rechtsgeldig onderdeel van de Grondwet. Terra Nullius betekent Niemandsland. Het is een stuk grond, gebied of terrein dat tot geen enkele Staat behoort. Hoewel het weldegelijk iemands eigendom of erfgrond kan zijn, vatte het Romeinse Rechtssysteem het op als land dat aan niemand toebehoort en derhalve geen recht had op bescherming door het Romeinse militaire apparaat. Wie geen staatsbescherming geniet betaalt ook geen belasting, immers belasting is van oorsprong bedoeld om het staatsleger te kunnen bekostigen.
  https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=364

  Common Law…
  De Hoogste Wet van het Land.
  Wij de Mensen levend op het grondgebied van de Aarde, zijn in vrijheid geboren.
  Elke man en vrouw op aarde wordt geboren met bepaalde rechten die door niemand kunnen worden afgenomen tenzij wij dat toestaan.
  https://commonlawnederland.earth waren we allang soeverein…….

  Is He on our side? Bespreken ze dat hier ook over de Common Law tegenover deze = The Coronation of His Majesty The King and Her Majesty The Queen Consort takes place on Saturday, May 6th. The King will take the Royal Oath, but will it be the correct one, or is there something else going on?
  https://youtu.be/F3aXekqZwVQ maw het zijn zelf verzonnen regeles om macht af te dwingen en hier leggen ze duidelijk uit dat Common Law de soevereiniteit van de mens beschermt en boven alle wetten staat. Niet een technocratische vervanging kan worden ingezet als vervanging die duidelijk georganiseerd is door Claus Swab zijn familie maar geen enkele rechtvaardiging in houdt om dit door te voeren……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in