Foto Credit: Leohohmann.substack.com

Op typische wijze lieten de globalisten ons denken dat we een ‘overwinning’ hadden behaald en net toen de conservatieven feest aan het vieren waren, strooiden ze ons een dosis realiteit op het hoofd.

De 77e Wereldgezondheidsvergadering HEEFT een substantieel pakket amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling aangenomen. Wij, het volk, hebben een verbluffende nederlaag geleden. De strijd gaat door, schrijft Leo Hohmann.

De amendementen op de IGR zijn aangenomen

James Roguski, de meest vooraanstaande expert op het gebied van WHO-onderhandelingen over deze amendementen, verklaarde: “Wij, het volk, hebben een overweldigende nederlaag geleden. De strijd gaat door.”

Roguski stelt verder

“Helaas is dit een enorm verlies voor ‘Wij het Volk’ en een aanzienlijke overwinning voor de kwade krachten die het systeem van pharmakia ondersteunen.

“De onlangs aangenomen amendementen zullen een enorme wereldwijde opbouw van het farmaceutische ziekenhuisnoodindustrieel complex vergemakkelijken, dat streeft naar het veroorzaken van voortdurende ‘pandemienoodsituaties’ die nog erger gemaakt zullen worden door ‘relevante gezondheidsproducten’.”

Voormalig Congreslid Michele Bachmann, die ook het onderhandelingsproces bij de WHO Wereldgezondheidsvergadering op de voet heeft gevolgd, had dit te zeggen in een e-mail alert vanochtend:

De (gewijzigde) regels werden aangenomen op de laatste dag van de vergadering (zaterdag, 1 juni), in Genève, Zwitserland.

Er is een vergadering gepland voor juli 2024 om het wereldwijde pandemieverdrag goed te keuren. De organisatie schond haar interne regels en creëerde dit monster achter gesloten deuren.

Nul transparantie.

Waar het op neerkomt is dat de WHO verandert van een mondiaal adviesorgaan in een internationale handhaver van haar mandaten.

Ze hebben zichzelf de macht gegeven over een wereldwijde digitale ID en de macht om vaccins voor te schrijven en die mandaten af te dwingen, vooral met betrekking tot internationaal reizen.

De wereldwijde controlestaat begint nu.

Naties hebben 10 maanden de tijd om bezwaar te maken, maar alleen als de regels worden gevolgd.

We zitten in de wereldwijde staat. Het is hier.

Ik ben het eens met Michele Bachmann. Dit is een historische prestatie voor de globalisten en het lijkt erop dat niets hen nu nog kan stoppen op weg naar een wereldregering.

  Kan het Westen de democratie overleven of is democratie het laatste redmiddel van het Westen?

Maar we kunnen nooit toestaan dat we ons aan hen en hun Luciferiaanse controlerooster onderwerpen. Ze kunnen gezag opeisen over ons leven, onze spraak, onze daden, zelfs onze gedachten, maar voor zover we kunnen zullen wij als gelovigen nooit buigen voor dit gezag omdat het onwettig en demonisch is.

Wat bedoel ik met “voor zover we daartoe in staat zijn?” Nou, als alle naties van de wereld zich verenigen om het onmogelijk te maken om internationaal te reizen zonder een of ander digitaal ID te laten zien, dan moeten we de beslissing nemen om af te zien van internationaal reizen. Natuurlijk is hun uiteindelijke doel om ook het binnenlandse reizen te beperken in overeenstemming met hun verderfelijke klimaatagenda, maar dat zal moeilijker te handhaven zijn, tenminste in een groot land als Amerika.

Heb moed en wees blij. Morgen komt de zon weer op. God heeft alles onder controle. De dingen staan op het punt om moeilijker voor ons te worden, maar we zullen doorgaan met zijn genade en liefdevolle hand die ons leidt in alle wijsheid en onderscheidingsvermogen. Het ergste op dit moment is om je kop in het zand te steken en in ontkenning te leven. Het beestensysteem komt steeds meer opzetten en verovert nieuw terrein, dus als je het ontkent zul je niet de wil hebben om weerstand te bieden en ten prooi vallen aan dat beest.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WHO en WEF vragen zich af: Waarom vertrouwen mensen ons niet?Volg Frontnieuws op Telegram

  De mislukte oogsten bereiken nu wereldwijd CRISISNIVEAUS nu de Verenigde Naties de oorlog verklaren aan de KUNSTMEST

Lees meer over:

Vorig artikelWEF Insider: Klaus Schwab riskeert doodstraf voor ‘misdaden tegen de mensheid’
Volgend artikelPaul Craig Roberts: Militaristische onzin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Kijk ze kunnen stemmen wat ze willen. Van de moment dat het volk totaal weigert mee te werken is het gedaan. Echter bij dit besef zijn we nog lang niet. elke dictatuur in wat voor vorm dan ook komt er en blijft bestaan omdat het volk dit toelaat.

  • ik heb mijn levenswijze en mijn standpunt voor mijzelf al genomen voor 4 jaar terug (al is het nooit anders geweest) IK DOE NIET MEE.
   hoe moeilijk het ook wordt IK DOE NIET MEE.

   de hakken gaan zo meteen weer in het zand en ze kunnen weer mijn rug op.

 2. Mijn gedachten hierover dat het gelul in de ruimte is e niet gemeend, om verontruste mensen een hart onder de riem te steken

  Voorzitter van de Europese Commissie beschuldigd van medeplichtigheid aan Israëlische oorlogsmisdaden bij het ICC

  Het Geneva International Peace Research Institute (GIPRI) heeft de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, beschuldigd van medeplichtigheid aan oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid begaan door Israël tegen de Palestijnen in Gaza.

  De klacht werd op 22 mei door GIPRI ingediend tegen het hoofd van de Europese Commissie bij het Internationaal Strafhof (ICC).

  De klacht, gesteund door verschillende mensenrechtengroeperingen en vooraanstaande wetenschappers en experts op het gebied van het internationaal strafrecht, dringt er bij de aanklager van het ICC op aan om onderzoeken te starten op basis van de verstrekte informatie tegen Von der Leyen. >>>

  https://www.vtforeignpolicy.com/2024/06/european-commission-president-accused-of-complicity-in-israels-war-crimes-at-icc/

  • JÁMMER DAT ISRAËL ALLEEN BESCHULDIGD WORDT
   VAN OORLOGSMISDADEN en MISDADEN TEGEN de Palestijnen in Gaza

   en geen vermelding van
   OORLOGSMISDADEN en MISDADEN TEGEN het EIGEN ISRAËLISCHE VOLK IN DE KIBBOETS EN OP HET FEEST DIE 7E OKTOBER 2023

   OOK JAMMER DAT NIET EENS DUIDELIJK UIT DE DOEKEN GEDAAN WORDT DAT HET NIET ‘DE JODEN’ ZIJN MAAR de BZIONISTIEN aka KHAZARIANS, DE OVERHEID ZIJN IN ISRAËL DIE OORLOGSMISDADEN en MISDADEN TEGEN de ISRAËLISCHE BEVOLKING PLEEGT…

   HERINNER DAT HET JOODSE VOLK #GEDWÓNGEN WERD OM DE C19 SPUITEN TE NEMEN….

   REALISEER U ALLEN OOK DAT ÉLKE zgn. SOCIALISTISCHE DEMOCRATISCHE ahum REGERING ÁLTIJD KHAZARIANS aka GLOBALISTEN, FREE MASONS ZIJN DIE DE BOEL NAAR DE GALLEMIEZEN HELPEN, WERELDWIJD!!

   JAMMER DAT DAT MAAR NOOIT DUIDELIJK VAN DE DAKEN WORDT GESCHREEUWD!

 3. Terug naar de basis.

  Met het verscheuren van de mensenrechtenverdragen begin 2020 zijn overheden hun mandaat voor het gepeupel kwijt.

  Het interesseert mij minder dan niks wat zij ondertekenen.

  Het is niet rechtsgeldig en…ZE BLIJVEN MET HUN GORE POTEN VAN MIJ EN MIJN DIEREN AF !

 4. ‘We weten dat ze liegen. Zij weten dat ze liegen. Zij weten dat wij weten dat ze liegen. Wij weten dat zij weten dat ze liegen. Wij weten dat zij weten dat wij weten dat ze liegen. Maar ze blijven liegen.’
  Alexandr Solzhenitsyn (1918 – 2008), Russisch schrijver & dissident

 5. Dit kan niet geheel kloppen, want regeringen moeten dit aan de volksvertegenwoordiging voorleggen. Naast de permanente afwijzing van o.a.. de UK Hongarije en meerdere US staten.
  Ik verwacht niet dat het Zwitserse volk dit accepteert ❗️ Die zal een sterk negatief effect hebben en de invoer bemoeilijken is mijn idee.

 6. Zag dit nieuws gisteren ook op Nine4news. Maar ben het eens met Anton. Ook in Nine4news stond wel een bericht van Dr Meryl Nass en die gaf duidelijk aan wat er verdwenen was. Nine4news en hier Frontnieuws spreken van een nederlaag maar ik betwijfel of dit ook wel zo is.
  Zoekt U dat art. in Nine4news maar op en het bericht van Meryl Nass.

 7. Er was toch al eerder geconstateerd dat allerlei besluiten ongeldig waren omdat men in strijd met statuten en protocol niet tijdig vooraf gewaarschuwd had dat een en ander behandeld ging worden ?
  Wat is dan het probleem ? Ongeldig gepruts, schouders ophalen, niets van aan trekken en niets van uitvoeren.. Amen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in