Op een nieuwe Project Veritas-video is te zien hoe een topmedewerkster van Pfizer naar haar voordeur rent alsof ze wordt achtervolgd door een bijlmoordenaar, toen een verslaggever haar een eenvoudige vraag stelde.

“Bent u Vanessa?” vroeg de verslaggever aan de Pfizer-medewerkster terwijl ze over de stoep liep.

De vrouw, Pfizer’s Senior Director of Worldwide Research Vanessa Gelman, nam onmiddellijk de benen nadat de verslaggever haar had aangesproken.

E-mails van Gelman zijn eerder deze maand uitgelekt nadat een klokkenluider de pogingen van Pfizer blootlegde om het gebruik van geaborteerd foetaal weefsel voor het maken van het Covid-vaccin te verhullen.

“Waarom stuurde u e-mails waarin u Pfizer-medewerkers vertelde niet te melden dat jullie foetale cel voering gebruiken?” vroeg de Veritas-verslaggever terwijl Gelman haar huis binnenstormde.

De verslaggever vroeg ook: “Wat verbergt u nog meer voor het publiek?”

Het hoofd van Pfizer onderzoek was duidelijk geschrokken toen ze voor de camera werd geconfronteerd.

Backup:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vrouw heeft vreemde bijwerking van Pfizer-vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

  Franse student wordt 10 dagen na vaccinatie met AstraZeneca dood aangetroffen - Familie: "Hoe het zit met het vaccin?"
Vorig artikelEen patent uitgegeven voor het doel om alle gevaccineerde mensen wereldwijd te traceren – “Word wakker domme kleine schapen. Jullie worden naar de slachtbank geleid.”
Volgend artikelOnverklaarbare statistieken in het supervaccinatiejaar 2021: bijna twee keer zoveel sterfgevallen onder jongeren!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Yes! Ik wilde nét vandaag de link hier delen; Veritas is ge wel dig!!!
  Wetenschappers die toegeven mee te werken aan corruptie voor geld.
  Wetenschappers die aangeven dat het va c c in vergif is.
  Wetenschappers die bij de ontwikkelaars van deze V a c c i ns werken.
  GEWELDIG!

  https://www.youtube.com/c/veritasvisuals/videos.

  Ook insiders die binnen de bedrijven werken, gaan zich openbaren en nagelen de NA Zi’s aan de schandpaal.

  Goed dat we dit in de gaten blijven houden!
  Verontrustende updates maar er komt steeds meer aan het licht.

  Lees vooral ook alle feedback van de mensen onder aan de video’s.

  Veel mensen die schade hebben geleden en niet meer een 2e shot willen etc.

  We groeien en groeien en groeien…. Er zal veel meer aan komen.
  Sinds het plan van de zogenoemde re se t sinds jaren gaande is en de uitrol van het v a c c i n sinds 2017 volop wordt gepland.

  • Al veel langer terug is dat alles geplant .
   Een Pilgrim Society hat voor 250 al voorgenomen in 250 alle goeie zielen op deze wereld te vermoorden !!!
   En die hadden om die tijd al het eerste concentratiekamp opgebouwd in Afrika .
   Daar hebben ze voor experimentele verzoeken met Hollandse , Belgische en Franze Boeren en Kinderen al met gif en allerlei andere stoffen al mensen als proefkonijnen gebruikt .
   Dus Hitler en zijn medewerkers hebben dat niet versonnen maar ein Zionistische jood een Rotschild die The Wurm genoemd worde !!!
   En natuurlijk de Rockefeller Foundation hat alles al op Papier in 2010 en veel regeringen wisten er ook al lang van .
   Ik heb papieren gevonden van de Duitse Regering uit 2012 waar alles in staat enzovoort enzovoort enzovoort!!!

 2. Ze is ( helaas uiteraard joods). Als ik dat met een paar muisklikken daar achter kan komen dan kunnen jullie dat ook, maar daar schijnen de zelfverklaarde waarheidszoekers vandaag de dag geen interesse meer in te hebben.

   • Ik bedoelde vooral degenen met een site of een kanaal. Als met name ‘pas ontwakenden’ zo goed als geen informatie meer kunnen vinden over het wangedrag van de zelfverklaarde uitverkorenen, dan neem ik hun het niet kwalijk wanneer ze zich er niet over uitspreken.

  • “Noticing leads to glory.”

   U heeft gelijk, doch is denk ik 98,5% van de mensen (in Nederland/België) er zich nog niet bewust van is,
   in wat voor een leugenachtige wereld wij al zo decennia lang niet leven; men heeft express deze ‘vredevolle’ periode opgezet om de mensen zwak van geest en verslaafd aan allerlei afleidingen te maken.
   Men vergeet wie degenen waren die van plan waren het bolsjewisme over de hele wereld te verspreiden, want och! wat hebben die ‘Rode Zee wandelaars’ het toch zwaar te verduren gehad al sinds mensenheugenis!!
   Als men een keer zou durven te onderzoeken waarom dit gebeurde en waarom deze soort nooit zijn les kan leren dan zouden we ons niet meer in deze clown wereld bevinden.

  • Ik hoop dat ze er langzaam weg rot. En dat ze elke dag hartstikke bang is. Smerige hypocrieten dat ze zijn om de mensheid zo te misbruiken voor poen poen poen.

 3. die mag binnenkort een groepje betogers aan haar deur verwachten…hopelijk doen ze nu hetzelfde als met het koppel die zijn eigendom moest beschermen tegen blm betogers remember? wat was toen de dreiging? oja , we gaan jullie vermoorden en jullie kot in brand steken…..ben eens beniewd….

 4. Vanessa zal haar rubens lichaam blijven vormen in volledige veiligheid, in tegenstelling tot degenen die haar probeerden te bedreigen. Hij zal worden vervolgd met alle strengheid van de wet, het leven bedreigen van het hoofd van het bedrijf dat “de mensheid van vernietiging redt”, door het te redden van…nutteloze eters.

  Jim Stone zei het: “Er is geen ontsnappen aan dit infectie!”
  Na twee eeuwen verspreidden ze met succes hun ziekte door de gekoesterde mysteries van 7 belangrijke klieren/chakra ‘ s en 144.000 energiepunten op het niveau van de buitenwereld los te laten, ze te verbergen in de fabelachtige geschiedenis van de politieke religie… En nu is het niet belangrijk om voortdurend waakzaam te zijn over de waarheid in alle dingen om onze zevenpriester met dit licht te verlichten, om het te verspreiden naar 144.000 punten van ons lichaam. En mensen met verlichte kandelaars kunnen een andere samenleving creëren, met een andere ontwikkeling, een andere wetenschap, enz.
  Nee, niets van dat, wat zijn dit voor occulte fabels?! We hoeven alleen maar onze intellectuele rechten te delegeren aan het fabelachtige beeld, de naam ervan te herhalen, te wachten op het drukken van de zeven zegels van de zeven engelen, en ons te verheugen dat 144.000 uitverkorenen in de eerste plaats gered zullen worden. Het is zo simpel als een bel om de nek van een schaap dat haar kalmeert omdat ze deel uitmaakt van de kudde.

  Het religieuze vaccin is het eerste (degene die het mensenrecht beroofde van het idee van ware ontwikkeling), nu is het moment rijp voor vaccin 2.0, dat ook het eigendom van het lichaam zal wegnemen…En hij zei: “Laat er een nieuwe wereldorde zijn.” 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in