Screenshots video's

John Watt confronteerde onlangs live op televisie de Britse premier Rishi Sunak met zijn COVID-19 vaccinverwondingen waardoor hij meer dan een jaar bedlegerig was. In een interview met John Campbell, Ph.D., beschreef Watt zijn symptomen en zijn frustratie bij het zoeken naar een diagnose, bericht John-Michael Dumais.

John Watt, de Schotse man die de Britse premier live op tv confronteerde met het feit dat de regering hem en andere COVID-19 gevaccineerden liet “wegrotten”, vertelde vorige week zijn verhaal aan internetdocent John Campbell.

In februari 2020 kreeg Watt, een 34-jarige timmerman en fitnessjunkie, een ernstige ademhalingsziekte met hartsymptomen, waaronder pijn op de borst en een verhoogd troponineniveau.

Hij werd in het ziekenhuis opgenomen en kreeg de diagnose hartaanval, ondanks normale cardiogrammen.

“Je hebt het hart van een atleet”, zeiden de artsen tegen Watt en stelden hem gerust dat alles goed zou komen. Maar ze plaatsten een stent en gaven hem een cocktail van medicijnen waardoor hij zich alleen maar slechter ging voelen, zoals hij Campbell vertelde.

In de maanden die volgden, leed Watt aan paniekaanvallen, neurologische problemen en symptomen die leken op een posttraumatische stressstoornis.

Hij kreeg minimale hulp van de artsen van de National Health Service (NHS). Ze stuurden hem naar een psycholoog die hem diagnosticeerde met “gezondheidsangst” in verband met zijn aanhoudende hartklachten.

“Ze bleven me maar vertellen dat het tussen mijn oren zat,” zei hij, “en gaven me allerlei antidepressiva.”

Pas veel later, toen hij andere artsen raadpleegde, kwam Watt erachter dat hij waarschijnlijk een ontsteking aan het hart had.

Campbell vroeg Watt of hij dacht dat hij COVID-19 had opgelopen, omdat zijn symptomen overeenkwamen met veel meldingen van geïnfecteerde mensen.

“Ik ben er geen groot voorstander van om het COVID te noemen, maar dat is gewoon mijn mening,” zei Watt, eraan toevoegend dat hij geloofde dat het virus door de mens was gemaakt.

Artsen vertelden Watt uiteindelijk dat hij leed aan een functionele neurologische aandoening, met name aanhoudende posturale perceptuele vertigo – een langdurige duizelige toestand.

Watt vertelde Campbell dat hij uiteindelijk beter werd en erin slaagde om weer te gaan sporten, golfen en zelfs een familiebedrijf te beginnen. “Ik was niet 100 procent fit, maar ik leefde tenminste mijn leven,” zei hij.

Watt week af van zijn verhaal om met Campbell te praten over de COVID-19 ziekenhuisprotocollen die leidden tot veel sterfgevallen die ten onrechte werden toegeschreven aan het virus.

“We moeten terugkijken en uitzoeken waarom mensen stierven,” zei hij. “De familieleden hebben het recht om dat te weten.”

‘Er werd ons toch verteld dat het veilig en effectief was?”

Toen de COVID-19 vaccins in 2021 op de markt kwamen, herinnerde Watt zich dat hij in februari de eerste dosis van het AstraZeneca-vaccin kreeg zonder bijwerkingen.

  De grote vaccinzwendel: zelfs establishment deskundigen en wetenschappers geven toe dat de vaccins niet werken

Hij nam de tweede dosis in juni en had meteen het gevoel dat hij flauw zou vallen.

“Ik herinner me dat ik naar een café moest gaan en echt dacht dat ik dood zou gaan,” vertelde hij Campbell. “En ik ging in dat café liggen.” Watt dacht dat hij een terugval had van een eerdere ziekte.

De symptomen hielden niet aan en Watt’s leven werd grotendeels weer normaal, afgezien van aanhoudende bloeddrukproblemen.

In november 2021 kwam het advies om de COVID-19 boostervaccinatie te nemen. “Ik zei: ‘Nee, ik doe het niet’,” vertelt hij aan Campbell. “Ik geloof er niet in.”

Maar zijn vastberadenheid brokkelde af toen hij hoorde dat hij up-to-date moest zijn met vaccinaties om naar Zuid-Afrika te kunnen reizen voor zijn jaarlijkse familiebezoek. Zuid-Afrika had net een uitbraak van de Omicron-variant aangekondigd.

“Er werd ons toch verteld dat het veilig en effectief was?” vroeg hij aan Campbell. “Ik bedoel, het zou me beschermen tegen het geven van [het virus] aan mijn moeder, die bang was.”

De dag na de Pfizer injectie ontwikkelde Watt ernstige vermoeidheid en een zwaar gevoel, “alsof er lood aan me vastzat,” zei hij.

Een paar dagen later, toen hij zich nog steeds vreselijk voelde, ging hij naar een sportschool om te proberen “het eruit te zweten”. Voordat hij begon, keek hij op zijn trainingshorloge, waarop te zien was dat zijn hartslag al “door het dak ging,” zei hij.

“Ik begon gewichten te heffen – en werd meteen moe,” zei hij. Hij ging op een mat liggen met een hartslag van 160 slagen per minuut. Het duurde niet lang voordat hij zich slechter ging voelen en dacht dat hij dood zou gaan.

Watt vroeg zijn vriend om een ambulance te bellen. De artsen konden niets vinden, vertelde hij Campbell.

Watt begon elke dag over te geven en bezocht herhaaldelijk de eerste hulp. Hij kon niet eten of slapen en verloor in totaal 25 kilo.

Op een gegeven moment kreeg hij last van hevige pijn op de borst. Het voelde alsof “iets zijn hart had bereikt en het had verdraaid,” zei hij.

Ondanks zijn verslechterende gezondheid konden artsen hem niet helpen en bleven ze hem aanraden om psychologische behandeling te zoeken, zei hij.

  Grafeenoxide in alle vaccins maakt de gevaccineerden wandelende tijdbommen

“Maar weet je wat me frustreert, John?” vroeg hij aan Campbell. “Als ze mij dit hebben aangedaan, hoeveel anderen hebben ze dit dan aangedaan? En hoeveel hebben er daardoor zelfmoord gepleegd?”

Watt sprak de hoop uit dat mensen die zijn verhaal horen het verband kunnen leggen met vaccins en de hulp krijgen die ze nodig hebben.

Met POTS gediagnosticeerd

Watt vond begin 2022 een privécardioloog die hem diagnosticeerde met het posturaal orthostatisch tachycardiesyndroom (POTS), een bekende bijwerking van het mRNA-vaccin met symptomen als een verhoogde hartslag, duizeligheid, pijn op de borst, misselijkheid, angst en vermoeidheid.

“Het duurde twee minuten om de diagnose te stellen,” zei Watt. “De NHS… hadden ze dit niet maanden geleden kunnen vaststellen?”

Watt had ook last van een droge mond, constante dorst en regelmatig flauwvallen, evenals hersenmist, ernstig oorsuizen, onduidelijke spraak, koude voeten en handen, tintelingen, extreme zwakte, ademnood en ernstige nervositeit.

“Ik had elektrische schokken in mijn hersenen. Het was net een elektrische schok,” zei hij.

De cardioloog ondervroeg Watt over het begin van zijn symptomen in relatie tot de timing van de vaccinaties. Hij verwees hem ook naar de “Joe Rogan Experience” aflevering met Dr. Robert Malone, die zijn verhaal vertelde over het ontwikkelen van POTS en andere symptomen na het nemen van het Moderna mRNA vaccin.

Dit was de eerste medische professional die bereid was om een verband te overwegen tussen de symptomen van Watt en de vaccins, vertelde hij Campbell.

“Als je een arts bent, vragen ze meestal zoiets als: ‘Wat heb je de afgelopen zes weken anders gedaan? Watt zei. “Artsen vragen dat niet meer.”

“Ik begon te proberen voor mezelf op te komen”

Watts was 14 maanden bedlegerig en gaf meer dan 50.000 dollar uit “om te proberen mijn leven terug te krijgen” – en hij geloofde nog steeds dat hij stervende was. Daarom begon hij anderen de hand te reiken.

“Ik begon me uit te spreken,” zei hij. Hij leerde van anderen “wat je wel en niet kunt zeggen [op social media].”

Watt vond online talloze verhalen die op het zijne leken en belangengroepen voor vaccinatieslachtoffers. Toen hij probeerde zijn verhaal op Facebook te zetten, inclusief een foto van hem in een rolstoel, werd hij gecensureerd. “Ze sloten me buiten,” zei hij.

Hij begon ook met medische professionals te praten en hen te vertellen “wat ze niet wilden weten.”

Watt hielp bij het oprichten van de Scottish Vaccine Injury Group, die veel verhalen publiceerde van mensen met vaccinatieschade. De groep nam deel aan de COVID-19 openbare onderzoeken in Schotland en het Verenigd Koninkrijk.

  Dr. Reiner Fuellmich: Dit zijn geen vaccinaties, maar gentherapie-experimenten

Hij heeft ook bijgedragen aan verschillende podcasts en de Britse documentaire film “Safe and Effective: A Second Opinion”, die in 2022 werd uitgebracht.

Op 12 februari nam hij deel aan een live televisieprogramma op GBNews en confronteerde hij de Britse premier Rishi Sunak met zijn vaccinatieblessure.

Watt zei tegen Sunak:

“Ik ben niet de enige hier die vaccinletsel heeft opgelopen, er is daar nog iemand wiens leven is geruïneerd door dit COVID-19 vaccin. Ik ken mensen die benen hebben verloren – amputaties. Ik ken mensen met hartproblemen zoals ik, Rishi Sunak.

Waarom moest ik in Schotland een steungroep oprichten om voor de mensen te zorgen die door dit COVID-19 vaccin zijn getroffen? Waarom hebben de verantwoordelijke mensen, die ons allemaal hebben aangespoord om het juiste te doen, … mij en de … tienduizenden in dit land in de steek gelaten?”

Watt gaf later toe dat hij loog om de censuur te omzeilen en in het programma te komen.

Watt verslaat POTS

Watt’s toestand dwong hem om zijn spiritualiteit te vinden, vertelde hij Campbell, en hij zei dat hij had “gebeden als geen ander.”

Eén gebed dat hij zei bevatte een belofte om anderen te helpen. Als God hem zou helpen, “zou ik er zoveel mogelijk lawaai over maken als ik kon en proberen zoveel mogelijk mensen te helpen,” zei hij.

Binnen een half uur na die belofte vond Watt een meisje op Facebook dat suïcidaal was, hij belde haar op en hielp haar, vertelde hij Campbell.

Twee dagen later kreeg hij een telefoontje van een andere vrouw die zei dat ze zijn verhaal had gezien en dat “God me riep om jou te helpen” in verband met een bepaalde arts, zei hij.

Deze “fenomenale dokter uit Glasgow” kwam aan huis, bracht drie en een half uur met Watt door en gaf hem een protocol dat hem hielp om veel van zijn symptomen te overwinnen.

“Ik heb… geen POTS meer,” vertelde hij Campbell. “Ik heb het verslagen.”

Kijk hier:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Kijk: Vaccingewonde man confronteert Britse premier op GB NewsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelChina steunt recht Palestijnen op ‘gewapende strijd’ tegen Israëlische bezetting
Volgend artikelEuropa staat voor een industriële vernietiging door netto-nul, waarschuwen 73 grote bedrijven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Dit is een veenbrand… wacht maar tot het dorre hout gaat branden en de ratten ineens allemaal op de vlucht slaan. Kuipers is al naar Singapore gevlucht. Binnenkort valt er een dominosteen die andere dominostenen gaat verraden om zelf niet of minder hard te vallen.

 2. Weet je moet ik daar nu rouwig om zijn en genade tonen. Hoe was zijn mening , de gifprik nemen. Wat maakte dat van ons in zijn visie,juist antivaxers en dan nu bléren om de schade waar wij zo hard voor waarschuwden. En nu zouden wij aan zijn kant moeten gaan staan. Als die niet ziek geworden was ,had die zich blijven vaxxen en ons antivaxxers gevonden. Tja…..voor mij is hij geen held maar wen gebeten hond die soelaas willen zoeken.

  • Greet, je hebt het helemaal mis. De mensen zijn in een angstpsychose (sepetoire angst) gebracht door de niet transparante overheid. Daarbij zijn deze mensen in een externe locus terecht gekomen. Dit is, de oplossing buiten jezelf vinden. Je laat je lot over aan – wat je denkt – aan de specialisten over. Alle mensen die zich hebben laten vaccineren, zijn in deze toestand terecht gekomen. Momenteel hebben een groot deel van deze mensen, dezelfde soort angsten, voor wat betreft hun gezondheid in relatie met de genomen vaccines! Veel gevaccineerden willen niet of kunnen niet verder onderzoeken, vanwege de angst om ernstig ziek ( of erger) te worden door het vaccine en de boosters. JA deze man is geen held, maar verdiend alle krediet, aangezien hij zijn mond open doet. Greet een beetje empathie en inlevingsvermogen zou er voor zorgen dat je niet zo kortzichtig zou reageren.

   • Mee eens. Ik ben ongevaccneerd maar heb wel begrip voor de mensen die de gifspuit wel hebben genomen. Mensen zijn inderdaad in een angst psychose geduwd.

    Toen Rutte en co zo nadrukkelijk op de televisie verschenen met een regelmatige persconferenties had ik al in de gaten dat er iets niet klopte. Tja en dan moet je natuurlijk zelf op onderzoeken uitgaan en proberen de waarheid achterhalen in mijn geval meestal via internet. Ik keek toen al geen tv meer maar moest alleen deze persconferenties nog even zien om te bevestigen voor mezelf dat onze overheid totaal niet te vertrouwen is.

   • Blijven laffe slappelingen in mijn ogen allemaal één voor één stuk voor stuk, no merci. Oude weerloze mensen en gehandicapten in een verzorgingstehuis krijgen alleen mijn medeleven,die Werden gedwongen door de verpleging. Ik ben niet gevaxt omdat ik ruggengraat heb en gezond verstand en ik laat me al helemaal niet door een heikneuter vertellen dat ik medeleven moet tonen met laffe mensen die geen mening durven vormen🖕en angst verkozen boven gezond verstand,mijne inziens ben je gewoon een ingehuurd troll.

 3. No one is out of this nightmare they have created around the world. Videos of police, families literally chasing people down and forced vaccinated when they pushed all this bs. One man actually on a rooftop being held down in one country. Check out Fauci on Cspan and his cohorts 10/29/2019 discussing Universal vaccines. In order to push their science onto the world they would have to disrupt the system. Actually said take it to Congress people are dying, gave the actual account of something from China spreading to the US. On the lockdowns, WHO had said now that the curb was flattened, there would be a need to go into homes and find the sick and separate them from the healthy. A disease so deadly you have to get tested. What away to pull people out of their homes if they don’t agree with their tyranny.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in