Alles bij elkaar genomen onthulde de toespraak van Zelensky zijn suprematistische standpunten ten opzichte van het Zuiden; hij riep voortijdig een propagandaoverwinning uit terwijl die er feitelijk niet is; hij gaf impliciet toe dat hij er niet in geslaagd was de overgrote meerderheid van de mensheid te manipuleren; impliceerde een verdubbeling van de leugens om het voorgaande ongedaan te maken; en legde het onprofessionele karakter van zijn informatieoorlogscampagne bloot, schrijft Andrew Korybko.

In zijn toespraak tot het Congres gaf de Oekraïense leider onbedoeld toe dat de meerderheid van de mensheid zijn land niet steunt in de door de NAVO gesteunde proxy-oorlog tegen Rusland. In zijn eigen woorden: “Wij hebben Rusland verslagen in de strijd om de geesten van de wereld. Wij hebben geen angst en niemand in de wereld zou die moeten hebben. De Oekraïners hebben deze overwinning behaald, en dat geeft ons moed die de hele wereld inspireert… Toch moeten we alles doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat landen in het Zuiden van de wereld ook zo’n overwinning behalen.”

Kortom, hij verklaarde voorbarig dat zijn partij “Rusland heeft verslagen in de strijd om de geesten van de wereld”, waarna hij zichzelf snel corrigeerde door te verduidelijken dat “de landen van het Zuiden” in dit opzicht nog steeds een strijdtoneel zijn, vandaar dat “we alles moeten doen wat nodig is” om hen op andere gedachten te brengen. Dit is een vernietigende bekentenis, want het onthult vijf “politiek incorrecte” waarheden tegelijk die meedogenloos zijn onderdrukt door de Gouden Miljard van het door de VS geleide Westen en de perceptiemanagers.

  Pentagon onderzoekt meer berichten op social media die geheime Amerikaanse documenten zouden bevatten

Ten eerste beschouwen Zelensky en zijn geestverwanten het Mondiale Zuiden niet als “de hele wereld”, wat in de bredere context van zijn opmerkingen impliceert dat het alleen de westerse overheersers van zijn land zijn. Dit inzicht versterkt nog de constatering dat alles wat hij en de zijnen doen erop gericht is dat de facto Nieuwe Koude Oorlogsblok aan te spreken en niet de internationale gemeenschap als geheel. Zij zijn immers volledig verantwoordelijk voor de bewapening en financiering van zijn troepen, dus is het in zekere zin logisch dat hij zich alleen om hen bekommert.

Ten tweede introduceerde hij het geanalyseerde fragment als zou het gaan om “onze eerste, eerste gezamenlijke overwinning”, waaruit drie onderling verbonden realiteiten blijken: Westerse propagandisten hebben de boodschap van zijn kant over de hele wereld versterkt; dit is er alleen in geslaagd enkele populaire percepties binnen hun eigen blok te manipuleren; en het is mislukt voor de overgrote meerderheid van de mensheid. Daarom kan het beter worden omschreven als “onze eerste gezamenlijke gedeeltelijke overwinning”, en een die zij hoe dan ook met moeite kunnen vasthouden.

Ten derde, Zelensky’s stilzwijgende erkenning dat hij en zijn opperheren er niet in geslaagd zijn de geesten in het Zuiden te manipuleren, wijst op de ineffectiviteit van hun gezamenlijke propagandacampagne. In verband daarmee is het nu bekend dat hun operaties voor informatieoorlogvoering volledig gebaseerd zijn op leugens, vooral met betrekking tot gevoelige narratieven zoals die in verband met de voedselcrisis en de graanovereenkomst. Dit wordt bewezen door het feit dat de directeur van het Rode Kruis voor Afrika een paar dagen geleden de leugens van het Westen achter beide zaken heeft ontmaskerd.

  Macrons psycho-spel om de lekke ballon van een 'geopolitieke EU' hoog te houden

Ten vierde, de verklaring van de Oekraïense leider dat “we alles moeten doen wat nodig is” om de meerderheid van de mensheid, die zich tot nu toe heeft verzet tegen de hersenspoeling door de perceptiemanagementoperaties van de Gouden Miljard, met succes te manipuleren, suggereert dat het Westen zijn leugens zal verdubbelen. Dat impliceert op zijn beurt dat het niet de les heeft geleerd waarom het in de eerste plaats niet is gelukt die geesten te manipuleren, namelijk dat hun inspanningen volledig zijn gebaseerd op gemakkelijk in diskrediet te brengen leugens, zoals uitgelegd.

En tenslotte, de laatste “politiek incorrecte” waarheid die uit Zelensky’s toespraak tot het Congres kan worden afgeleid, is dat zijn speechschrijvers zich van tevoren hadden moeten realiseren dat het geanalyseerde fragment een vernietigende bekentenis is die indruist tegen alles wat hun kant tot nu toe heeft beweerd. Het feit alleen al dat het in zijn toespraak bleef staan ondanks dat het door meerdere perceptiemanagers, mogelijk zelfs door Amerikaanse, werd bekeken, getuigt van het onprofessionele karakter van hun informatieoorlogscampagne.

Alles bij elkaar genomen onthulde de toespraak van Zelensky: de suprematistische standpunten van zijn partij ten opzichte van het Zuiden; hij riep voortijdig een propagandaoverwinning uit waar die echt niet bestaat; hij gaf stilzwijgend toe dat hij er niet in geslaagd was de overgrote meerderheid van de mensheid te manipuleren; hij impliceerde een verdubbeling van de leugens om het voorgaande ongedaan te maken; en hij legde het onprofessionele karakter van zijn informatiecampagne bloot. Achteraf gezien had het onderzochte fragment uit zijn toespraak moeten worden geschrapt, omdat het in strijd is met de belangen van Kiev.

  Politiek Westen lijkt zich terug te trekken na Russische nucleaire waarschuwing

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Rusland staat alleen tegenover de NAVO en is in staat zijn vijanden in zijn eentje te verslaan – Russische ex-president Dmitri MedvedevVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel(Video’s) Oekraïense soldaat: “In Bakhmut beleven we in een ongekende hel” – Kolossale verliezen
Volgend artikelAlexander Dugin: De denkvormen in de VS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • Whahahaha !! Je ziet duidelijk in de video dat Pelosi haar hoofd dichtbij plaatste omdat ze wilde horen wat Zelensky zei; door het geklap heen, waarop Zelensky HEEL ongemakkelijk die Pelosi een kus op de wang geeft…… DUSSS die Zelensky doet letterlijk ALLES voor de show !

   “Covid pandemie” ? NOOIT VAN GEHOORD>……. lekker met zijn allen zonder mondkapje verzamelen, knuffelen….handjes schudden…EN ZOENEN OP DE WANG… fantastisch… !

  • Op NPO Radio 2 hoor je op donderdag (gisteren) regelmatig Michiel Vos als verslaggever voor De Wild in de middag over de perikelen in Amerika.

   Hij is getrouwd met de dochter van Nancy Pelosi, Alexandra. Het is niet te volgen dat die man daar trots over verteld ook. Nou ja, trots. In ieder geval zonder schroom.

   Ik zou me geen raad weten als mijn schoonmoeder de meest verguisde vrouw van het land zou zijn.

 1. Hmmm, je kunt ook zeggen: mooi dat je die oorlog zegt te hebben gewonnen. Dan kunnen wij doorgaan met het leven en is die miljardensteun van ons niet langer nodig🤔🙄😉😊

 2. Nancy Pelosi…die ongetwijfeld in de toekomst met prachtige prijzen voor de vrede onderscheiden zal worden… is niet geliefd in China.. dat zij zo.opzichtig met een Oekrainse vlag staat te wapperen en de etnische Russen in Oost Oekraine provoceert zal bij de Chinezen ook duidelijk maken hoe dit soort mensen doen en denken. Het zijn dezelfde mensen die de Taiwan situatie provoceren en escaleren. Is nog zeker niet gezegd dat China Taiwan gaat annexeren.

 3. Geweldig.
  Prachtig om te lezen dat de criminelen zelf met zoveel woorden weten te vertellen, dat het allemaal niet meer zo goed uit ziet, voor hun.
  Maar ook dat wij moeten opletten dat de leugens nog heftiger gaan worden.
  Ik denk dat het tij reeds aan het keren is.
  Het zuiden (BRICS) is helemaal goed bezig.
  Maar ook wij moeten de waarheid blijven vertellen.
  Mensen fijne feestdagen gewenst en blijf gezond en stay your ground.

 4. Russische tanks rijden Belrasus binnen. Er is iets groots in voorbereiding; denk dat voor nieuwjaar de Russen even een bak koffie gaan halen in Kiev,

  toegezegd geld voor de Oekies: in nieuwjaar zijn de republikeinen aan de macht, die kunnen het zo weerterug draaien.

  De BBC prijst eerst zichzelf de hemel in:–onpartijdig, accuraat, non bias en zo; en daarna vertellen zedat de Oekies de oorlog gewonnen hebben en denken ze dat de Patriots DE oplossing zijn tegen drones/raketten.

  Trouwens het enig goede wapen ertegen is de “goal finder”een volautomatisch catlin gun, 4000 patronen per minut; begit te vuren vanaf 3km, ziet vanaf 7km.
  Uitvinding van Philips; verkocht aan USA
  Beetje veranderd, aar systeem hetzelfde.

  Maar die data krijg je niet door een snuifje…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in