Al-Aqsamoskee

Kerry Bolton verdiept zich in de recente zionistische provocatie bij Al-Aqsa en werpt licht op diepere lagen van historische en religieuze agressie.

Messianisten vielen Al-Aqsa binnen en ontheiligden het

De bedoeling van de Balfour Verklaring was dat het Britse Oorlogskabinet de oprichting van een Joodse nederzetting in Palestina zou steunen, voor zover dit geen inbreuk zou maken op de rechten van de Palestijnen. Dit kwam met een grote prijs, zelfs voordat we rekening houden met de prijs die al snel door de Palestijnen werd betaald. De wereldoorlog werd met nog een jaar verlengd, met de daaruit voortvloeiende toename van dood en verwoesting, in ruil voor zionistische steun om de VS in de oorlog te betrekken.i Dit vereiste het verraad aan de Arabieren die tegen de Turken vochten, zoals vereeuwigd door de legendarische T. E. Lawrence.ii, schrijft Drs. Kerry Bolton.

Israëlisch Rijk van Nijl tot Eufraat

Een factie van zionisten en Messiasbelijdende Joden was niet van plan om genoegen te nemen met een beetje eigen ruimte in Palestina. De uiteindelijke ambitie blijft een Israëlisch rijk dat zich uitstrekt van de Nijl tot aan de Eufraat; een doel dat niet kan worden verworpen omdat het wordt beschouwd als gebaseerd op het Abrahamitische Verbond in Genesis, waar wordt beweerd dat JHVH dat gebied aan de Israëlieten had beloofd.iii

De vestiging van een Israëlisch rijk van dergelijke afmetingen en zelfs de verschijning van de Joodse Messias is afhankelijk van het rituele offer van een rode kalf, en daarna de herbouw van de Tempel van Salomo. Op deze laatste staat de Al-Aqsa Moskee, de op twee na heiligste plaats van de islam. Vandaar dat de meest extreme elementen van het zionisme en jodendom ondubbelzinnig stellen dat de Al Aqsa Moskee vernietigd zal worden en de Tempel herbouwd. De site is een constant brandpunt in het Palestijns-Israëlische conflict en de zionisten lokken dit conflict naar believen uit. Een bijzonder berucht voorbeeld was toen Ariel Sharon in september 2000 in een cynische politieke manoeuvre Al-Aqsa binnenviel met een delegatie van de Likudpartij, beschermd door honderden Israëlische politieagenten.iv

  De dubbele moraal van pro-Palestijnse verdedigers van 'vrijheid van meningsuiting'

Al-Aqsa binnengevallen

In de huidige vuurzee lijkt het duidelijk dat zionistische belangen een reactie van Hamas wilden uitlokken om de eliminatie van de enclave in Gaza te rechtvaardigen. De Israëli’s kunnen aanspraak maken op de slachtofferstatus door te verklaren dat ze defensief reageren op een brutale, niet-uitgelokte Hamas-aanval op Israëlische burgers. Er zijn enkele problemen met dit breed uitgemeten verhaal. Een hint naar de achtergrond is te vinden in de titel van de Hamasnaam voor hun aanval op Israël – “De Al-Aqsa Flood”.

Op 4 oktober 2023 bezetten groepen zionistische kolonisten Al-Aqsa en probeerden er “Talmoedische rituelen” uit te voeren. Ondanks de illegaliteit van de invasie kregen de honderden indringers steun van de Israëlische politie, Israël controleerde de toegang tot de site; en moslims werd de toegang tot hun eigen heilige grond ontzegd.v De reactie van Hamas volgde 5 dagen later. De wereldwijde media beweerden dat dit een afschuwelijke aanval op burgers was die Israël “overrompelde”. Geloofwaardige rapporten stellen echter dat Israël drie dagen voor de aanval door de Egyptische inlichtingendienst werd gewaarschuwd dat Hamas van plan was vergeldingsmaatregelen te nemen.vi Israël heeft ontkend dat het een dergelijke waarschuwing had ontvangen. Logica vereist dat de Israëlische leiders op de hoogte waren van het feit dat er een Palestijnse reactie zou komen op de ontheiliging van Al-Aqsa. Met het schrikbeeld van pogroms zou de “wereldgemeenschap” gemakkelijk gemanipuleerd kunnen worden om de eliminatie van Palestijnen uit Gaza te steunen en een oogje dicht te knijpen voor de afschuwelijke vernietiging van Palestijnen, die spreekwoordelijke sitting ducks zijn.

Vals gruwelverhaal

Gruwelverhalen zijn essentieel in een dergelijk proces, en niet meer dan de beweringen over wreedheden die tegen baby’s worden begaan. Vandaar de bewering dat Hamasstrijders veertig Israëlische baby’s zouden hebben onthoofd in de Kfar Aza kibboets. Men kon erop vertrouwen dat de nieuwsmedia over de hele wereld deze bewering wijd en zijd geloofwaardig zouden maken. Sky News wees het verhaal echter van de hand.vii Het volgt een bekend patroon. Duitse soldaten werden beschuldigd van het doorboren van Belgische baby’s tijdens de Eerste Wereldoorlog. In 1990 getuigde een vijftienjarig Koeweits meisje voor een commissie van het Amerikaanse Congres dat ze er getuige van was geweest dat Irakese soldaten Koeweitse baby’s uit hun couveuses haalden en achterlieten om te sterven. Deze bewering werd enkele jaren later ontmaskerd als een verzinsel van het neocon Comité voor een Free Koeweit, maar werd door president H.W. Bush en anderen gebruikt om de oorlog tegen Irak te rechtvaardigen. De Christian Science Monitor gaf jaren later weer hoe dergelijke gruweldaadpropaganda gebruikt wordt om oorlog te ontketenen.viii

  Hoe Israël in een val trapte

Het hele scenario van de Kfar Aza kibboets die hulpeloos zou staan tegenover een moorddadig Hamas lijkt ongeloofwaardig. Als een kibboets van 700 mensen op 3 km van Gaza, kan men zich afvragen waarom deze zogenaamd onverdedigd werd gelaten, vooral toen een paar dagen eerder “Talmudisten” Al-Aqsa hadden bezet, wat gegarandeerd een Palestijnse reactie teweeg zou brengen?

Voorspel voor de herbouw van de Tempel

Wat was het motief voor de provocatie tegen Hamas? Is het ter voorbereiding op de herbouw van de Tempel van Salomo op de plaats van Al-Aqsa?

Volgend jaar zal er een rode kalf geofferd worden. Zo’n offer is een voorwaarde voor de herbouw van de Tempel van Salomo. Na jaren van vergeefse pogingen lijkt er nu een overvloed aan perfect rode kalven in Israël te zijn, hoewel er maar één nodig is, voor het Pascha van 2024, waarvan er één in Israël wordt gefokt, en verscheidene andere door een Amerikaanse Evangelische boer worden gestuurd.

Het Joodse tijdschrift Forward gaf hier commentaar op: “De bewegingen in de richting van de bouw van een Derde Tempel hebben over het algemeen geleid tot geweld; het Joodse gebed op de Tempelberg wordt door de Palestijnen gezien als een bevestiging van de Israëlische autoriteit op de heilige plaats. En toen er in de jaren ’90 een rode kalf in Haifa stond, schreef een columnist van Haaretz zelfs dat die moest worden doodgeschoten voordat hij weer een intifada zou veroorzaken.”ix Enkele weken later was er opnieuw een “intifada” uitgelokt door de acties van Joodse Messianisten bij de Al-Aqsa Moskee.

  Netanyahu te slim af door 'sluwe' Biden? Nee, Biden is degene die bespeeld wordt

Het Hamas-offensief dat de “Al-Aqsa Flood” werd genoemd, heeft een betekenis die onmisbaar is om de huidige configuratie te begrijpen, maar dit heeft weinig commentaar gekregen van de Westerse media, commentatoren en analisten.

Referenties:

i Samel Landman, Great Britain, The Jews, and Palestine, New Zionist Press, London 1936.

ii T. E. Lawrence, Seven Pillars of Wisdom, (1926) Black House Press ed., London 2013; with foreword by K. R. Bolton.

iii Genesis 15:18.

iv Suzanne Goldenberg, Rioting as Sharon visits Islam holy siteThe Guardian, 29 September 2000.

Israeli Settlers Storm Al-Aqsa Mosque Complex, Al Jazeera, 4 October 2023.

viii Tom Regan, When contemplating war, beware of babies in incubatorsChristian Science Monitor, 6 September 2002.

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Globalisten openen tweede front in Derde Wereldoorlog: Aanval op Israël activeert ‘zero hour’ over de hele wereld, en het Westen is er niet immuun voorVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTerwijl de chaos in Gaza toeneemt, draaien sommige leiders hun pro-Israël retoriek terug, maar roepen niet op tot een staakt-het-vuren
Volgend artikelDe puinhoop van de Berlijnse en Brusselse politiek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. Vijf perfecte rode vaarzen arriveren in Israël voor mogelijke Tempel ceremonie 2023

  Ondanks alle opwinding over de mogelijke 10e perfecte rode vaars lijkt een Derde Joodse Tempel nog heel ver weg…

  De 10e perfecte rode vaars (9 zijn er al geweest) zal volgens de Joodse traditie het Messiaanse Tijdperk inluiden

  Voor de inwijding van de door Joden vurige gewenste Derde Tempel is volgens Oud Testamentische geboden een perfecte rode vaars (kalf van 2 jaar oud) noodzakelijk. Daar zijn er in de bijna 2000 jarige geschiedenis van de eerste twee tempels slechts 9 van geweest. Zo’n rode vaars mag namelijk niet meer dan twee niet-rode haartjes op zijn hele lijf hebben, anders is hij niet puur. Afgelopen week zijn er maar liefst vijf rode vaarzen in Israël gearriveerd die nauwkeurig zullen worden onderzocht op hun geschiktheid. Frappant is dat het jaar 2023 volgens de Hebreeuwse numerologie het jaar is ‘waarin de ceremonie van de rode vaars der verlossing zal worden uitgevoerd’. Betekent dit dat de herbouw van de Tempel nabij is?

  Het Temple Institute en Boneh Israel hebben een reuzenstap gezet naar het kunnen uitvoeren van de ceremonieën om de door veel Joden zo vurig gewenste Derde Tempel te kunnen inwijden. Afgelopen donderdag landden er namelijk vijf rode vaarzen uit de VS op Ben Gurion International Airport (Tel Aviv).

  Sinds de vernietiging van de Tweede Tempel in het jaar 70 worden alle Joden van vandaag als ritueel onrein beschouwd. Daarom is, om de Tempel binnen te kunnen treden, de as van een perfecte rode vaars gemengd met speciaal gezuiverd water vereist om de priesters, alsmede ieder ander mens, te reinigen, zoals dat in Numeri 19 wordt geboden. (De bouwers van de Tempel mogen overigens wèl ‘onrein’ zijn.)

  ‘Sleutel om Tempel te laten functioneren’

  Perfecte rode vaarzen, die niet meer dan 2 niet-rode haartjes mogen hebben, zijn extreem zeldzaam. Ten tijde van de eerste twee Tempels zijn er slechts 9 van geboren. Omdat het Temple Institute er niet in slaagde er eentje in Israël te fokken, werd Boneh Israël, een organisatie die christenen onderwijst over Israël en hen in contact brengt met het ‘heilige land’, ingeschakeld.

  ‘De profetieën zijn uitgekomen, de Joden zijn terug in Israël,’ legde Byron Stinson van Boneh Israël uit. ‘Maar het is als met het kopen van een hele mooie auto. Als je de sleutel niet hebt, kom je nergens. De rode vaars is de sleutel om de Tempel te laten functioneren zoals dat bedoelt is.’ >>>

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/vijf-perfecte-rode-vaarzen-arriveren-in-israel-voor-mogelijke-tempel-ceremonie-2023/

  • De Israëlische luchthaven nabij Tel Aviv en thuisbasis van El Al is vernoemd naar de eerste premier van de Rothschild-zionistische entiteit aka Israël (1948 – 1963) David Ben-Gurion (1886 – 1973). John F. Kennedy (1917 – 1963) vond het allesbehalve een goed idee dat Israël de beschikking zou krijgen over kernwapens in zo’n explosieve regio met veel oud zeer zoals o.a. de (AL-)Nakba (de verdrijving van honderdduizenden Palestijnen in 1948 uit Israël). De staat Israël was derhalve betrokken bij de aanslag aka staatsgreep op JFK op 22.11.1963 (22 + 11 = 33) in Dallas.

 2. De schrijver van dit is een islam lover en een terroristen promotor.

  Alleen geestelijk gestoorden en criminelen leggen schuld voor wandaden bij anderen.

 3. Iki zal een realistischer beoordeling geven.

  De arabieren zijn al duizenden jaren bezig met inteelt en incest.
  Toen islam begon werd dat alleen maar beroerder.
  Gevolg van inteelt:
  –beschadiging of vernietiging van social gen (geweten)
  –laag IQ

  Joden; 0,2% van wereld bevolking//25% van de Nobel prijzen.
  Moslims: 25% wereld bevolking//0,005% van de Nobel prijzen

  Laag IQ+ afwezigheid van geweten + islam= sadistisch tuig, wat alleen geschikt is om te moorden/verkrachten/martelen; maar waarvan je NIETS goeds kan verwachten
  Zij zijn teruggegaan naar de staat van “mensachtigen” ze als mensen beschouwen is een grove fout

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in