Niemand praat met schoothondjes. Men moet subjectief zijn, de EU is een object. Stinkend, ontaard en lelijk, maar niettemin een object. Ik onderhandel thuis niet met het meubilair – ik verplaats het wanneer dat nodig is en ik vraag mijn stoelen of bankstellen niet naar hun mening. Bovendien kan het niemand in Rusland nog iets schelen wat er in een VN-“resolutie” staat, schrijft Smoothiex12.

De EU roept op tot een “dialoog” met Rusland in een ontwerpresolutie van de Verenigde Naties om de annexatie van Oekraïens grondgebied te veroordelen. VN-landen en internationale organen moeten steun verlenen aan de beëindiging van de oorlog “door politieke dialoog, onderhandeling, bemiddeling en andere vreedzame middelen”, aldus de laatste ontwerptekst, die vrijdag (7 oktober) door EUobserver is ingezien. Een oorspronkelijk ontwerp, van 4 oktober, bevatte meer vage steun voor internationale inspanningen voor “de-escalatie”. De nieuwe tekst schrapt ook elke expliciete vermelding van de Krim, die Rusland in 2014 heeft geannexeerd.

Laat iemand die idioten uitleggen dat de tijd van dialogen voorbij is. Timing is alles, weten ze dat niet? Zoals de heer Dmitry Medvedev, om u eraan te herinneren – een voormalige president van Rusland en vicevoorzitter van de Russische Veiligheidsraad, vandaag verklaarde:

De voormalige Russische president Dmitry Medvedev heeft maandag opgeroepen tot een “volledige ontmanteling” van het “politieke regime” van Oekraïne. Schrijvend op Telegram deelde Medvedev, die nu dient als plaatsvervangend hoofd van de Veiligheidsraad, zijn “persoonlijke mening” en stelde dat het huidige “politieke naziregime” in Kiev “een constante, directe en duidelijke bedreiging voor Rusland” vormt. “Daarom moeten onze toekomstige acties, naast de bescherming van ons volk en de bescherming van de grenzen van het land, naar mijn mening gericht zijn op een volledige ontmanteling van het politieke regime van Oekraïne,” zei Medvedev.

Ik denk dat zijn “persoonlijke mening” volledig wordt gedeeld door de militair-politieke top van Rusland en de overgrote meerderheid van de Russen. Bovendien beginnen veel mensen in Amerika hun stem te verheffen en niet alleen leken. Zoals dit congreslid uit Arizona.

Ziet u hoe snel de publieke opinie verandert? De huidige straatgrap in Rusland is: Godzijdank zaten we in maart reeds zonder raketten, dus niemand zal het ons kwalijk nemen dat we Oekraïne hebben aangevallen. Kennelijk zijn er vele airconditioners ontploft in de Oekraïne en heeft Oekraïne zichzelf vandaag gebombardeerd. Wat kan ik zeggen – als Rusland zichzelf 8 jaar lang kan bombarderen in de Donbass, in overeenstemming met de Oekraïense en westerse propaganda, dan heeft u het zelf gezien – de machtige Oekraïense strijdkrachten zijn ook heel goed in het opblazen van de kritieke infrastructuur van Oekraïne en Rusland heeft daar niets mee te maken (knipoog, knipoog). Als Oekraïne zal proberen door te gaan met haar terrorisme in Rusland, zal Rusland nog vaker niets te maken hebben met Oekraïne die zichzelf bombardeert, en dit niets te maken hebben zal nog meer… niets zijn.

In gerelateerd nieuws – een perfecte demonstratie van waarom westerse “journalisten” in het algemeen een menselijke verspilling en lowlifes zijn.

CNN journalisten Anna Coren en Daniel Hodge hebben zich verontschuldigd voor het betreden van de plaats van de brute moord op 24 kinderen in een Thaise kinderopvang. Het tweetal werd ondervraagd door de politie en stemde ermee in Thailand te verlaten. De verslaggevers betraden een kindercentrum in de stad Uthai Sawan, waar een man vorige week mensen neerschoot en neerstak voordat hij zijn eigen familie vermoordde en zelfmoord pleegde. 36 mensen werden gedood, waaronder 24 kinderen. Minstens een dozijn anderen raakten gewond. “Mijn diepste verontschuldigingen aan de bevolking van Thailand, vooral aan de families van de slachtoffers,” zei Coren in een video die zondag door Thaise media werd verspreid. “We weten dat uw land een pijnlijke tijd doormaakt en we zijn hier niet gekomen om nog meer verdriet te veroorzaken.”

Nee, ze verontschuldigen zich omdat ze betrapt zijn, dit menselijk uitschot heeft geen moraal, integriteit of menselijkheid in zich.

  Poetin: Ruslands overwinning in Oekraïne is onvermijdelijk

De politie onderzocht het incident nadat de Foreign Correspondents’ Club of Thailand de acties van de verslaggevers had veroordeeld. “Dit was onprofessioneel en een ernstige schending van de journalistieke ethiek,” zei de persclub zaterdag in een verklaring. “CNN moet ondertussen een eenvoudige vraag beantwoorden. Zou een van hun ploegen zich op dezelfde manier hebben gedragen op een plaats delict in de Verenigde Staten?” Op sociale media waren Thaise commentatoren niet blij met de verklaring van CNN en de verontschuldiging van Coren. “15 minuten naar binnen parachuteren om bebloede vloeren te maken van een scène waar 20+ kinderen net zijn afgeslacht maakt niets menselijk,” schreef een misdaadblogger op Twitter. “Jullie wilden goorheid. Loop naar de hel.”

Dit is zo ongeveer de definitie waaronder het grootste deel van de westerse mediaklasse valt – een broedplaats voor psychopaten en narcisten. Een collectieve Rachel Maddow. Dit is uw primer voor dinsdag.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russische marine neemt haar eerste “Nucleaire Tsunami”-torpedo onderzeeër in ontvangstVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom artsen tegen u liegen
Volgend artikelVrees de ineenstorting niet, want die is NOODZAKELIJK om de kwade cabal te ontmantelen en de mensheid een weg naar VRIJHEID te geven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Het is inderdaad de beul die, zwak, ziek en misselijk is van het afranselen van jou vraagt aan jou, omdat je nog steeds fier overeind staat, om een dialoog !? .
  Een dialoog die het onderdeel ; ” ik ransel en gesel door op jouw lijf” , in stand houdt.
  Maar ja, hier moet de wereld- beul het onderspit delven ! De beul lijdt zwaar onder zijn inspanningen en sterft.

 2. Inderdaad onderhandelen met Westerse organisaties, politieke bestuurders enfin de hele Westerse rambam is een no go voor de Russische Federatie, hoe mooi ook hun woorden mogen klinken het zijn door Amerika gegijzelde, betaalde marionetten regeringen die zijn het Angelo, Amerikaanse nazi-Bilderberg-zionisten die aan de touwtjes trekken, Rusland moet voortgaan met het vernietigen van het Oekraïens militair complex en het denazificeren van degene die in de bestuurslagen zitten als mades in het nazi-spek, zeg maar de originele bedoeling van de speciale militaire operatie, maar dan op steroïden.

  • Sinds zijn legendarische speech in 2007 in Munchen voor de Veiligheidsraad heeft Poetin geprobeerd om op gelijke voet met ‘het westen’ te praten. Zinloos, zijn woorden verdwenen in het zwarte gat dat kenmerkend is voor psychopathie. Het westen is de afgelopen decenia compleet in de greep gekomen van doorgewinterde psychopaten die helemaal niets om de levens van gewone mensen geven, of het er nu één is of een paar miljard zijn.
   Psychopathie is ongenezelijk, de lijders hieraan zijn niet tot redelijkheid te brengen, een normaal menselijk gesprek is onmogelijk, zodra ze de kans krijgen steken ze een mes in je rug.
   Daar staat Rusland nu tegenover. Het Oekraiense volk (het zijn niet allemaal nazi’s) wordt door de westerse barbaren opgeofferd, meedogenloos.
   Als je niet de mogelijkheid hebt om los te komen van een psychopaat zul je ‘m onschadelijk moeten maken om te voorkomen dat jou leven kapot gemaakt wordt. In die fase zit Rusland nu.

 3. Zo is het ,Rutte en z’n holmaats doen alleen wat klaus swap wil.luisteren niet naar Nederlandse bevolking of naar Poetin.ik denk dat ze hier heelllll veel zwart geld voor krijgen.van mij mogen ze dood geschoten worden ,dan hangt hier de vlag weer normaal.

  • Ik wil ook een andere vlag van onze nieuwe republiek. Het koningshuis wordt onderschat,deze zit diep in de hoogste rangen van die psychopaten en zijn nazi nazaten en zwarte Adel. Een naam veranderen in een Spaanse in Argentinië een gearrangeerd huwelijk door Mr. Bilderberg himself…Weg met deze satanische famillie en heel rap.

   • Willempie van Amsberg is door de Deep State te licht bevonden en daarom heeft hij in 1999 in Sevilla Màxima Zorrguieta ontmoet. Nazi-opa & bilderberger Bernhard von Lockheed-Biesterfeld heeft tijdens WOII voorwerk gedaan door contact te leggen met de familie Zorreguieta in Argentinië.
    Het moge duidelijk zijn dat in paleis huis ten bosch Màx de broek aan heeft.

 4. Zelensky is een komediant en een acteur van beroep en is handig om in te zetten in de coupe, 2014, door de VS ondersteund. De VS heeft een tijdje ook een oud acteur als president, Ronald. Reagan, verkozen. Dus met $17 miljard o.a. belasting geld in “militaire materiel” gestopt en in principe het witwassen van dollars. Want het is niet duidelijk waar dat geld is gebleven. Het is duidelijk de VS en de vazaalstaten die de oorlog voeren tegen Rusland. En Oekraine is gewoon een gezicht voor de westerse wereld. In het Midden – Oosten en het Verre – Oosten weten ze het wel beter. Daar naast stuurt Polen ook soldaten naar Oekraine en snijdt zich daarmee in de vinger net zoals Engeland!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in