Ontmoeting met het Congres, Zelensky vraagt om meer wapens en een no-fly zone”, luidt een recente kop in de New York Times. Je hoeft geen groot strategisch inzicht te hebben om te beseffen dat het instellen van een vliegverbod boven Oekraïne – waarvan het luchtruim nu door de Russen gecontroleerd wordt – onvermijdelijk zou leiden tot een directe botsing met de militaire middelen van de Russische Federatie, schrijft Vasko Kohlmayer.

Zelensky vraagt dus in feite dat de Verenigde Staten – en ook de andere NAVO-landen – een gewapende oorlog in Rusland te beginnen.

Wat Zelensky doet, is in werkelijkheid oproepen tot de Derde Wereldoorlog. Zo’n oorlog zou zeer snel kunnen escaleren in een nucleaire confrontatie tussen Rusland en het Westen. Met beide partijen bewapend met duizenden kernkoppen zou zo’n conflict een onpeilbaar dodental tot gevolg hebben en vrijwel zeker een einde maken aan de wereld zoals wij die kennen.

Zelensky vraagt ons in feite om zelfmoord te plegen over Oekraïne. Het zou van immense dwaasheid van onze kant getuigen om aan zijn belachelijke verzoek tegemoet te komen, gezien het feit dat Oekraïne een arm, diep corrupt land is, waarin wij geen vitaal belang hebben voor onze nationale veiligheid.

Wij moeten helemaal niet verbaasd zijn over Zelensky’s zelfdestructieve roekeloosheid en gebrek aan oordeel. Hij heeft beide in overvloed vertoond sinds hij zijn ambt aanvaardde, en nu betaalt zijn volk een verschrikkelijke prijs voor zijn onbekwaamheid.

Verwaand en dwaas, gaf Zelenski Poetin de spreekwoordelijke middelvinger toen deze laatste om inschikkelijkheid en begrip vroeg. Hij begon er zelfs over te praten dat Oekraïne zijn eigen kernwapens zou krijgen, ter vervanging van enkele van de kernwapens die het in 1994 opgaf in ruil voor garanties van Rusland, de VS en Groot-Brittannië voor de onafhankelijkheid van Oekraïne en de bestaande grenzen in het Memorandum van Boedapest.

  Oekraïense soldaten bevestigen dat zij het bevel kregen om burgers te doden in Rubezhnoe (Nederlands transcript)

Verblind door zijn eigen arrogantie heeft Zelensky Poetin volkomen verkeerd ingeschat. Zo diep zit de naïveteit van Zelensky dat hij weigerde te geloven dat Poetin zou binnenvallen, ook al stonden Russische legers aan de grenzen van zijn land opgesteld, en ontving hij berichten van westerse inlichtingendiensten dat een inval op handen was. In plaats van de ernst van de situatie op een verantwoordelijke manier onder ogen te zien, maakte de overmoedige voormalige komiek lichtzinnig gebruik van die waarschuwingen.

Toen de inval uiteindelijk plaatsvond, was hij duidelijk verbaasd en geschokt. Zijn daaropvolgend gedrag bracht zijn gebrek aan oordeel en kinderlijkheid nog meer aan het licht, toen hij zich in de dagen daarna bitter beklaagde over het feit dat Biden en de NAVO hem niet te hulp kwamen. De onervaren en goedgelovige man die hij is, geloofde blijkbaar dat, als zijn land ooit aangevallen zou worden, de Westerse mogendheden onmiddellijk hun militairen zouden sturen om de Russen in Oekraïne te bestrijden, hoewel die militaire steun niet uitdrukkelijk beloofd was in het Memorandum van Boedapest.

Als gevolg van zijn ellendig geklungel wordt het land van Zelensky nu in puin gelegd. Tienduizenden van zijn medeburgers hebben reeds het leven verloren en miljoenen zijn hun huizen ontvlucht. Na zijn eigen land te hebben verwoest, wil Zelensky nu de hele wereld verwoesten door het Westen in een kernoorlog met Rusland te trekken.

Deze onnozelheid ligt geheel in de lijn van zijn vroegere daden. In zekere zin is zijn positie nu wel begrijpelijk. Zelensky probeert nu wanhopig zijn eigen hachje te redden en zijn fouten te begraven in het puin van een groter conflict. Ook al heeft Zelensky zich volkomen incompetent getoond als politiek leider, hij blijft een voortreffelijk performer. Hij is een meesterlijke komiek en entertainer, en hij weet zeker hoe hij zijn publiek moet bewerken. (Bekijk, als u wilt, deze clip van een optreden uit 2016 waarin Zelensky piano “speelt” met zijn mannelijkheid).

  VS blijft militaire aanwezigheid in Europa opbouwen - Omdat Europa vermoord moet worden

Als een volleerde showman is Zelensky na de Russische invasie begonnen aan een wereldwijd Zoom-offensief, waarbij hij op kunstige wijze de harten van de Westerse politici en bevolkingen heeft weten te beroeren. Zijn optredens zijn zo ontroerend dat zelfs de officiële vertalers tot tranen toe geroerd worden. Zijn voordrachten zijn compleet met goed geproduceerde, emotioneel aangrijpende video’s waarin het lijden van zijn eigen volk wordt uitgebeeld. Hun lijden is inderdaad groot, maar het is Zelensky’s eigen incompetentie die hen in hun vreselijke benarde positie heeft gebracht.

YouTube screenshot

In een van de meest briljante PR-campagnes in de recente geschiedenis is de ongelukkige architect van deze tragedie erin geslaagd zichzelf te herschikken als een wereldwijde held. In plaats van zijn eigen onbekwaamheid onder ogen te zien, wil Zelensky nu een wereldwijde vuurzee doen ontbranden.

Als wij naar deze achteloze en gevaarlijke man luisteren en ons in een vuurgevecht met Rusland mengen, kunnen wij gemakkelijk dezelfde – of een nog ergere – prijs betalen dan Zelensky’s eigen volk op dit moment betaalt. Gezien de spanning die er nu al heerst, lijkt het vooruitzicht dat onze steden in puin zullen veranderen onder de opstijgende paddestoelwolken niet langer een verre mogelijkheid.

Zelensky doet zijn best om ons in de richting van dit scenario te sturen. Wij mogen niet in zijn verraderlijk aas trappen.

Het is genoeg dat Zelensky zijn eigen land geruïneerd heeft. Wij mogen niet toelaten dat hij ook de rest van de planeet ruïneert.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat niemand u vertelde over Oekraïne – Mindblowing!Volg Frontnieuws op Telegram

  Daar gaan we: verder het hellend vlak af naar WOIII
Vorig artikelZiekenhuizen in heel Australië overstelpt door vaccin-gewonde patiënten
Volgend artikel9 op de 10 COVID-doden betreffen gevaccineerde mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Wat als……. kernwapens niet bestaan en alle ‘leiders’ onder één hoedje spelen, om het domme gepeupel bang te maken en te laten eindigen als ultieme slaven 😉

  • Eens, kernwapens zijn een hoax, net al de maanlanding, 9/11, global warming en het virus of zelfs virussen in het algemeen. Het verschil tussen 2020 en 2022=VI, 2020: VIRUSSEN BEDREIGEN ONS! 2022: RUSSEN BEDREIGEN ONS. Beide spelen de elite in de kaart. Een wereldwijd vaccinatie programma was de natte droom voor menige controleverslaafde puppet-master. Nu kunnen ze de aandacht van de enorme vaccinatieschade afleiden en een blackout starten met als gevolg opstanden en voedseltekorten. Het is ‘controlled demolition’ van de samenleving sinds 1945. De oorlog van 1914-1945 was nodig voor het verslappen van de blanke Europese bevolking, het opzetten van de VN en het stichten van de staat Israël. De wereldoorlog die sinds 2020 wordt gevoerd is nodig voor het uitrollen van het wereldwijde controlenetwerk, met 5G, ID-plicht, injectieplicht en QR. Dank Zelensky en Putin, voor jullie bijdrage in de poppenkast van de wereldpolitiek.
   Besef en bedenk dat als we als publiek al twee eeuwen lang misleid zijn, dat het hele misleidingskader van een miljarden jaren durende evolutie vanaf een Big Bank ook een hoax is, een denkraam van waaruit bijna iedereen tegenwoordig naar de wereld kijkt. Wie zijn verstand gebruikt, weet dat dit onmogelijk is. Het enige dat wij mensen met ons brein kunnen bereiken is de conclusie dat we met ons brein helemaal niets van de werkelijkheid kunnen vatten. Daarvoor is de schepping veel te groots en te ondoorgrondelijk. Wat ons te doen staat is te erkennen dat er een Schepper is, hem te zoeken en als we Hem vinden ons voor Hem te buigen.
   https://hijkomtmetdewolken.nl/verleden/heelal
   https://hijkomtmetdewolken.nl/verleden/de-essentie
   https://hijkomtmetdewolken.nl/verleden/niks
   https://hijkomtmetdewolken.nl/verleden/kains-vrouw

   • Eens, kernwapens zijn een hoax
    Idioot!
    De aarde is plat ja ja ja lijp.
    Joust dit soort mensen zorgen er voor en worde gebruikt door
    de media dat ons soort mensen belacheijk en ongloofwaardig worden
    gemaakt.
    Schiet op en ga weg lijp.

 2. die acteur mag vragen wat hij wil. de EU is niet verplicht op zijn grieven in te gaan. integendeel, de EU zou zich beter volkomen NEUTRAAL opstellen en zich niet gaan bemoeien in een conflict buiten de EU. de oorlog zou dan wel vlug gedaan zijn en heel veel oorlogsleed zou worden bespaard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in