Brian1442 / Wikimedia / (CC0 1.0 DEED)

Links wil wanhopig dat je de insecten opeet.

Axios publiceerde woensdag een artikel met de titel “De verschijning van cicaden creëert een aantal goede eetgelegenheden”, waarin wordt beweerd dat de zeldzame verschijning van cicadenbroedsels in het hart van de VS deze zomer “voor opwinding zorgt in sommige eetkringen,” schrijft Jamie White.

Het artikel gaat verder met uit te leggen hoe de cicaden opwinding veroorzaken onder linkse mensen die staan te trappelen om zich tegoed te doen aan de insecten.

Twee regionale broedsels van cicaden komen voor het eerst in 221 jaar gelijktijdig uit in delen van zuidelijk Iowa en centraal Illinois, een gebeurtenis waarvan Ginny Mitchell, de programmacoördinator van de Insect Zoo van de Iowa State University, van plan is te profiteren.

“Mitchell, die regelmatig mieren en krekels eet, is van plan om dit jaar voor het eerst krekels te eten en zal ze volgende maand verzamelen tijdens een reis naar Illinois. Ze overweegt ze te frituren en er een speciale saus voor te maken,” meldt Axios.

“De insecten werden onlangs de ‘luidruchtige kreeften van de bomen’ genoemd door de New York Times. Koks en foragers verzamelen ze voor gerechten als met cicaden gevulde pasta of kimchi. Ze hebben een ‘milde houtachtige smaak,’ aldus de Times.”

De obsessie van links om mensen over te halen insecten te eten komt voort uit het Great Reset raamwerk van het World Economic Forum dat stelt dat het eten van insecten helpt tegen “klimaatverandering” en een duurzamer alternatief is voor rood vlees.

  Wereld Economisch Forum: Zelensky's openingstoespraak, geld, wapens, adviseurs, - staande ovatie

Bill Gates dringt er ook op aan dat de mensheid overstapt op het eten van insecten.

Gebruikers op social media bespotten Axios’ propaganda over insecten eten echter ronduit.

Op een typische gaslighting manier doen de media de agenda van de globalisten om het eten van insecten te promoten af als een “samenzweringstheorie”, terwijl ze tegelijkertijd het eten van insecten normaliseren in artikelen zoals dit Axios stuk.

De Washington Post riep het Amerikaanse volk zelfs op om in 2022 insecten te gaan eten als een manier om het hoofd te bieden aan de torenhoge prijzen door de inflatie onder Joe Biden.

“Consumenten kunnen nu al voedingsmiddelen zoals gezouten mieren vinden op Amazon en eiwitrepen in krekelpoeder in supermarkten,” aldus de krant.

Sommige grote producenten hebben ook stilletjes insecten toegevoegd aan hun voedingsproducten, zoals “organisch krekelmeel.”

Het WEF beweerde dat diëten op basis van insecten nodig zijn om de koolstofuitstoot onder controle te houden en de explosief groeiende wereldbevolking aan te pakken.

  Het Mechanisme: Hoe de verzonnen op "orde" gebaseerde regels afglijden naar wreedheid

“Tegen 2050 zal de wereldbevolking 9,7 miljard mensen tellen. Dit betekent dat ondanks het feit dat er nog maar 4% akkerland beschikbaar is op het oppervlak van onze planeet, er nog eens 2 miljard mensen gevoed moeten worden,” schreef het WEF in een artikel uit 2021.

“Om deze dreigende crisis aan te pakken, zullen werelddeskundigen en -leiders dit najaar bijeenkomen op de VN-voedseltop en vervolgens de COP26. Vaak wordt in deze discussies over het hoofd gezien welke rol insecten kunnen spelen om deze uitdaging aan te gaan.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

“Begin etiketten te lezen”: Voedselproducenten betrapt op het stilletjes, bedrieglijk toevoegen van insecten aan ons voedselVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCardioloog legt in 2 minuten uit waarom nieuwslezers instorten
Volgend artikelSatanische Baphomet, demonen gespot in King Charles-schilderij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Even uw emoties uitschakelen en even tot 10 tellen en dan het antwoord denken waarom heel stiekem de Aziatische Hoornaar in West Europa is verschenen.

  De wiskundige Albert Einstein heeft ooit gezegd: “Als de bijen verdwijnen van het oppervlak van de aarde, dan zou de mens nog maar vier jaar te leven hebben. Geen bijen meer, geen bestuiving meer, geen planten meer, geen dieren meer, geen mensen meer”

 2. diegene die het wil eten zou ik zeggen vreet je rot maar laat mij met rust stelletje reptielen.
  zo ook blijf van mij eten af.

 3. Bij al dat gedoe over insecten eten om het klimaat te ontzien heb ik nog een B vraagje, als je een konijn, eend of koe eet haal je alles er uit wat niet eenbaar is. Dat is oa wat in de darmen zit (en er nog niet uitgekakt is) Hoe doen we dat bij insecten? daar gaat dat niet zo gemakkelijk dus eten we dat ook op! Realiseer je dus als je een kilo insecten een je mogelijk wel 50 gram stront naar binnen werkt.
  Nou geef mijn insecten maar aan Fikkie of… liever aan Klaus Schwab

 4. Insecten eten komt voort uit schaarste. Kijk naar Laos of Cambodja en andere landen waar voedsel schaars is. Hier in Portugal worden slakken gegeten. Gefrituurt zijn ze heerlijk! Maar ook het eten van slakken is uit armoe geboren. Een mens die het beter heeft, eet vlees.

 5. Met de insecten komen ook de ziek makende parasieten in je lichaam!
  Dat is natuurlijk ook de bedoeling, o a kanker!
  En die frituur je er niet uit !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in