Gedroogde krekelkop, klaar voor consumptie

Mensen die om hun gezondheid geven en geen insecten en krekels in hun dieet willen, moeten de etiketten van voedingsmiddelen goed gaan lezen.

Voedselproducenten zijn betrapt op het stiekem en bedrieglijk toevoegen van insecten en verschillende soorten krekels aan de ingrediëntenlijsten van populaire, alledaagse snacks, nu de drang om de mensheid te voeden met insecten de schappen van supermarkten bereikt, schrijft Baxter Dmitry.

De afgelopen jaren hebben Klaus Schwab en het World Economic Forum verklaard dat de mensheid moet stoppen met het eten van rood vlees en in plaats daarvan insecten en krekels moet gaan eten. Deze plannen zijn al vergevorderd. De grote Amerikaanse vleesproducent Tyson Foods heeft net aangekondigd dat het een fabriek voor de verwerking van insecten opent na een samenwerking met het WEF.

Ondanks een gebrek aan enthousiasme bij het publiek over de overstap naar insectenconsumptie, hebben globalistische miljardairs onder leiding van Bill Gates zich achter de zaak geschaard en honderden miljoenen dollars geïnvesteerd in de nepvlees- en eetbare insectenindustrie.

Beroemdheden zijn gevraagd om de overstap naar insectenconsumptie te steunen. Robert Downey Jr. verscheen onlangs in Colbert om krekeleiwit te promoten. Nicole Kidman heeft zich ook aangesloten bij de kruistocht en heeft voor Vogue een bizarre video gemaakt waarin ze het eten van verschillende insecten aantrekkelijk probeert te maken voor de massa.

Nu nemen voedselproducenten in stilte krekels op in de ingrediëntenlijst van bewerkte voedingsmiddelen – zonder het publiek te informeren.

Gezien de enorme investeringen in nepvlees en insecten door de gebruikelijke verdachten, zou het geen verrassing moeten zijn dat voedselproducenten stilletjes en op bedrieglijke wijze de mensheid proberen te dwingen om insecten in hun voedsel te verwerken.

Nu moeten we onze vergrootglazen gebruiken om de kleine lettertjes op de etiketten van onze favoriete snacks te lezen om te weten of we wel of geen insecten en krekels eten. De beste manier om deze puinhoop te vermijden is natuurlijk door vers voedsel met weinig ingrediënten te eten en bij kleine lokale bedrijven te kopen die u echt vertrouwt.

  Lessen uit George Orwell's '1984'

Grote voedingsbedrijven hebben een geschiedenis van het verbergen van ingrediënten in hun producten waarvan ze weten dat we die niet willen consumeren. In het verleden was het de aanwezigheid van nieuwe versies van high fructose corn syrup, wat leidde tot obesitas, hartaandoeningen en talloze andere gezondheidsproblemen. Deze keer zijn het krekels, een zeer twijfelachtig ingrediënt dat allerlei gezondheidsproblemen zou kunnen veroorzaken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

EU: Fabrikanten hoeven niet aan te geven dat voedsel insecten bevatVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraëlische luchtaanval “treft oude Grieks-orthodoxe kerk, doodt christenen”
Volgend artikel“Rusland zal de prijs betalen!” Israëlische functionaris Amir Weitmann dreigt dat Rusland de volgende is na Gaza
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

94 REACTIES

  • Oftewel… niks meer uit verpakkingen eten. We gaan back to basic, alleen nog eten wat je zo van een plant plukt of bij de boer die zelf slacht en vlees verkoopt. Supermarkten zijn het werktuig van de duivel, schappen vol met giftig en kankerverwekkend voedsel stampvol met E-nummers, maar iedereen blijft er maar heen gaan.

   Ga bij je boodschappen maar eens opletten hoeveel E-nummers overal in zitten. We worden volledig vergiftigd. Maar iedereen blijft maar naar de supermarkten (gifmarkten) gaan.

   • Inderdaad, als ik door de supermarkt loop denk ik wat een gifbelt, en aan de inhoud van de winkelwagentjes weet je wat voor persoon er achter loopt.

   • Het blijft een hardnekkig “geloof” dat E-nummers giftig zijn. De E-labeling is juist in het leven geroepen om aan te geven dat deze stoffen niet schadelijk zijn. Slechts een handjevol E-nummers blijken achteraf misschien toch schadelijk te zijn, het gros van de nummers is veilig. Voorbeeldjes: E300 = Vitamine C, E330 = citroenzuur, Heel veel E-nummers zijn gewoon natuurlijke stoffen. Een tomaatje bevat al snel 15 E-nummers.

 1. Er zou een website moeten komen die al deze producten en fabrieken bekend zou moeten maken.
  Alles netjes overzichtelijk en op categorie.

  Of misschien beter.
  Een website waar de producten en fabrikanten op komen die gegarandeerd geen insecten bevatten.
  Dan gaat de rest gewoon failliet.

 2. Gevonden stukje internet:De grootste vleesproducent van Amerika heeft een nieuw partnerschap aangekondigd met een aan het World Economic Forum verbonden bedrijf om een grote insectenverwerkingsfabriek in de Verenigde Staten te openen.

  Tyson Foods Inc., de grootste vleesproducent in de VS voor alle soorten vlees, koopt een belang in het in Nederland gevestigde insecteneiwitbedrijf Protix BV. Protix BV omschrijft zichzelf als “wereldleider op het gebied van de technische aspecten van de insectenproductie.”
  Het bedrijf werd ook geprezen door het World Economic Forum (WEF) en werd bekroond met de ‘Technology Pioneer’-prijs van de globalistische organisatie. Ook in Nedrigland dus.

  • Dat is altijd een goed idee.
   Maar sommige mensen zijn niet in staat omdat dagelijks te doen door allerlei redenen.
   Ja vooral goed etiketten lezen.
   Ik was ook niet van plan insecten te eten.
   Wat ook nog de nodige risico’s kan hebben.

   • @Ray…

    Dat hoeft ook niet dagelijks. Ooit (30jr geleden) deden we allemaal één keer per week boodschappen. En wie niet in staat is om bij een boer te komen zal moeten SAMENwerken met mensen die dat wel kunnen. We moeten het weer SAMEN gaan doen.

    Vwb je website idee… vind iemand die het leuk vindt om websites te bouwen, maar die geen zin heeft om alle informatie over voedsel uit te zoeken. Hang een kaartje op bij een natuurwinkel of werk samen met een bio boer. En ga eens zoeken op het intetnet, want er is ongetwijfeld iemand die jou idee ook heeft of al heeft uitgewerkt. Zet hem op Ray… 🙏🏻

    • Ik ben nu al enthousiast eigenlijk .
     Dit moet er komen.
     Pasta’s
     Soepen
     Broodbeleg etc etc.

     Dagelijkse veilige producten die gegarandeerd geen insecten bevatten voor iedereen overzichtelijk op een site.

     Dat moet er komen!
     Bedankt voor de tips.

    • Ik ga er voor zorgen dat Nederland makkelijk en snel hun boodschappen kunnen blijven doen.
     Zonder dat jullie een havle dag etiketten moeten lezen bij de super.
     Want dat gun je niemand.

     Dat wordt even mijn missie!

     • Top Ray , dit heb ik ook verschillende keren tegen mijn vrouw gezegd !!!! Als jij een winkel begint, dat geen insecten of andere gekkigheid ( gmo bv ) , heb je iig 1 klant …, nl ikke 😎

   • Insecten beschermen zichzelf tegen parasiet mbv hun schild/pantser.

    De buitenkant dus, en die schilden zitten dus vol parasieten. Pellen zullen ze vermoedelijk niet gaan doen.

    Nooit gebruiken.

    Het is niet voor niks dat het mensdom dat nooit deed, behalve misschien in uiterste nood.

  • Als je graag ongezobd wilt eten moet je vooral vlees en zuivel nemen.
   Los van dat ik nu ff geen zieltjes ga winnen om de dieren van de beesten te redden.

   Bij onze vet hangt een groot spandoek:
   ” Laat je koeien inenten voor verhoogde melkproduktie”.

   Hoeft denk ik geen verdere uitleg.

  • Doe ik al sinds het gezeik met het WEF. Ook zo min mogelijk met pin betalen. Heb ook het idee dat ik minder uitgeef. Tas vol bij de boer €25. Tas vol in supermarkt €35. Die winkel bezoek ik alleen als het niet anders kan.

 3. Tip van een orthomoleculaire voedingsdeskundige/darmtherapeut: eet geen “voedsel” dat een ingrediëntenlijst heeft. Buiten de insecten zijn de overige ingrediënten ook ongezond (chemisch) Er wordt trouwens al heel lang luizen gebruikt om eten mooi rood of roze te kleuren (roze koeken, rode wijn) dus zo nieuw zijn die insecten niet. Het best is je voedsel meteen bij lokale boeren/tuinders en fruitkwekers te halen. Maar als je in de stad woont is dat wat lastiger. Dan is het goed om in de supermarkt (kleine lokale supermarktjes) zoveel mogelijk op de groente/fruit afdeling, de zuivelafdeling (volle zuivel) en de vleesafdeling (onbewerkt vlees) te kopen. Laat het verpakte/bewerkte fabrieksvoedsel links liggen, want geloof me: insecten is écht niet het ongezondst wat daar inzit.

  • ‘eet geen “voedsel” dat een ingrediëntenlijst heeft.’

   Dit is het beste en eenvoudigste advies. Danje sandra. Je overige tips zijn ook goed, maar het bovenstaande advies vat het allemaal perfect samen.

   Pfff… ik wil eigenlijk wel gewoon een stuk grond kopen en zelfvoorzienend gaan worden. In Nederland is dat nagenoeg onbetaalbaar, in Frankrijk en zuidelijker zijn er mogelijkheden genoeg om voor niet al te veel geld een boerderij met 20+ hectare grond te kopen. Ik wil wel zoiets doen, maar ik heb niet zoveel zin om dat in mn eentje te doen. Is hier toevallig iemand die ervaring heeft of mensen kent die samen zoiets hebben gedaan? Een kleine zelfvoorzienende gemeenschap moet toch eenvoudig te organiseren zijn met de techniek die er anno 2023 voor handen is? Zonnenpanelen voor stroom, eigen bos voor hout en warmte, eigen grond om voedsel te verbouwen.

   • Als je “zelfvoorzienende leefgemeenschap” Googled kom je al aardig wat tegen in Nederland. Ik denk als je het in het Engels Googled je nog veel meer tegenkomt. Als er al zoiets bestaat hoef je alleen maar aan te schuiven en niet alles vanaf nul op te bouwen.

   • Absoluut.
    Maar ook de snelle makkelijke maaltijd die vrij is van die troep moet een alternatief blijven.
    En ik hoop te bereiken dat het voor een producent ‘cool’ wordt om op me site te komen.
    Let wel, insecten toevoegen is nog geen verplichting.
    Nog niet.

    • @Ray…
     Vwb snelle maaltijden… eigenlijk zou het mooi zijn als er in elke straat iemand is die genoeg kookt, dat anderen een pannetje/bordje eten kunnen komen halen. Dan hoef je geen kant en klaar rommel te kopen, maar je kan bij een buurman/-vrouw gewoon een pannetje/bordje eerlijk eten ophalen. Uiteraard wel iemand die niet met potjes en zakjes kookt.

     Misschien is dat ook interessant om via die website aan te bieden. Misschien kan je zelfs je website rondom zo’n idee centreren en dan aanvullend allerlei informatie aanbieden. Ik denk overigens dat het gemakkelijker om uit te leggen wat gezond is, dan te wijzen op wat er allemaal ongezond is. Sandra vatte het perfect samen… eet/drink niks wat een ingrediëntenlijst heeft, dan eet/drink je automatisch al heel snel heel gezond.

     Zo’n idee van iemand in de straat die maaltijden maakt om af te halen is mijns inziens wel een aardig idee en het verbindt mensen weer.

     • Dat idee was er ’n tijdje: thuisafgehaald.nl, nu overgegaan in het commercieele thuisgekookt.nl. In eerste instantie een goed initiatief, nu totaal kapot gemaakt door strenge voorwaarden, abonnementsvorm enz. De lol is er totaal vanaf voor zowel degene die kookt als degene die afneemt.

    • Hallo Ray

     Klinkt goed. Wel een beste klus. Denk ik. Je hebt het verderop al over de stikstofhoax en dan zijn er nog de wetenschappelijke onderzoeken welke aantonen dat bepaalde insecten bepaalde stoffen in zich hebben die desastreus kan zijn voor de gezondheid van een mens. Deze feiten opduiken, lijkt me raadzaam wanneer je in deze materie gaat duiken. Stap voor stap en subdoelen stellen. De kans is aanwezig dat gaandeweg op je pad er gelijkgestemden zullen zijn die met jou en op praktische wijze de schouders eronder willen zetten. Toch ook hetgeen al genoemd is, is het heel goed mogelijk dat er al een soortgelijk initiatief geboren is. Wanneer dat zo is, is de kans groot dat je deze zal gaan tegenkomen. Geweldig goed initiatief wat mij betreft.

   • Hoi Let God,

    Hier de laatste link naar de inspanning van een groep NLers en Vlamingen die in Noord Spanje een verlaten dorp hebben gekocht en zijn begonnen met de herstelwerkzaamheden. Dit is de link naar de meest recente update (deel 21) onderaan staan links naar alle eerdere updates van het verslag. Ik vind jammer dat ze geen duidelijk business plan hebben maar goed, allicht ter inspiratie https://www.vrijspreker.nl/wp/2023/10/colonistas-xxi/

    Groeten,
    Hugo

     • Graag gedaan Let God!

      Voor het geval je ook buiten de EU wilt kijken heb ik drie opties.
      1) Mexico, als je 35k $ op je rekening hebt kan je daar eindeloos blijven zonder stemrecht, mag je geen burgemeester of rechter worden maar verder wees welkom. Corona maatregelen waren er officieel maar werden niet gehandhaafd. Ik ben er geweest. Mooi land, vriendelijke mensen en geen gezeik dus. Prima klimaat ook. Alleen niet in de omgeving van de regenwouden gaan wonen want malaria.
      2) Tanzania, perfrct klimaat, de voormalig president deed totaal niet mee aan de corona waanzin totdat hij, net zoals het handje vol andere presidenten die totaal niet wilde meedoen aan die waanzin, ”toevallig” kwam te overlijden. Zijn opvolger probeerde het maar de bevolking deed niet mee en dus einde covid oefening.
      3) Paraguay, heet westerse immigranten zeer welkom. Gigantisch land (ongeveer DL, NL en BE tesamen) met nog geen 8 miljoen inwoners. Niet echt een fijn klimaat maar je kan er voor 2k borg (zodat ze niet hoeven op te draaien voor de kosten van je uitzetten voor het geval je een klootzak bent) wonen zonder stemrecht, en kan er geen rechter worden ed. Heel gemakkelijk om staatsburger te worden. Info over corona maatregelen is lastig te vinden. Heeft een beginnende NLse expat groep met name vanwege corona en de overheid in NL.

      Wat die landen gemeen hebben is dat het leven daar erg goedkoop is. Mexico is het duurste van de drie. Tanzania (heeft overigens ook heel wat NLse expats) en Paraguay heeft een gemiddeld gezin een maandelijks inkomen van ca $500.

      Kortom, landen waar de overheid niet zo machtig is als in de meeste landen waardoor handhaving van covid achtige wetten zo goed als onmogelijk is, volop land om te ontwikkelen….

      De mooiste ervaring die ik in Mexico had was in een stadje daar op een zaterdagavond. We gingen een hapje eten in een tentje aan het dorpsplein. Tot onze grote verbazing begon er een bandje te spelen en de mensen begonnen meteen met elkaar te dansen. Allemaal man / vrouw koppels maar wisselde vaak van danspartners.

      Die Mexicaanse dans was ons totaal onbekend dus na even te hebben gekeken gingen wij (inmiddels ex) en ik de ”dansvloer” van het plein op en probeerde mee te doen.

      Uiteraard bakte we er helemaal niets van maar de lokalo’s vonden het geweldig. Onze zeer beperkte kennis van Spaans maakte geen zak uit en we kregen les in hoe het wel moest middels ”handen en voeten” communicatie.

      Aan het einde van de avond werden we op de ”dansvloer” van het plein gezet en mochten we laten zien hoe goed we de Mexicaanse dans hadden geleerd en kregen applaus ondanks men het vriendelijk it is ok noemde. Uiteraard wisten we dat het crap was aangezien iedereen beter kon dansen dan wij. Maar ze vonden het geweldig dat wat blanken het leuk vonden om aan te haken bij hun traditie.

      Dat was zo een contrast met hier. Ik vond dat echte rijkdom. Of noem het welvaart. Waar mensen gewoon samenkomen om samen lol te hebben.

      Ik sta iig open voor een nieuwe vorm van samenleven want deze samenleving is stuk. Het is een tegenleving geworden. Ik wil je wel waarschuwen voor zelfvoorzienend. Dat is echt heel, heel erg zwaar. In mijn optiek is een samenleving welke gedecentraliseerd is maar wel specialisatie van arbeid kent een ideaal.

      Tot slot wil ik je 1 ding zeggen. Denk in oplossingen welke je zelf kan doen. Niet in wat er zou moeten gebeuren want dat gebeurt nooit hoe hard je ook predikt. Zoals Ghandi het ooit mooi stelde ”wees de verandering welke je wil zien gebeuren”

      Groeten,
      Hugo

      • goedenavond Hugo, vandaag werden ons ongekozen staatshoofd en zijn vrouw bij het verlaten van het Slave Lodge-museum belaagd door demonstranten van de Khoisan-stam i.v.m. de rol die onze voorouders speelden bij slavernij en apartheid.
       Verder liet young global leader WA van Amsberg tijdens een gesprek met de meegereisde pers doorschemeren, dat wat hem betreft de monarchie dient te blijven. Een overduidelijk voorbeeld van wij van wc-eend . . .
       De dalende populariteitscijfers van de Nederlandse monarchie is een van de uitingsvormen van het ontwakingsproces waarin wij momenteel verkeren.

       • Hoi Ron,

        Ik wens jou ook een heel goedenavond en ook nog eens een heel fijn weekend (smile)

        Uiteraard zegt WA dat. Is het niet geweldig als generationele familie dat je door de eeuwen heen absurde macht en rijkdom verkrijgt? Belasting vrij ook nog eens zodat er geen concurrentie komt want die moeten belasting betalen. Zo is jouw rijkdom en macht zo goed als gegarandeerd.

        Ik weet nog goed dat ooit de hele 2e kamer werd ”uitgenodigd” omdat er problemen waren en iedereen moest geheimhouding beloven. Een VVDer hield zich er niet aan en was de volgende dag exit.

        Ik weet niet of je de exacte rol van NL in de slavernij weet. Het model was, kort samengevat, machtige Afrikanen namen andere Afrikanen gevangen omdat ze tot een andere stam of koninkrijk behoorden. Of arm gemaakt door hun eigen regering.

        Die werden naar de kust gedreven om verkocht te worden door Afrikaanse slavendrijvers aan de Arabieren en Europeanen die ze ”slechts” vervoerde.

        De westerse slavendrijvers die ze kochten van hun afrikaanse slavendrijvers waren vriendelijk. Ze mochten zich voortplanten. Dit itt de Arabieren. Vandaar geen negers in Arabie.

        Dit geeft goed weer dan zelfs de voormalig Afrikanan die slachtoffer werden van slavernij niet weten wie de schuld echt heeft. Hun mede Afrikanen. Dat de meeste brute slaaf eigenaren de Arabieren zijn en dat slavernij nog steeds bestaat in Afrika. Ja, dat negers andere negers als slaaf houden. Als je verslagen leest van missionarissen (uiteraard Christelijk) valt je bek open hoe Afrikanen hun medemens behandeld(e?)

        Dat het koningshuis minder populair is maakt niets uit. Zoals Frank Zappa (ik ga er vanuit dat je weet hoe populair hij was) het ooit mooi stelde. ”De illusie van vreiheid zal alleen in stand worden gehouden zolang het winstgevend is”

        Met zeg 75%+ belasting, voel je je al een slaaf? Of een horige? Of een vrij mens? Ik weet mijn antwoord.

        Groeten,
        Hugo

        Afrika zelf heeft op tot de dag vandaag nog een slavernij issue. Met name Madagaskar.

      • @Hugo…

       Wat een machtig interessant verhaal. En wat een leuke anekdote over Mexico. Ik woon in de achterhoek, als je in de buurt woont zouden we wel eens kunnen kletsen. Je kan me via Rommel contacten.

       Groeten en goed weekend 🙏🏻❤

       • Hoi Let God,

        Dank je wel en ik wens jou ook een heel fijn weekend. Helaas woon ik Rotterdam. Ik zou het iig leuk vinden om een keer een bakkie of zo te doen maar helaas….

        Groeten,
        Hugo

        • Mmm die vertaal AI begint wel heel erg slim te zijn. Ik schreef Rdam en de ”vertaal AI” weet dat het Rotterdam is. Ook schreef ik bakkie doen. De vertaal AI weet dat dat een kop koffie betekend. Eng.

         Groeten,
         Hugo

   • De wet maakt je dit in Frankrijk vrijwel onmogelijk. Inenten verplicht, en de overheid ‘helpt mee’ te bepalen wat je waar mag planten… Deze wetten worden alle jaren meer aangescherpt.

   • Die vraag heb ik al vaker voorbij zien komen maar als je een schoolgaand kind hebt wordt het toch wat lastiger. Moet je toch niet te ver er vanaf wonen en op de onderwijskwaliteit letten.

   • In Frankrijk bestaat er wel degelijk een Nederlandse gemeenschap die met dat idee aan de slag is gegaan. Ben inmiddels ( dankzij een gecrashte computer) die naam kwijt, maar met de juiste zoektermen moet dat tevoorschijn komen.

    Wij zijn betrokken geweest bij de oprichting van spirituele centra en eco-dorpen in Nederland, en struikelden steeds weer over de betweters, de ego’s, en de therapeuten……….welke laatsten altijd bereid waren tot het uitdelen van gratis behandelingen……..maar toch wel een erge hekel hadden aan zwaar werk en vuile handen. De eerste twee genoemden hadden het altijd erg druk met spiritueel en intelligent zijn.

    Ik heb de bouw van een hok mogen aanschouwen in Brabant, op het terrein van een gesubsidieerd eco-gedoetje.
    Wat er gebouwd werd had drie maanden nodig met een grote groep vrijwilligers.
    Samen met mijn vrouw had ik dat in twee weken doordouwen wel geregeld.
    Grijns…….Ze waren met tien man doende een ‘ervaringspad’ aan te leggen van een meter of zes, en hadden daar een heel weekend voor nodig. Daar moest je dan op je blote voeten overheen om jezelf met de aarde te verbinden.
    Als je dan net als ik een twintig jaar ervaring hebt in wildwaterkanoën in de winter als het sneeuwwater smelt…….met je kano en jezelf op zijn kant onder ongevallen bomen door moest……omgeslagen kanoërs moest redden in dat ijskoude water……..grote God, wat een getrut en geteut in dat ‘spiritueeele’ wereldje.
    Geef mijn portie maar aan fikkie.

    Ik heb mijn natuurgeneeskundige opleidingen betaald met wat ik verdiende in de aannemerij.

    Geef me de spullen. Ik bouw je een huis.

    O ja. Godnogtoe…….ze wilden ons graag hebben, maar wel op hún voorwaarden. Betalen, cq praten over geld was natuurlijk lelijk…. en onnodig. Niet spiritueel.

    Als je bereid bent qua arbeidsethos om te leven als bijv de Amish, kun je een eind komen.
    Daar heb je ballen en spierballen voor nodig. Het is geen buurtsuupje.

  • En dan vergeten de klimaatfreaks nog dat die insecten vol antibiotica en chemicaliën schattig in China worden geproduceerd….. Dat moet de klimaatgekkies toch pijn doen?

  • de insecten zijn waarschijnlijk gezonder dan al die chemie. Ik herinner me van 30 jaar geleden, dat een vriendin een oosterse thee kocht en tot haar afgrijnzen zat er een cicade in. Gekeken op de ingredientenlijst en ja hoor, cicade hoorde erin thuis. Recent zag ik dat mijn hond er een ving en met veel smaak opat. Misschien niet zo slecht want het is een fijnproever

  • wat denk je dat fruitkwekers doen?die spuiten er ook gif in.zelf gezien.dus zo gezond is dat niet.moet je zien hoe ze tomaten en aardbeien behandelen je eet ze nooit weer

 4. Mijn stelregel is zowiezo dat als de ingrediëntenlijst niet te lezen is omdat de lettertjes dusdanig klein zijn, of de lettertjes van een kleur die op een achtergrond van een bijna soort gelijke kleur moeilijk te lezen zijn; b.v. zacht geel op een iets donkere gele achtergrond, ik het product laat liggen.
  Indien de ingrediëntenlijst slecht te lezen is, wil de producent blijkbaar dat we niet mogen weten wat we kopen.
  Vergelijk het maar met geblinddoekt een auto kopen.

  Mogelijk dat Rommel er akkoord mee gaat indien reaguurders linken plaatsen van kleine ondernemers en/of boeren die zuiver voedsel verkopen door heel het land .
  Is goed voor deze mensen en goed voor ons.

  Doorgaans zijn de producten van deze ondernemers en boeren wat duurder in prijs.
  Het is echter wel zo dat de opbrengst naar die mensen gaat die er het hardste voor hebben gewerkt.

  Ik heb wel reeds enkele ondernemers die ik hier zou kunnen noemen.
  Ik wacht even op de bevindingen van Rommel.

    • Het effectiefste is om dat lokaal te doen. Ik heb weinig aan een link van een boer 80km verderop. Bij mij in de buurt is redelijk bekent welke boeren voedsel verkopen, maar de meeste mensen blijven naar supermarkten gaan. Ikzelf kom eigenlijk alleen nog 1x per week op de lokale markt. Mensen moeten eerst echt gaan beseffen dat supermarkten echt vooral giftige rommel en slecht, vlees groente en fruit verkopen… supermarkten verkopen 90% kankerverwekkend bewerkt voedsel, als mensen dat eenmaal echt gaan beseffen dan gaan ze vanzelf uitwijken naar markten en boeren. Dus… kweek bewustzijn dat supermarkten vol liggen met kankerverwekkende en andere chronische ziekteverwekkende rotzooi.

     • Er is wel een verschil tussen de grote supermarkten (AH, Jumbo enz.) en kleine lokale supermarktjes. Ik woon in een klein dorpje in Zuid Holland en daar hebben we een kleine supermarkt die voornamelijk lokale producten verkoopt. Iets duurder, maar wel handig. In de stad heb je kleine toko’s, daar ga ik ook graag naar toe.

     • Alle tips zijn idd handig. Tip voor als je toch naar de supermarkt gaat… blijf weg uit de gangpaden. Vlees, zuivel, groenten en fruit staan over het algemeen tegen de buitenmuren ivm koeling e.d. In de gangpaden staat over het algemeen alles wat bewerkt is.

  • Whaha, een apo gebruiken. Dan weet je duidelijk niet wat de makers op de achtergrond voor grof geld aan gegevens uit je dompofoon trekken!

  • Ik zie in die app dat E120 de schildluizen zijn. Mooie naam is Dactylopius coccus.
   Gelukkig koop ik al decennia nauwelijks bewerkt voedsel maar soms ontkom je er niet aan, zeker met een opgroeiend kind is dat lastig.

 5. Margarine is bewerkt voedsel, eet boter!

  Koop geen gehakt, ook de slager moet van zijn afval af.

  Trouwens een keer in de week een stukje vlees , is genoeg.
  [ natuurlijk van dieren die op een normale manier geleefd hebben ]

  • @Jema…
   Ik las een tijd terug dat halvarine/margarine slecht één molecul anders is dan plastic.

   Ik eet sinds cojona alleen nog echte boter en volle melk en puur natuur voedsel, niks meer uit supermarkten. Met baking soda reinig ik mn groente zoveel mogelijk om evt gif er af te spoelen.

   • Nog een tip 😉 Kijk of je een boer kunt vinden die rauwe melk verkoopt. Bij het pasteuriseren van melk worden héél veel goed voedingsstoffen verwijderd. Het is een fabel dat het gevaarlijk of onhygiënisch zou zijn. Ik ging vroeger zelf de koeien melken bij de boer en kreeg dan een emmer vol mee naar huis. Dus ik ben er mee opgegroeid en nooit ziek geweest. Het is ook heel leuk om van die rauwe melk zelf yoghurt, boter en kaas te maken.

   • @ Let God sort them out….
    Groenten en en fruit was ik zorgvuldig in met veel water.
    [ vanuit hygiënisch oogpunt.]

    Aan het mogelijke gif wat erop of inzit kan ik weinig veranderen,
    Ik hoop dat mijn lever [de chemische fabriek van het lichaam] daar korte metten mee maakt.

    Lang geleden gelezen; De harde dierlijke en plantaardige vetten van margarine worden smeerbaar gemaakt voor de boterham,
    dat maakt margarine tot een chemisch en ongezond product.
    Groet, Jema

  • Je kan ook vragen vlees voor je door de gehaktmolen te draaien of zelf een gehaktmolen aanschaffen en het vlees er door draaien. Dus geen afvalproducten dan.
   Deed men vroeger ook zo.

 6. Voedsel producenten die rommelen met insecten moeten in dezelfde hoek komen als Go Woke Go broke.
  Met z’n alle kunnen we daar voor zorgen.

 7. Want ga er maar vanuit dat die opkomende klucht ‘insecten boeren’ geen strobreed in de weg wordt gestaan.
  Die mogen stiksof uitstoten tot ze een ons wegen.

 8. Het insectengedoe is al veel langer bezig. Inderdaad de roze koeken etc. Maar ook in “gezonde repen”, waaronder de “hey planet”repen. Volgens mij te koop in natuurvoedingswinkels. Kleine lettertjes, maar op de voorkant duidelijk leesbaar “bar made with buffalo beetle powder”. En achterop: “door gebruik te maken van insecten is hun missie om voedingskeuzes meer duurzaam te maken”. Natuurlijk piepkleine lettertjes, die je met vergrootglas moet lezen.
  Ja, ja, duurzaam…..

 9. Wat voor mensen geldt, geldt natuurlijk ook voor dierenvoeding. Wat zit daar allemaal in en wat staat er niet op de verpakking. Toch maar die biefstuk van grasgevoerde koeien? Oh nee wat zit daar dan weer in van de uitstrooide barium, aluminium etc. Geldt ook voor de mensen die bij boeren, landwinkels of boerenmarkten, hun voeding kopen.
  Goed, maar wel ingewikkeld, om met baking soda al je voedingsmiddelen proberen te reinigen. En natuurlijk een goed waterfilter gebruiken. Ook ingewikkeld, maar zeker te doen om zo min mogelijk van de rotzooi binnen te krijgen.

 10. Beste Mensen

  Als men de Tong wil strelen …..
  Snijde en stukje vlees van het eigen lichaam en eette die rauw , geroosterd , gebakken , gekookt of hoe dan ook op

  Doet dat pijn ?
  Oke …

  Doe het een ander niet waarvan U niet wilt dat het met U geschied

  Zo doet dat dus ook pijn bij de andere vermoorde wezens mensen die anders zijn gevormd en helaas geen Ego bezitten om het de Tong-streler te kunnen verduidelijken
  In hun taal
  Vann… Het doet bij mij net zoveel pijn als bij jou
  Dus …
  Leef en laat leven

  De echte Bijbel verteld het haar nauwkeurig wat allemaal als voedsel tot de mens dienen zal
  Dus geen valse Bijbels gaan raadplegen
  Want die staan vol met van via geweld plegen verkregen zogenaamde voedsel voor de mens

  Dank U

 11. Insecten bevatten citine deze stof is niet gezond voor de mens, Amerikanen en Europeanen worden op allerlei wijzen vergiftigd door aan het voedsel toegevoegde insecten, chemtrails die dag en nacht over ons uitgesproeid worden die ook het oppervlakte water en landbouw akkers vergiftigen, er is bijna niet aan te ontkomen, in Dordrecht wordt gewoon kankerverwekkende afvalstoffen op het oppervlakte water geloosd.

  Er is wel consternatie hierover in de media ontstaan maar het duurt jaren om die gif fabriek te sluiten en de verontreiniging gespecialiseerd op te ruimen.

  • Inderdaad Adriaan, chemtrails: de lucht die we ademen, neerslag op het water wat we drinken en de aantasting van de gewassen, het voedsel voor mens en dier. Aluminium, Barium, enz. Wat een shit! …Was ’t maar shit, da’s gezond!

   Trouwens, als ik uit een verse groente rauwkost snij, bijvoorbeeld kool of wortel, maar zeker bij salades, dan zijn de gesneden producten in no-time slap en aangetast aan het verslakkeren. Dus snijden en direct eten, simpel!
   >>
   Koop je daar in tegen ‘verse’ voorgesneden groenten in zo’n plastic zakkie in de super dan blijft dat product wel 5-10dg ‘goed’. Waarschijnlijk gaat daar ook al decennia lang ongezonde onnatuurlijke troep bij als toevoeging…
   >>
   Ooit gelezen dat verpakte kruiden zijn gewassen? Hoeveel mensen wassen het? Wordt zoiets ook met pesticiden besproeid?

   En dan Kill Gates die mRNA in voedsel wil verwerken.

   En dat andere prachtige, maar uiterst trieste, artikel over 5G en radar en impact op vogels en andere dieren (en mensen): met high power mega frequenties bombarderen op alles wat leeft in de natuur. We leven in een magnetron die zomaar door een in zichzelf gelovende gek een standje te hoog gezet kan worden.

   Pfff…

  • Ik heb zelfs chitine op de ingrediëntenlijst zien staan van een supplement, weet niet meer welk. En ook nog steeds titaandioxide in supplementen, wordt gezien als kankerverwekkend. Nou ja dat is in wezen elke gifstof die het lichaam niet meer kan verwijderen. Gelukkig zijn er veel methodes om dat wel te kunnen. Ook hier op FN al vaak voorbij zien komen.
   Overigens op dit moment is het weer heel druk in de lucht midden van het land. Morgen kijken hoe het weer weer is.

 12. Italy BANS bugs from being used in pasta and pizza – sorry, Klaus!
  https://dcdirtylaundry.com/italy-bans-bugs-from-being-used-in-pasta-and-pizza-sorry-klaus/

  EU passes new law, crickets now allowed as ingredient in supermarket foods
  https://www.iamexpat.nl/lifestyle/lifestyle-news/eu-passes-new-law-crickets-now-allowed-ingredient-supermarket-foods

  Google maar op “100 crickets in products in food”

  Horsehair worms are parasitic worms of the clade Nematoida alongside their sister taxa Nematoda, the roundworms. The most famous trait of certain species of horsehair worms is the ability to alter the behaviour of grasshoppers and crickets to seek water, causing the host to drown itself to complete its lifecycle.
  https://www.wildlifetrusts.org/wildlife-explorer/marine/worms/horsehair-worm

  Mijn vlees haal ik bij de plaatselijke bio boer, meestal rond de 7 kilo soms 11 kilo, omdat het goedkoper is.
  Mijn fruit en groente was ik met Attitude verwijderen van vuil, pesticiden, was en onzuiverheden van uw groente en fruit.

  • Wat is Attitude anders dan houding en nog wat andere dingen volgens de zoekprogramma’s? Kan niet vinden wat je bedoelt.
   Graag wat meer uitleg/informatie. Alvast dank.

  • Beste Mensen

   Lekker Hé wat de guardian site verkondigd
   van oktober 21, 2023 Bij 07:27
   Onschuldige Weerloze Wezens door de Slaven oppeuzelrijp klaar gemaakt speciaal voor de waardeloze stenen genaamd Diamanten Slijpers Eters Aanprijzers
   De gedwongen opleggers van waarde op iets waardeloos
   En men mag het niet wagen om te vermelden dat die stenen absoluut geen waarde hebben
   Anders bestaat de kans dat die genen uit de weg worden geruimd
   Wederom dat klus door slaven geklaard
   Zo houden die diamanten Eeters zogenaamd hun eigen handen schoon van het bloed
   Maar ze vergeten dat de door hunzelf verzonnen boek verkondigd
   Men doet het een ander niet waarvan men niet wil dat het met diegene zelf geschied
   Waarom dan andere wezens onderdanig aan zichzelf maken ?
   Wat voor All Alien Wezens mensen zijn dat ?
   Nadert misschien die tijd wederom dat die materie Gekken wederom gesmolten Goud te drinken gaan krijgen ?
   Zoals in nagenoeg elke oorlog word gedaan
   Gevolgd door Diamanten slikken
   Denk Mensen Denk
   Weest op Uw niet Hoede
   Dus leef en laat leven
   Wat er ook moge gebeuren gedaan worden tot hetzelf
   Inzicht verkrijgt men om zelfrealisatie te realiseren
   Speciaal attenderen De gemaakte Jadav kula’s
   Jadu-vanshi’s de andere naam zelf inzien

   Dank U

 13. Er is een aperaatje genaamd “aquapur”
  Te koop bij Juglen zwaan “ a healthylife
  Fantastisch om je groente vrij te maken van pesticiden etc.

 14. In the not too distant future, bugs will be the only ‘live’ food available unless you gow rats on garbage. Meat will be mushroom meat grown in factories and green food will also be grown in factory vertical greenhouses.
  Outside of those, will be desert, everywhere.

  • You could try, but insects and other things can be very nutritious.
   Also, the approaching climate change, where all wild plant life, and animals will die, will mean that insects will be the most efficient way of converting greenhouse material into protein.

   Je zou het kunnen proberen, maar insecten en andere dingen kunnen erg voedzaam zijn.
   Ook zal de naderende klimaatverandering, waarbij al het wilde plantenleven en alle dieren zullen sterven, betekenen dat insecten de meest efficiënte manier zullen zijn om broeikasmateriaal in eiwitten om te zetten.

 15. The present capture and control of the food supply, by a few multinationals, is just the beginning.

  There has been a lot of ‘hot air’ on the subject of climate change, all of which is nothing more, BUT, it must have a purpose.
  So, what is the real purpose?
  The following is my conclusion, and the reason that mushrooms would be worth growing. Mushrooms don’t need CO2 for photosynthesis.

  The planet has been in an ever advancing ICE AGE for the last 30-40 million years. It is also on the cusp of returning from the interglacial period to a new Milankovitch cycle Glacial Age. From deep sea and lake core bed drilling data, covering the last ten cycles or one million years, the change from interglacial to glacial, has occurred in as little as 20 – 50 years. This change has already been in progress for the last 20 years, or so.

  Below is a link to a graph showing global temperatures and CO2 levels over the past 600 million years.
  As you can see, the present temperature and CO2 level is the lowest since the Permian extinction, 270 million years ago which was also an Ice Age.

  When the change is established, global temperatures will start to fall rapidly. This will reduce the CO2 released from the oceans into the atmosphere.
  CO2 at 400 ppm, is already critically low. When it falls to 300 ppm (not if) there will be world wide crop failures. when it falls to 200 ppm, all green plant life on the surface of the planet will start to die from asphyxiation. Closely followed by all animal life dependent upon it.

  The “Global Warming” scam is partly a smoke screen to distract attention from this approaching disaster, (Plus collect ripoff taxes.) and also to introduce methods to centralize CO2 generation to use for growing food in food factories, as is already used in Holland . This is also why Dutch cattle farms are being abolished. There will be no grass for them in the future, and “meat” will be “mushroom meat” grown in factories. There have already been several recent news articles promoting this product.

  Millions of vehicles and hydrocarbon based boilers emitting precious CO2 into the atmosphere cannot be tolerated. Hence the efforts to switch all these to electricity so that CO2 production can be centralized for capture and used to feed the food factories.

  A giant ring is being erected in the Amazon to feed CO2 to a section of the forest, to, “mimic future excess CO2,” but actually to save some of its vast variety of life forms, for as long as possible.

  Those who control the food, control everything!
  Food will be controlled by those who control the CO2 for food production!
  ………………………………………….. …………………………………………..
  https://miro.medium.com/v2/resize:fit:720/format:webp/0*3Vm0copgT8K-pcRm.gif

 16. Wij zullen het zeker merken , want wij eten geen hamburgers of worsten. Die fabiek mag met de grond gelijk gemaakt worden, zo moeilijk kan dit toch niet zijn ?

 17. In the none too distant future, it won’t be optional.
  Conventional Farmed meat won’t be available.
  Factory farmed ”mushroom meat” will be the only option.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in