Ja, dat denk ik wel. Maar niet omdat Rusland zonder granaten en raketten zit. Nee. Ik denk dat China een kans wil om een aantal van zijn wapens en drones te testen tegen een vijand die terugschiet om te zien hoe ze presteren in een gevechtsomgeving. Het afvuren van artillerie of grond-luchtraketten op een gesloten terrein is niet te vergelijken met het afvuren ervan op een echt slagveld, schrijft Larry Johson.

De waarschuwingen aan China om Rusland niet te helpen zijn niet nieuw. Een jaar geleden liet het Biden-team weten dat:

China zal gevolgen ondervinden als het Rusland helpt sancties te omzeilen bij zijn invasie in Oekraïne, aldus de VS.

Niet bij naam genoemde Amerikaanse functionarissen vertelden meerdere persbureaus dat China had aangegeven bereid te zijn Rusland militaire bijstand te verlenen.

Het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken beschuldigde de VS van het verspreiden van desinformatie. Rusland ontkende Beijing om militaire hulp te hebben gevraagd.

De uitwisselingen vonden plaats voordat Amerikaanse en Chinese topambtenaren elkaar in Rome ontmoetten.

Volgens mediakanalen, die ambtenaren uit Washington citeren, heeft Rusland China de afgelopen dagen specifiek om militair materieel gevraagd, waaronder drones.

Welnu, de Chinezen negeerden deze ongenoemde functionarissen en intensiveerden hun samenwerking en coördinatie met Rusland.

Kan dit de echte reden zijn achter het bevel van Joe Biden om vorige maand een dolende Chinese ballon (spion of weerballon) neer te schieten? Biden’s wraak voor de beslissing van Peking om de westerse sancties tegen Rusland te negeren? Die verdomde Chinezen. Ze kennen de betekenis van kowtow niet (voor de sarcastisch gestoorden, dit is een grap).

  Nog een stap in de richting van een Derde Wereldoorlog

Zoals Yogi Berra zei: “Het is weer deja vu.” Een week voor de verjaardag van de eerste waarschuwingen aan China over het helpen van Rusland, stapte het Biden-team uit hun clownsauto en herhaalde hun loze dreigementen uit het verleden:

De Verenigde Staten waarschuwden China voor ernstige gevolgen als het wapens zou leveren ter ondersteuning van Ruslands invasie in Oekraïne, terwijl de hoogste generaal van Kiev een bezoek bracht aan de frontlijnstad Bakhmut, waar Oekraïense verdedigers stand hielden tegen voortdurende aanvallen.

Washington en zijn NAVO-bondgenoten proberen China ervan te weerhouden militaire steun te verlenen aan de oorlog in Moskou. Ze hebben in het openbaar opmerkingen gemaakt over hun overtuiging dat Peking overweegt dodelijk materieel te leveren, waaronder mogelijk drones.

De westerse vrees dat China helpt om Rusland te bewapenen komt op een moment dat de Moskouse strijdkrachten moeite hebben om belangrijke doelen in Oost-Oekraïne te bereiken, en terwijl Kiev een tegenoffensief voorbereidt met geavanceerde westerse wapens, waaronder gevechtstanks.

Xi Jinping en zijn adviseurs moeten zich afvragen of Biden, Sullivan en Blinken gebruik maken van Hunter’s illegale voorraad hallucinogenen. De Chinezen hebben toegekeken hoe de Verenigde Staten en Europa Oekraïne overspoelden met geld, artillerie, artilleriegranaten, antitankraketten, Bradley gevechtsvoertuigen en tanks en hebben, in typische Chinese terughoudendheid, de NAVO-landen niet berispt, althans niet in het openbaar, voor deze dodelijke steun. Toch hebben de Verenigde Staten, met de Europese poedels die er gehoorzaam achteraan draven, de Fàngsì (dat is Chutzpah in het Chinees) om Peking te waarschuwen niet te doen wat het zelf doet. De adviseurs van Xi zullen zich wel ernstig achter de oren krabben. Wat probeert Amerika in godsnaam te doen?

  Het voorzienbare einde van Oekraïne

China afzeiken lijkt het spel van Biden te zijn. Naast het bevel aan China om geen militaire hulp naar Rusland te sturen, lekte het Biden-team informatie uit waarin China de schuld kreeg van Covid en steunde het Congres wetgeving om Tik Tok te verbieden. Ik denk dat dit bij de Chinese leiders elke twijfel heeft weggenomen dat de Verenigde Staten erop uit zijn China te vernederen in plaats van een constructieve diplomatieke oplossing te vinden.

Even terug naar Rusland. Rusland heeft geen behoefte aan Chinese wapens of vliegtuigen, inclusief drones. Ik denk echter dat Vladimir Poetin best bereid is het Chinese leger een kans te geven om hun wapens op het slagveld te testen. Chinese militaire planners nemen Amerikaanse dreigementen over een oorlog met China ter harte en willen er zeker van zijn dat hun wapens werken zoals bedoeld.

Ik denk dat het Chinese antwoord aan staatssecretaris Blinken ongeveer als volgt luidde: 我們不是你的婊子 (Wij zijn niet jullie bitches).


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Tanks for Nothing: De NAVO blijft zichzelf demilitariseren in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGrote nederlaag voor de Oekraïners: De Russische tang wordt gesloten –  De Russen hijsen vlag in het centrum van Bakhmut
Volgend artikelDe wereld vergaat, riemen vast
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

  • Al een jaar lang? Al sinds 2014 bedoel je, neem ik aan….zonder het te hebben over wie ze in het verleden nog hebben beleverd….

   • idd, minimaal al vanaf 2014 actief, maar ook daarvoor al sneaky sneaky, ook puppets leveren en steunen die oproer willen of verdeel en heers, zoals ook nu nog wordt gedaan in sommige landen om zich tegen Rusland of Iran enz enz te keren… opstanden organiseren en financieren en als ze dan worden opgepakt groot in het ‘nieuws’ MSM om te veroordelen door westerse MSM zo gaan die rotte spelletjes, ook al tig jaar gedaan door bv de NAVO in Rusland, doel dan op westerse puppets die activisten steunen in Rusland om voor verdeel en heers te zorgen en dat dan op MSM om te veroordelen zodat ze hopen dat het westerse volk daar dan in trapt, zo door en door verrot is het.

  • China kan geen wapens leveren aan Rusland.
   Alle wapen fabrieken en bedrijven in China, produceren dag en nacht, om hun eigen mensen te bewapenen.
   1.4 miljard (éénmiljardvierhonderdduizend) mensen, als ze iedereen één pistool willen geven, moeten ze meer dan 10 jaar dag en nacht produceren.
   Het is daarom, “Rusland” de wapen leverancier, die China helpt te bewapen.
   China heeft Rusland gevraagd om levering van wapens, omdat zij de hoogste kwaliteit leveren.
   Tussen haakjes, (Biden en de Amerikaanse defensie weten dit ook, ze zijn als de dood voor de AANTALLEN CHINEZEN, dat houdt ze tegen om China daadwerkelijk aan te vallen).

 1. Een mooie testcase voor de chinezen en russen om te testen op het oude vergane glorie materiaal van de navo.
  Of die krakkemikkige leopard nu door een rus of chinees opgeblazen gaat worden maakt de schroothandelaar later niets uit.

 2. Quote: “de Verenigde Staten erop uit zijn China te vernederen”

  De perverse arrogante ZioNAZI idiote varkens-geiten-/koeien-baby-b(n)eukers in US/UK/EU/Hol_land hebben niet in de gaten dat ze zich reeds lange tijd onsterfelijk belachelijk en verachtelijk maken in de ogen van de wereld alswel van rechtgeaarde burgers in het perverse Westen.

  Later kom ik daar nog op terug omdat ik in enorme tijd-tekort zit vanwege de enorme rotzooi die deze monsters veroorzaken.

 3. USA is dol op sancties, wat nu als China alle export naar USA stopzet..
  Geen nieuwe auto’s geen geen etc…Het wordt tijd dat de USA de grote bek eens dichthoud.

  • Amerika moet opgedeeld worden in drie beheersbare gebieden.
   Verder moeten ze herstelbetalingen uitkeren aan alle landen die door hen kapot gemaakt zijn.

 4. Elke mogelijke diplomatie is verdampt.
  Nu is diplomatie ook altijd een schimmel geweest. Omdat 1 partij altijd het onderspit moet delven.
  Nou, dan staat nu iedere machthebber recht tegenover de andere nu ze eindelijk het onvruchtbare kind, de diplomatie, hebben afgeschaft. Gelukkig.
  Nu kan eindelijk Jurasic park worden opgeruimd en de dino in het hellevuur verschroeien.
  By, by Bidenkartel.

 5. Straks weer lekker met de knijpkat de houtgenerator opstoken achter de auto of de fiets met de antiplofband nemen.
  Ik heb zowat in mijn broek geplast toen ik net het engelse nieuws hoorde, door de klimaat verandering zal er behalve een tekort aan komkommers en tomaten binnenkort ook een tekort aan b.v. koffie en veel andere dingen zijn.
  Mis nog steeds een leuk artikel over Baerbock, die heeft zich schijnbaar tegenover Lavrov belachelijk gemaakt, okay Yahoo Duitsland had gisteren een artikel waar het pleidooi van de vredelievende Baerbock gemeld werd.

  • Over 10 jaar, vraagt de leerkracht aan de leerlingen.
   Hoe verlichten de mensen hun huizen, voor de kaarsen ?
   Antwoord: Elektrisch.

 6. baerbokje weet nog steeds niet wat ze elke ochtend nu is…..mannetje,vrouwke,sloerie,sletje,transgendertje,homoooooootje,geitje of een mega hondendrolletje….

  • Scholz is opgeroepen om naar Washington te komen, om daar de order voor wapen aan Oekraïne te ondertekenen.
   Scholz kan niet anders dan Akkoord gaan, Rutte is hem al voorgegaan.
   Het is Scholz, net als alle andere NAVO landen, “VERBODEN” om wapens te kopen bij concurrenten van Amerika,
   Zo betaald de NAVO landen altijd de ALLER HOOGSTE PRIJS, en omdat Amerika geen concurrentie kent, hoeven ze niets aan “KWALITEIT” te doen.
   Als Scholz en/of Rutte, de vrije markt op kon gaan, zouden ze zoveel verdienen, dat alle minimumloon en AOW ruim met 50% verhoogd kunnen worden, en dat al jaren.
   Ook de KWALITEIT van de wapens zou met 1000% verhoogd worden.
   Dan zouden de Nederlandse militairen in Mali nog geleefd hebben, Hennis-Plasschaert is hiervoor afgetreden, maar vergeten een claim neer te leggen bij de Amerikanen, of heeft dit niet gedurfd, laatst zei Ollongren nog, Amerika is heel belangrijk voor ons, tel uit je winst.

  • Formeel worden ze geleased aan Oekraine; maar die heeft geen geld; dus betaalt EU de leasekosten. Tja en als er wat opgeblazen wordt….betaalt EU de verkoopwaarde+

   Wie zegt dat China niet allang wapens/munutie levert aan Rusland?
   Waarom zou dat niet mogen? Ze zijn partners met Rusland.
   En wie zal daar over beslissen? Een zwaar demente pedofiel met dito zoon?

 7. Ik hoop dat die chinezen zulk mooi spul hebben. Dat de usa sukkels stijl achterover slaan . Kommaar op china . Ik ben klaar met de usa . Navo en sukkel europa . Vernietig de hele boel.waar kan ik me onschrijven om rus te worden . Ik heb mn stembiljet al klaar .maar ben al overtuigd dat de wefjes gaan winnen
  Nou dan alles maar ontploffen

 8. Loopt redelijk volgens de planning
  Men is bezig tekorten creëren voor de wereldcoupe – EU , VS lijken eerst aan de beurt
  Als er een boycot komt , geen produkten uit China- een meevaller voor VS , en Rutje’ wef club
  (nazi ‘s 🇳🇱 geen last van de ruim eenderde !

  bij deze; de oorlog Oekraïne gaat dit jaar van start.
  Met nazi Oekraïne, rest is dood; landje pik is rond, gevlucht, NAVO,
  Fasten your seatbelts please
  Oh en de volksverraders 🇳🇱 Delen ws de lakens uit uit idem bij covid.

  • aanval in Rusland, zal ongetwijfeld ! in draaiboek zitten.
   En waar vechten de vrijwillige globalistische hoeren voor ;
   Een smart city waarin als ze terugkomen, goedkeuring aanvragen om buiten hun stad te komen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in