Een Zweedse studie heeft aangetoond en bevestigd dat het mRNA in de Pfizer/BioNTech Covid-injecties de cellen infiltreert en zijn boodschap binnen 6 uur op het menselijk DNA transcribeert, waardoor ons eigen DNA wordt veranderd.

Een eerdere studie, gepubliceerd in oktober 2021 uit Zweden, vond dat het spike-eiwit in de kernen van onze cellen binnendringt en het mechanisme dat onze cellen hebben om beschadigd DNA te herstellen, aantast. Wij hebben deze studie hier opgenomen, omdat The Highwire een gemakkelijk te begrijpen video heeft gemaakt waarin de studie wordt uitgelegd, inclusief grafieken, en het is dus een goed uitgangspunt om de betekenis van de nieuwste studie uit Zweden te helpen begrijpen, schrijft Dailyexpose.uk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe schokkende studie bewijst dat het mRNA-vaccin van Pfizer het menselijk DNA blijvend verandertVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Crematoria en begrafenisondernemingen in Zuid-Korea "worstelen om het hoofd te bieden" nu land record aan doden telt ondanks 87% dubbelgevaccineerden
Vorig artikelNee, ik wil uw prik niet. Hier is waarom
Volgend artikelDr. Coleman: Waarom ZIJ een Derde Wereldoorlog nodig hebben
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in