Een Zweedse studie heeft aangetoond en bevestigd dat het mRNA in de Pfizer/BioNTech Covid-injecties de cellen infiltreert en zijn boodschap binnen 6 uur op het menselijk DNA transcribeert, waardoor ons eigen DNA wordt veranderd.

Een eerdere studie, gepubliceerd in oktober 2021 uit Zweden, vond dat het spike-eiwit in de kernen van onze cellen binnendringt en het mechanisme dat onze cellen hebben om beschadigd DNA te herstellen, aantast. Wij hebben deze studie hier opgenomen, omdat The Highwire een gemakkelijk te begrijpen video heeft gemaakt waarin de studie wordt uitgelegd, inclusief grafieken, en het is dus een goed uitgangspunt om de betekenis van de nieuwste studie uit Zweden te helpen begrijpen, schrijft Dailyexpose.uk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe schokkende studie bewijst dat het mRNA-vaccin van Pfizer het menselijk DNA blijvend verandertVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vaccinatieramp in Israël wordt steeds erger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here