Advocaat en televisiecommentator Midwin Charles is dood na wat lijkt op meerdere dagen van pijn lijden na het ontvangen van ten minste één experimentele mRNA-injectie. Ze is 47 jaar oud geworden.

Mevrouw Charles plaatste op 1 maart op haar Twitter-account de trendy aankondiging: “Ik ben net gevaccineerd”, bericht The COVID Blog.

Blijkbaar leed mevrouw Charles aan een hevige allergie, haar volgende tweet grapt over haar “doodsoorzaak pinda allergie” en dat haar verzekering de EpiPen kosten niet dekte.

Mevrouw Charles is altijd erg actief geweest op Twitter. Sinds mei 2009 heeft zij gemiddeld zo’n 25 tweets per dag geplaatst. De laatste maand is mevrouw Charles nog actiever geweest. Volgens Social Blade tweette ze van 10 tot 20 maart gemiddeld 39 keer per dag.

Dat waren (blijkbaar) haar laatste dagen in goede gezondheid.

Ze tweette vier keer op 22 maart, en tien keer op 23 maart. Ze tweette slechts eenmaal op 24 maart en nogmaals op 25 maart. Eén tweet werd op 26 maart verwijderd.

Er was geen verdere activiteit tot dinsdag 6 april, toen de familie aankondigde dat zij was overleden, 37 dagen nadat de eerste experimentele injectie was aangekondigd.

Deze dramatische verandering in social media gedrag suggereert dat ze niet in staat was om iets op Twitter te plaatsen gedurende meer dan 12 dagen voor haar dood.

Misschien werd ze na de tweede injectie in het ziekenhuis opgenomen. Dat, of ze stierf eind maart na de tweede injectie en de familie maakt het nu pas bekend.

Hoe dan ook, ze heeft vandaag 1.163 nieuwe Twittervolgers gekregen. Ze kreeg er 481 bij in de afgelopen 30 dagen.

  Hoe het COVID-19 vaccin het leven van deze mensen veranderde

De mainstream media censureert de doodsoorzaak

Zoals we in 2021 hebben geleerd, zijn vaccins de belangrijkste oorzaak van “toevalligheden”.

Een Google-zoekopdracht naar Midwin Charles levert verhalen op van de New York Post, New York Daily News, Newsweek, The Hill en nog enkele andere als de beste resultaten.

In geen van de bovengenoemde publicaties wordt melding gemaakt van de experimentele mRNA-injectie die zij op 1 maart kreeg. De experimentele Johnson & Johnson vector injectie was pas twee dagen eerder goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen. Dus heeft ze waarschijnlijk de Pfizer of Moderna mRNA prik gekregen.

Mevrouw Charles is geboren in Brooklyn. Zij behaalde haar diploma rechten aan de American University in Washington, D.C., en had een advocatenkantoor in New York City. Ze was vooral bekend als juridisch analiste op MSNBC en CNN. Er zijn veel fragmenten waarin ze mensen bekritiseert omdat ze geen mondkapjes dragen, zich sociaal distantiëren, etc.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Britse regering biedt gunningscontract aan voor AI-systeem dat de verwachte vloed van Covid-19 vaccinatie slachtoffers kan verwerken 

Vorig artikelBier, donuts of mag het een jointje zijn? Alles wordt geprobeerd om de bevolking tot vaccineren te bewegen
Volgend artikelKunnen mRNA-vaccins het DNA permanent veranderen? Recente wetenschap suggereert dat ze dat kunnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Ik zou zeggen tegen mensen met onderliggend lijden, de prik JUIST NIET TE NEMEN.
    Uiteraard is mijn eerste advies: Neem ten alle tijde deze prik niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in