Een 34-jarige vader uit Cobourg, V.S. is in het bijzijn van zijn twee jonge kinderen overleden aan lymfohistiocytische myocarditis.

Volgens de bevindingen van zijn autopsie vastgesteld door het Ontario Coroner’s Office van het Kingston General Hospital is Brandon Watt overleden aan aan lymfohistiocytische myocarditis, bericht Jim Hoft.

Volgens Johns Hopkins Medicine is lymfocytaire myocarditis een zeldzame vorm van myocarditis die kan leiden tot een ziekenhuisopname voor acute zorg. Het treedt op wanneer witte bloedcellen (lymfocyten) binnendringen en een ontsteking van de hartspier veroorzaken. Deze aandoening kan optreden na een virus.

De officiële bevinding van de autopsie stelt dat zijn hele hart gedurende meerdere maanden volledig werd aangevallen. Het is van boven tot onder beschadigd.

“Brandon had geen covid. Zijn werk leverde sneltesten en we hadden er verschillende gedurende de zomer en herfst gedaan. Het virus dat hem doodde was waarschijnlijk het mRNA-vaccin,” zegt Brandon’s vrouw, Chantelle Watt.

“Elke medische professional die ik heb gesproken en die dit verder heeft onderzocht, is er snel bij geweest om het vaccin als oorzaak af te wijzen, omdat “het onderzoek” laat zien dat myocarditisgevallen alleen voorkomen binnen twee weken na een toegediende dosis. Ten eerste, welk f*cking onderzoek? Wij ZIJN het f*cking onderzoek,” voegt ze eraan toe.

Lees haar getuigenis hier en hieronder:

De vader van mijn kinderen is gestorven. Dood neergevallen. Voor hun ogen. Op de leeftijd van 2 en 6 jaar oud verloren ze hun vader. Traumatisch. Ze zullen bijna hun hele leven moeten leven zonder één van de twee mensen die het meest van hen hielden. Zonder een van de twee mensen die elk kind verdient om mee op te groeien.

Brandon’s dood heeft onze gemeenschap geschokt. Het blijft schudden. Het staat op het punt om het meer te doen schudden.

Ik ben heel open geweest over elk aspect ervan. Van het posten 12 uur na zijn dood, tot het blijven delen van ons verhaal, en alle aspecten van mijn reis door het verdriet. Jullie, de gemeenschap, hebben alles hierin aangemoedigd. Dit zal het grootste zijn wat ik deel. Luister goed.

  WAT? - 50% oversterfte in Duitsland!

Brandon stierf aan Lymphohistiocytic myocarditis.

Dit werd vastgesteld door de Ontario Coroner’s Office in Kingston General Hospital. Vanwege de absolute schok van een gezonde, actieve 34-jarige man die dood neervalt, werd zijn lichaam naar Kingston gestuurd voor een volledige en uitgebreide autopsie. De resultaten kunnen verschillende maanden duren, en ik heb pas onlangs het volledige verslag ontvangen (dat formeel moest worden aangevraagd).

Toen ze uiteindelijk de doodsoorzaak aangaven, waren zowel de plaatselijke lijkschouwer als onze huisarts geschokt. Aangenomen werd dat hij stierf aan een cardiomyopathie – een genetische aandoening waarmee hij zou zijn geboren en die niet was ontdekt. Dit was niet het geval.

Lymphohistiocytic myocarditis wordt veroorzaakt door een virus. Zijn hart was ernstig beschadigd. Er was zoveel littekenweefsel, dat het letterlijk geen hartslag meer kon maken. Ik had geen kans om hem te reanimeren. In het officiële rapport staat dat zijn hele hart beschadigd was – niet één ventrikel of één gebied – van boven tot onder beschadigd. Volledig aangevallen, voor meerdere maanden.

Brandon had geen covid. Zijn werk leverde sneltesten en we hadden er verschillende gedurende de zomer en herfst gedaan. Het virus dat hem doodde was waarschijnlijk het mRNA vaccin.

Elke medische professional die ik heb gesproken en die dit verder heeft onderzocht, is er snel bij geweest om het vaccin als oorzaak af te wijzen, omdat “het onderzoek” laat zien dat myocarditisgevallen alleen voorkomen binnen twee weken na een toegediende dosis. Ten eerste, welk f*cking onderzoek? Wij ZIJN het f*cking onderzoek

Tot 5 november was ik een schaap. Dat geef ik volledig toe. Brandon en ik geloofden allebei heilig in het vaccin en minachtten demonstranten, samenzweringstheorie aanhangers en alle “anti-vaxx” berichten op sociale media. Vanaf 5 november zijn mijn ogen geopend. Ik ben dit aan Brandon verschuldigd. Om te delen wat ik geloof dat hem gedood heeft. Wat hem gedood heeft. Wat zijn dochters zonder hun vader achterliet. Om al jullie ogen te openen. Om jezelf toe te staan de dingen vanuit een ander perspectief te zien. Om goed na te denken voordat je besluit je kinderen te vaccineren, of jezelf te laten vaccineren. Ik kan niet met een gerust geweten toestaan dat scholen vaccinatieklinieken binnenhalen en er het zwijgen toe doen.

  Victor Lindelof en Piotr Zielinski: Twee professionele topvoetballers getroffen door pijn op de borst in de afgelopen 24 uur

Ik geloof in de wetenschap. Ik hou absoluut van geneeskunde en respecteer het. Ik zal nooit, maar dan ook nooit mijn kinderen (of mezelf verder) tegen Covid-19 vaccineren. We weten niets over de lange termijn effecten van dit vaccin. Niets. Als je denkt van wel, dat doe je niet.

Respecteer alstublieft mijn energie in dezen. Ik heb commentaar uitgeschakeld. Ik zal niet antwoorden op directe berichten. Als je me persoonlijk ziet ben ik blij om erover te praten. Internetoorlogen zullen nooit mijn ding zijn. Maar ik voel me diep geroepen om dit te delen – dit is niet iets dat ooit verzwegen moet worden.

Al degenen onder jullie die prediken dat kinderen moeten worden gevaccineerd, plaats jezelf alsjeblieft in mijn schoenen en sta jezelf dan vriendelijk toe je mond te houden. Vecht voor je kinderen en hun rechten. Ik zal voor de mijne vechten. We hebben nooit de kans gehad om voor Brandon te vechten. Voel je vrij om te delen.

Op maandag postte Chantelle op haar Instagram het verhaal dat ze niet antivaccin is. Ze vindt dat alles een weloverwogen keuze moet zijn.

Ik ben niet anti-vaccin. Ik geloof dat alles een geïnformeerde keuze moet zijn. Dit vaccin werd naar buiten gebracht met de belofte dat het leven weer normaal zou worden (en dat is niet gebeurd) en met heel weinig informatie over de bijwerkingen waar je op moet letten en de risico’s die zouden ontstaan. Laat je informeren en maak de keuze die het beste is voor jou en je gezin, zei ze.

  De gewone verkoudheid kan mensen beschermen tegen het COVID-19 virus, blijkt uit Yale studie

Ze plaatste nog een update op haar Instagram-account waarin ze zichzelf verdedigde tegen de vaccintrollen.

Ik heb het verhaal van Brandon niet gedeeld omdat ik boos ben. Ik heb mijn lichaam over het lichaam van mijn man gegooid en geprobeerd hem te reanimeren terwijl mijn dochters toekeken vanuit de badkuip, maar ik ben niet boos. Tenzij je deze ervaring zelf hebt meegemaakt, heb je absoluut het recht niet om te oordelen over waar ik vandaan kom en wat ik kies om te delen. Ik ben een weduwe van 34 jaar oud. De dood van mijn man had voorkomen kunnen worden, maar ik ben niet boos. Ik ben verdrietig, gebroken hart, overweldigd en nog een miljoen andere dingen, maar ik ben niet boos. Tenminste niet op dit moment.

Jij doet jouw ding. Ik heb ervoor gekozen om mijn verhaal te delen, omdat ik wil dat je keuzes worden geïnformeerd. Ik wil dat de wereld weet dat dit soort dingen gebeuren, ondanks alle pogingen om ze stil te houden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Propaganda Pandemie
Volgend artikelTrudeau lanceert autoritaire Noodwet om het protest van de Freedom Convoy truckers tiranniek neer te slaan, bedreigt crowdfundingplatforms met ’terrorismefinanciering’ voor demonstranten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Er was dus voldoende informatie beschikbaar voor deze mensen om een weloverwogen keuze te maken.
  Wellicht alle waarschuwingen, verhalen en onafhankelijke onderzoeken terzijde geschoven.
  Ze hebben gebruik gemaakt van hun recht om eigen keuzes te maken.
  Nu heeft ze de gevolgen van de gemaakte keuze.
  “spijt, is verstand wat te laat komt”.
  Vooral is het intens triest voor de kinderen die er de gevolgen van moeten ondergaan.

 2. Ja en?

  Ze hebben ondanks alles wat wij al jaren delen besloten schaap te zijn. Nu gaat het dan mis.

  Sorry hoor, maar ik kan geen enkel medelijden opbrengen.

  • ik zelf ben de op de avond voordat ik de spuit zou krijgen gewaarschuwd.
   als ik niet bij hem op bezoek gegaan was, was ik gewoon ingespoten met die rommel.
   ik heb gewoon geluk gehad.

   mensen zijn misleid. de schuld ligt niet bij hen, maar bij de misleiders!

   als u geen medelijden kunt opbrengen voor een gezin dat daardoor verscheurd is, is het is duidelijk dat ook uw hart aangetast is.

   • Zo heb ik mijn man de avond voordat hij die gifspuit ging halen (hij was bang voor eventueel gezeur op zijn werk hierover) gewaarschuwd en dit godzijdank kunnen voorkomen.

    • mja, gelukkig zijn hij en ik, en vele anderen op tijd wakker geworden.
     maar nog meer mensen zijn te laat wakker geworden en weer anderen hebben zich laten meeslepen door de propaganda.
     wie hardnekkig, tegen beter weten in, het narratief blijft verdedigen, verdient inderdaad niets anders, maar dan nog kunnen we medevoelen met de ellende die hen (helaas onontkoombaar) overkomt.
     alleen met de opzettelijke kwaaddoeners heb ik geen medelijden.

     • Wat ik niet begrijp van de meeste mensen, waarom ze toch zo tekeer gaan tegen hun medemensen. Hebben ze dan geen vertrouwen in hun eigen medemensen? Of willen ze alleen maar vertrouwen op medemensen die bordjes ophangen “je doet het voor Opa!” en die reclame maken voor de gifspuit bij shows zoals Dr. Pimple Popper en Jinek? Als ik roep “Pas op er ligt een hondedrol!” dan gaan ze toch ook niet schelden tegen me omdat er ergens een bordje hangt “honden mogen hier niet poepen”…

      Het is allemaal zo raar en willekeurig met dat soort scheldende mensen, dat ik daarom denk, ach, het moet gewoon zo zijn, ze roeien zichzelf uit. En ja, ik heb best wel veel medelijden met mensen die er toe gedwongen waren die vuile spuit te nemen, en nu met de ellende zitten. Waarom zou ik niet…

   • Klopt, het is echt niet leuk voor deze mensen, ze hebben natuurlijk de keuze, maar door de overheid, mensen te bedriegen, misleiden, te pushen, te bedreigen, worden mensen zo erg onder druk gezet dat ze juist de verkeerde keuzes gaan maken, dat is wat ik noem een totalitaire dictatuur, die beleidmakers, de strop, geen pardon, geen genade, echt, echt niet.

  • Echt!!!

   Iedere idioot heeft recht op de gevolgen van z’n stompzinnigheid.

   Geen greintje medelijden.
   En wordt wakker: WIJ LOPEN ELKE DAG NOG HET RISICO ONDER DWANG GEPRIKT TE WORDEN EN ZIJN VERSTOKEN VAN ONZE GRONDRECHTEN DOOR DAT SPUITVOLK!!!

   De eerste lafaard/sukkel die bij mij medelijden vraagt is aan de beurt !!!

   • wel, we hebben allemaal consideratie en vergeving nodig.
    de enige christelijke regel is dat je een ander behandelt zoals je zelf behandeld wilt worden.
    wie niet in staat is te vergeven of mee te voelen met het verdriet van een ander, ongeacht diens onachtzaamheid en misschien zelfs schuld daaraan, verdient dat zelf ook niet. mattheus 18:23-35
    dat is ook de grondgedachte van karma. kolossenzen 3:25

    • Mooie bijdrage Cas en ben het hier ook mee eens. Probeer altijd compassie te hebben voor de medemens. Onze leiders (sommigen), die beschouw ik overigens niet als ”medemens”. Die hebben zich buiten deze noemer geplaatst door jarenlang mensen te misleiden en kapot te maken voor eigen gewin. Die hebben bepaalde menselijke trekken verloren.

 3. Ik snap sowieso niet hoe je de ´tegenstanders’ van deze prik doctrine kunt minachten, oké dan ben je een schaap die heilig gelooft in wat de overheid dicteert, prima, maar onderzoek voordat je een besluit neemt waarom tegenstanders er dan zo fel op tegen zijn en had het heel, heel misschien haar man zijn lot als vaccin slachtoffer bespaard gebleven.

 4. Helaas wordt niemand van te voren geïnformeerd terwijl het verplicht is. Een injectie is een medische ingreep. In Nederland was het De Jonge zelf in het begin die op vragen van huisartsen geen antwoord gaf omdat het Staatsgeheim is. Op die manier heeft hij, de overheid, iedereen medeplichtig gemaakt aan democide(volkerenmoord)! Dat is de reden waarom niemand de waarheid kreeg te horen.

  • #Levi Patty: De bijsluiters van de gifspuiten kon je gewoon downloaden op de website van het EMA. De inhoud zegt genoeg. Mensen zijn te goed van vertrouwen in een liegende en bedriegende overheid. RIVM: de vaccins zijn veilig en effectief.

 5. Ja, het zijn beiden schapen geweest. Maar als zo iemand dan tot een beter inzicht komt en vervolgens het lef heeft om zichzelf daar ook weer over uit te spreken, dan vind ik dat alleen maar goed. Er zijn er zat doe dat niet zouden durven of in de oude tunnelvisie blijven. Van deze mensen moeten wij het juist hebben. Onze groep moet groter worden. Welkom in de groep van wakkere mensen!

 6. Mensen, blijf lief tegen elkaar. Iedereen gaat het pas zien op zijn eigen moment. Het is fijn dat ze haar verhaal deelt wat weer helpt om andere te laten ontwaken het is allemaal al verdrietig genoeg.

 7. Verloren zoon en zo; en bijbel…..
  Gelul.

  Er was voldoende info; ze waren conformistisch.
  Alles heeft zijn prijs; veel zullen volgen.

  If you cannot pay the fine, do not commit the crime.

 8. Oorlog heb ik altijd waanzin gevonden, waarom? waarom toch, laten we praten, maar nu ik begrijp dat we zijn overgenomen door ,,pure evil, en de meeste mensen niet eens doorhebben wat er speelt,en mij aso noemen omdat ik mij niet wil laten volspuiten door criminelen met de slechtste bedoelingen,Bill Gates eugenist en psychopaat die er geen geheim van maakt ,door injecties de wereld bevolking wil indammen ,er al duizenden doden zijn ,en niemand durft op te staan tegen deze tirannie ook rechters niet meer, dan denk ik:laat maar ploffen die boel niks an verloren !!

  • Dat wil je echt niet hoor. Ik volg al een tijdje de Syrische burgeroorlog. Daar is het ook geploft geweest voor tien jaar. Nu zijn er honderdduizenden mensen dood en Assad heeft nog steeds de macht. Het is gewoon een vleesmolen. We moeten er voor zorgen dat we hoe dan ook vreedzaam blijven. Laat onze elite/leiderschap maar ploffen.

   • Maar laat die haters ook maar ploffen. Van mij mogen ze allemaal ploffen. En laat die paar zeldzame vreedzamen dan in godsnaam overblijven. Daar was de Aarde voor.

  • Dat denk ik ook vaak. Niemand heeft de ballen zichzelf iets af te vragen. Niemand heeft de ballen om op te staan tegen de tirannen. Waarom niet? Zit er dan zoveel haat voor de eigen soort in het mensdier, dat ze allemaal maar meedoen? Gekozen kamerleden en ministers, rechters, politie, leraren, artsen, verpleegkundigen, winkeliers, restauranthouders, etc, ze doen allemaal mee. En niet in het minst je eigen buurman die eist dat jij je laat inspuiten en je de huid volscheldt als jij je afvraagt of het wel zo gezond is en hem ook probeert te waarschuwen. Nee, liever schelden ze een ander de grond in, dan dat ze zich gaan afvragen of hun medemens mss wel eens een punt zou kunnen hebben waar ze eens naar zouden moeten luisteren om over na te denken. Schelden en meppen is zoveel lekkerder en zoveel makkelijker! Kost geen energie, past in het beeld, past bij de rest, toont aan hoe goed je bent, laat je er bij horen. Schelden, beschuldigen, meppen, zwartmaken, maar vooral niet zelfstandig kritisch denken. Hoe harder je scheldt op een ander, hoe meer je erkend wordt.

   Ik denk dat het gross van het mensdier zo vol haat is voor zijn eigen soort, dat hij er totaal geen moeite mee heeft aan de afslachting mee te werken – vooral niet als hij er nog eens goed aan kan boeren ook. Ik kan geen andere reden bedenken – het is pure haat voor het eigen soort. En zelfs pure haat voor de mensdier kindjes, als je ziet hoe er met kindjes omgegaan wordt.

   Het hele mensdier klopt eigenlijk voor geen meter. Dus wat ook mij betreft is dit het einde diersoort. Laat de Aarde maar weer iets anders bedenken….

 9. Ik voelde het in de lucht, gister. De hoop (van de steeds grotere groep snappies) was omgeslagen in een vertwijfelende depressie. De andere mensen – die mèt prikken – beginnen ook hun oogjes te openen.

  En ze worden wakker in een nachtmerrie.

  • Hmmmm….. waaraan ligt dat denk je…? Omdat Pfizer plotseling een waarschuwing heeft gegeven voor de bloedklonters?

   Ik heb nog steeds geen excuses gehoord van al die prikfanaten over hun scheldpartijen en hun oppressie en hun minachting. Er was er gisteren eentje, van die vrouw wiens man dood neerstortte tav zijn twee kindjes, die in de badkuip zaten. De moeder gaf toe dat ze ooit ook liep te schelden op de waarschuwers, maar nu bekeerd was. Moet een 34-jarige vader eerst dood neerstorten voor zijn twee kleine kindjes voordat een mens zich gaat afvragen of ze er wel goed aan doet anderen uit te schelden? Ik vind het alsnog geen excuse.

   Maar ik hoop dat jouw gevoel iets zegt over een mogelijke ommekeer, een weg terug naar het “normaal.”

 10. Het is tragisch wat zich hier heeft afgespeeld en dit is er maar één van velen! De geestelijke wereld is er echter heel helder over: “alleen door leed en smart komt de mens tot bewustzijn!” Het is niet anders, we kunnen roepen tot we een ons wegen, maar het heeft geen effect. Ik neem altijd een voorbeeld van een klein kind. Je kunt dat kind proberen te vertellen dat een kachel (ben al wat ouder (lol)) heet is en dat het zijn handjes verbrand, maar dat besef komt er pas als hij dat zelf heeft ondervonden. We zijn alleen in staat om onszelf op te trekken, geen anders mens kan dat doen! De ogen van deze vrouw zijn opgegaan (godzijdank) maar de tol die ze betaald heeft is hoog, heel hoog!

  • Ja, zo voelen wij het ook. Zelf voelen of meemaken is heel pijnlijk, maar je kan ook voorzichtig in de buurt van de kachel komen en even aanraken dan voel je de hitte ook, er zijn veel manieren van leren, ervaren.

 11. Ik ben al een jaar lang gevaccineerd samen met de rest van mijn famillie… En er is niemand overleden. Die bronnen zijn net zo betrouwbaar als het weerbericht

  • Ja, helemaal mee eens en heel herkenbaar. Iedereen weet dat er gevolgen zijn. Als je één sigaret rookt ga je ook niet dood en niet iedereen gaat dood, mijn vader heeft 40 jaar gerookt, ik 8 jaar, toch staat op een pakje sigaretten ‘roken ís dodelijk’ (niet eens ‘roken kán dodelijk zijn’. maar in geen bijsluiter van medicijnen staat dat ze dodelijk kunnen zijn en bij de vaccins krijg je niet eens een bijsluiter, afschuwelijke praktijken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in