Het World Economic Forum (WEF) heeft opgeroepen om een einde te maken aan individuele mode onder het publiek en verklaarde dat “alle mensen een uniform zullen dragen” voor het jaar 2030.

Het WEF verklaarde dat in 2030 mode volledig achterhaald zal zijn en alle mensen veganistisch zullen zijn, of ze dat nu leuk vinden of niet, bericht Hunter Fielding.

Een rapport dat in 2019 is opgedoken, stelt dat mensen slechts drie kledingstukken per jaar mogen kopen en geen vlees mogen kopen of consumeren.

Het in 2019 gepubliceerde rapport ‘The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World’, gefinancierd door het WEF, stelt extreme doelen voor regeringen over de hele wereld om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, in overeenstemming met de ambities van het Akkoord van Parijs uit 2015.

Het rapport schetst zes gebieden waarop wereldregeringen “snel actie kunnen ondernemen om de op consumptie gebaseerde emissies aan te pakken”: voeding, bouw, kleding, voertuigen, luchtvaart en elektronica:

“Het rapport toont aan dat burgemeesters een nog grotere rol en kans hebben om klimaatnood te helpen afwenden dan eerder werd gedacht … Hoewel de analyse grote mondiale vragen aan de orde stelt, is het doel ervan om praktische actie te inspireren … De gemiddelde op consumptie gebaseerde uitstoot in C40-steden moet de komende 10 jaar halveren. In onze rijkste en meest consumerende steden betekent dat een vermindering met tweederde of meer tegen 2030.” – Mark Watts, uitvoerend directeur van C40

“Het is nu duidelijk dat actie om consumptie te verminderen noodzakelijk is als onderdeel van de wereldwijde inspanning om klimaatverandering tegen te gaan … De acties die in het rapport worden beschreven zijn uitdagend en zullen voor velen confronterend zijn, maar we denken dat ze noodzakelijk zijn … Stadsburgemeesters kunnen een visie bepalen en actoren bijeenbrengen om de veranderingen die we beschrijven tot stand te brengen … Het werk waarvan hier verslag wordt gedaan dwingt ons te focussen op hoe een duurzame stedelijke toekomst eruit zou kunnen zien en helpt ons te overwegen welk beleid, welke regelgeving, welke stimulansen en welke gedragsveranderingen nodig zullen zijn voor de overgang naar een koolstofvrije wereld.” – Gregory Hodkinson, voormalig voorzitter van  ArupThe Future of Urban Consumption in a 1.5°C World, 2019

  Onderzoek toont aan dat nep 'vlees' verband houdt met sterfgevallen door hartfalen

C40 is een wereldwijd netwerk van burgemeesters die een kwart van de wereldeconomie vertegenwoordigen.

Het omvat bijna 100 steden plus 1.143 steden en lokale overheden die zich hebben aangesloten bij C40’s ‘Cities Race to Zero’.

De steden die zich aanmelden voor de ‘Cities Race to Zero’ verbinden zich er onder andere toe om de opwarming van de aarde onder de 1,5°C-doelstelling van het Akkoord van Parijs te houden.

Zonder de vele rapporten en aanbevelingen te lezen die de ondertekenaars van de ‘Cities Race to Zero’ krijgen toegeworpen, is het niet mogelijk om vast te stellen of de acties die zijn beschreven in het rapport The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World specifiek zijn opgenomen in het actieplan. Waarom is dat belangrijk? Als dat zo is, zijn het niet alleen de ongeveer 100 C40-steden, maar meer dan 1000 steden die zich committeren aan de reducties in consumentenemissies uit het rapport. Bovendien kunnen we ervan uitgaan dat het netwerk van Arup hetzelfde doet.

Arup werkt als een wereldwijd netwerk van “deskundigen” en gaat er prat op dat het “steden op duizend manieren vormgeeft“. Arup heeft meer dan 17.000 leden en kantoren in 46 van de 97 steden die deel uitmaken van het wereldwijde netwerk van C40. C40 en Arup werken sinds 2009 samen aan dystopische publicaties zoals Deadline 2020, Green and Thriving Neighbourhoods en een gids voor het creëren van netto-nul-wijken. Maar deze samenwerkingen zijn niet tot stand gekomen zonder dat er geld van hand is gewisseld.

Het eerste C40/Arup-rapport getiteld ‘Powering Climate Action: Cities as Global Changemakers’ werd in 2015 gepubliceerd. In datzelfde jaar beloofde Arup om 1 miljoen dollar over een periode van drie jaar te investeren in een onderzoekspartnerschap met C40.

  Het is officieel: Uw DNA wordt als wapen tegen u gebruikt

In 2019, het jaar waarin het consumentenemissierapport The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World van C40/Arup werd gepubliceerd, verdrievoudigde Arup haar adviessteun aan C40 tot 3 miljoen dollar over een periode van drie jaar.

In 2023 zette Arup haar investering in C40 voort met maximaal 300.000 US dollar per jaar om C40 te helpen veerkracht en decarbonisatie te stimuleren in steden over de hele wereld.

Het zal niemand verbazen dat C40 Cities in maart 2023 in een artikel met de titel ‘A spotlight on consumption-based emissions‘ opnieuw de aandacht vestigde op het 2019 C40/Arup rapport over emissies door consumenten.

“Sinds de publicatie van ons rapport zijn steden over de hele wereld begonnen met het in kaart brengen van emissies op basis van consumptie en het onderzoeken van manieren om deze te verminderen”, aldus C40.

Dus, wat staat er in het rapport van 2019 waar Arup zo zwaar in heeft geïnvesteerd?

Hieronder hebben we een paar hoogtepunten uitgelicht.

Je kunt het volledige rapport HIER downloaden en lezen.

Omdat het vernietigend bewijs levert tegen zijn medewerkers, hebben we hieronder ook een kopie bijgevoegd voor het geval het in de toekomst uit de openbaarheid verdwijnt.

Vanaf pagina 66 vat het rapport samen wat ze ons hopen op te leggen.

Hieronder staan afbeeldingen van hun “ambities” die geen verder commentaar behoeven, behalve om te zeggen dat al deze plannen worden gemaakt en overeengekomen buiten het democratische proces om en op een klassieke dictatoriale manier onder valse voorwendselen.

De activiteiten van C40 en Arup moeten onmiddellijk worden stopgezet en hun activiteiten moeten permanent worden stilgelegd.

  Welke onheilspellende gebeurtenis hebben zij voor 24 september gepland?

Daarnaast moet iedereen die actief heeft bijgedragen aan/deelgenomen aan het bedenken, overwegen of uitvoeren van deze plannen worden ondervraagd, onderzocht en ter verantwoording worden geroepen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Uitgelekte video onthult Rockefeller ‘voorspelde’ Covid Prik ontvolkingsagenda in 1994Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin over de door het Westen afgedwongen herbewapening van Rusland
Volgend artikelPoetin 2024, de beslissende uitdaging voor een multipolaire wereld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

84 REACTIES

  • Is geen raadsel! Ze hebben deze situatie zo opgezet dat overal hun draden/ helpers zitten. Geld en/of chantage, sex en grote (loze) beloftes. Daarmee is alles afgedekt denk ik.

 1. Ik loop maar met een uniform . En das da. Een duitse . En dan leid ik alle weffers met een treinstel .naar een mooi oord . Waar ze zichzelf kunnen zijn . Er staat wel orikkeldraad omheen . En misschien maak ik van hun velletjes wel lampekappen . He peet das een droom wordt wakker .

 2. Op dit moment krijgen deze mafkezen op alle vlakken klop: financiëel, geopolitiiek en zelfs moreel. Dit weerzinwekkend eugenistische tuig zal uiteindelijk aan het kortste eind trekken.

  • No Kees. I am suprise too. Those people should have been killed years ago. Hopefully one day a bom will do what should have been done some yearsvback.

 3. Zelf gaan “ze” dan volledig stoppen met privejetvliegen zeker? Hoogst uitzonderlijk eens een retourvlucht met passagiers lijnvlucht naar Davos, hooguit om de drie jaar en dan geen vliegvakantie uiteraard.
  We zullen eens aan de industrie en de markten waar regeringen zo gehoorzaam naar luisteren vragen wat die hier van moeten vinden.
  Maar eerst Euroverkiezingen. Stem ze weg!

 4. Is hij een ChineseJood. Straks allemaal met het WEF boekje zwaaien. Kan die idioot niet gewoon opgeruimd worden tegelijk met een stel aanhangers.

 5. Ik koop ook ongeveer drie broeken truien ect en sommige jaren zelfs minder en sommige kleding stukken zijn zelfs tweede hands, maar dat is MIJN keuze en een bv winterjas daar doe ik ongeveer 20 jaar mee, maar dat is MIJN keuze en die ga je NIET opdringen aan anderen. Ik ben een vrek en dat is MIJN keuze en waarom deze levenswijze opdringen aan anderen? Leef en laten leven en dat is normaal of ze knettergek zijn zeg.

 6. En dan lekker samen zingen terwijl we in een chaingang dwangarbeid verrichten. Alhoewel dat zal wel VERBOTEN worden. Wel eindelijk de eenheid waar ik op FN zoveel over heb geschreven… 😂😂😂

  Zodra wij onze liefde hervinden, gaan wij helemaal niet meer meewerken.

  • Je bedoelt Star Trek, daar moest ik ook aan denken.

   Ik gok dat de zelfverklaarde Goden allemaal Mao pakken gaan dragen, Hillary Clinton draagt ze al regelmatig. Iedereen die de macht likt en de mensheid schopt, krijgt dan ook zo’n pak en de rest krijgen gewoon allemaal dezelfde gevangenis pakken.

 7. Er is ook paniek bij de WEF, want de BRIC+ landen zijn bezig met op goud gedekte valuta. Dan valt het gehele fiatgeld creatie systeem om. Daar het nu ook het fiatvaluta’s houdbaarheidsdatum al voorbij is, omdat er niets meer is om te verpanden. Alles bij elkaar genomen beginnen de WEF leden steeds nerveuzer te worden, want als zij het CBDC in gaan voeren, worden zij een eiland op de wereld.

  Want de westerse landen hebben bijna geen eigen grondstoffen en zal die nodige grondstoffen uit de rest van de wereld moeten importeren, maar de BRIC+ landen accepteren CBDC niet als een gelijkwaardig betaalmiddel. Daarom zetten de westerse alles in op Oekraïne, want daar bevinden zich de benodigde grondstoffen (de lucratiefste in de nu door Rusland geannexeerde staten) Want zonder Oekraïne valt het hele plan van de WEF in duigen.

  Als de dollar en de euro niets meer waard zijn, gaan ook alle miljardairs failliet. Door nu wereldwijd met veronderstelde angst en onzekerheid te verkondigen in de hoop toch de BRIC+ landen mee te krijgen in de WEF plannen, om het tij te kunnen keren.

  Nu Oekraïne dreigt verloren te gaan voor het westen wordt de paniek grens alleen maar hoger bij de WEF leden en zullen we steeds meer bedreigende taal van het WEF te horen krijgen. Want hun enige wapen is angst zaaien en als dat niet meer werkt, dan is hun gehele imperium opbouw voor niets geweest.

  Daar narcisten/sociopaten/psychopaten heilig blijven geloven in hun eigen verzinsels en als dat verkeerd afloopt, om dan de schuld bij andere proberen neer te leggen. Zullen de WEF leden tegen beter weten in, door gaan tot hun einde.

  • Qvic Oekraine was toch een vooropgezet afleidingsplan dacht ik. Uitvoering van de agenda die uitgerold moest worden. Net als Israel en Hamas nu. Elke stap is goed voorbereid, maar laten we er niet intrappen, tenminste proberen er niet in te trappen.

 8. Stadsburgemeesters en hun ambtenaren moeten dus zijn vuile werk uitvoeren.

  Die wonen ergens.

  Hetzelfde voor de politie.

  We vinden jullie.

  Straat voor straat.

  Huis voor huis.

  Deur voor deur.

  We vinden jullie.

  • Je begrijpt nu ook meer de stappen die de burgemeesters in diverse plaatsen zetten. Overal parkeergeld heffen en verhogen, steden autoluw maken, tristate city maken, camera’s overal ophangen en ga zo maar door. Ik lees de krant nog en zie dan hoe de burgemeesters invloed wordt verhoogd en geprezen. En hoe ze steeds meer macht krijgen. Dijkstra van Utrecht heeft intussen allerlei “bijbaantjes” waar ze haar opdrachten vandaan haalt. En de burgers zijn steeds meer de klos.

   • Klopt, gemeentes en haar schildknaapjes de boa’s gedragen zich totalitair dictatoriaal en onuitstaanbaar ze dienen geruime te worden en zich eerst te richten tot een rechter voordat ze misdadige beslissingen nemen!!! Ze gooien hele gezinnen op straat voor een paar planten!!!

 9. >WEF: ‘ALLE mensen zullen een uniform dragen’ tegen 2030<

  Ik zie hun gedachten al voor me, ala Nazi's SS pakken en elke afdeling van het SSysteem verschillende kleuren/streepjes in pakken verwerkt om bv status aan te geven…

  de élite' (tegenwoordig gelukkig een smerig woord) krijgt dan zeg bepaalde kleding anders dan het gepeupel zodat het gepeupel ziet welke sekte die behoort…

  en andere pakken krijgen ala leger/Nazi's streepjes/sterren/knopen enz, ze hebben te veel Star Wars gekeken en wat we nooit mochten vergeten (WW2) hebben ze voor zichzelf gedaan om er lering uit te trekken hoe ze het volk kunnen dwingen en laten luisteren en aanzicht e.d. bah…

  not on my watch.

 10. Ach, de jeugd liep altijd al in een soort uniform.
  Allemaal met een blue jeans.
  En in mijn tijd ook nog eens collectief een Millet en Docksides.

  En dan lachen met de Katholieke scholen waar ze “verplicht een uniform aanmoesten”.

 11. Als iedereen denkt en uitdraagt: “Wie denkt dat volgevreten lijk wel, wie die is,” dan komt het goed. Als iedereen in de rij gaat staan voor dat uniform, niet. Blijf dat satanstuig uitkotsen.

 12. Lieve mensen,

  Na dit stuk aandachtig gelezen te hebben viel mij 1 “streven” eigenlijk het meest op (al het andere gebrul is reeds bekende shit).

  Namelijk het woord: “Stadsburgemeesters”.

  Ik werd direct getroffen door een “brainfart” en dacht gelijk aan vadertje Bruls.
  U kent hem waarschijnlijk nog wel, de H.W. Göring van Nijmegen.

  Waarom horen we niets meer van dit suet?

  Peace!😎

  • Die jankerd? Die heeft zichzelf met zijn wijf in de krant belachelijkste gemaakt dat hij zo werd aangevallen op zijn vette pens. Hij zal, zich wel schamen.

   Ik meen de Volkskrant. Misschien kan ik het terug vinden want ik heb een abonnement, en nee, ik lees dit vod niet vanuit een bepaalde zuil of kleur, ik lees dit vod omdat ik wil zien wat ze schrijven. Trouwens, het is meer een meisjeblad. Journalistiek bestaat niet meer lijkt het.

 13. Dit is de reinste slavendrijverij.
  En een mooie slavenarmband, klompen, zodat we niet kunnen wegrennen, en chip met explosieven dat afgaat op het moment dat wij een grens passeren van de 15 minuten steden, alle haardracht volgens Klaus en Klaus vrouw’s voorbeeld, elke ochtend om 5 uur gewekt worden door de A.I. voor het dagelijkse aanbedingsritueel waarbij wij Klaus moeten aanbidden en bedanken, om vervolgens onze dagelijkse gentische spuit moeten laten zetten om te voorkomen dat onze nieuw verworven spinnenpoten niet worden afgestoten, om dan vervolgens lessen te moeten volgen met de leer van Klaus dat gaat over het nooiy meer dezelfde dwalingen maken als de afgelopen 3000 jaar waarin wij elkaar bespotten, vernederen en complexen aanpraten voor het geval iemand dat in zijn hoofd zou halen, om dan door bewakings robots naar de rijstvelden begeleid te worden om de rijst te oogsten tot savonds negen uur, waarna onze innerlijke chips geupdated worden en wij naar onze cellen mogen gaan om van onze welverdiende rust te genieten, met in ons hoofd allemaal het volkslied dat wordt uitgezonden en dat gaat over het geluk te mogen bestaan en hoe gezegend wij zijn.

 14. Ze zullen ook wel het ern en ander in onze spuiten doen dat onze pijnappelklier volledig lam legt, zodat wij niet te veel succes boeken met mediteren…

 15. En al hun paranoide angst neurotische affecten, zoals: “Het is voor jullie eigen bestwil; We hebben toch een afspraak; Je weet toch waarom; Nee, geen discussie, we hebben het je al tien maal uitgelegd; Als jij eens wist; We doen het alleen maar met die; Het is toch maar een grapje; Maak je maar geen zorgen; Etc., etc., etc., etc.” is wat hun hele misdadige gedachtengoed in stand houdt en rechtvaardigd. Dat zijn de bouwstenen van uw persoonlijkheid. Al u graag vrij, gezond en gelukkig wilt zijn, dan moet u dit soort van mensen mijden als Covid als u dit kunt. Deze mensen rusten pas als ze de macht over de hele wereld onder hun nagels hebben geregen. Zij zijn HÉT grootste gevaar voor de samenleving, en dan met name voor de vrije mens. Zij zullen alle wapens in de strijd gooien om u afhankelijk, wilsloos, en volgzaam te krijgen en te houden. Ze schuwen zelfs geen geweld om hun achterlijke zin door te drijven en schakelen zelfs de media hiervoor in.
  Deze mensen zijn gewetenloze schurken en geboren misdadigers, en zij zullen voor niets en niemand terugdeinzen tijdens hun missie om zich alle macht toe te eigenen.
  Tenzei men graag wil weten wat het ultieme menselijke lijden nu eigenlijk is, dan doet men er goed aan om zich bij dit soort mensen aan te sluiten of in hun persoonlijke invloedssfeer toe te laten. Ga er dan maar van uit dat je niets te kort zult komen…

  • Ze schuwen zelfs geen geweld om hun achterlijke zin door te drijven en schakelen zelfs de media hiervoor in.

   Ze bezitten de media. Feitelijk bezitten ze alles al. Maar ach alles gaat voorbij. En misschien wel sneller dan we denken. Wat zeggen ze altijd: als de nood het hoogst is, is de redding nabij. Blijf aan de goede kant staan want de afrekening komt. En dan zullen ze vragen, wat deed jij tijdens Corona? Welke kant stond je in Coronatijd? Heb je je personeel gedwongen tot de spuit, heb je een vals beeld geschetst om mensen te dwingen tot die spuit enz enz enz. Dacht je dat : we weten waar ze wonen, deur voor deur, arm voor arm ongestraft kan blijven? Niet opgeven, de redding is nabij. Maar het zal eerst nog wel een stukje slechter worden vrees ik. Maar als Wilders een bedreiger blijkt dan slaat de vlam gebeid in de pan. Het is nu aan Wilders. Wat gaat hij doen, ik kijk met interesse,

 16. Grappig, elke keer als de WEFfers met weer een fantastisch ideaal komen, doen de Reaguurders net of het ook werkelijk gaat gebeuren. Dan komen ze in opstand. Hebben jullie ook allemaal de Gifspuit genomen? Gaan jullie dus ook allemaal in Darth Vader kostuums rondlopen, of matrozenpakjes, etc? En wanneer dan? Verder loopt iedereen nu toch ook al in een uniform – een hoodie of een stropdas. Meer is er niet. Have fun!

  • Welkom in het informatietijdperk Immortal.

   Volgevreten en toch vol angst. Dit kan je toch niet bedenken? O, vast wel het is de schuld van de duivel. Ik heb de echte nog nooit gezien overigens. Een duivelinnetje ligt nu naast me te snurken. Dat dan weer wel.

  • Volledig gelijk, de ambities zijn gestoord en zullen niet snel gebeuren. Niet in 2030 in ieder geval.
   Wat ik wel zie gebeuren is dat er over een periode van decennia tot eeuwen het ooit tot dit punt kan komen, natuurlijk is de samenleving dan misschien zo hard veranderd dat dit niet enkel acceptabel is, maar ook haalbaar zonder dat het leven minder betekenisvol wordt.
   Ik neem deze mensen gewoon niet serieus, want experts en mensen met verstand die niet enkel hun mening verkondigen omdat ze in een positie van macht/rijkdom zitten, hebben veel gematigdere ideeën en weten ook wat het betekent om een gemiddelde mens te zijn in het heden.

    • Als je 5 spuiten zoals mij neemt, dan heb je meestal al wat comorbiditeiten om zelfs in aanmerking te komen, maar alles gaat heel goed nu! Dank u om het te vragen.

     • Ik wens je het beste hoor, maar je moet er maar in geloven.

      Geldt overigens voor de hele medische wetenschap. Op deze site staat ergens een artikel met een wetenschappelijk onderzoek dat concludeert dat iets van driekwart van alle operaties en behandelingen niets opleveren of zelfs contra productief zijn.

      • Dat kan wel?
       Ik moet het eens opzoeken als ik tijd heb op deze site, maar er zijn heel veel cosmetische operaties en dingen zoals heup- en knieprotheses die heel snel gedaan worden.
       Zelfs bij mijn chronische ziekte waarbij de meeste operaties levensreddend zijn, zijn er 2 geweest dit jaar (het was wel mijn drukste jaar ooit) alleen al die niet 100% zeker nut hebben.
       Eentje waarbij ze een oude nier verwijderen om bloeddruk te verlagen omdat niks van medicatie werkte, ook al was dat een beetje een gok en eentje om een lymfeklier weg te halen om een onderzoek op te doen dat uiteindelijk niks opgeleverd heeft (gelukkig).

     • Okay. Dan valt ook dat weer mee. Niettegenstaande het feit dat er wel heel veel bijwerkingen zijn, die niet verzonnen zijn. Ik wens u het beste, goed voor jezelf zorgen, en dank dat u hier op een fatsoenlijke manier meedoet aan de discussie.

 17. Als dat verzakte smoelwerk zich daar weer vertoont…..in iets pauselijks gehuld wat zijn afgezakte schoudertjes moet camoufleren…….verrek, dan zie ik daar alleen maar een valse ouwe bloedhond aan het lijntje van een in volslagen eenzaamheid geestelijk verkankerd wezen.

  Een gebruikt theezakje.

  En wat mij in verwondering achterlaat is de aandacht van de media, die dat wezen met zijn afgeschreven ouwe bloedhond pamperen alsof het hun allereerste en liefste bedknuffeltje was.

  Wonderlijke wereld……dit.

  Wonderlijke wereld.

 18. Dus je mag van deze nazi geen vlees kopen van je eigen verdiende geld?? En je mag van deze nazi geen vlees meer eten??? Zou zeggen loop naar de hel met al jouw kornuiten en snel, deze shit duurt al te lang.

 19. Ok, ik ben 1 van de grootste schapen dat ik ken. Ik kijk braaf mijn overheidsnieuws, geloof in klimaatopwarming, laat mij graag vergiftigen met medicijnen en vaccins, en ik ben een fan van de EU en Oekraïne. Het enige dat niet schaapachtig is aan mij, is dat ik graag op sites zoals deze zit om wat alternatieve meningen te zien, want ken je vijand of zoiets?
  Maar wtf, zelfs ik heb door dat dit onmogelijk is en zelfs onmenselijk. Ik kan er wat goede ideeën uitpikken: minder afval, duurzamere bouwmaterialen en minder kleding kopen.
  Maar de uitvoering is zo vaag, snel en strikt dat het tot veel leed gaat leiden. Ik vind dat er wel wat minder vlees zou gegeten mogen worden, maar binnen 6 jaar tot 0 of zelfs 16 kg (40 g/dag) gaan zonder enig goed en geaccepteerd alternatief is onmogelijk. Binnen 6 jaar maar tot 0 of 16% privaat vervoer gaan is onmogelijk.
  Dit is wat er gebeurt als rijke/machtige personen denken dat ze experts zijn, ze mogen van mij hun meningen verkondigen en ze mogen hun geld gebruiken om hun projecten te sponseren, maar het is aan ons en aan de mensen met verstand om op de rem te gaan staan. Bill Gates mag zijn geld gebruiken om te helpen met malariamuggen genetisch te manipuleren, ik hoop enkel dat de wetenschappers bereid zijn om op de alarmknop te drukken als het een fout idee is…

  • “ik hoop enkel dat de wetenschappers bereid zijn om op de alarmknop te drukken als het een fout idee is…”
   Iedereen mag doen met zijn geld wat hij wil. Maar voor een doel om andere mensen het leven zuur te maken, lijkt me te ver gaan. En niemand bijt de hand die hem voert. Dus.
   En jammer dat je je medemens als “ken je vijand” ziet. Eigenlijk zitten er hier geen vijanden. Van niemand. Probeer het eea vanuit een andere invalshoek te bekijken (niks moet, alles mag), om te zien dat hier geen medemens zit die kwade wil heeft, ook al wapperen ze niet met de Oekrie vlag en ook al eten ze de pap van de mass media niet.

   • Ja, het is wat moeilijk, hé? Ik weet ook dat rijke mensen hun geld gebruiken om hun visie te realiseren die niet altijd fraai is, ik heb wat verdachte WEF-artikels gelezen naast deze die geen fraaie ideeën hebben. Maar niet elke rijke mens is hetzelfde, iemand zoals Elon Musk is voor mij angstaanjagender dan Bill Gates, terwijl veel mensen hier daar totaal niet over denken en maatregelen zouden iedereen met macht moeten remmen.
    Ik wil totaal niet mijn andersdenkende medemens zonder meer als “vijand” zien, maar ik heb al veel verschillende mensen tegengekomen op alternatieve media, veel er van zijn vriendelijk en heb ik al goede discussies mee gehad. Maar als je niet enkel tegen Oekraïne bent maar ligt te verkondigen dat je wil dat Rusland Europa binnenvalt of dat ze ALLE vaccins en de medische sector verboden willen maken of dat de hele “politieke elite” geëxecuteerd moet worden (allemaal redelijk normaal op deze site), dan ben je zo hard tegen mijn normen en waarden dat het woord “vijand” niet overdreven klinkt voor mij, dus sorry? Maar zolang mijn vijand mij (nog) niet rechtstreeks bedreigt wil ik er mee omgaan en van leren.

 20. Opmerkelijk feit dat onlangs naar buiten is gekomen op de site Niburu is dat de Schwab’s joden zijn, dat gegeven verklaart bijna alles, ook zijn compleet doorgedraaide rechterhand Harari is Joods, er is geen betere uitgangspunt voor de totale wereld controle.

  • idd, net als de JewSA voor 84% geregeerd door Joden (Zionisten/Satanisten?)

   en ow, die regeren als het ware ook over de EU, in NL hebben we er ook veel op vele ‘belangrijke’ posten en dan de Banken e.d. afijn, kijk naar WEF partners… een grote gruwel.

   • GTRene december 26, 2023 Bij 12:36

    Precies GTRene, de politieke kaste is onderhorig aan de Satanische zionisten in sommige gevallen zijn politici die het voor het vertellen hebben zelf gecompromitteerd door de Mossad door video’s van de satanische gruwelijke rituelen.

 21. Wie stopt die psychopaat van een Darth Vader wannabe nou eens? Er moeten toch ook mensen zijn die last hebben van deze staatsmongool en er wat aan kunnen doen?? Laatst was deze gevaarlijke psychopaat nog op de openbare weg in ons land. Er zijn foto’s van geschoten, dan moet er toch ook wat anders mogelijk zijn?
  Wie stopt deze gestoorde malloten??? Ze vermoorden miljoenen mensen per jaar, hoe blijft dit ongestraft, HOE DAN?

 22. Jullie hebben het nog niet door. Die kleding van Schwab zegt al ruime voldoende. In februari wordt dit de nieuwe Prins Carnaval. Ik denk dat Maastricht de uitverkoren hoofdstad wordt.

 23. tegen 2030 draagt Schwabbel Klausfucker het doodsmasker diep onder de grond afgekluifd door zijn eigen “bugs”.
  Voodoo him everybody ! Steek hem vol naalden!!

 24. Die WEF-ers worden met de dag gestoorder! Wordt tijd dat de goegemeente echt in opstand komt en die gasten daar plaatst waar ze thuishoren: in de lik!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in