Mztourist / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Fuck it. Ik vlieg niet meer met andere Boeing-producten dan de 747 en 757. Ik heb het gehad. Hoezeer ik Europa ook met minachting bekijk, Airbus maakt tenminste goede vliegtuigen. Voor nu, schrijft Andrei.

Een kwaliteitsingenieur van Boeing is dinsdag naar buiten getreden met schadelijke beschuldigingen dat de vliegtuigbouwer productiefouten heeft gemaakt om de productiesnelheid te verhogen, waardoor mogelijk ernstige structurele gebreken aan de 787 en 777 widebody vliegtuigen zijn ontstaan. De Boeing ingenieur, Sam Salehpour, zegt dat bijna 1.000 787’s en ongeveer 400 777’s die momenteel vliegen het risico lopen op vroegtijdige vermoeidheidsschade en structurele defecten. Op 19 januari schreven advocaten van Salehpour een brief met een gedetailleerde beschrijving van zijn beschuldigingen aan Mike Whitaker, hoofd van de Federal Aviation Administration. Het agentschap zei dinsdag dat het de beweringen onderzoekt. “We onderzoeken alle veiligheidsrapporten grondig”, zei FAA-woordvoerder Ian Gregor. Salehpour zal volgende week spreken tijdens een hoorzitting in de Senaat die is bijeengeroepen door Sen. Richard Blumenthal, D-Conn., “om de gebroken veiligheidscultuur van Boeing te onderzoeken, met de nadruk op verhalen uit de eerste hand.” Boeing zei dat het in gesprek is en zal samenwerken met Blumenthal’s commissie en heeft “aangeboden om documenten, getuigenissen en technische briefings te leveren.” – The Seattle Times

Dit komt uit Seattle Times. De VS begint letterlijk op te houden als een functionele samenleving, Europa is er al. Zullen ze deze man ook vermoorden? Dit is wat de financiële economie – dat wil zeggen “kapitalisatie” fraude en BS onderwezen in economische programma’s – doet met de samenleving. Luddieten vochten tegen “technologie”, zullen we nog meemaken dat effectenmakelaars en “financiële adviseurs” hetzelfde lot ondergaan? Maar herinner je dit nog?

Het land zinkt letterlijk, of valt uit zijn voegen – wat je maar wilt. Gerelateerd nieuws: de man is zeker geen domkop en weet waar de toekomst ligt:

Een Duitse miljardair die zes jaar geleden onder mysterieuze omstandigheden verdween onder de iconische top van de Matterhorn in Zwitserland, wordt ervan verdacht samen te wonen met een Russische minnares in Moskou, zo heeft een onderzoek uitgewezen. De Duits-Amerikaanse detailhandelmagnaat Karl-Erivan Haub, toen 58, was aan het trainen voor een ski-bergbeklimmingswedstrijd toen hij in april 2018 verdween in Zermatt, Zwitserland. De miljardair-zakenman werd voor het laatst gezien toen hij op een ochtend alleen in een lift de berg op ging – iets wat volgens zijn trainer vreemd was voor een man die doorgaans zeer veiligheidsbewust en goed voorbereid was – en keerde nooit terug naar zijn hotel. – Dailymail

Voor degenen die geïnteresseerd zijn – zoek op de term “Limita” (Лимита), Russen hebben gein met deze, LOL)). En waarom ook niet? Bovendien ruikt Moskou naar lekker eten, lekkere parfums en bloemen. Het is veilig en schoon. Beter dan welke Europese of Amerikaanse stad dan ook. Ja, natuurlijk weten we allemaal dat elke aantrekkelijke Russische vrouw een spion is, maar lees het artikel – het is leuk. Goed voer voor het gehersenspoelde Britse publiek dat van hun roddelbladen houdt. Ik zal me onthouden van het herhalen van een goede oude grap waarom Britten goede zeelieden waren… iets over hun eten en vrouwen;))

  Het niveau van waanzin in onze samenleving heeft ongekende hoogten bereikt

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wat informatie over emigreren naar RuslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël worstelt met zijn “Suez-moment”
Volgend artikelHet kwaad kortsluiten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

   • at Matt, Befehl ist Befehl?

    ze hebben niks nul over ons te zeggen, niemand heeft ooit wat over een ander te zeggen, nooit never! ook al betalen ze je ervoor ook al teken je ervoor, niemand ooit ever.

    wat ze doen is echter wat anders, ze zetten het gehele SSysteem desnoods tegen je in, immers als hun al een boete zouden moeten betalen via een eens correcte rechter oid? dan betalen ze dat met belastinggeld… broekzak vestzak en onze zakken nog leger.

    het SSysteem (ja met SS dubbel S) is corrupt, is gekaapt, is overgenomen door.

 1. 100% off topic: Onlangs heb ik uitgelezen het door Frans Peeters in 2022 geschreven boek ‘Koningsmoord op het Loo’. In o.a. de in 2013 door Jeroen van Zanten geschreven biografie over koning Willem II (1792) staat dat hij op 17.03.1849 in Tilburg zijn laatste adem uitblies.
  Ook bij de neporanjes is werkelijk niets wat het lijkt, want hij overleed in de nacht op 12 op 13.03.1849 in paleis het Loo en hij stierf geen natuurlijke dood want is vermoord door zijn zijn zoon, kroonprins Willem en de latere koning Willem III (1817 – 1890).
  De kroonprins had op de avond van 12.03.1849 een bunga bunga-feestje georganiseerd met de nodige naakte danseressen en toen zijn vader koning Willem II onverwacht verscheen op de statietrap, schrok de kroonprins dermate dat hij z’n pistool pakte en zijn vader neerschoot en waaraan hij in de volgende nacht is gestorven.
  M.b.v. hofpersoneel en diverse legeronderdelen is het stoffelijk overschot overgebracht naar Willem II’s nieuwe paleisje in Tilburg waar hij op 17.03 (1 + 7 + 3 = 11) zou zijn gestorven. Willem II’s hofarts en een bevriende dominee hebben allemaal meegewerkt om dit verhaal kloppend te maken.
  Na de moord is de kroonprins gevlucht naar Groot-Brittannië en na terugkomst in Nederland werd hij door de regering in Den Haag uitgeroepen tot nieuwe koning.
  Dit was niet de eerste moord die de kroonprins heeft gepleegd want in januari dat jaar had hij bij de gouverneur van zijn zoon, erfprins – Wiwill – Willem (1840 – 1879), luitenant Aikema de borst ingetrapt en Aikema is aan deze ernstige verwondingen in paleis Kneuterdijk enkele dagen later overleden. Ook toen is de kroonprins naar Groot-Brittannië gevlucht.
  Dit betekent dat Nederland in de periode 1849 – 1890 werd geregeerd door een tweevoudige moordenaar en hij kwam ermee weg.
  Hofdignitarissen hebben zich tot ver in de twintigste eeuw veel moeite getroost om zo veel mogelijk bewijsmateriaal te verdonkeremanen. In ieder geval waren Willems weduwe Emma (1858 – 1934) en dochter Wilhelmina de Ranitz (1880 – 1962) op de hoogte van deze uiterst onfrisse geschiedenis.

  De komende tijd tot koningsdag, de dodenherdenking & viering van de bevrijding(!) wordt teruggekeken naar het verleden en veelal komt over WOII de nodige nieuwe info vrij. Ook zal tussen nu en koningsdag de jongste populariteitscijfers van de monarchie worden gepubliceerd en ik durf te voorspellen dat die cijfers er niet goed uitzien. De al jaren teruglopende belangstelling voor prinsjesdag is een veeg teken.
  Echter zolang mensen met vlaggetjes blijven zwaaien op konings- en prinsjesdag blijven wij gevangen in de matrix, omdat de monarchie achter de schermen een veel belangrijker rol vervult dan ze ons doen geloven.

  • @ Ron Swart
   als de kinderen vanuit de scholen en daardoor ook de ouders niet langs de straat hoeven te staan met hun vlaggetjes vraag ik mij af hoe hoeveel stoeptegels er bezet zullen zijn.

   • Madeloes, kinderen zijn uiterst makkelijk te beïnvloeden en zwaaiende kinderen wekken nog altijd vertedering op. Vanuit de Deep State gezien kan de mindcontrol niet vroeg genoeg beginnen.

  • En wij zitten met het verdraaide karma, vandaar dat het zo een rommel is in Nederland. En het wordt steeds erger want criminaliteit verdwijnt niet vanzelf. Nooit.
   De ergsten (bijna dan) lijken altijd de meelopers die hen ook nog beschermen. De ongelofelijke slijmjurken die hun moeder zouden verkopen voor een mooi speltjes of zo. Die lui zijn zó dom, dat er niet mee te praten valt, denk ik. Aan domheid gaat de wereld kapot. Laffe domheid.

    • Boefbernhard van Lippe (1911 – 2004) is door zijn schoonmoeder Wilhelmina de Ranitz (1880 – 1962) na WOII op het schild gehesen als verzetsheld, kreeg een hoge niet-verdiende onderscheiding, de militaire willemsorde tweede klas & hij was de NL vertegenwoordiger van het militair-industrieel complex.

 2. Ik heb vorig jaar vlak voor Koningsdag de oranje vlagwimpel ritueel in de kliko gedumpt en heb dat gefilmd. Door de hele mondiale ellende ben ik heel wat wijzer geworden de laatste 4 jaren. Weg met dat WEF-koningshuis. Leve de NL-republiek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in