© Freepik

Men zei: volg de $CIENCE. Fauci zei dat hij de $CIENCE is. Ik heb geprobeerd te waarschuwen. Ik heb daarover hier in stapels geschreven. Ik probeer het nog eens.

Alles wat u verteld is door uw regering, door CDC, door NIH, door Fauci, door Birx, door Bourla, door Pfizer, door al uw regeringsfunctionarissen, waren leugens, verdraaiingen, overdrijvingen, bedoeld om u te misleiden. Allemaal pure leugens over alles wat met lockdowns en deze mislukte COVID gen-injecties te maken had. Alles, elk afzonderlijk deel was een leugen. Een misleiding. Deze hele COVID pandemie, was een leugen! Ja, er was een noodsituatie, maar alles wat ons de laatste ruim 2 jaar is aangedaan, was bedrog, een leugen. Elk COVID beleid faalde. Canada, de VS, het VK, overal, schrijft Dr. Paul Alexander.

De hele lockdown waanzin is mislukt! Alle schoolsluitingen mislukten, er gingen alleen maar kinderen dood. Alles was een leugen! Zij wisten dat het nooit zou werken, maar wisten één ding, namelijk dat u als mensen, als bevolking, idioot dacht, dat zij als gezondheidsambtenaren en medici, goed voor u wilden doen en dat u hen kon “vertrouwen”. Zij zouden u geen kwaad aandoen.

Weinig wisten het. Weinig beseften met welke corrupte misdadigers wij te maken hadden. Ik reken hiertoe ook vele artsen.

Trump had gelijk toen hij in een vroeg stadium zei dat het een hoax was. Hij bedoelde niet dat het virus bedrog of hoax was. Hij bedoelde de reactie. De reactie was, en hij zag wat de deep state en de media, en CDC en NIH en Fauci en Birx hem aandeden. Maar hij kon ze niet tegenhouden. Hij kon het wel, hij had het gekund, maar hij was zwak. Hij deed toen het ondenkbare. Hij stond toe dat Fauci en Birx een krankzinnig lockdown-beleid voerden, dat duizenden Amerikanen schade berokkende en doodde. Niets van dat alles werkte! Niet één!

U zal te weten komen dat 2,5 jaar van uw leven weggenomen is, voor een leugen! Een hebzuchtige, machtsdronken leugen! Door zieke, kwaadaardige mensen. Hun motieven. Dat moet allemaal onderzocht worden en als blijkt dat zij dit met opzet gedaan hebben en doden veroorzaakt hebben, dan gooien wij ze allemaal in de gevangenis! Ja, 2,5 jaar verloren voor deze malafide lieden. De COVID-injectie is een mislukte ondoeltreffende gevaarlijke injectie.

Ik ben geen anti-vaxxer, maar ik ben wel tegen deze injecties.

Mij is door deze functionarissen (FDA, CDC, NIH, Moderna, & Pfizer), in vertrouwelijke geheime besprekingen, verteld dat zij, in ongeveer 6 tot 6,5 jaar vanaf de uitrol, bij degenen die de injecties nemen, vreesden voor massale auto-immuunziekte en sterfgevallen, zij vreesden voor virale immuunontsnapping en zeer problematische varianten, en zij verwachtten dat er constant sterfgevallen door de injecties zouden optreden, dat er een groot aantal sterfgevallen zou ontstaan. Ik kon niet eens precies begrijpen wat ze deden, want het was zo willekeurig, maar dit waren ambtenaren. En zij wilden met mij praten. Om mij “hun waarheden” te vertellen.

  Wuhan virologen werden vlak voor de pandemie ziek met COVID-19-achtige symptomen

Zij zeiden op grond van alles wat zij wisten, dat de COVID-injecties nooit konden werken, vooral het mRNA-platform niet. Het had nooit gewerkt in het diermodel en was pathologisch. Zij vertelden mij dat er over ongeveer 6 tot 6,5 jaar een golf van sterfgevallen zal zijn bij personen die de injecties nemen (toen ongeveer 1 jaar geleden). Dit was hun prognose. Zij waarschuwden mij dat zij, noch hun gezinnen, nooit (vooral hun kinderen niet) een van de COVID-injecties zullen nemen.

Waar het om gaat is dat de injectie voor sommige mensen werkt en ik argumenteer dat wij niet weten hoe lang en wat de effecten zijn en dit is wat mij verteld werd. Maar dat begrijpt u ook wel. U kunt niet een proces van 15 jaar nemen en het terugbrengen tot een paar maanden en dan verklaren dat het veilig is. Ze zijn nooit op veiligheid getest om schade en sterfgevallen op langere termijn uit te sluiten. Wij weten niet precies wat er gaat komen. Maar voor een hele hoop mensen werkt het zeker niet. Kijk om u heen, u kent mensen die door deze injecties schade hebben opgelopen en gestorven zijn. Doet u dat niet? Er is iets heel erg mis met deze injecties. Heel erg mis en ze willen maar niet ophouden.

Ik ben open tegen u om u te informeren. Ik ben het spuugzat, al jaren, van de leugens en het bedrog en de rampspoed die door de media, de alfabetische gezondheidsdiensten, etc. naar buiten gebracht worden. U vertrouwde uw volksgezondheidsambtenaren, u denkt “dat zij om u geven”, wel, zij hebben nooit om u, uw gezin, of de waarheid gegeven. Het gaat hun om de $CIENCE.

Ik geloof dat ik al eerder gedeeld heb dat mijn kantoor op de 6e verdieping van het HHS gebouw in DC was, Operatie warp speed en Moderna waren op de 7e verdieping gestationeerd. FDA, CDC enzovoort hebben sub-satellietkantoren bij HHS. Tenminste, toen ik daar was en Hahn, Redfield enzovoort daar dagelijks na het congres of het Witte Huis kwamen om hun personeel te zien, verschillende personen, personen in verschillende kantoren.

  Wereldkampioen vaccineren voert wereldrecord dagelijkse COVID-gevallen, vereist nu eindeloos aantal Booster prikken voor verlenging van gezondheidspas voor 6 maanden

Deze mensen met wie ik sprak, kwamen ook uit woede en angst naar mij toe, zij wisten wie ik was en wilden mij hun verhaal vertellen en hoe bezorgd zij waren voor de bevolking, en bang voor hun leven en eigen carrière wat betreft de COVID-injecties (en andere zaken). Als zij zich openlijk uitspraken, zo moesten zij stiekem praten.

Zij waren zeer zeer ontsteld en boos en bezorgd over het feit dat de instanties waarvoor zij werkten, onder meer FDA en NIH en CDC enzovoort en de farmaceutische bedrijven niet de juiste veiligheidsstudies uitvoerden, en de juiste duur van de follow-up niet goed regelden. Zij vonden dat het COVID injectieprogramma een regelrechte ramp was en toen al gestopt moest worden. Dit was ongeveer 6 maanden vóór de uitrol. Zij vonden dat geen enkel gezond kind ooit de injecties mocht krijgen waar zij mee bezig waren. Zo bezorgd waren zij.

Ik wil nogmaals duidelijk zijn, op grond van alles wat ik nu weet, op grond van wat mij verteld is, zullen er heel veel kinderen sterven als gevolg van deze injecties. Gezonde kinderen zullen sterven, niet “als”, maar “zullen sterven”. Gezonde kinderen, gezonde mensen, normale mensen hebben deze injecties nooit nodig gehad en hebben ze ook nu niet nodig. Ik heb u al eerder gezegd dat (sterk onderzoek en geleerdheid van Geert) wij 100 jaar lang in een pandemie zullen zitten als wij met deze injecties doorgaan. Het is de COVID-injectie zelf die de varianten aanjaagt en deze CDC, NIH, Moderna, en Pfizer ambtenaren zijn volgens mijn mening malafide mensen die hiermee doorgaan. Er is geen deugdelijke rechtvaardiging voor. Deze kwaadwillenden weten dat zij vaccineren met de Wuhan stam (legacy stam) die nu al vele maanden weg is en de Omicron overheerst. De inentingsantilichamen zijn tegen de oorspronkelijke Wuhan-stam en zullen het Omicron-spike-antigeen (original antigenic sin (OAS)) niet treffen.

Het is de COVID-injectie (en de daaruit voortvloeiende niet-neutraliserende antilichamen die het spike-antigeen onder druk zetten) die er de oorzaak van is dat de gevaccineerden geïnfecteerd raken, in het ziekenhuis opgenomen worden en sterven. De gegevens zijn duidelijk. Enorme antilichaam-afhankelijke versterking, sommigen noemen dit antilichaam-gemedieerde virale versterking. Sommigen pathogene priming. Alle precies hetzelfde. De opgeroepen antilichamen zijn tegen iets dat nu niet bestaat. De sleutel is de virale druk, de infectiedruk op de bevolking, te verminderen, zodat de ondermaatse injecties minder virus hebben om onder druk te zetten. Wij hebben doeltreffende chemoprofylaxe, wij kunnen dit doen. Wij hebben vroegtijdige behandeling. Dat kan doeltreffend werken en dat kan dus de virusoverdracht helpen verminderen. Tegelijkertijd is de beste stap te stoppen met deze injecties.

  EU-aanklager start strafrechtelijk onderzoek naar COVID-19 vaccin

Ik wil dat al deze mensen in behoorlijke openbare en gerechtelijke onderzoeken onderzocht worden, en als in behoorlijke onderzoeken aangetoond wordt dat zij verkeerd gehandeld hebben, wil ik dat zij gearresteerd worden. Ik wil dat allen die beleidsbeslissingen hebben genomen die levens hebben gekost, in de gevangenis worden gezet! Al hun gelden afgepakt!

Dr. Rogers heeft de vergadering van 28 juni van de FDA bekeken, en zijn conclusie is precies wat wij hier nu al bijna een jaar zeggen:

Gisteren heeft het Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee van de FDA een bivalente Covid-19 injectie met de Wuhan stam en de Omicron variant goedgekeurd.

De stemming was:

19 ja.
2 neen.

Een paar gedachten:

De Wuhan-stam is niet meer in omloop. Zij vaccineren dus tegen een stam die niet meer bestaat.

De Omicronvariant die ze in deze injectie gaan stoppen is Omicron BA.4/BA.5:

1. Tegen de tijd dat het in de herfst op de markt komt, zal Omicron BA.4/BA.5 waarschijnlijk niet meer in omloop zijn.

2. Er zijn helemaal geen gegevens over de werkzaamheid van vaccins tegen Omicron BA.4/5.

3. Er zijn geen veiligheidsgegevens over vaccins tegen Omicron BA.4/5.

4. Zij zijn niet van plan om tussen nu en het moment waarop deze injecties in de herfst op de markt komen, gegevens over de werkzaamheid of de veiligheid te verzamelen:

Op de vergadering werd aan de fabrikanten (Moderna, Pfizer, en Novavax) gevraagd wat hun productietijdschema’s zijn… en zij zeiden hardop: “Zolang wij geen klinische gegevens hoeven te verstrekken, zullen wij ze tegen de herfst klaar hebben.”

Dr. Rogers is een verstandige man.

Zijn werk: The end of Covid-19 vaccine safety science in America


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Maak je klaar voor chronische COVID – De vaccins hebben de gevaccineerden veranderd in schietschijven voor dit virusVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGame Changer: Russisch MvD bevestigt dat Luhansk “volledig bevrijd” is – Dit is wat het betekent
Volgend artikelAnalisten JPMorgan waarschuwen: Brandstofprijs naar 5 euro – Drijven de tegensancties van Rusland de olieprijs naar 380 dollar?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Tsjonge jonge jonge… weer dat mantra “ik ben geen anti-vaxer” alsof het ene biet uitmaakt. En weer die excuses voor Trump de fucking Zio-apparatchik soldaat, die fair and square achter AIPAC staat en een closet zionist is. P. Alexander komt verder ook uit diezelfde koker van dat bedrog en nep en leugen. Maar goed, hij trekt zijn bek tenminste goed open nu tegen die rattenzooi. Beter iets dan niks.

  • Hallo Danny, hier een Stupid vaxxed motherfucker van 54 jaar, vrouw, verpleegkundige in de wijk, 3 x gevaccineerd en springlevend, niet ge-microwaved door 5-G, geen grafeen-klachten, ik plak niet vast aan een lepel en wat al meer voor onzinnige lulkoek. Er gaan mensen dood. Maar de dood en verdoemenis die Frontniews zaait is pas echt ziekmakend! Dus kijk ik lekker “prepped” uit naar de herfst en fiets dan een rondje met mijn moeder van 80 ook “ge-vaxxed” en geniet van het leven, zouden jullie allemaal moeten doen, you stupid complot-theorists. Hoe dan ook, kom met alle liefde je saturatie meten als je op apegapen ligt en je een beetje zuurstof toedienen.

    • En het erge is dat deze gevaccineerden ook geen flikker geven om medemensen met “ik heb mijn vaccin gehad en ik ben zwaar beschadigd.” Die moeten het maar uitzoeken, want “ik heb mijn vaccin gehad en ik voel me prima.” “MIJN” vaccin, alsof het een godgegeven recht is dat jou superieur maakt….

   • Jaja kiki de trol, het vaccin werkt op zijn minst op je hersenen al. Allicht zit je al je kas op te vreten omdat je rondom jou vele gevaxten ziet lijden en de niet-gevaxten vrolijk door het leven ziet gaan.
    Jammer maar je hebt er zelf voor gekozen domme gans.

   • Hallo Kiki. U hebt 100 % procent gelijk. Frontnieuws is ziekmakend. De reacties van sommige hier is ook ziekmakend. Het ergste is, dat zij nooit in de zorg hebben gewerkt en dat ze niet weten welke hel het met Covid was. Dat zij maar eens 1 dag in een ziekenhuis komen werken, dan kunnen zij het zelf zien.

    • Je hebt mensen die in het vak werken en vakmensen die hun vak verstaan. Het is niet hetzelfde. Het inzicht komt vaak als het al te laat is. Bij ons op het werk kiepen de collega’s hier en daar gewoon om. Vandaag nog een vrouwen arts gehoord die wist te melden dat de hormonen huishouding van veel van zijn patiënten behoorlijk over de hobbel is en dat zwanger raken een oplopend probleem aan het worden is.

     Tja dan vraag je je toch af.

    • Jij bent acheterlijk gestoord . COVID bestaat niet en de vaccinatie us een dodelijk gift . Ik weet al heel mijn leven dat er dagelijks mensen sterven gewoon aan griep en dat is zo altijd geweest schaapje . Mijn dochter is verpleegster en ze zei zelf dat ze ons veel wijs maken en dat er altijd mensen sterven dagelijks aan ziektes en das zo altijd geweest en als er nu iemand sterft in ziekenhuis dan word het beschreven als COVID onozel schaap . Er is geen Corona en de vaccinatie is voor de bevolking uit te rooien . Slaap wat minder en laat u verstand werken

 2. Wat een hoop nonsens, over virussen en “varianten”, over de injecties die net niet op tijd komen voor deze “variant” enz. enz. Frontnieuws, wat maak je me nou? Ook “controlled”?

 3. Merk op dat de reguliere politici bijna allemaal achter het corona beleid van Rutte staan, partij discipline werkt verrassend goed, de flanken zij gesloten, Wilders was positief gestemd om kinderen van 12 jaar te laten vaccineren, dat heb je met mensen die door de Mossad zijn gevormd en meer dan 10 jaar onder de mom van een issue politiek de boel kan blijven bedonderen.

  • Wilders is ook een hersenzloze klootzak. Een ‘mavo-klant’ zoals ze dat noemen in NL. Kijk naar dat idiote haar van hem, getuigt alleen al er toch van dat die vent ook niet normaal is.

   • Wat heeft de Mavo te maken met een oplichter. Flikker toch op, immortal. Je commentaren blinken echt uit in ruwe onzorgvuldigheid en stupiditeit.

 4. Trouwens, Rutte zat vandaag met Edi Rama te smoezen. (Edvin (Edi) Kristaq Rama ([ɛdi ɾama]?; Tirana, 4 juli 1964) is de huidige premier van Albanië. Sinds 2005 is hij voorzitter van de Socialistische Partij van Albanië (PS), een sociaaldemocratische partij. Van 2000 tot 2011 was hij burgemeester van Tirana. Rama is tevens kunstschilder. Rama kwam wereldwijd in de belangstelling toen hij in december 2004 tot World Mayor werd verkozen.)

  Iemand enig idee wat dit moet voorstellen?

  • Das makkelijk, ook het straatarme corrupte Albanië moet in de euro zodat het verval nog sneller kan gaan…mensen stap zo snel mogelijk met je spaargeld uit de euro en koop goud en zilver, de waarde daalt al jaren!!!

   • Ja, dat zag ik ook toen ik door Albania reed… 20 jaar na het einde van het communisme is het nog steeds vrij armoedig. Ondanks UNESCO beschermde binnensteden die erg aantrekkelijk zijn, en prachtige natuur. Mij werd verteld dat een salaris van 400 eu per maand daar standaard is. De benzine is daar nog duurder dan in NederLaLaLand; niks klopt daar. Ook schreef een reaguurder hier dat Soros flink geld zit wit te wassen met zijn “charities” die Albania zgn moeten ondersteunen. Dus EU en de VS zijn nu aan het knokken wie Albania in zijn zak kan duwen… Kennelijk is dit land ook een strategisch doelwit, een doorgang naar het westen. De geschiedenis van Illyria is buitengewoon interessant, trouwens.

 5. Ik vraag me af naar welke freemason lodges die gasten, die mij zwart proberen te maken, gaan?

  – Amsterdam
  – Alkmaar
  – Bergen op Zoom
  – Bilthoven
  – Breda
  – Delft
  – Den haag
  – Dordrecht
  – Ede
  – Groningen
  – Hengelo
  – Kampen
  – Leiden
  – Maastricht
  – Nijmegen
  – Rotterdam
  – Utrecht

  17 stuks gewoon gegoogled. Dus google toont dit dan weer wel. O wacht, google is zelf ‘evil’. Vandaar.

  Naar de hel met diegene die zich hiermee inlaten! F*YOU

 6. The Resistance Of The Unjabbed: A Fictional, Dystopian Future Video Removed From Other Platforms

  bitchutedotcom/video/RAomM8tw8DtC/

 7. “Ik wil dat al deze mensen in behoorlijke openbare en gerechtelijke onderzoeken onderzocht worden, en als in behoorlijke onderzoeken aangetoond wordt dat zij verkeerd gehandeld hebben, wil ik dat zij gearresteerd worden. Ik wil dat allen die beleidsbeslissingen hebben genomen die levens hebben gekost, in de gevangenis worden gezet!”

  En voila, in Uruguay is men er afgelopen zondag mee begonnen 🙂
  De rechter vraagt zowel de president als het ministerie van volksgezondheid als Pfizer om opheldering:
  https://www.france24.com/es/minuto-a-minuto/20220703-justicia-uruguaya-pide-al-gobierno-y-a-pfizer-aclarar-componentes-de-vacunas-anticovid

 8. Wilders is net zo corrupt als rutte. Schijnheilig rutte proberen kapot te maken maar even later staan ze samen ergens om te lachen. Ze lachen om de volgzame nederlandse schapen

 9. Ik zou zeggen geniet van het korte leven dat jullie schaapjes nog hebben de dood is korter bij dan jullie denken en ja de giftspuit heeft voor een deel zijn werk gedaan nu oorlog om de bevolking voor 80% uit te moorden en nee Rutte of wie dan ook heeft er geen schuld aan je ben namelijk voor je eigen lichamelijk verantwoordelijk jullie hadden moeten weten dat Rutte een moordenaar en leugenaar is van zijn eigen volk en land, sterf allen in vrede.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in