Er is iets heel vreemds aan de hand. Van oudsher wordt prepping geassocieerd met mensen aan de rechterkant van het politieke spectrum. Maar nu zien we een dramatische verschuiving. Tegenwoordig zijn veel van de meest hardcore preppers eigenlijk links. Deze linkse preppers zijn er volledig van overtuigd geraakt dat we afstevenen op een catastrofale maatschappelijke ineenstorting en ze zijn vastbesloten om te proberen te overleven wat er ook gebeurt. En we beginnen de angsten van linksen voor de toekomst terug te zien in films en televisieshows. Bijvoorbeeld, een nieuwe apocalyptische rampenfilm getiteld “Leave The World Behind” wordt miljoenen en miljoenen keren bekeken op Netflix, schrijft Michael Snyder.

Als de samenleving echt volledig zou instorten, zou je waarschijnlijk nooit precies weten hoe of waarom. Je zou je ervan bewust zijn dat er iets mis was, maar de details zouden onduidelijk worden zodra telefoons niet meer werkten, het internet werd verbroken en medianetwerken in dode lucht veranderden. Onheilspellend elektronisch geschreeuw ’s avonds laat vanuit de lucht, explosies in de verte, vliegtuigen en boten die zich in de grond boorden en dieren die in griezelige patronen samenzwermden, duidden alleen maar op de chaos. Een fluisternetwerk van overlevenden zou tegenstrijdige geruchten kunnen verspreiden, maar hoe zou je weten of er iets van waar was? Dat is het verontrustende uitgangspunt van Leave the World Behind, de nieuwe Netflix-thriller die de terreur vergroot door onzekerheid.

Dit is zeker een film voor preppers en de trailer van de film is behoorlijk opzienbarend…

Zoals je kunt zien, verkent deze film een aantal onderwerpen waar preppers zich al lange tijd zorgen over maken.

Maar er is helemaal niets “conservatiefs” aan deze film.

Hij is gemaakt door linkse mensen en hij is bedoeld om bekeken te worden door linkse mensen. Het is zelfs de allereerste film van de productiemaatschappij die de Obama’s hebben opgericht…

In de film hebben de personages verschillende theorieën over de oorzaak van deze verontrustende gebeurtenissen: dat het het werk is van hackers; dat het een overheidscomplot is; dat de VS in oorlog is met schurkenstaten die radiologische wapens gebruiken om mensen tegen elkaar op te zetten.

Het is gebaseerd op een roman uit 2020 van Rumaan Alam en geregisseerd, geschreven en geproduceerd door “Mr. Robot” bedenker Sam Esmail. Het is ook de eerste speelfilm van High Ground, het productiebedrijf dat in 2018 werd opgericht door voormalig president Barack Obama en Michelle Obama.

Dus waarom zouden de Obama’s zoiets willen maken?

  DE GROTE ONTRAFELING is nu in volle gang... het valt allemaal met verbazende snelheid uit elkaar

Dat is een goede vraag.

Hopelijk zal iemand het ze vragen.

Ooit bespotten linkse politici preppers, maar nu motiveert de bezorgdheid over de verkiezingen van 2024 veel linkse mensen om zelf preppers te worden

Doomsday “prepping” sijpelt de mainstream binnen nu Amerikanen van alle leeftijden en politieke overtuigingen zich in de aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2024 steeds meer zorgen maken over het vooruitzicht van een burgeroorlog.

Het hamsteren van voedsel, water en wapens werd ooit geassocieerd met rechtse extremisten, maar nu een rematch tussen president Biden en zijn voorganger, voormalig president Donald Trump, zo goed als onvermijdelijk lijkt in 2024, is “prepping” een tweepartijdige activiteit geworden, volgens een maandag verschenen rapport van USA Today.

“Aan de linkerkant heb je mensen die bang zijn dat (Trump) zichzelf zal uitroepen tot dictator van de Verenigde Staten en dat mensen aan de linkerkant zullen eindigen als doelwit in een soort autoritair systeem,” vertelde auteur Brad Garrett aan de krant.

Er zijn echt heel veel mensen die zichzelf ervan overtuigd hebben dat als Donald Trump de verkiezingen wint, hij zichzelf tot dictator zal uitroepen en een “fascistisch regime” in de Verenigde Staten zal vestigen.

Serieus, dit is wat ze echt geloven.

En het feit dat de goedkeuringscijfers van Joe Biden steeds lager worden, maakt hun angst alleen maar groter…

Slechts een derde van de Amerikanen gaf president Biden een ’thumbs up’ voor het werk dat hij doet in het Witte Huis, volgens een nieuw nationaal opinieonderzoek.

De president staat op 34% goedkeuring in een peiling van Monmouth University die maandag werd vrijgegeven, waarbij 61% Biden een ‘duim omlaag’ gaf voor zijn werkprestaties.

De goedkeuring van de president staat op een historisch dieptepunt in de peilingen van Monmouth sinds Biden bijna drie jaar geleden het Witte Huis overnam.

Veel liberalen verwachten dat een “worst case scenario” zich letterlijk voor hun ogen afspeelt.

  Totale niet-naleving: Nederlandse boeren tonen de wereld hoe te protesteren tegen de Psyop-Klimaatveranderingsmachtsgreep van de WEF-wereldregering

En Mark Zuckerberg lijkt een van hen te zijn.

In 2020 speelde zijn geld een grote rol in wat we zagen in de swing states, maar deze keer lijkt Mark Zuckerberg zich voor te bereiden op doomsday

Op een afgelegen deel van Kauai, het op drie na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, financiert iemand met veel geld een omvangrijk bouwproject.

Het is allemaal erg geheim. Beveiligers en camera’s bewaken de perimeter van het 1.400 hectare grote terrein, een muur van een halve meter verhindert dat de lokale bevolking kan gluren en de gescreende arbeiders zijn onderworpen aan strikte NDA’s [Non-disclosure agreement] die verhinderen dat er over het werk gepraat wordt.

Deze NDA’s lijken echter niet te hebben gefunctioneerd zoals bedoeld, want volgens een artikel in Wired is niemand minder dan Meta big cheese Mark Zuckerberg de beschermheer van het project.

Naar verluidt heeft Zuckerbergs survivalistische compound een ondergrondse bunker van 5000 vierkante meter en zal het “volledig zelfvoorzienend” zijn…

De ranch zal minstens 30 slaapkamers en 30 badkamers hebben en een netwerk van boomhutten die sommige kamers met elkaar verbinden, aldus Wired.

Wired meldt dat de hoofdverblijven verbonden zullen worden door een ondergrondse schuilplaats van 5.000 vierkante meter met woonruimtes en een ontsnappingsluik. Bronnen vertelden Wired dat de compound volledig zelfvoorzienend zal zijn, met een 18 meter hoge watertank en pompsysteem en voedselproductiesystemen.

Zelfs een radicaal links persoon als Mark Zuckerberg kan aanvoelen dat er echt slechte dingen aan zitten te komen.

En dus onderneemt hij actie.

Ondertussen kopen gewone Amerikanen in een duizelingwekkend tempo goud bij Costco…

Groothandelaar Costco verkocht in het meest recente kwartaal voor meer dan $100 miljoen aan goud, met goudstaven waar veel vraag naar is van klanten.

“Je hebt waarschijnlijk gelezen over het feit dat we goudbaren van éénounce verkopen. We verkochten voor meer dan $100 miljoen aan goud in het kwartaal” dat eindigde op 30 september, zei Richard Galanti, de chief financial officer van Costco, tijdens een earnings call op 14 december. Dit was het eerste kwartaal van fiscaal 2024 bij Costco. De groothandel begon in september met de online verkoop van goud. In een winstgesprek eind die maand zinspeelde Galanti op een enorme vraag naar het product.

“Als we ze [goudstaven] op de site zetten, zijn ze meestal binnen een paar uur weg.”

Dus waarom hamsteren zoveel mensen nu goud?

  WEF-insider geeft toe dat Gates de mensheid 'injecteert' met mRNA via de voedselvoorziening

Het antwoord ligt voor de hand.

De inflatie is volledig uit de hand gelopen en we staan echt op de rand van een volledige economische ineenstorting.

Natuurlijk zijn onze economische problemen slechts een klein deel van een veel groter geheel.

Er is nu een “perfect storm” op komst en die zal de komende maanden nog veel intenser worden.

Voordat ik dit artikel afsluit, is er nog één ding dat ik wil noemen en het is een duidelijk teken dat we echt in apocalyptische tijden leven

Paus Franciscus heeft priesters formeel toegestaan om zegeningen te geven aan koppels van hetzelfde geslacht, een stap die niet betekent dat hij huwelijken tussen koppels van hetzelfde geslacht goedkeurt, maar die door sommige LGBTQ+ voorstanders toch als historisch wordt beschouwd.

Het document van het leerambt van het Vaticaan dat maandag werd vrijgegeven, bevestigde zijn eerdere verklaringen dat het huwelijk een sacrament is tussen een man en een vrouw. Maar het document zegt dat verzoeken om zegeningen van koppels van hetzelfde geslacht niet geweigerd mogen worden, zolang de zegening niet tegelijk met een burgerlijke verbintenis wordt gegeven, met vaste rituelen of met de kleding en gebaren die bij een huwelijk horen.

Had je ooit gedacht dat je dit zou meemaken?

Maar dit is nog maar het begin.

Het gaat nog veel vreemder worden.

Miljoenen en miljoenen Amerikanen voelen dat we afstevenen op extreem chaotische tijden en dus bereiden ze zich koortsachtig voor.

Hopelijk bereid jij je ook voor, want de klok tikt door…


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Waarom linksen de economische ineenstorting niet zullen overlevenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMilitair overzicht 18+: Breed scala aan wapens vernietigt Oekraïense militairen in de regio Kherson
Volgend artikelVN eist onderdrukking voedselvoorziening om ‘klimaatverandering te bestrijden’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Jaa, we komen jullie halen links tuig, preppen helpt niet meer, eventueel met behulp van de Russen, kruip maar diep onder de grond en schijt maar 7 kleuren stront, ongeveer de kleuren van je idiote deugvlaggetjes.

  • Hahahaaaa mooi gezegd 👍, wat komt zien we wel, een nieuwe Beeldenstorm is inderdaad op komst..hamsteren zal ook niet helpen, want wat je ook hebt zal je afgenomen worden, en in dit geval Niet meer door de staat, maar door het volk én de Plunderaars…😁☠️

   • Ja en dan zijn we terug bij af.

    Maar preppen helpt wel degelijk. Als de hordes door straten gaan, en reken daar maar op, dan moet je iets te ruilen hebben. Alles bij elkaar gooien en samen met je buren alles verdedigen. De een een aggregaat, de ander kan boogschieten, weer een ander kan lekker koken. Dan zijn we weer terug bij, alleen……… het Gore volk wat dit veroorzaakt heeft is op zichzelf aangewezen en wordt als eerste te grazen genomen. Ze hebben gegokt en verloren. Niemand kan ze meer redden, ja toch Huug?

 2. Het evangelie naar Lucas 10:18 NBG51
  En Hij zeide tot hen: Ik zag de satan als een bliksem uit de hemel vallen.

  de tiende heerser van de Achttiende Dynastie. -Akhnaton

  Ann Dunham ,de moeder van Obama is gewoon draagmoeder geweest, het zaad was van de Faro’s

  onbevlekte ontvangenis ,valt het kwartje

  Jezus beschreef deze gebeurtenis in Lucas 10:18 toen Hij zei “… Ik zag Satan als een bliksem uit de hemel vallen.”
  In het Hebreeuws wordt bliksem uit de hemel uitgesproken als “baraq o bamah”

  OBAMA DE OUDE FARAO EN ANTICHRIST
  WIJ LEVEN IN DE TIJD VAN HET VERLEDEN, WAARIN DE GEVEL VERANDERT, MAAR DE ACTEURS ZIJN DEZELFDE, EN ER ZIJN ZIJ DIE VRAGEN WEDERGEBOREN TE WORDEN OM DOOR TE GAAN MET SLAVEREN.

  IN 3 VIDEO’S DE CORRELATIE TONEN TUSSEN AKHENATON (EKNATON) EN OBAMA, EEN IN DEZELFDE; EN AAN DE ANDERE KANT DE ZOON DES VERDERE, VERBORGEN EN GEWELDIGE GEBEURTENISSEN IN DE AMERIKAANSE REGERING.

  Dit toont aan dat Obama symbolisch en causaal is geplaatst als de “kapstok” in “de piramide” op grond van de oprichting van onder meer “het supercongres”, van zes Republikeinen, zes Democraten en Obama, het 130e lid.

  https://youtu.be/3W9rjEovCKI?si=ogdD9Ite8Qr5nPso

  Wat heeft men immers aan al die occulte kennis?

  Iemand die het van tevoren wist, verdiende op 7 oktober een miljard dollar – wie was dat ?

  Dus 6 OKTOBER is de VIJFTIG JAAR VERJAARDAG VAN DE JOM KIPPOEROORLOG…EEN JARENJAAR

  Strong’s Hebrew: 50. אֲבִישׁ֫וּעַ (Abishua) – “mijn vader is redding …

  HET IS OOK DE “LAATSTE GROTE DAG” VAN HET LOOFFEESTENFEEST

  Het EERSTE Wekenfeest was op 2 juni 1949. Nadat aan alle bijbelse vereisten was voldaan om een natie te zijn, plaatste de Heer op Pesach de bloedmaan als teken aan de hemel. 2 juni was het eerste feest van weken voor een bijbelse natie.

  zo geïnspireerd door wat ze had geschreven vond ik dit “Obamanomaly”

  Van en met: Donderdag 2 juni 1949 het EERSTE feest der weken

  Tot en met: Vrijdag 4 augustus 1961 beest Obama geboren

  Resultaat: 4447 dagen

  TOEN VOND IK DIT⬇️

  Van en met: Vrijdag 4 augustus 1961 beest Obama geboren
  Tot en met: zaterdag 6 oktober 1973 Jom Kipoeroorlog

  Resultaat: 4447 dagen

  Dus dat betekent natuurlijk dat vanaf de 50e verjaardag van het Beest tot aan de 50e verjaardag van Jom Kipoer het dezelfde periode is

  Van en met: donderdag 4 augustus 2011
  Tot en met: vrijdag 6 oktober 2023

  Resultaat: 4447 dagen

  Vanwege mijn “222 Obama-droom” van de beesten 60e

  Weet je nog dat je $ 600, $ 60 of $ 6 doneert? Zoals in zeshonderd, driescore en zes!!!!

  Van en met: woensdag 4 augustus 2021

  Tot en met vrijdag 6 oktober 2023

  Resultaat: 793 dagen

  Er zitten 793 dagen tussen de startdatum en de einddatum, maar de einddatum is niet meegerekend.

  Of 2 jaar, 2 maanden, 2 dagen exclusief de einddatum… EN HET GEWELDIGE WAS DAT IK HET NIET HEB GEREALISEERD 2 jaar, 2 maanden en 2 dagen = 793 dagen omdat

  153 en 666 zijn de bekendste drievoudige cijfers in de Bijbel

  Johannes 21:11 (153 vissenaantal) en Openb. 13:18 (666 dierenaantal)

  Beter gezegd, zoals John 2111 rev1318 = 793 aftrekt

  Barack Hoessein Obama = 793

  Ik raad je aan dit artikel over Obama en 793 van John Tng van fivedoves te lezen. Dit werd VEERTIEN JAAR GELEDEN geschreven en is een van de vele broeders die John schreef over de verbazingwekkende betekenis van nummer 793… LOF JEZUS

  https://www.fivedoves.com/rapture/2009/Obama_Rev1318.html

  Ps…TUSSEN DE TOESPRAAK VAN OBAMAS 2008 IN BERLIJN BIJ DE “OVERWINNINGSKOLOM” EN 6 OKTOBER ZIJN 793 WEKEN, EEN MOGELIJKE BEVESTIGING.

  Laat mij hiermee eindigen

  en zijn getal is zeshonderd zes en zestig.”

  Vanaf vrijdag 6 oktober 2023, 00:00:00

  Afgetrokken 600 dagen, 60 jaar (threescore) 6 jaar plus 216 uur

  (216 was de dag van het jaar waarin hij werd geboren en 6 x 6 x 6)

  Resultaat: vrijdag 4 augustus 1961, 00:00:00

  Nog een

  Wijzen de ANTICHRISTISCHE VERZEN VAN JOHANNES naar MORGEN?

  De antichristverzen komen uit op 106….10/6…dat is 6 oktober
  1 Johannes 2:18 = 1x2x18=36
  1 Johannes 2:22 = 1x2x22=44
  1 Johannes 4:3 = 1x4x3 =12
  2 Johannes 1:7 = 2x1x7 = 14

 3. Tja links, ongelovig, dus anti-mensen, dus preppen.
  Uiteindelijk zijn ze aards. Ze brengen hulde aan de heer van de aarde: Satan.
  De enige prep die je nodig hebt is, op een stille plek, je verontschuldigingen aan de Heer, Jezus Christus aan te bieden, in gebed.
  Écht dit veranderd je leven.
  Je gaat dan voor het eeuwig leven.
  Dat is het enige doel waarvoor je hier op aarde bent neergezet. De rest is opsmuk, aangeboden door de grote verleider.

  • Het is slechts een geloofsovertuiging gebaseerd op de aanname dat dit waar is, daar ben je vrij in verder.

   Echter geloof ik dit niet, wat ik wel geloof is dat de sturende krachten die over ons willen heersen ons altijd middels verhulling laten zien wat hun snode plannen zijn. Dit kun je pas gaan zien als je je in die methodes hebt verdiept en ze kunt zien/herkennen.

   Op die basis heb ik ook het idee dat de bijbel en elk ander op religie gebaseerd boek grote delen van waarheid bevat die (deels) verdraaid zijn. Of die zijn aangevuld met onwaarheden zodat het mensen die op zoek zijn naar waarheid kan vangen en zodoende weer kan misleiden.

   Kortom, kan ik en ik denk niemand zeggen of dat wat jij nu aanhangt de werkelijke waarheid is. Of dat het je misleidt zodat je de echte waarheid niet zult kennen en ze je zo in hun macht kunnen houden.

   Ik denk namelijk ook dat als dit werkelijk zo zou zijn ze dit zonder problemen kunnen voorkomen en slechts een enkeling nog iets zou weten.

   Ik vermoed dit vooral omdat dit geloof (wat het is en niets meer dan dat imho) je volledige overtuiging vraagt. Met volledige overtuiging sluit je dus direct al het andere uit want er is maar 1 (voor jou) absolute waarheid. En dat is handig voor mensen die je willen controleren, je kijkt dan immers niet verder. Zonder volledige overtuiging/overgave zul je niet het beloofde eeuwige leven ontvangen dus zul je eraan vast moeten blijven houden. En dat vind ik verdacht en gevaarlijk omdat je hiermee elke ander plausibele of ware bewering wel moet negeren. En zo kun je voor een ieder een smaakje vinden waarmee je ze kunt vasthouden in een voor jou ongevaarlijke setting.

   De mensen die zich nergens volledig aan vast klampen en open staan voor andere visies en logica, zijn naar mijn idee het grootste gevaar voor hen die de macht over de mens willen hebben/houden.

   Just my 2 cents

   Leer zien en stop met kijken, dat zal ‘al wat is’ ten goede komen en ons sturen naar wijsheid/waarheid.

 4. Naast mij staat nog een huis vrij in een gehucht in Costa Rica. Het gehucht is omringd door hoeveelheden koeien en varkens. Exotisch fruit volop. Water in overvloed. Grote plus. Wapenbezit. Mijn vrouw schiet een vlieg op 300 meter van de muur. En ik ben Lucky Luck, de man die sneller schiet dan zijm schaduw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in