Heb je gezien wie de Amerikaanse marine vorige week onthulde als hun eerste “digitale ambassadeur”? Het is een travestiet. Blijkbaar denken de admiraals in het Pentagon dat een homoseksuele travestiet die de marine vertegenwoordigt, ervoor zal zorgen dat meer jonge mannen zich aanmelden, schrijft Mike Stone.

Denk daar eens over na. De mensen die ons leger leiden, denken echt dat een travestiet als gezicht en woordvoerder van de marine voor meer aanmeldingen zal zorgen. Waarom denkt u dat dat is? Kan het zijn omdat ze allemaal zelf homoseksueel zijn, zoals Kay Griggs beweerde?

Met deze stunt van ons leger komt de Village People en hun homoseksuele liedje “In the Navy” letterlijk tot leven. En dat is maar één reden waarom je nooit in het leger moet gaan.

Hier is wat zieke verdorvenheid in combinatie met onze wapens

Het Amerikaanse leger exporteert homoseksualiteit en trannyisme nu over de hele wereld. Dat is duidelijk te zien aan deze nieuwste wervingstactiek en aan het aantal Amerikaanse ambassades over de hele wereld die de regenboogvlag voeren.

Onderschat de kracht van vlaggen niet. Het zijn symbolen van onderwerping en trouw. Wanneer u de ambassades van ons land de regenboogvlag ziet voeren, vertellen zij de wereld in duidelijke, onmiskenbare taal dat de Verenigde Staten zich onderwerpen aan en trouw zweren aan homoseksualiteit, sodomie, seksuele perversie en seksuele verminking van kinderen.

Als je in het leger gaat, is dat waar je voor vecht. Je maakt de wereld veilig voor sodomie.

Bij welke tak van het leger je ook gaat, je zult naast homoseksuelen dienen en orders van hen aannemen. Als je denkt dat dat niets uitmaakt, denk dan eens aan onze recente nederlaag op het slagveld in Afghanistan. Het Amerikaanse leger, zogenaamd de machtigste strijdmacht ter wereld, verloor een oorlog van een stel geitenherders. Niet alleen dat, maar we werden op vernederende wijze verslagen met een laffe terugtocht en evacuatie waarvan de hele wereld getuige was.

  Poetin's Moker

Die nederlaag is onbegrijpelijk totdat je beseft dat de Taliban-mannen tegen wie we vochten, bestaan uit compromisloze alfamannetjes, terwijl onze militaire leiding bestaat uit mannen in jurken die denken dat een homoseksuele travestiet die de marine vertegenwoordigt, het moreel en de rekrutering zal verhogen.

Burgers en kinderen als doelwit

Het Amerikaanse leger richt zich op burgers en kinderen. Het is een manier van oorlogvoeren die we al gebruiken sinds de jaren 1860, toen generaal William Sherman op direct bevel van president Abraham Lincoln de zuidelijke staten onder de voet liep. Shermans leger vermoordde en verkrachtte vrouwen en kinderen, brandde boerderijen en steden af, slachtte paarden en boerderijdieren af en liet geen enkel levend wezen in leven, zelfs geen grassprietje. Die oorlogsmethode werkte zo goed, dat we die sindsdien zijn blijven volgen.

In de Tweede Wereldoorlog bombardeerde het Amerikaanse leger Dresden, Duitsland, met opzet op de burgerbevolking, die voornamelijk uit vrouwen en kinderen bestond. Minder dan een maand later bombardeerden we Tokio, Japan, opnieuw gericht op burgers en kinderen, en doodden we meer dan 100.000 mensen door ze levend te verbranden. Het was het meest vernietigende bombardement in de geschiedenis.

Vijf maanden later atoom-bombardeerden we de steden Hiroshima en Nagasaki in Japan, opnieuw gericht op burgers en kinderen. (Volgens sommige vooraanstaande onderzoekers werd geen van beide steden met een atoombom bestookt, maar met een combinatie van napalm en mosterdgas, wat nog gruwelijker is). Beide bombardementen waren niet nodig omdat Japan al had aangeboden zich over te geven, maar president Harry Truman, een 33e graad Vrijmetselaar, gaf toch opdracht tot de bombardementen.

  Geopolitiek schaakbord verandert in het nadeel van het VS-imperium

In Vietnam richtte het Amerikaanse leger zich op burgers en kinderen. In Irak richtte het Amerikaanse leger zich op burgers en kinderen. In Syrië richtte het Amerikaanse leger zich op burgers en kinderen. Zo voeren we onze oorlogen. Als u zich aanmeldt bij het leger, wordt u belast met het vermoorden van onschuldige burgers en kinderen.

Beavis en Butthead gaan bij het leger

Omdat het moreel in het leger zo laag is, wil niemand zich meer aanmelden. Dus om hun aantallen op peil te houden, hebben alle vier de takken van het leger hun acceptatienormen verlaagd, zowel mentaal als fysiek. Omdat ik zelf in het leger heb gediend, kan ik u vertellen dat de acceptatienormen al behoorlijk laag waren. Ik was letterlijk omringd door dwazen, dieven en idioten. Kunt u zich voorstellen hoeveel erger het nu is en hoe erg het nog zal worden nu de normen, die al laag waren, nog verder zijn verlaagd?

Iedereen met de minste intelligentie of moraliteit – in feite elke officier die ertegen is om homoseksuelen in het leger te laten dienen en tegen de standaardpraktijk van ons land om burgers en kinderen aan te vallen – is uit het leger gezuiverd. Alles wat overblijft zijn de onbekwamen en de gekken.

Als je je aanmeldt bij het leger, dien je samen met een aantal van de laagste mensen in de samenleving. Niet alleen dat, maar je zult orders van hen aannemen. Mensen die zo incompetent zijn dat ze niet eens bij MacDonald’s kunnen werken, gaan beslissingen nemen op het slagveld. Dat wordt waarschijnlijk uw dood. Kijk nog eens naar Afghanistan.

  Hoe lang kan de oorlog in Oekraïne duren?

De rechtvaardige oorlog

Er bestaat zoiets als een rechtvaardige oorlog, een oorlog die wordt gevoerd uit zelfverdediging of om een groot kwaad te verlichten. De verovering van Mexico door Hernan Cortes was een rechtvaardige oorlog. Cortes en zijn mannen waren gedwongen oorlog te voeren met de Azteekse indianen om een einde te maken aan hun barbaarse praktijk van mensenoffers.

Het probleem met de Verenigde Staten is dat wij bijna nooit een rechtvaardige oorlog voeren. In de afgelopen 200 jaar zijn wij slechts bij drie rechtvaardige oorlogen betrokken geweest – onze oorlog tegen de Barbarijse zeerovers, de oorlog van 1812 en Vietnam, die begon als een oorlog tegen het communisme, maar al snel ontaardde in onze gebruikelijke oorlogsvoering, waarbij burgers en kinderen het doelwit waren.

Als je in het leger gaat, zul je waarschijnlijk betrokken zijn bij een onrechtmatige oorlog tegen een land dat geen enkele Amerikaanse burger kwaad heeft gedaan.

Als je een jongere bent die dit leest, meld je dan niet aan bij het leger. Ga nooit het leger in. Als je dat wel doet, is dat de grootste fout die je ooit in je leven zult maken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

77% van de jonge Amerikanen te dik, geestesziek, aan de drugs en meer om in het leger te gaan, zo blijkt uit onderzoek van het PentagonVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische olie overspoelt wereldmarkten via grote Aziatische tussenpersonen
Volgend artikelDe verenigde Staten krijgen een groot blauw oog in het Midden-Oosten dankzij de Arabische Liga
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. In het leger moeten hetero mannen en vrouwen gescheiden slapen, maar homo’s of lesbiennes mogen wel samen slapen…

  • Dacht eerst dat het een bericht was van De Speld…

   Nee Dus! Het artikel in Het Parool schrijft:

   Als oorlog ooit Nederland bereikt, dan neemt Kajsa Ollongren (55) de wapens op. Tenminste, als ze geen minister van Defensie meer is. Ze denkt dat ze dan ‘een enorme motivatie voelt’. “Ik ben opgegroeid met Oorlogswinter, Soldaat van Oranje, Het meisje met het rode haar. Toen dacht ik al: als mij zoiets overkomt, dan wil ik aan de goede kant staan. Je wil niet vechten, maar je doet het wel, omdat jouw manier van leven zó bedreigd wordt.”
   https://www.parool.nl/topverhalen/kajsa-ollongren-de-oorlog-in-oekraine-houdt-ons-een-spiegel-voor-juist-nu~b6cd51ec/

   Geen idee of ik nu in huilen moet uitbarsten en van de bank af rol van het lachen..

   • Toen Ollongren minister van Defensie werd, wist ze het verschil niet tussen een majoor en een sergeant.
    Het theater in Den Haag is een tragicomedy in een verlenging

   • Ja als dat stuk stront de wapens op pakt dan ik ook maar dan om haar te doorzeven
    Ollengren wat een teef , functie elders wordt het dan

   • Rode vlag; wanneer vrouwen zichzelf “meisje” noemen…

    Je merkt dat veelal de “elite” en in Hollywood daar een handje van hebben… zichzelf “girls” noemen terwijl ze dik in de 50 jr. zijn.

    Dit is meestal een teken van seksueel misbruik / cult stijl (kleineren) tijdens jeugd..

 2. Het is wel de beste manier om mensen die homo/lesbisch of andere seksuele voorkeuren hebben te laten sneuvelen op het slagveld, waarom zouden alleen hetero mannen moeten opgeofferd worden in zinloze oorlogen?
  Misschien is het opzet, men wil juist af van de seksueel anders geaardheden.

 3. Ik denk dat het propaganda is voor misleiding;
  ‘ we hebben een zwak leger’

  Vergeet niet de NAVO valt binnen
  6 weken aan in Rusland, mogelijk Oekraïne en andere landen.

  HET IS EEN SCRIPT, wake up !

  Goed getraind, aantal jaren hierop voorbereid.

  • Important ; 🌎
   Zie mijn verhaal op ; artikel over
   klaus schwab
   Overheid gaat burgers….

   Mailadres ! Deze week doen aub

 4. Ok even was ik weer voor de zoveelste keer de tel kwijt van zoveel domheid en zoals je zegt moet ik nu gaan huilen of op de grond rollen van het lachen ik weet het niet meer doch zijn ze nog een minderheidsgroep vergeten volgens mij dat zijn diegene die zich hm…mindervalide voelen en moedwillig een arm of gezonde been laten amputeren mag je zeker niet vergeten he…. want die willen ook aandacht en het leger in. Het zal me daar een zooitje worden “compagnie roze baletten” gaat het daar s’morgens moeilijk mee hebben want ze zijn het gewoon eerst een uur voor de spiegel te zitten voor hun haar en hun maquiage en hun rode roze nageltjes te verven. Ik moet stoppen het wordt teveel “monty pygton” filmpje moet het even eens terug opzoeken in een van hun skechen zie je zo een scene met van die nichten in het leger van oeps en met de handjes zwaaien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in