Afbeelding: Pronews

Ik kan zelfs systemen noemen die extreem “populair” zijn.

Westerse landen proberen de militaire technologie van Moskou te stelen en hebben het gemunt op industrie-experts, zei de Russische minister van Industrie en Handel Denis Manturov maandag. Tijdens een interview met persbureau RIA Novosti werd Manturov gevraagd of er gevallen waren van industriële spionage door “onvriendelijke landen” terwijl Rusland de defensieproductie opvoert. “Dit is altijd het geval geweest. Het gebeurt vandaag en het zal morgen gebeuren,” zei de minister. “Er wordt actief gejaagd, niet alleen op veelbelovend onderzoek, de gegevens en parameters van onze wapens, maar ook op onze specialisten die bijzonder waardevol zijn. Het gaat niet alleen om spionage. Ik geloof dat jullie berichten in de media hebben gezien dat de FSB een aanslag op het leven van een van de topmanagers van een defensiebedrijf heeft voorkomen,” zei de minister.

Het is volkomen te verwachten en ze watertanden bij alles wat hypersonisch is, S-350, 400, 300V4 lijn van Air Defence complexen, en een verscheidenheid aan munitie, niet in het minst voor de nieuwe generatie van Krasnopol die nu in serieproductie is en al wordt gebruikt aan de frontlinies. En dit is nog maar een hele korte lijst, met stand-off wapens als een ander populair artikel. En ingenieurs? Te laat, de meesten van hen zijn diep geworteld in Rusland, verdienen een zeer goede boterham en worden uiteraard beschermd en gevolgd door de FSB. Het Westen is echter meer dan welkom om economen, politicologen en “deskundigen” te nemen met diploma’s van de meeste ” prestigieuze ” scholen in Rusland. Ik zou beginnen met VShE. Als je toch bezig bent, er zijn ook veel “vrije denkers” van een ander kaliber en omdat de meesten van hen nauwelijks in aanmerking komen om de straten van Russische steden schoon te vegen, zullen ze perfect passen in de Westerse academische wereld, schrijft Andrei.

  Ondanks Westers aandringen dat Iran faalde, deed Iran wat het van plan was in Israël

Maar serieus, de jacht op Russische militaire (en niet alleen militaire) technologieën zal niet alleen doorgaan, het zal dramatisch toenemen omdat in termen van militaire en sommige dual use technologieën, Rusland ver voor ligt op het gecombineerde Westen en de kloof groeit. Oorlog doet dat met je – meestal maak je een sprong voorwaarts in gevechtstechnologieën en vele civiele toepassingen die daarop volgen. Gerelateerd nieuws: aanval op haven Feodosia. Allerlei Oekraïense en westerse kanalen melden dat ze een landingsschip Novocherkassk hebben “vernietigd”. Het zou waar kunnen zijn, maar zoals het geval was met DRIE (in werkelijkheid nul) Su-34 gevechtsvliegtuigen, laten we afwachten wat de Russen zullen zeggen. Novocherkassk is een oud pr. 775 landingsschip dat in 1987 in Polen is gebouwd en als het in Feodosia in reparatie was, is het mogelijk dat het de schade heeft opgelopen. We zullen zien. Zoals je kunt verwachten, zullen de reacties volgen. De Oekraïners rouwen om het verlies van Mariinka en hadden, zoals gebruikelijk, PR-acties nodig om de gemoederen te bedaren. Verkeerde manier om dat te doen. Zeker nu er in de afgelopen 48 uur twee IRIS-M complexen zijn uitgeschakeld.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

SCHOKKEND beeldmateriaal toont Russische soldaat die twee granaten boven zijn hoofd houdt terwijl hij onderhandelt over overgaveVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Deskundige-propaganda” in de Britse Telegraph illustreert verlies van vertrouwen in journalistiek
Volgend artikelProfessioneel worstelaar Kurtis ‘Mad Kurt’ Chapman overlijdt plotseling op 26-jarige leeftijd en conservatieve media negeren nog steeds het overduidelijke
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Dit doet mij denken aan de oefening die de NATO in 2021 hield in de Zwarte Zee. Er moet toen een Russisch vlietuig over een US vliegdekschip zijn gevlogen dat alle afweersystemen wist plat te leggen.
  Een week later lagen alle (10) US vliegdekschepen (ik dacht) in Norfilk in de haven voor noodreparaties

  • That was April 2016, 80 Nautical miles from Kalingrad.. from the US standpoint they were just “ensuring freedom of navigation, security and stability” in the region.

   We all know this is horsesh*t, imagine China of Russian or Indian ships in the gulf of Mexico “ensuring stability” in the region.. it’s ridiculous the US is always causing tension and trouble.

   Also the US claims the “fly overs” from the Russian SU-24(?) was “dangerous and irresponsible” .. well isn’t that hypocrite factor 9.

   And the (rumor) was that Russia was doing a dozen fly bye’s to jam (EMP?) the Donald Cook, and this “shocked” the vessel crew because their glorious little boat was inoperable.

   And this story was indeed repeated (fly over US vessel) in 2021, because most people have the attention span of a chipmunk and can hardly remember what they had for breakfast a day before.

   Truth of false it doesn’t really matter, the US is trouble wherever it goes.. but what can you expect from a nation that thinks is “indispensible” for “freedom and democracy” around the world.
   While they have a senile clown in the WH that can’t finish a sentence without teleprompter .. and this is supposed to be the “leader of the free world”.. LOL!

   Can’t wait to see a aircraft carrier on the bottom of the ocean in 2024.

 2. Toen tentijde van Glasnost de Russische Joden mochten beschikken..naar Israël of Amerika, zou Rusland dus al zijn intelligentie en technische knowhow zou verliezen juichte de westerse wereld om ter hardst…en zie nu 10 jaar later staan ze allemaal in hun hemd…ja Poetin’s Rusland komt niet bij van het lachen….♥️🇷🇺🌹♥️🇷🇺🌹🌟🌟🌟🌟🌟 2025🤗♥️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in