De Verenigde Naties eisen bevoegdheden op om de wetenschappers van de ongekozen globalisen-organisatie toe te staan het wereldwijde “klimaatbeleid” aan soevereine naties te dicteren.

De oproepen komen nadat wetenschappers van het Intergovernmental Panel on Climate Change van de VN hebben geklaagd over het trage tempo waarin regeringen zich houden aan de ” netto-nul ” agenda van het World Economic Forum (WEF), schrijft Frank Bergman.

Vijf hoofdauteurs van IPCC-rapporten vertelden de Guardian dat wetenschappers het recht zouden moeten krijgen om beleidsvoorschriften op te stellen.

Het is mogelijk dat de VN-wetenschappers nieuwe bevoegdheden krijgen om toe te zien op de uitvoering van de groene agenda door de 195 staten die het UN Framework Convention on Climate Change (UNFCCC) hebben ondertekend.

Als de nieuwe bevoegdheden worden toegekend, zouden VN-wetenschappers kunnen eisen dat landen over de hele wereld beginnen met een “uitfasering” van fossiele brandstoffen om in lijn te komen met “netto-nul”.

De eis van de VN kwam nadat aan het licht was gekomen dat de Verenigde Arabische Emiraten van plan waren om hun positie als COP28-gastheer te gebruiken om olie- en gasdeals te sluiten.

Sonia Seneviratne, vicevoorzitter van het IPCC en coördinerend hoofdauteur sinds 2012, zei:

“Op een gegeven moment moeten we zeggen dat als je dit doel wilt bereiken dat door beleidsmakers is gesteld, er bepaald beleid moet worden geïmplementeerd. Naarmate de klimaatverandering erger en erger wordt, wordt het moeilijker om beleidsrelevant te zijn zonder prescriptief te zijn.”

Wetenschappers zouden moeten kunnen oproepen tot het terugdringen en “uitfaseren” van fossiele brandstoffen,” beweert ze.

  "Groene duurzame energie" is een eufemisme voor ontvolking

De discrepantie tussen IPCC-wetenschap en actie in het veld was “erg moeilijk te begrijpen voor ons als wetenschappers omdat het nergens op lijkt te slaan,” stelt ze.

Gert-Jan Nabuurs, coördinerend hoofdauteur van drie IPCC-rapporten, zei:

“De kritische, onafhankelijke en sturende rol van het IPCC lijkt steeds minder evident. Terwijl ze afnemen, lijken landen een steeds grotere invloed uit te oefenen.”

Het probleem voor de auteurs was dat “we het beleid niet kunnen voorschrijven, dus we kunnen geen harde uitspraken doen over wat er moet gebeuren,” zei hij.

Nabuurs betwijfelde de waarde van het blijven produceren van evaluatierapporten als “we al weten dat de boodschap over vijf tot zes jaar niet veel anders zal zijn, het probleem er nog steeds zal zijn, de uitstoot nog steeds zal toenemen, er meer bewijs zal zijn van de gevolgen en minder tijd om te proberen onder de 2°C [opwarming boven pre-industriële niveaus] te blijven”.

De VN beweert dat de uitstoot van broeikasgassen tegen 2030 met 9% zal stijgen.

Zoals Slay News meldde, zou het halen van deze “netto-nul” doelstellingen de belastingbetaler 75 biljoen dollar kosten, zo blijkt uit analyses.

Het zou ook vereisen dat leden van het grote publiek hun levenskwaliteit drastisch verminderen.

Mensen zouden moeten stoppen met reizen, “voedsel” op basis van insecten moeten eten in plaats van vlees, in “lemen hutten” moeten wonen, vrijheid en privacy moeten opgeven, zich niet meer voortplanten en enorme belastingen moeten betalen om bij te dragen aan het “grotere goed” om deze doelen te bereiken.

  Het World Economic Forum geeft nu openlijk toe dat hun doel is om binnen enkele jaren een "Nieuwe Wereldorde" te creëren

Deze regels gelden echter niet voor de globalisten elite, want zij zijn “de oplossing” voor de “klimaatcrisis.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Honderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates’ genocidale “zonnestralen verduistering”-projectVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische minister van Buitenlandse Zaken: Israël mag mensen in Gaza niet collectief straffen
Volgend artikel“Stop met het vermoorden van duizenden kinderen,” zei de kwaadaardige, krankzinnige nazi
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Als niemand er nu nog steeds niet achter is dat het om Ruimtevaart (de 4e Industr Rev) gaat, en HAARP en het gebruik van eletromagnetische frquentie tegen ons hemelgewelf, dan is er geen hoop. Oh ja, ik snap het, allemaal conspiracy. Want: Global warming is echt. De Aarde warmt echt op. De Aarde groeit. De Aarde is plat. De zon is plotseling feller gaan branden in de laatste tien jaar. De zon hangt aan een draadje tien km verderop in de ‘lucht.’ We zijn op de maan geweest. De Rover rijdt rond op Mars. We gaan straks naar Mars. Je kan eigenlijk niet meer verwachten van een kudde die ook in de spuitjes trapte en zelf allerlei verklaringen voor van alles verzint zonder echt na te denken, te observeren, en vragen te stellen. Dus. Geloof maar gewoon wat je wilt en ga lekker protesteren tegen “Global warming” in de regen en de bagger. Dan heb je nog wat te doen. Succes er mee.

  • Het probleem is, dat als je ECHT gaat nadenken en onderzoek doet, je erachter komt dat je al die tijd hebt geleefd in een leugen. En je hebt stevige schoenen nodig om dan nog overeind te blijven staan. Voor de meesten is de waarheid te confronterend. Het is voor veel mensen dus zelfbehoud om het er maar niet over te hebben en om maar mee te lopen met de meute. Of zelfs VOORAAN te lopen, liefst met een vlaggetje. Ook al moeten ze er alles – hun leven incluis – voor opgeven.

 2. in licht van het subversieve karakter huidige tijd een andere definitie van het woord klimaat.

  klimaat
  klimaat logo #10835
  1) gemiddelde gesteldheid van de lucht en het weer over een periode van minimaal 30 jaar; gemiddelde weerstoestand 2) luchtgesteldheid in een binnenruimte, onder andere bepaald door temperatuur en vochtigheidsgraad; microklimaat binnenshuis; binnenklimaat; binnenhuisklimaat 3) algemene sfeer en omstandigheden
  Gevonden op https://anw.ivdnt.org/article/klimaat

  1 naar laatste zin ,; algemene sfeer en omstandigheden

  van wat ?
  de levende bevolking die zich realiseerd dat ze als doden en zielozen worden weg geschreven.
  weg – geueternazi-eerd , weg ge-uitfaseerd weg-vermoord weg ge-offerd worden en werden.

  lees goed ,; algemene sfeer en omstandigheden……

  • Netto nul ….met andere woorden, nul planten, bomen, dieren en mensen.. dat is de bedoeling.. dit oeroude gevallen ras (elohim draco) heeft in de loop der miljoenen jaren al talloze zonnestelsels in puin achtergelaten..dat wat ze niet verpulverd hebben is gefuseerd met duistere techniek. Zoals een transhumaan horrorscenario..
   Groot gedeelte van de verdwenen kinderen (miljoenen per jaar) eindigen bij die monsters..het grote geheim.

 3. En zo gaan ze de fout in, en krijgen ze 0 medewerking voor de netto nul agenda, getekend of niet.

  Als je Saudi Arabie gaat afsnijden door fossiel brandstof uit te faseren ben je feitelijk de oliesjeiken aan het “onteigenen”, en dat gaan zei absoluut niet pikken. Dat is een regelrecht gevalletje “biting the hand that feeds you”.

  De meeste macht is altijd vergaard of fossiele brandstof, dit uitfaseren geeft aan dat de “eliten”(parasieten) ook achter het vermogen van Saudi Arabie aan zitten.

  Its not going to go down well me thinks….

 4. Beroerd word ik van die klimaatwaanzin en de 70.000 klimaatgekken in Dubai.
  Totaal van de pot gerukt met hun waanideeën.
  Hun doel: 500.000.000 wereldburgers als slaaf voor de zgn elitezooi.
  Het volk kakkerlakken en lopen en voor die bende vliegtuigen en biefstuk.
  Walgelijk!

 5. De 27 landen van de EU, waarin 6% van de wereldbevolking woont, stoten 7% uit van de broeikasgassen die wereldwijd worden geproduceerd. Nederland neemt van dit wereldpercentage een hapje van 0,2% . Alle Nederlandse burgers afsluiten van de op kernenergie na schoonste energiebron – aardgas – is gebaseerd op een cascade van drogredeneringen. China en India, waar een derde van de totale wereldbevolking woont, bouwen de ene na de andere kolencentrale, en het klimaatakkoord van Parijs is voor hen en veel andere landen clownesk theater. De CO2-hoeveelheid in de atmosfeer zal blijven stijgen ongeacht de angstvisioenen waarmee linkse dwaze politici ons terroriseren. Het klimaatbedrog heeft het monster van een peperdure en onbetrouwbare energietransitie gebaard dat ons meesleurt naar de afgrond van een armoede die thans alleen gekend wordt in ontwikkelingslanden, met andere woorden ” We gaan er financieel volkomen aan….”

 6. Zonder klimaatverandering hadden we nog steeds in de ijstijd gezeten, al die Neanderthalers met het vliegtuig naar Mallorca heeft er gelukkig een einde aan gemaakt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in