Het is slecht om kinderen te vermoorden,” voegde het monster eraan toe. “Kinderen moeten niet op grote schaal worden afgeslacht met krachtige militaire explosieven, ze moeten in leven kunnen blijven en gelukkig en gezond zijn.”

Wat brengt iemand ertoe om zoiets hatelijks en verdorven te zeggen? Welke walgelijke samenzweerderige antisemitische online konijnenholen moet deze freak hebben ingedoken op zijn pad naar radicalisering om zoiets diep kwaadaardigs te zeggen? Men kan alleen maar raden, schrijft Caitlin Johnstone.

“We moeten geen kinderen verbranden en hun ingewanden uit hun lichaam blazen met bommen,” ging ’s werelds slechtste persoon verder. “Nul kinderen zouden moeten sterven door verbranding en hun ingewanden horen aan de binnenkant van hun lichaam.”

Ik ben net zo geschokt en verbijsterd als jij. Ik dacht dat we dit achter ons hadden gelaten. Ik dacht dat we als beschaving dit soort genocidale retoriek achter ons hadden gelaten met het einde van Nazi-Duitsland. Maar blijkbaar leeft Adolf Hitler nog steeds voort.

Deze duivelse vijand van alles wat goed en rechtvaardig is, zei verder dat alle Palestijnen mensen zijn, net als ieder ander, en dat ze daarom mensenrechten zouden moeten krijgen in plaats van uitgeroeid te worden als insecten met het meest geavanceerde wapentuig dat ooit is bedacht.

“Ik denk gewoon niet dat iemand met een bepaalde etniciteit het acceptabel maakt om ze massaal af te slachten met moderne oorlogsmachines en ze te verdrijven van het land waar ze willen leven,” zei de ghoul, eraan toevoegend: “Ik denk dat we anderen moeten behandelen zoals we zelf behandeld zouden willen worden.”

  Israël laat zijn ware gezicht zien, op weg naar een groter conflict

Nu ben ik net zo liberaal als ieder ander en ik sta absoluut achter vrije meningsuiting, maar dit soort weerzinwekkende bloedbelastering is precies waarom we serieuze gesprekken moeten voeren over hoe ver het recht op vrije meningsuiting zou moeten gaan. We kunnen geen gestoorde fascisten in onze samenleving hebben die genocidaal geweld aanmoedigen door extremistische retoriek te verkondigen als “Gooi geen bommen op baby’s” en “Het is verkeerd om journalisten opzettelijk te vermoorden”.

Het geeft me een onveilig gevoel als mensen zulke dingen zeggen, omdat ik het niet eens ben met de dingen die ze zeggen. En, zoals we allemaal weten, draait het universum om mij en hoe ik me voel. Daarom vrees ik dat we in onze samenleving op een onfortuinlijk punt zijn aanbeland waar we geen andere keuze hebben dan het internet te censureren, pro-Palestijnse demonstraties te verbieden, TikTok te verbieden en het illegaal te maken om een Zoomer te zijn. Het enige alternatief is toestaan dat gruwelijke radicalisering zoals we hier net hebben gezien doorgaat.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

De morele complexiteit van het bombarderen van een concentratiekamp vol kinderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVN eist bevoegdheid om wereldwijd ‘klimaatbeleid’ te dicteren
Volgend artikelRussische troepen zijn begonnen posities uit te rusten met speciale bescherming tegen FPV-drones
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Wat een schokkende, terecht confronterende tekst! En wat jammer dat degenen over wie dit gaat het weer niet zullen lezen… Maar elke stap tegen de hypocrisie van “onze” leiders brengt er een scheur in. Hoe klein dan ook. Een begin van “another break in the wall”. Dankjewel Caitlin Johnstone en Rommel!

 2. Verschrikkelijk wat daar gebeurt. En dan te bedenken dat Bibi van corruptie verdacht wordt en er al vele maanden tegen zijn beleid( de hervorming van de justitie) geprotesteerd werd. Blijkbaar had hij een afleidingsmanoeuvre nodig.
  En dan de hypocriete houding van weer het zgn democratische Westen.
  Wat ik niet begrijp dat de Arabische landen zo rustig blijven. Iemand een idee?

  • Beste Jan,
   Ik denk dat het binnen de arabische landen ongeveer net zo is als in het verleden tussen de Katholieken, Protestanten, gereformeerden en andere variaties. ondanks dat het allemaal Christenen waren, was er geen eensgezindheid, ja, zelfs haat en nijd.
   Het lijkt mij met de arabieren ongeveer net zo tussen b.v. Soennieten, Sjiieten enz.
   Het lijkt nog een brug te ver om een gemeenschappelijke vuist te maken tegen Israel.

  • Jan, dat die Arabische landen zo rustig blijven terwijl een broedervolk op lugubere wijze wordt afgeslacht zou wel eens met allerlei angsten en duistere belangen te maken kunnen hebben. De psychopaten die momenteel in Israhel aan de macht zijn schrikken voor helemaal niets terug en zij hebben de beschikking over kernwapens. Als zij ten onder gaan zullen ze er geen probleem mee hebben de hele planeet met zich mee te nemen, tenslotte zijn zij ‘Gods volk’. Daarnaast is dat hele Israhel/Palestijnen conflict ook voor de Arabieren een pain in the ass en als alle Palestijnen opgeruimd zijn en Israhel zijn doelen heeft bereikt wordt het rustig in die regio.
   Mijn hoop is veel meer gevestigd op de BRICS landen die steeds meer invloed krijgen.

 3. Al 2x gelezen dat de ergste genocide tegen de joden ooit, nog komen moet.
  Ik denk dat het niet lang meer duurt..
  Palestina is vast de trigger.
  Ik vind het ook zeer verontrustend dat in niet moslim- landen nu zo verschrikkelijk veel moslims wonen…
  Ook ” niet gelovigen” zijn als honden…en mogen uitgeroeid worden..
  Want zeg nou zelf…waaromwil een moslim uberhaupt in niet moslimland wonen, als in zijn optiek alle inwoners als honden zijn??

 4. Volgens Matteüs werd met de kindermoord een profetie van Jeremia vervuld: “Een stem werd gehoord in Rama, geween en veel geweeklaag; het was Rachel, die weende om haar kinderen, en zij wilde zich niet laten troosten, omdat zij er niet meer zijn” (Jeremia 31:15 / Matteüs 2:18). Aartsmoeder Rachel werd in Bethlehem begraven.

  De auteur van Matteüs legde ook bewust diverse verbanden tussen Jezus en Mozes. Zo grijpt het verhaal over de kindermoord terug op het verhaal over Mozes, die een vergelijkbare moord op zijn generatiegenoten overleefde (Exodus 1:12-23). En door de vlucht naar Egypte verbleef ook Jezus, net als Mozes, een tijd in Egypte.[1]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in