© Marco Verch Professional / Flickr (CC BY 2.0)

Bijwerkingen van het Covid-19 vaccin van Astra Zeneca worden ook gemeld in het Verenig Koninkrijk, waar zeven mensen zijn overleden als gevolg van bloedstolsels die zij hebben opgelopen.

Een Britse autoriteit bevestigt dat van de ongeveer 30 mensen die naar verluidt bloedstolsels hebben gekregen nadat zij het AstraZeneca-vaccin hadden gekregen, er nu zeven zijn overleden, aldus het persbureau AFP.

De Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency heeft echter eerder gezegd dat het gebruik van het vaccin van Astra Zeneca moet worden voortgezet, omdat de voordelen groter worden geacht dan de risico’s.

Australië is ook van plan door te gaan met vaccineren, meldt Reuters. Daar kreeg een 44-jarige man in Melbourne ernstige bloedstolsels enkele dagen nadat hij het vaccin had gekregen, aldus berichten in de media.

In Australië zijn de Therapeutic Goods Administration (TGA) en een speciaal panel (ATAGI) onlangs bijeengekomen om de situatie opnieuw te bekijken. De discussie zal worden voortgezet, maar de inschatting is – net als in het VK – dat het vaccin van AstraZeneca meer goed dan kwaad doet en dat vaccinatie dus moet worden voortgezet.

In Duitsland wordt aanbevolen het Astra Zeneca vaccin alleen te gebruiken bij mensen van 60 jaar en ouder, omdat tot dusver in deze leeftijdsgroep geen bloedstolsels bijwerkingen zijn waargenomen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pas op voor Vaxzevria – het schandaalvaccin van AstraZeneca verandert van naam

  Vaccins in je salade? Wetenschappers kweken met mRNA-vaccin gevulde gewassen om injecties te vervangen
Vorig artikelBiden’s minister van Transport onthuld als milieubewuste bedrieger
Volgend artikelManipulatie van de bevolking: hoe ministers ‘geheime tactieken’ gebruikten om het publiek thuis en bang te houden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Gedachte van een wappie
  Straks gedwongen massa euthanasie, sorry gedwongen vaccinatie van alle Europeanen, vooral de wappies die weigeren de goedheid van Billy Gates te erkennen. En dit danken we aan de Verenigde Nazi’s in New York met hulp van bijna de volledige EU bende fascisten in Brussel, de moordende prins in Mekka, Soros, Gates en hun mensvijandige NGO’s, een hersenloze Zuckerberg met enkel dollartekens in zijn ogen en de nephippies van Google, Twitter en meer van dat soort pulpprogramma’s erop gericht om mensen hersendood te maken.

  Verder alle nepsocialisten wereldwijd, gestoorde christenen die eindelijk de kans zien om echt eens voor eerste christenen te kunnen spelen en nog veel meer idioten die hebben gezorgd dat bijvoorbeeld een fatsoenlijke regering die voor het Italiaanse volk koos ten val is gebracht in het belang van een door de VN aangestuurde minkukel die nu premier speelt, omdat de trek van vele honderden miljoenen zwarten en muzelmannen onbeperkt door moet blijven gaan.

  Europa moet kapot, dat heeft Merkel besloten en de ‘onfeilbare’ Merkel wenst altijd haar zin door te drukken om zo haar liefje Obama te plezieren. En wat keizerin Merkel eist dat voeren haar Europese lakeien Rutte, Macron, Johnson, Draghi en alle andere leden van haar vernietig Europa brigade zonder tegenspraak uit, want bevel is bevel, dus zij zijn niet verantwoordelijk, zoals ook dokters straks zonder enige eigen verantwoordelijkheid kunnen prikken want ook zij zijn door de overheid straks gevrijwaard van het opzettelijk plegen van massamoord. Lang leve de dictatoriale reset voor de toekomstige NWO slavernij tijd.

  En dit alles vanwege dat totaal hersenloze zooitje bureaucraten en technocraten uit die VN die decennia lang met totaal ondoordachte gezondheidsprogramma’s in Afrika hebben gezorgd dat er een bevolking van in 1950 nog geen 200 miljoen Afrikanen straks 1,4 miljard is, naar in 2050 te verwachten 2, 5 miljard, in 2100 is de verachting 3,5 tot 5,5 miljard, maar natuurlijk kunnen deze goedmensen niet toegeven dat zij deze ellende op de wereld hebben veroorzaakt met hun ‘goeddoen’, door nooit tegelijkertijd met hun gezondheidsprogramma’s ook iets aan gezinsplanning te doen, maar dat mocht ook niet van Pipo de clown in Rome. Condooms verstrekken, foei!

  Dus lossen de goedmensen het op een andere manier, boekhoudkundig op: Europa heeft ruimte genoeg en maar 500 miljoen inwoners daar kunnen er best pakweg om te beginnen 500 miljoen bij, tot op termijn wel 1 miljard. Verhoog gewoon de quota net als bij de visserij, en opgelost! Europa moet alle vluchtelingen opnemen, anders dreigt er een genocide, zo sprak het grote leeghoofd Obama, de man die in de geschiedenisboeken te boek zal komen te staan als de initiator van de derde wereldoorlog en de grootse genocide uit de geschiedenis van de mensheid ooit, het uitroeien van alle blanken. Maar de heilige man doelde op hongernoden.

  De door hem genoemde genocide is binnen enkele jaren voor Europa, voor Canada en voor de VS en is inmiddels al begonnen met prikken tegen een wellicht deels gefantaseerde ziekte, waardoor Gates, Obama, Trudeau en meer van dat soort hun wens om de mensheid via een NWO reset te reduceren eindelijk gestart zien, door de eerste paar honderd miljoen via vaccins te laten verdwijnen, correctie te vermoorden. Deze duivelse schooiers verdienen ook nog aan de grootse door onmensen georganiseerde moordpartij ooit. Maar dit is enkel een idiote gedachte van een totaal doorgedraaide wappie! Er is natuurlijk niets van dit alles aan de hand en opa Biden waakt over ons allen en geeft ons werkgelegenheid via straks oorlog met de Russen, dus blijf allemaal maar lekker slapen. Halleluja!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in