Foto Credit: Information Liberation / privéfoto

De rechtse Britse activist Sam Melia is vrijdag in het Verenigd Koninkrijk veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf voor het “aanzetten tot rassenhaat” door het delen van verschillende anti-immigratiestickers met de teksten “White Lives Matter” en “In 2066 zullen we een minderheid zijn in ons thuisland,” bericht Chris Menahan.

Uit GB News, “Actievoerders voor vrijheid van meningsuiting woedend nadat man twee jaar de gevangenis in moest voor het verspreiden van ‘extreem-rechtse’ stickers“:

Nadat een man uit Leeds veroordeeld was tot twee jaar gevangenisstraf nadat hij schuldig was bevonden aan het aanzetten tot rassenhaat met een verzameling stickers, zijn er zorgen gerezen over het vrije woord. 

Sam Melia, 34 jaar, was verantwoordelijk voor een online verzameling downloadbare stickers met anti-immigratie boodschappen voor activisten van de “Hundred Handers” groep.

Bij de Leeds Crown Court vorige maand werd Melia ook schuldig bevonden aan het aanmoedigen van racistische criminele schade omdat zijn verzameling betrokken was bij meerdere “stickering” incidenten.

Tijdens het proces kregen juryleden te horen dat leden van de groep toegang hadden tot de downloadbare stickers die ze konden downloaden en in hun omgeving konden plakken.

De aanklager voerde aan dat de stickers bedoeld waren om rassenhaat aan te wakkeren.

De extreemrechtse organisator beweerde dat ze bedoeld waren om “een gesprek op gang te brengen” en dat hij zich er niet van bewust was dat het plakken van de stickers als strafbare schade zou worden aangemerkt.

Melia werd in december 2022 aangeklaagd nadat uit bewijsmateriaal was gebleken dat hij de database van ongeveer 200 stickers had opgezet en onderhouden.

Counter Terrorism Policing North East zei dat veel van de stickers racistisch en antisemitisch van aard waren.

Naar verluidt bevatten ze leuzen als “In 2066 zullen we een minderheid zijn in ons thuisland”, “Massa-immigratie is blanke genocide”, “intolerantie is een deugd” en “ze zoeken verovering, geen asiel”.

Melia zei tijdens het proces dat het nooit bij hem was opgekomen dat hij gevangen zou kunnen worden gezet voor het delen van stickers.

Melia’s vrouw Laura Towler reageerde op Telegram op het vonnis:

  Nederland 2029

Melia en Towler spraken buiten de rechtszaal over de zaak:

Het vonnis leidde tot verontwaardiging op sociale media:

Elon Musk postte zijn trademark “!!” om de zaak onder de aandacht te brengen:

De Britten stonden op en stemden voor Brexit in 2016 om immigratie te stoppen en nationale soevereiniteit te herstellen, alleen maar voor de “Conservatieven” om hen een record immigratie, nieuwe haatzaaiende wetten en het opsluiten van Britse patriotten voor stickers te geven.

  De elite van Europa is vastbesloten zelfmoord te plegen door middel van Diversiteit

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wat zal er van de EU overblijven?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet nieuwste copium van het Westen is dat de winst van Rusland het gevaar voor hun eigen troepen vergroot
Volgend artikelHet hersendode Amerikaanse buitenlands beleid establishment
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. De kwaadaardige WEF-infiltranten die de landen in het Westen ‘leiden’ en daarmee extreem doen lijden doen dat op een dusdanig niet-om-aan-te-zien manier dat ik er ondertussen een vreselijke hekel aan heb gekregen om op deze planeet rond te lopen. Buitengewoon ziek om iemand vanwege wat stikkers met teksten van bezorgde mensen in de gevangenis te stoppen. Ik heb het beste voor met iedereen van goede wil, ongeacht de huidskleur, net als Sam ga ik vanuit. Sam heeft de uitstraling van een heel goed mens. En ook ik voel me nu gevangen gezet…

 2. Wat heeft dit ook maar in de verste verte met dit artikel te maken, dat gaat over een Engelse man die in zijn land volkomen onterecht een lange gevangenisstraf heeft gekregen?

   • Er is iets raars gebeurd: mijn vraag was een reactie op een voorgaande reactie van iemand anders die nu verdwenen is. Mijn vraag slaat nu die reactie weg is dan ook nergens meer op… Het zij zo, ik kan het niet verwijderen.

 3. Hij gaat gewoon zitten in het rijtje van Julian Assange, Gonzalo Lira, Micha Kat en veel honderden die tegen dat globalistische sektarisch geweld durven tegen te gaan. SCAPEGOATS. Ze moeten een voorbeeld om andere mensen bang te maken niet tegen de ‘gevestigde orde’, the deep state, het kabaal, deze satanische clique te schoppen.

  • De eerste periode – de erkenning van de mens als menselijk wezen dateert uit de prehistorische tijd waarin de dierlijke mens werd voorzien van een individuele ziel en zo zelfbewustzijn verwierf – hij werd geïndividualiseerd. In dit vroege stadium was de mens nog puur in zijn fysieke lichaam gepolariseerd en leerde hij dit te beheersen door middel van het verlangen of het emotionele lichaam. Dit komt overeen met de oude historische perioden van Lemurië en Atlantis. Gedurende deze periode had de mens nog geen kennis of bewustzijn van enig hoger bestaan, en zijn aspiraties gingen niet verder dan toegeven aan de lusten en genoegens van het vlees.

   Deze periode kan worden vergeleken met die van een kind tussen de één en zeven jaar.

 4. En Black lives Matters is heel normaal? Daar is niks verkeerd aan? Nu vond ik dit ook al een zin met een bodem, en ik had gelijk. En voor de goede orde…ik heb bruine kleinkinderen.

  • BLM can do want they think . But stay of the street. Bunch of woke people, with no brain. Only the smart mob glued to their hands, who tell them what to do . The total idiots

 5. De cult is doorgedrongen tot het rechtssysteem en heeft zich op de stoel van de rechter geplaatst.
  Dit is ook het grootste verschil tussen rechts en links. Links infiltreren en nemen over rechts klaagt maar blijft braaf bij de bakken zitten tot het te laat os wt nu het geval is.

 6. En die buitenlanders en BLM aanhangers maar lachen. Dagelijks scanderen ze dat blanken de schuld zijn aan alles wat slecht is, Marokkanen roepen dat blanken, homo’s etc dood moeten, maar plak of verkoop een paar stickers en je wordt de gevangenis in gedonderd. Wát een tuig die rechters, wát een smerig tuig die agenten die hieraan meewerken. Kl*tewereld.

 7. Hij is mijn buurman, het hele dorp is in shock. Ongelofelijk dat dit mogelijk is. Natuurlijk laten we hem niet wegrotten in de gevangenis! We blijven voor hem vechten. Deze man is zo ongelofelijk aardig en grappig ook. Vind het schandalig dat dit hem is aangedaan!

 8. Dus als je de waarheid vertelt ben je een crimineel? Als je rechts bent word je bestempeld als een extreem-rechtse racist? Dat extreem-linkse gedachtengoed wordt er al op de basisschool ingestampt en zelfs de rechterlijke macht is niet onpartijdig…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in