Foto Credit: The People's Voice

Officiële Britse overheidsgegevens van het Office of National Statistics (ONS) die “Deaths by Vaccination Status” vergelijken, onthullen dat mensen die tegen Covid-19 zijn gevaccineerd met mRNA-vaccins veel vaker sterven dan mensen die niet zijn gevaccineerd.

Volgens de officiële overheidsdataset zijn er sinds de uitrol van het Covid mRNA-vaccin meer dan 16 keer zoveel gevaccineerde mensen overleden als mensen die de injecties weigerden, schrijft Thepeoplesvoice.

De “Deaths by Vaccination Status” gegevens kunnen hier op de ONS website bekeken worden of hier voor de zekerheid gedownload worden. Kort samengevat zijn er in de afgelopen 23 maanden meer dan 1 miljoen volledig gevaccineerde Britten overleden, terwijl er slechts 61.000 ongevaccineerde mensen zijn overleden.

Deze verbazingwekkende ongelijkheid staat gelijk aan 16,4 keer meer sterfgevallen onder de gevaccineerden in vergelijking met de ongevaccineerden.

Vaccinpushers, waaronder Big Pharma vertegenwoordigers en mainstream media presentatoren op de loonlijst van Big Pharma, zullen waarschijnlijk beweren dat het schokkende verschil te wijten is aan het feit dat de meerderheid van de mensen in het Verenigd Koninkrijk gevaccineerd is.

Maar volgens cijfers van het UK Health Security Agency (UKHSA) is ongeveer 30% van de Britse bevolking niet gevaccineerd, wat betekent dat slechts 2,3 keer zoveel mensen gevaccineerd zijn.

Deze cijfers verklaren geenszins het enorme verschil in het aantal sterfgevallen (16,4 keer meer) in het gevaccineerde cohort.

De schokkende gegevens bewijzen dat de beweringen over een “pandemie onder de ongevaccineerden” door Big Pharma en politici wereldwijd niets anders waren dan bangmakerij.

De ONS gegevens bevestigen ook de waarschuwingen van medische experts die buiten de Big Pharma bubble werken en die waarschuwen dat er voor onze ogen een verwoestende golf van sterfgevallen is begonnen – en dat deze in de nabije toekomst dramatisch zal verergeren.

  Albert Bourla, CEO van Pfizer, omschrijft vaccinsceptici als "criminelen"

Een “massieve tsunami” van dood en ziekte staat volgens topviroloog Dr. Geert Vanden Bossche, die waarschuwt dat het spike-eiwit een tikkende tijdbom is die geprogrammeerd staat om te ontploffen, op het punt om de wereldwijde bevolking met mRNA-vaccins te decimeren.

Als er ooit een viroloog is geweest naar wie we zouden moeten luisteren, dan is het Vanden Bossche, die onder meer functies heeft bekleed als senior officer bij de Bill and Melinda Gates Foundation en senior programmamanager bij de Global Alliance for Vaccines and Immunization (of GAVI).

De Belgische viroloog is een echte insider op hoog niveau die niet met een goed geweten voor de elite kon blijven werken. Nu vertelt hij over zijn voormalige collega’s en hun geheimen en wat hij zegt over de plannen van de elite voor de mensheid kan niet verontrustender zijn.

Kijk:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Geert Vanden Bossche waarschuwt: Moeilijkheden in het verschietVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky belooft een nieuw tegenoffensief
Volgend artikel33 ‘Elites’ waarvan je niet wist dat ze de wereldwijde ontvolkingsagenda pushen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Brekend nieuws. Benjamin Fulford. (kopiëren en plakken)

  Benjamin Fulford: “De strijd van de eclips zal de toekomst van de mensheid bepalen.”

  Volg dit wekelijks. Het legt een hoop van de grauwe schimmigheid bloot.

 2. Zoveelste UK bericht over de “golf van doden”

  Het begint allemaal in een soort AI herhaling te vervallen.. je kunt ook geen enkele “bron” benaderen.. probeer het maar eens.

 3. Gelukkig hebben we Bas die weet precies hoe het zit en beargumenteerd zijn conclusies onweerlegbaar. Fijn dat er zoveel expertise is.
  Dank voor je inhoudloze bericht 🥱

 4. Logisch dat er in de groep gevaccineerden veel meer doden zijn: het zijn vooral de zwaksten (o.a. massaal veel senioren) die werden gevaccineerd. Bij kinderen en tieners, per definitie de gezondste groep, werd veel minder gevaccineerd. Of dat hier alles verklaart? Het is aan statistici om dat uit te vlooien, niet aan ons.

 5. Goed dat andere influenzers toch iets oppikken van Geert vandenbossche.
  Altijd goed om zijn bezorgdheid te delen met anderen. De meer mensen er gewaarschuwd zijn, des te beter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in