The Presidential Office of Ukraine / Wikimedia / (CC BY 4.0 DEED)

Italië moet de visa van mensen met “pro-Poetin” opvattingen intrekken om ervoor te zorgen dat ze de levering van westerse militaire hulp aan Kiev niet verstoren, zei de Oekraïense president Zelensky zondag op een persconferentie. Hij maakte zijn opmerkingen een dag na de ondertekening van een veiligheidsovereenkomst met de Italiaanse premier Giorgia Meloni tijdens haar bezoek aan de Oekraïense hoofdstad, bericht RT.

Een verslaggever van het Italiaanse dagblad Corriere della Sera vroeg Zelensky of mensen in Europa die sympathiek staan tegenover de Russische president Vladimir Poetin de wapenstroom naar Oekraïne kunnen “bemoeilijken”.

“Ik ben jullie premier erg dankbaar. Ze staat aan onze kant en ik ben blij met het akkoord dat we gisteren hebben ondertekend, maar u heeft gelijk: er zijn veel pro-Poetin [mensen] in Italië. Allereerst moet je hun visa intrekken,” antwoordde Zelensky in het Engels. Hij drong er verder bij Italië op aan om meer wapens te leveren, waaronder luchtdoelraketsystemen.

Kiev beschuldigt zijn critici in Europa en de VS, waaronder lokale politici en mensen zoals technologiemiljardair Elon Musk, regelmatig van het verspreiden van “Russische propaganda”.

Vorige maand protesteerde de Oekraïense ambassade in Rome tegen verschillende evenementen die gewijd waren aan het voortdurende conflict met Rusland. In één geval organiseerde een school in de regio Lazio een online conferentie met een school uit de Russische Volksrepubliek Lugansk, die door Oekraïne wordt gezien als “bezet gebied”.

Oekraïense diplomaten klaagden ook over een geplande tentoonstelling en conferentie in Modena gewijd aan de wederopbouw en het herstel van de Donbass-stad Mariupol, die in 2022 door Rusland werd veroverd na maanden van hevige gevechten. De organisatoren beschreven Mariupol als “een symbool van de volksopstand tegen de junta in Kiev”. De burgemeester annuleerde het evenement met het argument dat het zou worden gezien als “openlijke steun” voor de militaire operatie van Rusland in de naburige staat.

  Het laatste nieuws over de Oekraïnecrisis

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Video van uitzicht van de groep Oekrainse soldaten op de Russische tank die hen van dichtbij beschiet (21+)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVideo: Amerikaanse huurlingen gevangengenomen door het Russische leger buiten Avdiivka
Volgend artikelHet einde van de democratie: “Wat ik beschrijf is een militair bewind” (Nederlands transcript)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. In Bergamo Noord Italië vielen duizende mensen plots dood op straat door de COVID.
  Een paar dagen later verscheen Chinese verpleegkundigen en Dokters uit Cuba plus Russische militaire voertuigen met manschappen en hulpgoederen ter bestrijding van het COVID.
  De Italianen verwelkomden de hulpdiensten, met RUSSISCHE VLAGGEN….!!!!!
  Is die Italiaanse premier dit AL vergeten ????
  Ik zou als ik haar was, me eigen maar een beetje gedeisd houden.!
  De Russen kwamen naar Italië om Italiaanse LEVENS TE REDDEN!!!!!
  En nu gaat ze naar Zelensky, om hem wapens te leveren, zodat Zelensky de Russische hulpdiensten die de Italianen beschermde, NEER TE SCHIETEN.
  Hallo mijnheer Poetin, ik adviseer U, nooit meer Europeanen te helpen,
  Europeanen zijn NAMELIJK SLECHTE MENSEN, niet doen Hé….!!!!

  • geen enkele italiaan is ‘dood neergevallen door covid’…al hetgeen men toonde op tv waren gerecycleerde videobeelden van vorige rampen…de bekendste ervan was de ramp te lampedusa…waar in een sportzaal tientallen lijkkisten waren opgesteld waarin de doden tijdelijk bewaard bleven..dat videobeeld bvb is herbruikt om de mensen wijs te maken dat er ‘duizenden coviddoden vielen’ in italië..en er zijn tientallen beelden zoals die…
   ik had er ooit een discussie over met een fb’vriend’….die stelde dat men dergelijk materiaal moest gebruiken om de mensen diets te maken hoe ‘ernstig’ het was<:::toen ik stelde dat als het virus zoooooooooooooo dodelijk was, dan hoefde men toch geen beelden te recycleren, dan kon men toch de realiteit tonen…was het opeens ….lol…
   btw..tot op heden is er nog steeds GEEN SCHRIJNTJE BEWIJS dat er een totaal nieuwe (laat staan dodelijke) virus actief was;..beter nog…de WHO heeft schoorvoetend moeten toegeven dat het hem hier ging om een armzalige sars 2 virus van 2003….(griep) lol….met een dodelijkheid dat LAGER lag dan de ordinaire doorsnee griepvirus….

 2. Hij heeft zo van die vieze klamme gele kleine handjes zo van die klauwtjes binnenkort 2 kleine bultjes op dat voorhoofd van hem zal hem goed staan “einde bericht”

 3. Hahahahaha… meer van dezs waanzin… meer meer meer. Komop, tegen de klippen krankzinnig worden. Iedereen die niet meegaat in de agenda’s labelen, dan blijven er vanzelf 500 miljoen totaalslaven over die geen enkele vorm van menselijkheid bezitten. Dat is hef plan, de kudde uitdunnen door alleen de 500 miljoen echte brave totaalslaven over te laten, want de rest is tot vijand gemaakt en vernietigd.

  • Ik denk dat je gelijk hebt Theme. De bijbel moet je voortaan ook anders lezen. De mensen werden uitgemoord door God omdat ze verdorven waren. Maar is dat wel zo. Je gaat aan alles twijfelen, Misschien was Noach wel het meest verdorven van allemaal en kijk wat er van de wereld geworden is. Babylon is niet voor niets gesticht na de zondvloed.

   En nu in de 21ste eeuw mogen de 500 meest nuttige overblijven. Hoeven geen eens slaven te zijn, die zijn verdorven genoeg om alles vrijwillig te doen. We noemen ze ook wel eens ambtenaren.

     • Klopt, als de burger kunnen naaien doen ze niks, als ze geld kunnen verdienen door corrupt te zijn dan kan opeens alles. Ze noemen ze niks voor niks stinkambtenaren. Maar zou zou ik die brave mensen zelf nooit noemen natuurlijk.

      • Art 120. De wetgever verbiedt rechters om te toetsen aan de grondwet.

       De grondwet staat uit! Alle ‘ambtenaren’ zijn huurlingen. Als je goed kijkt gedragen ze zich ook zo. Binnen de overheid zijn het superstoere mannen en vrouwen, maar in de dagelijkse praktijk zijn het de lafste losers die je kan vinden. Huurlingen… noem ambtenaren huurlingen, dat verduidelijkt dingen, want dat is wat je bent als je geen mandaat hebt van de grondwet.

       • De politie is gewoon een militie in dienst van een ongeldige, demissionaire regering, in een land dat sinds 18 mei 1940 niet meer bestaat.

        NEDERLAND bestaat niet. Zoals onze satanische koningin zei; ‘DE Nederlander bestaat niet.’

        Maar we blijven maar meespelen met het spelletje dat ze rechtstaat noemen, wat helemaal geen rechtstaat is. We leven in een sekte.

        • Politie is een verleng stuk van de belastingdienst, niets meer, niets minder, boetes ,boetes en nog meer boetes omdat de regels per dag worden toegevoegd en dit klote Europa onleefbaar is geworden door al die kut regels en kutambtenaren die ze verzinnen!!!

       • Hahaha, maar wel even wat nieuwe asociale wetjes onder je neus schuiven, waar je uiteraard weer iets opgelegd krijgt.
        Vergetende dat men gelijker is dan deze mensen die in overtreding zijn.
        Het excuus om te moeten gehoorzamen, vergetende dat de mens wel DEGELIJK rechten heeft.
        Rechtsstaat bestaat niet, het gewone volk mag haar kop niet boven hetmaaiveld steken, want dan wordt deze als voorbeeld aan de figuurlijke schandpaal genageld.
        Onwetttig dus, het is uw plicht om daar tegen in te gaan, en ook dat wordt haarfijn in de wetgeving verteld.
        Maar doen, ho maar..
        De nederlanders betalen liever mee aan hun eigen ondergang, dom volk.

   • Ooit eens bij het idee stil gestaan dat dat hele boekje dat al tig keren is “aangepast” en juist voor angst en verdeling zorgt ?
    En voor brave, iq loze volgers hoop creeërt ?
    Hoop dat men kennelijk maar niet will inruilen voor wat gezond en reeël verstand.
    Want net als het katholisisme, hoe kan je in godsnaam toestemming hebben om 6 dagen in de week de hele wereld aan elkaar te naaien en op zondag met wat heilgebedjes denken dat je weer schoon bent van je zonden ?
    Geloof, ok … ik respceert ieder die dat volgen wil, maar zoals ik deze laat leven, eis en verwacht ik dat het ook andersom is..
    En dat is nog nooit gweest, die worden als heiden neergezet, ondanks die misschien de tien geboden in hun hele leven serieuser hebben genomen dan al de gelovigen bij elkaar.

    Tot Slot,
    Wie spint garen bij verdeling ?
    Juist ja…., ga die maar een tijdje volgen, misschier komen de gelovigen onder ons eindelijk eens tot andere conclusies.

   • En waarom was de zondvloed ook al weer? Einstein?
    Klagen dat de wereld verrot is en dan zelf met zulk onnozel en tegenstrijdig gelul aankomen.
    Bij jou gaat de lift blijkbaar niet helemaal naar de bovenste etage.

 4. De moordenaar van zijn volk. Er kleeft honderden liters bloed aan zijn vuile handjes. En niet alleen aan zijn handen. Ook aan die van heel veel usa en westerse meelooppolitici.
  Had verdomme naar vrede gestreefd ipv deze krankzinnige oorlog te voeren in opdracht van usa, dat zelf graag buiten schot blijft en een ander volk (incl dat in Europa) haar vuile, smerige oorlogzuchtige werk op laat knappen.
  Mocht het ooit tot wo3 komen, wat ik echt niet hoop, dat hoop ik toch echt dat ook usa de klappen krijgt die het al jaren verdient met hun politieke waanzin ideeën. Of moet Europa voor de 3e keer platgegooid worden? Onthoudt de uitspraak van de denktank Statfor onder Obama: een alliantie tussen Duitsland en Rusland moet ten allen tijde voorkomen worden.

 5. Dus nu gaat het CIA poppetje andere Europese landen opleggen hoe zij hun volk aan moeten pakken? Terwijl hij Nazi bataljons onder hem heeft staan. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker en zien hoe hypocriet hun overheden zijn die sinds Corona open en blood opereren zonder dat zij juridisch bang hoeven te zijn. Dus ook alle justitiële apparaten in Europa zijn geinfiltreerd door de WEF.

  • Het zaakje stinkt van alle kanten….elk weldenkend mens had al lang het hoofdkantoor in Kiev en dit walgelijke joodse misbaksel platgebombardeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in