De volgende cijfers circuleren al enige tijd op het net en op diverse websites en zouden afkomstig zijn van de Mossad. De datum van het onderzoek zou 14 januari 2023 zijn.

Rusland: 418.000 strijdende soldaten (plus 3.500.000 reservisten) en een groeiend aantal Wagner-huurlingen.

Oekraïne: 734.000 strijdende soldaten (plus 100.000 reservisten) plus NAVO-officieren, -soldaten en huurlingen op het terrein.

Oekraïne Rusland
Gevechtsvliegtuigen 302 23
Helikopters 212 56
UAV (Unmanned aerial vehicle) 2.750 200
Tanks en pantservoertuigen 6.320 889
Houwitsers (artilleriesystemen) 7.360 427
Luchtverdedigingssystemen 497 12
Doden 157.000 18.480
Gewonden 234.000 44.500
Krijgsgevangenen 17.230 323
Doden – Militaire trainers van de NAVO (VS en VK) 234
Doden – NAVO-soldaten (Duitsland, Polen, Litouwen, …) 2458
Doden – Huurlingen 5360

Via Opposition24.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De achterbakse narratieven van de NAVO verpletterenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Door zijn kernwapens te gebruiken kan Rusland de mensheid redden van een wereldwijde catastrofe - Voorzitter van de Russische Raad voor Buitenlands en Defensiebeleid
Vorig artikelPublieke vertoning van de grove incompetentie van de militaire leiders van de VS en NAVO
Volgend artikelKinderen doden voor winst: Europa lijdt onder 1580% piek in kindersterfte na goedkeuring door EMA van COVID-vaccin voor kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Misschien ook eens de verliezen (moorden) van de burgerbevolking door de Nato in kaart brengen: Libië + 100 000; Syrië + 400 000; Irak ca. 2 000 000, Vietnam, Laos, Cambodja, Korea …

 2. Vermits ieder volk recht heeft op zelfbeschikking, heeft de bevolking in het oostelijk deel van Oekraïne het volste recht om onafhankelijk te worden van Oekraïne en zich bij Rusland te voegen, net zoals destijds Oekraïne zelf onafhankelijk geworden is van Rusland.

  Het grote verschil is wel dat Rusland destijds bereid was om Oekraïne haar onafhankelijkheid te geven, terwijl Oekraïne nu niet bereid is om de bevolking in het oosten van het land haar onafhankelijkheid en het recht te geven om (terig) aan te sluiten bij Rusland.

  Het o zo democratische Westen helpt het Oekraïens regime militair met het de miskennen van het zelfbeschikkingsrecht van de bevolking in het oostelijk deel om niet langer deel uit te maken van Oekraïne.

  De ‘democratische’ Westerse regimes zijn zelfs bereid om het welzijn van hun eigen bevolkingen economisch en militair op het spel te zetten om de vrijheid en het zelfbeschikkingsrecht van de bevolking in Oost-Oekraïne toch maar in de kiem te smoren.

  Als de bevolking in Oost-Oekraïne zich nu niet mag afscheuren, dan had de VS zich ook niet mogen afscheuren van het VK en moeten de Amerikanen dus ook maar allemaal terug loyal subjects van his majesty King Charles III worden…

 3. Ten tijde van Chroesjtsjov, leider van de sovjet-Unie na Stalin (1953-1964), was de verhouding man/vrouw 1 op 8.
  Hoe zou dat nu zijn, de oorlog kost mannen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in