Deze week heeft een Europese leider de wereldwijde Covid “vaccinatiecampagne” woedend veroordeeld als de “grootste misdaad die ooit tegen de mensheid is begaan.”

In een toespraak voor leden van het Europees Parlement veroordeelde het Duitse parlementslid Christine Anderson de wereldwijde reactie van de volksgezondheid op Covid-19 en de vaccinatieprogramma’s die werden uitgevoerd om mensen te dwingen de experimentele prik te nemen, schrijft Julian Conradson.

Uiteindelijk zal het niet eens in de buurt komen, beweerde Anderson: Covid-19 vaccins en hun gedwongen dwang zullen de geschiedenis ingaan als de ergste medische misdaad ooit begaan.

Denk eraan – zij komt uit Duitsland. Dat zegt toch wel iets.

Anderson:

“Deze vaccinatiecampagne zal de geschiedenis ingaan als het grootste schandaal in de medische geschiedenis en bovendien zal het bekend staan als de grootste misdaad die ooit op de mensheid gepleegd is.”

Kijk:

In aansluiting op haar opmerkingen waarschuwde Anderson vervolgens dat de Covid-19 pandemie gebruikt wordt door “gewetenloze globalistische elites” die bereid zijn alles te doen om hun tirannieke agenda door te drukken – inclusief het publiek dwingen zich te laten vaccineren.

Zij nam ook de tijd om diegenen te prijzen die standvastig zijn gebleven in hun geloof en zich hebben verzet tegen de globalistische elites.

Anderson vervolgde:

“U bent zeer moedige mensen. Moed is eigenlijk wat er nodig is. Moed is wat nodig is om de globalistische elites in de weg te staan, want zij hebben geen scrupules, en zij zullen doen wat zij kunnen.”

Anderson weigert van haar uitspraken terug te krabbelen. Nadat zij tegengas had gekregen, tweette de Duitse politica uitdagend een video van haar vurige toespraak met het bijschrift “Ik meende elk woord.”

BOEM.

Anderson is geen onbekende in het maken van explosieve opmerkingen in het Europees Parlement. In maart al trok het Duitse parlementslid een clownspak aan tegen de Canadese premier Justin Trudeau, door de tirannieke WEF-goeroe te zeggen dat hij niet welkom was en dat hij een “schande voor elke democratie” is.

  Hartontsteking na Pfizer-vaccinatie: Australische journalist waarschuwt vanuit ziekenhuis

Nu hebben wij alleen nog een paar meer van deze onverkozen houwdegens met ruggengraat nodig om zich bij Anderson aan te sluiten om deze kwade agenda aan de kaak te stellen. Misschien kunnen we dan eindelijk enige verantwoording zien voor de “ergste misdaad ooit begaan”.

Fauci en zijn WHO-afgevaardigde Tedros zouden de eersten moeten zijn om gestraft te worden.

Het volledige commentaar van Anderson kunt u hier bekijken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kijk hoe Europarlementariër het hele Covid-beleid in 5 minuten vernietigt: “Tijd voor zeer onaangename vragen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVeel artsen en hun gezinnen verkrijgen valse vaccinpassen
Volgend artikelScott Ritter: De Russische drone-fantasie van Washington
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Het is de hoogste tijd voor een Neurenberg2 tribunaal om al het politieke schorem en Big Phama tuig ervoor te slepen en ter dood te veroordelen !!

  • Beste Koddige Beier, hoog je svp op met je gereutel over de ‘neurenberg trials’….. Die waren voor het onrecht tegen de Joden bestemd en zullen nooit een andere toepassing krijgen. Men reutelt er nu al een paar jaar over een wat is er gebeurd? een nep tribunaal door Fuelmich. Wel interssant. Maar nep. De enige die wat deed was die Italiaanse rechter.

 2. Hier zit toch geen woordje Spaans bij. Duidelijke taal! Wie nog niet doorheeft dat wij door onze regering verraden zijn en al die jaren consequent voorgelogen zijn geweest, WIL niet begrijpen dat dit waar is!

 3. Ondanks alles heb ik groot respect voor Christine Anderson en de meps in de EU.
  Ze spreken zich uit.
  Ze LOPEN nog rond.

  Dat laatste is verbazend als je de rest v.d. EU individuen hoort.
  Er komt alleen nog bagger uit hun monden.

  Ze zouden beter aanvaarden dat ze allang zijn ontmaskerd.
  De bagger die ze spuien helpt hen toch niet meer.
  Ze zijn de “nutteloos te voeden monden”.
  Door onze belastinggelden worden ze betaald omdat ze z.g.n. democratisch zijn.

  Zij hebben de democratie om zeep geholpen en dienen op te stappen.

  De nutteloze associalen.

   • Daar zou ik graag aan meehelpen maar wij normaal denkende mensen zijn in de minderheid en begrijp goed de schapen die meerdere prikken van dat gift hebben gehad zijn nu zeer bang want voor hun is geen terug weg meer en klampen zich nou helemaal vast aan Rutte en zijn mede linkse moordenaars want die kunnen ook niet terug maar een ding is zeker zij gaan ook eraan en dat mag voor mij vandaag al beginnen.

  • Ik heb ook respect voor Christine Anderson, daar heb je ballen voor nodig om je uit te spreken, in haar geval eieren, RESPECT voor deze dame.

 4. Even een reaktie op Koddebeier en immortal.
  In Canada hebben Fuelmich en Kennedy de eerste rechtzaken aangespannen en die zijn ontvankelijk verklaard door het betreffende gerechtshof.
  Ze worden bijgestaan door ontzettend veel advocaten.

  Ik kreeg dit bericht van een nicht aldaar, ook een aktieviste.

  Ik heb er dan ook geen twijfels over dat dit werkelijk zo is.

  Groetjes

 5. waar zijn de stoere mannen en vaders die we vroeger eens hadden? tijd voor een volksgerecht. Oppakken, berechten en ter plekke opknopen

 6. Is de beerput niet dicht te houden?
  Is het een uitgemaakte zaak?
  Of maakt het allemaal niet meer uit wat je roept?

  Mijn gedachten gaan uit naar de gevaccineerden, welke ettelijke waarschuwingen in de wind hebben geslagen,;en uiteindelijk – met alle risico’s van dien – zich volledig voor niks hebben laten vaccineren.

  • “zich volledig voor niks hebben laten vaccineren.”

   Neen, niet voor niks, maar om ons ongevaxten middels shedding ook te besmetten met actieve aerosolen zoals grafenen en andere toxinen.

 7. The following documentaries are part of the Sequel to the Fall of the Cabal, a world renowned series about the concealed worldwide network of evil, that controls most governments. The information revealed in these shocking documentaries is based on original video footage, official documents, and authentic testimonies. Everything can be verified. What is exposed by brave journalists is that the covid pandemic is a worldwide criminal operation.
  WATCH THESE SERIES AND SHARE WIDELY!

  https://stopworldcontrol.com/murder/?inf_contact_key=c8a6da204fe8091cca9a4c527cebec0ed18a532c4142cb79caf2b269de1401fa

 8. Ach…..met al dat loon en bijkomstgeld wat zij verdienen om daar te zitten, zouden ze iemand om kunnen kopen om datgene te doen wat meer en meer de enige oplossing blijkt te zijn.

  Die vragen en aanbiedingen hebben deze e.u-parlementariers heus wel gekregen.

  De enigen die sneuvelen zijn nog steeds niet diegenen die niet verantwoordelijk zijn voor hedendaagse volkerenmoord.

 9. Hoe zit dat met die EU parlementariërs uit Nederland? PVV, FVD…die hadden toch ook al lang zo kunnen blerren als die Duitse? Vreemde zaak die stilte.

 10. Awell, lijkt beetje op Schindlers list; na tijden EEN goede moffin gevonden….

  P.s.: die gasten aldaar gaan met netto ongeveer 14.000 plus naar huis…en er zit er niet EEN voor NL; ze hebben allemaal trouw gezworen aan Brussel….

 11. Nog een opmerking, iets wat Miepie kennelijk niet wist: als er bestaande 9en goedkope) medicijnen zijn die werken, mag een experimenteel “vaccin”niet worden toegelaten; dat moet eerst jaren en jaren getest worden.

  Denk aan Ivermectine en hydrochloricine en oude klare….

 12. We zouden respect voor de premier en de regering moeten hebben, geloof en vertrouwen.
  Als we de minister-president horen spreken, dan zou er een trots gevoel moeten ontstaan.
  Ergens in het vorige kabinet, was het voor mij onmogelijk om Mark Rutte te zien als staatshoofd.
  Doe zelf een normaal joh en Gewoon je bek houden.
  Zijn mama schijnt overleden te zijn, anders had hij zich verscholen achter zich moeder!
  Kan het zijn dat “wef-wef” Klausie die rol voor Mark vervuld?!
  En als Mark bij ome Klaus is, is hij dan Mark of is hij dan Marijke?
  Wat hij niet is, is de president, de leider van Nederland.
  Hoogstens wordt hij gezien als leider door mensen die aan hetzelfde lijden als Mark!

  De minister-president van Nederland spreekt vanavond het volk toe.
  Ga maar lekker voor de tv zitten met een glaasje limonade en daar komt hij.
  Eerst de tune van Sesamstraat en dan komt Mark / Marijke!
  Ome Klaus heeft gezegd,…

  Van het het Duitse parlementslid Christine Anderson hoorde ik op the No Agenda Show.
  Als ik aan EU parlementariërs uit Nederland denk, dan denk ik aan de Deserteur Sofie in ’t Veld en Sargentini van GewoonLink. En als ik aan hun denk, komt het geluid van een tondeuse bij me op!
  Wat ze direct na de tweede wereldoorlog deden met Nazi-hoeren.
  Nederland heeft geen volksvertegenwoordigers meer.
  Anders hadden Mark / Marijke en Ernie van de Deserteurs nooit hun rol gekregen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in