Een onderzoek naar de reactie van de regering op het Covid-debacle zou “gevaarlijk zijn voor de democratie”, beweert de voorzitster van de Duitse Raad voor Ethiek en regeringsadviseur Alena Buyx, die tijdens de pandemie verplichte lockdowns, maskerorders en vaccinaties steunde, schrijft Baxter Dmitry.

Velen hebben gemerkt dat de meest uitgesproken ambtenaren die verantwoordelijk zijn voor de meedogenloze COVID-beperkingen en -mandaten plotseling niet meer willen praten over de afgelopen jaren, en wensen dat het groeiende schandaal verdwijnt. Linkse nieuwszenders vragen zelfs om “pandemische amnestie“, waardoor de overheid, Big Pharma en de mainstream media worden vrijgesteld van alle juridische gevolgen van hun daden.

Niet alleen de economische en geestelijke gezondheidsschade is enorm, maar ook het verlies aan levens als gevolg van de maatregelen, met name de vaccins. De oversterfte is explosief gestegen.

Het is niet verrassend dat degenen die verantwoordelijk zijn voor het bevorderen en uitvoeren van de rampzalige pandemiemaatregelen zich nu gedragen als dronken doorrijders die de volgende dag wakker worden en zich realiseren dat er iets vreselijks is gebeurd. Ze hopen dat niemand het merkt en hen ter verantwoording roept.

NoTricksZone meldt:

Een voorbeeld is Alena Buyx, voorzitster van de Duitse Raad voor Ethiek, die diende om de nodige morele dekking te verschaffen toen de Duitse regering tegen de wil van veel mensen meedogenloze lockdowns en experimentele vaccinaties oplegde. Buyx was een uitgesproken promotor van de massavaccinatie en de restrictieve maatregelen.

Onderzoek “gevaarlijk voor de democratie”

In een interview met de linkse Duitse krant Die Zeit vertelde Buyx dat de behoefte aan een onderzoek “begrijpelijk is, maar het is ongelooflijk giftig. Het heeft een diepgaand effect op het polariseren van de samenleving. En het is gevaarlijk voor de democratie.”

Doodsbang voor verantwoording

Nu de gegevens van het grootste medische debacle/fraude aller tijden aan het licht komen, zijn vooraanstaande personen als Buyx duidelijk doodsbang voor onderzoeken en een eerlijk proces.

  Nergens heen te vluchten? Spike-eiwit shedding, 5G brengt de mensheid in gevaar, vooral de ongevaccineerden

“Volgens Buyx is iedereen die oproept tot een fundamentele heroverweging van Corona’s beleid, iedereen die persoonlijke en desnoods juridische consequenties eist, een vijand van de democratie,” merkt Pleiteticker.de op.

Dat is het niveau van ethiek dat we vandaag de dag in Duitsland zien. Bedenk hoe de voormalige communistische “Duitse Democratische Republiek”, alias Oost-Duitsland, hetzelfde beweerde over hun nepdemocratie en elke politieke oppositie.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre KoryVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVaccinslachtoffer publiceert partijnummer van haar vaccinatie en krijgt onverwachte reacties
Volgend artikelTragedie slaat toe: Covid-19 vaccin gelinkt aan 630% toename van oversterfte onder kinderen in Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

   • Wij doen niets maar worden in mekaar geslagen maar dat tuig blijft mooi op al hun posten zitten, ik zelf denk al wij al die personen die aan deze misdaad hebben mee gedaan gaan oppakken en tegen de muur zetten en vervolgens afschieten meteen ook van de oorlog en van klimaat af zijn.
    Maar nog belangrijker het zal dan weer een stuk democratische zijn en een stuk veiliger op de wereld en zelfs vind ik dat wij de artsen rechters politie er niet ongestraft van mogen afkomen . Geeft ons een geweer en wij schieten ze graag zelf af.

 1. Er is geen democratie, sinds 27 oktober 2020 in Nederland, Willem vond de noodwet een goeie ( ondemocratische zet) Waarop nu alles voortbouwd, tot You OWN nothing.

  Duitsland, effect eenzelfde geval, door ministerie van leeghoofden en graai madammekes
  Geen sprake van een democratie, dit is geen excuus;
  Houdt men een dictatuur over, dat is even lastig om toe te geven.
  AfWachten maar wanneer de rood met zwart kruis vlag te voorschrijn komt
  Oh jee, dat zijn die mooie kleurtjes nu

 2. nou, daar hebben ze dan gelijk in. de democratie, of wat daar voor door gaat, kan er zelfs door vallen. de vraag is natuurlijk of dat erg is.

 3. Dat dit wezen de titel van professor heeft is mij een raadsel, Waarschijnlijk heeft ze die gekregen bij de aankoop van een pak maandverband, een andere reden om die titel te verkrijgen kan ik niet bedenken!

 4. HenryN:
  Dit soort halvegaren als die Buyx zijn vanaf dag 1 al over het paard getild. Dan hebben ze nog een paar jaar met gemak kunnen stomen in de broeikassen van de universiteiten waar de hersenspoeling wordt voltooid met boeken lezen en spieken tijdens examens. Een PhD halen stelt geen ruk voor. Dan krijgen ze een ereplaatsje in de 80% van de bevolking (je weet wel, die 80% die een ‘gratis’ GMO-gifspuitje kreeg.) Die 80% zijn echt niet anders dan deze mongool, behalve dat ze geen PhD hebben geritseld. (Bij aankoop van een pak maandverband, ja dat is een mooie, of bij een doosje haarverf).

  p.s. Die hele 80% inclusief hun waarzeggers, experts, predikanten, democraten, voorspellers, data analisten, verkopers, poetsers en andere karretrekkers zijn allemaal hetzelfde – gedoemd tot mislukken en gedoemd een grote vieze bende achter te laten voor de weldenkende mens. Net zoals straathonden die overal lopen te schijten. En ze trappen nog in elkaar’s schijt ook.

 5. Onderzoek naar de gifinjecties is gevaarlijk voor de criminele moordenaarsmaffia. De dag dat deze criminele bende en hun trawanten op een schavot worden afgevoerd komt elke dag een beetje korterbij. Ik kan niet wachten, zit me al te verheugen. Dat wordt een onvervalste feestdag.

 6. Beste Mensen

  Groot gelijk hebben Zij
  Die Crazy Demons
  Ook wel Democratie genoemd
  Voor de Machthebbers
  De Lakens uitdelers
  De Les lezers
  De Beter Weters
  Voor al dezen voor Hun is het gevaarlijk
  Anders raken die de controle over de goedgelovige schapen kwijt
  Want de schaapjes zijn tussendoor een beetje wakker geworden
  Die Moeten dus weer snel in slaap gesust worden en slachtrijp klaar gemaakt
  Vooral die wakker gewordenen

  Dank U

 7. Het valt op dat mensen niet meer hetzelfde zijn na hun prikken. Het is duidelijk dat covidianen hun religie ook zeer fervent aanhangen en dat het andere wezens zijn geworden. Griezelig :-). Kop in het zand en verder slapen (nog dieper dan voorheen)?

  • Heb ik ook gemerkt; vaak een kort lontje gekregen en een soort vergeetachtigheid die me veel aan dementie doet denken.
   Het is in ieder geval slecht voor de psyche…

 8. Is ook gevaarlijk als je uit moet leggen op nationale TV aan geprikte dat ze zijn ingespoten met labeltje ‘Militair Classified’….Want verder komen mensen niet bij een rechtbank als ze ingrediënten willen weten…Kortom : Hi Folks, we gave you an experimental serum, sorry we fooled u…Enjoy ur trip to death or the internet off bodies…En ja mensen hebben cognitieve stoornissen die geprikt zijn. Biotech Mens 2.0 wandelende spike fabrieken en het wordt steeds erger als ik in nu de buurt kom van zo’n serumlijer nies ik mij kapot. Dat is mijn natuurlijk immuunsysteem die reageerd op vreemde stoffen die ze uitscheiden.

 9. De enige die gevaarlijk zijn en de democratie in Duitsland bedreigen zijn: SPD, FDP en Groenen. Behalve dat ze de complete Duitse industrie en economie al naar de kloten hebben geholpen het schijnbaar niet genoeg vinden en het liefst zien dat we in een 3e Wereldoorlog belanden.

  Maar zo gaat het momenteel in Nederland ook. D’66, VVD, Groen Links, CDA, PVDA zien ook graag dit land kapot gaan. Pak in godsnaam in maart je stembiljet en ga stemmen. Ze moeten weg! En op zeker uit de Tweede Kamer! Daar gaat deze verkiezing over!

 10. Professor……!?……..dit leeghoofd? Hoe komen dit soort wijven nou weer aan dat soort titels.
  ” Gij weet niet méér, dan and’ren kunnen
  weten
  Doch draagt een masker voor uw bang
  gezicht
  waarachter noch geheim, noch adel ligt
  sinds gij door hoogmoedswaanzin werd
  bezeten “

 11. https://stichtingvaccinvrij.nl/nieuwjaarswens-die-van-ons-en-die-van-u/

  https://stichtingvaccinvrij.nl/boem-de-who-is-bezig-ongekende-macht-naar-zich-toe-te-trekken-ten-koste-van-uw-vrijheden-en-rechten/

  ´Gedurende vijf (5) dagen, van maandag 9 januari 2023 tot en met vrijdag 13 januari 2023, zal het supergeheime International Health Regulations Review Committee (IHRRC) persoonlijke vergaderingen houden in Genève, Zwitserland. Het doel van deze vergaderingen is de afronding van hun verslag over de voorgestelde wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling.´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/geheime-onderhandelingen-voor-de-wijzigingsvoorstellen-op-de-internationale-gezondheidsvoorschriften/

  Als laatste in de rij wens ik Rommel en de zijnen alsook de Frontnieuws Community alle goede dingen toe voor het zopas ingeluide jaar 2023.

  • Nee, deze uitzonderingsregeling op een goede wet teneinde een gevaarlijk experiment op de hele bevolking uit te mogen voeren is gebleken, en blijkt met de dag steeds meer (immers, we zitten nu net in de middellange termijn-effectentijd), een heel slecht idee te zijn geweest! De regeringsbeleidskeuze voor deze regeling sluit op geen enkele manier Neurenberg 2.0 uit.
   Men moet eens leren te begrijpen dat een wettelijke regeling die formeel-juridisch inhoudelijk en in haar tot standkoming misschien kloppen mag, heel goed rechtens niet kan deugen, en grondrechten schendt/daartoe kan leiden. ‘Wet’ is niet perse ‘recht’! Rutte staat schuldig. Voor zowel de aardse rechtbank als voor het Laatste Oordeel. Bij dat laatste zal zijn brede grijns hem niet kunnen helpen.

   Uit dit artikel blijft verder maar weer eens dat progressieven logischerwijze een hekel hebben aan geschiedenisonderwijs. Want dan blijkt keer op keer dat hun ideologie door en door verrot is en niet deugt.
   Maar recht moet en zal geschieden. Amnestie/genade hoort niet thuis in het recht. Daarvoor moeten ze maar bij God aankloppen. Maar in Hem geloven ze niet.

 12. “gevaarlijk is voor de democratie” welke democratie, die is er nooit geweest, schone schijn…

  het was altijd een Demoncreatie… verdeel en heers met de touwtjes in handen van dat soort.

 13. Ga naar Blackboks .nl en kijk aflevering 6 januari dan zal heel veel duidelijk zijn hoe opzettelijk ons regiem Rutte met zijn WEF van Maxima wat ook tot de slechteriken behoord net als Kaag ons volk en ouders heeft aan gedaan , zelfs de kinderen van ons zijn ze dood aan het spuiten maar meneer Rutte die zit samen mat kaag nog steeds er warmpjes bij en deze moordenaars worden ook nog geëerd, maar als Wilders iet zeg wordt hij meteen door dat zelfde tuig voor de leeuwen gegooid zo een laf volk zijn wij, en daarom verdienen zij ook niet beter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in