Gage Skidmore from Surprise, AZ, United States of America / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Vergis je niet. JIJ bent de koolstof die ze willen verminderen. “Lieg niet tegen jezelf,” zegt Tucker Carlson.

In een paneldiscussie met Jordan Peterson bracht Carlson een belangrijk punt naar voren in het overbevolkingsdebat. Wanneer er een plaag is, zoals muizen of kakkerlakken, is de oplossing voor het probleem om ze te doden. Deze logica volgend, suggereerde Carlson dat als wereldwijde organisaties zoals het World Economic Forum beweren dat mensen het probleem zijn, het doel hetzelfde moet zijn.

“Als je gelooft dat mensen het probleem zijn, dan is dat natuurlijk een genocidale denkwijze. Als ik denk dat het probleem in mijn keuken te veel muizen zijn, dan is de oplossing om de muizen te doden. Te veel kakkerlakken. Ik dood de kakkerlakken. Zij zijn het probleem. Zij zijn het obstakel.”

“En dus, vergis je niet. En dit komt min of meer overeen met wat ik eerder zei. Lieg niet tegen jezelf over de agenda. Als mensen het probleem zijn en jij bent een persoon, dan staat jouw leven per definitie in de weg van de doelen die zij willen bereiken.”

“Mis ik iets? Nee, dat doe ik niet. Maar wij allemaal – het is zo grotesk omdat, om verder uit te weiden, het in zekere zin een demonische geest is. Even voor de duidelijkheid, elke geest die andere mensen wil kwetsen, doden, verdelen of demoraliseren is per definitie een demonische geest. Dus dat is wat het bezielt. Jij bent het doelwit. En lieg niet tegen jezelf.”

Klik hier om het volledige gesprek te bekijken.

  Grafeenoxide in alle vaccins maakt de gevaccineerden wandelende tijdbommen

Via The Vigilant Fox.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Uitgelekte video onthult Rockefeller ‘voorspelde’ Covid Prik ontvolkingsagenda in 1994Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe spanning loopt op terwijl wraak dreigt voor de fanatiekelingen van de Vax Brigade
Volgend artikelDuitsland stelt het staatsburgerschap open voor 1,5 miljoen Turkse immigranten en krijgt het benauwd als de “rechts-populistische” en “autoritaire” AK-partij van Recep Erdoğan plannen onthult om een Duitse afsplitsing op te richten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

34 REACTIES

 1. Globalisten willen ons dood hebben. Ik wordt gek van deze berichten.
  Is er nog wel een toekomst voor mijn kinderen en kleinkinderen.

  Of moet ik een familie uitje gaan maken ergens in de Ardennen.

  • Rustig Piet… alles komt in golven… we zitten nu op een golf van angst en ellende. Alles gaat voorbij Piet. Het is niet fraai en er vallen slachtoffers, maar het krachtigste dat je kan doen is de rust en vrede in jezelf bewaren tot het moment dat we wel wat kunnen doen. Neem rust, laad op en houd moed. Geen enkel mens wil deze ellende, alleen de 0,001% psychopaten willen deze ellende.

   Uiteindelijk moeten we allemaal kiezen; voor het duister of voor het licht. Als die keuze duidelijk wordt, dan zal het snel gaan. Tot die tijd wordt alles zwaarder en ellendiger, wanf uit lijden ontstaat het verlangen naar licht.

   Neem wat afstand tot bepaalde informatie. Jij bepaald wat je in je systeem binnenlaat. Maak en houd moed door alle angst los te laten. En onthoud Piet; je bent niet alleen, 99,99% wil niet in een dictatuur leven, uiteindelijk wordt die keuze voor iedereen duidelijk.

   • Mooi gezegd. Ik snap Piet heel goed, soms vliegt het je aan en voel je de bedreiging van alle kanten. Zelfs als je een frisse neus wilt halen en buiten naar boven kijkt. Je krijgt gewoon vluchtneigingen. Maar precies dat Theme, loslaten, afstand nemen en nadenken (voelen) waar je echt blij van wordt, en vooral daar even dé focus op gaan leggen. Laat je niet meezuigen in de bagger van die 0,01 %. En lees de bagger (want we zijn geen struisvogels…) op momenten dat je het weer even hebben kan.

 2. ”Neem wat afstand tot bepaalde informatie.”

  Je kan de informatie hierop frontnieuws toch niet negeren.
  Dat is je hoofd in het zand steken en wegkijken van de realiteit.

  Ik weet niet of ik dit kan afwachten.
  De toekomst is duisternis dat lees ik hier dagelijks op FN geen enkel lichtpuntje.

  En de msm liegt ons voor die vertrouw ik niet meer.

  • Actie en reactie, er is altijd spanning geweest. Je zal het op een gegeven moment dieper moeten zoeken in jezelf. Wat dat is, ontdek je langzaam, er is geen andere reden dat we bestaan. Dat kan ook door te werken. En ga af op de bron die je kan vertrouwen, door onderscheid maken, want dit is ook al een industrie geworden.
   Delen en dienst en je krijgt nieuwe energie. Kleinigheden helpen al. Afstand doen van psychische competitie of belachelijk makerij is al een stap. De oplossing ligt in je eigen omgeving. Je zult zelfs andere mensen ontmoeten die al op je zitten te wachten. Schrik ze niet af.
   Zoek niet de meerderheid, het zijn maar getallen gebaseerd op laffe typering.

  • @Piet…

   Het licht begint in jou Piet. Jij, ik, WIJ kunnen ons licht delen en verspreiden of we verliezen onszelf in angst en we gaan angst verspreiden.

   Of jij wel of niet kan wachten, heeft geen invloed op de seizoenen. Jij kan willen dat het nu al zomer is, maar dat gaat jou heel erg frustreren en boos maken je wil iets doen om de zomer nu te laten beginnen… maar voorlopig is er gewoon geen zomer. Je zult geduld moeten oefenen, want de shit in de wereld werkt net als de seizoenen. Nu is het seizoen van duisternis, maar daarna komt de lente.

   Deze periode is zwaar omdat het duister regeert. Het enige dat we kunnen doen tot de lente aanbreekt, is ons innerlijke licht ontsteken en dat licht dmv meditatie krachtig maken. Hoe meer mensen zichzelf innerlijk op orde maken, hoe sneller en makkelijker we door het duister komen.

   In de herfst vervalt en sterft alles, in de winter slaapt alles… als je vergeet dat de lente na de winter komt, dan lijkt alles uitzichtloos en doods.

   Laat je gedachten los. Geen enkele hoeveelheid zorgen verandert iets.

   Buddha werd gevraagt wat meditatie hem had opgeleverd. Buddha reageerde; ik kan je beter vertellen wat ik door meditatie heb losgelaten; angst, depressie, boosheid, afgunst, jaloezie, hebzucht, eenzaamheid.

  • Piet, sorry dat ik het moet zeggen maar hou eens op met dat angstige gezeik praat, lees eens alle waardevolle tips die je gekregen hebt van reageerders en gedraag je als een volwassen vent.

  • Tucker Carlson is rijk, puissant rijk, hij hoeft dit niet te doen, toch doet ie het, tegen de haren van de elite strijken en mensen bewust maken van de foute dingen die er nu spelen. ik denk dat hij zuiver (genoeg) is, een goed mens.

   • Tucker Carlson heeft de rol gekregen omgekeerd te praten , welk doel zou hij anders vertegenwoordigen, hij hoort net zo goed bij de rijke vedetten.
    Zie het maar als Wilders met zijn (voor de verkiezingen tegensprekend van het kartel) en nu stiekem meelopen met het kartel.
    Zionist Wilders is jaren geleden bewust uit de VVD als stemmen vanger met eigen gesloten partij neergezet om dat deel van de bevolking wat niet op het kartel wilde stemmen een gevoel te geven van er is tenminste een partij die het ook voor hun opneemt en zo het hele zootje volk in de zak te hebben.

   • Kabbalist Carlson is gewoon lid van de club. En zijn taak is om een beetje ‘waarheid’ de wereld in te roeptoeteren om de boze rechtse schapen het juiste hok in te drijven. Ja, want links of rechts, aan beide zijden moeten de juiste mannetjes op hun plaats komen.
    Links/rechts maakt dat tuig helemaal aan de ’top’ geen flikker uit. Net zoals geld. Het zijn immers creaties van hen. Belangrijk is dat het uiteindelijke doel bereikt wordt: Chaos! Om ons alles af te nemen en ons te binden tot totale slavernij.

   • Alex Jones (1974) timmert ook lekker aan de weg en in dit kader kwam hij in 2000 zogenaamd undercover over de vloer bij het ultrageheime Bohemian Grove in Californië. Vorig jaar kreeg hij een boete van 800 miljoen wegens het verspreiden van nepnieuws over de aanslag in Sandy Hook (CT) en hij heeft nog altijd een grote muil.
    Voor ik het vergeet: de druk vrijmetselaarsgebaren makende big mouth Jones heeft net als The Simpsons 9/11 voorspeld.

   • Immortal januari 31, 2024 Bij 14:34

    Elon Musk beste gaat méér 100 jaar terug met productie methoden.

    Elon Musk: Ik wil dat Tesla-werknemers aan de lopende band slapen

    Tesla-CEO Elon Musk waarschuwt zijn werknemers dat ze zullen moeten slapen – en blijkbaar de facto zullen wonen – in de fabriek van het bedrijf in Texas, zodat de autofabrikant een betaalbaar elektrisch voertuig voor de massa kan produceren.

    Het wordt een uitdagende productiegroei. In de praktijk zullen we aan de lijn slapen. Niet praktisch, maar we zullen het wel doen
    — Elon Musk over de winstoproep.

    https://vsluh.net/3445-ilon-mask-hochu-chtoby-rabochie-tesla-spali-na-konvejere.html

   • Frans,
    Mogen kan ik niet zeggen, hij durft de dingen te zeggen, alleen dat al vind ik te prijzen, vroeger kende ik de man helemaal niet, het is hetzelfde als met David Icke, word ook van alles over hem gezegd, toch gaat hij zijn eigen gang en blijft zich uitspreken, daar kan ik alleen maar respect voor hebben, het vrije geluid i.p.v. de grijze muizen die NERGENS voor staan, ze spelen op veilig, ik noem geen namen maar ik ken ze wel in ons polderlandje en internationaal!

 3. ” THEY ARE THA TARGET ! “,

  vrij naar Tucker Carlson: O1:O6 / O1:O9
  ” So that’s what animates it. YOU’ RE THE TARGET “

 4. Misschien alleen zijdelings een raakvlak met dit artikel , de toespraak van Baudet in de Tweede Kamer over de SDG’s .
  O a te vinden op Ninefornews.

 5. laten ze zich? zelf eerst maar uitroeien dat zou misschien nog vele malen beter zijn waarom moeten wij er wel aan geloven en zei zich niet ?

 6. Onzin dat er mensen teveel zijn. De kurve van de bevolkingstoename is steeds minder steil de laatste jaren. We kunnen hopen op een bijna stabilisatie de volgende decennia als de welvaart wereldwijd toeneemt. Het probleem is als bijvb. een miljard Chinezen willen gaan leven als de Amerikanen die een gigantische milieu-voetafdruk hebben.

  • Sinds de Chinese partijleider Deng Xiaoping (1904 – 1997) het land in 1978 open stelde voor buitenlandse investeringen kent China een gestage groei van economie & welvaart.
   De ontwikkelingen in China laten zien dat het in 1972 door de Novus Ordo Seclorum-club van Rome (uit de koker van de Rockefellers) gepubliceerde rapport ‘Grenzen aan de Groei’ een grote leugen is, omdat in al die jaren totaal geen sprake is geweest van een gebrek aan grondstoffen.

   • @Ron Swart,
    Je hebt veel diepe kennis over geschiedenis met jaartallen en namen lees ik vaker uit jou reacties ook zeer leerzaam want het heden is verweven in de geschiedenis , mijn complimenten aan jou.

    • ‘Wer die Vergangenheit nicht kennt, kann die Gegenwart nicht verstehen und die Zukunft nicht gestalten’.
     Citaat van Helmut Kohl (1930 – 2017), Duits politicus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in