Covid is een groep symptomen, geen ziekte, volgens een van ’s werelds meest vooraanstaande virusdeskundigen, Dr. Judy Mikovitz. Wanneer je “positief” test op Covid, test je eigenlijk alleen maar positief op gewone verkoudheden, griepvirussen en ziekteverwekkers van eerdere vaccins. Wanneer de meeste mensen hoge koorts krijgen, is hun lichaam eigenlijk aan het vechten tegen bacteriën van de Covid-maskers die ze de hele dag dragen en de ziekteverwekkers die met de Covid-inentingen werden geïnjecteerd, schrijft S.D. Wells.

De hele pandemie is gebaseerd op valse voorwendselen en verzonnen statistieken, dus we moeten kijken naar de grootste leugens die zijn verzonnen, zoals een synthetisch virus in een laboratorium, en dan verspreid met propaganda, zoals een “breaking news” pandemie update op tv.

Iedereen die een mondkapje draagt en deze zomer een griepprik heeft gekregen, is letterlijk bezig de pandemie te laten groeien, omdat ze ziek zullen worden en “positief” zullen testen op Covid, en er ook van overtuigd zullen zijn dat ze Covid hebben. Als ze dan in quarantaine gaan, sociale afstand bewaren en zich blijven maskeren, verzwakken ze zichzelf en verergeren ze de verkoudheid of griep die ze hebben nog meer.

De vaccins brengen dus de ziektegolf op gang, de PCR-tests tonen bijna iedereen positief voor de door het vaccin veroorzaakte ziekte, en de mondkapjes en lockdowns wakkeren de virussen en bacteriën nog meer aan. Het is een vicieuze cirkel en iedereen denkt dat we midden in een globale pandemie zitten die wordt veroorzaakt door een virus, terwijl zij in werkelijkheid wordt veroorzaakt door de Covid-vaccins en wordt bevorderd door vals-positieve PCR-tests.

  Het nieuws over de COVID-19 vaccins wordt steeds slechter

Welke van deze TIEN meest populaire COVID-LEUGENS gelooft u nog?

LEUGEN #1. Covid is nog steeds besmettelijk als je asymptomatisch bent.

LEUGEN #2. PCR-testen vertellen u of u wel of niet Covid-19 (of Delta) heeft of heeft gehad.

LEUGEN #3. Vaccins voorkomen meestal dat je Covid oploopt, of zorgen ervoor dat het een mild geval wordt als je het wel krijgt.

LEUGEN #4. Covid-19 vaccins helpen bij de immuniteit tegen varianten, zoals Delta en Lambda.

LEUGEN #5. Een lab kan testen op Covid-19 en in de rechtbank bewijzen dat je het hebt of had (zoals forensisch DNA).

LEUGEN #6. Covid vaccins zijn veilig, zelfs voor zwangere vrouwen.

LEUGEN #7. Vaccin immuniteit is sterker dan natuurlijke immuniteit.

LEUGEN #8. Zonder vaccins, loop je een groot risico om Covid op te lopen en te sterven.

LEUGEN #9. Vaccins geven een betere immuniteit tegen Covid dan vitamine D, zink en Ivermectine.

LEUGEN #10. Mondkapjes, sociale afstand en lockdowns hebben geholpen “de curve af te vlakken”.

De miljoenen mensen die Covid ingeënt hebben gekregen, hebben een nieuwe ontstekingsziekte die hun “reeds bestaande” ontstekingsziekten aanjaagt

De meeste mensen die de Covid-vaccins hebben genomen, zijn degenen die doodsbang zijn voor het virus omdat ze al een gecompromitteerd immuunsysteem hebben, hetzij door obesitas, kanker, hartkwalen, diabetes, of gewoon chronische ontsteking door slecht eten en giftige medicijnen, waaronder vaccins.

De spike-eiwit injecties (Covid-19 injecties) creëren triljoenen minuscule verstoppingen in het bloed, waardoor het hart overwerkt raakt en ontstoken raakt, wat andere ziekten naar het kantelpunt drijft (noodzakelijke ziekenhuisopname of dood).

Gezonde mensen kunnen deze “pandemie” verhelpen door GEEN vaccins te nemen en GEEN mondkapje te dragen, zoals Dr. Mikovitz heeft uitgelegd.

  Behandeling van covid gestopt - om bereidheid tot vaccineren te vergroten

Geleerden, artsen, wetenschappers en immunologen stappen naar voren en slaan alarm over de “pandemie” en onthullen de nep-vaccinaties, de nep-testen die bijna altijd positief uitvallen, en de nep-“veiligheidsprotocollen” die ons door zowel grote als kleine regeringen, door bedrijven, schoolsystemen en bovenal, het medisch-industrieel complex door de strot worden geduwd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom ik het vaccin niet neemVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Onze soort wordt genetisch gemodificeerd”: De opmars van de mensheid naar de ondergang? Analyse van het microbioom en het viroom
Volgend artikelMet COVID-19 is de val uit de gratie van de Wereldgezondheidsorganisatie compleet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Het is gewoon vreselijk. Ik ben al een hele goede vriend verloren omdat hij denkt dat ik meewerk aan de ondergang van anderen omdat ik het vaccin niet neem. En er heel voorzichtig over heb geprobeerd te praten met hem toen hij heel trots verkondigde dat hij zich had laten prikken. Zo staat het ervoor in de samenleving. Er is mij gevraagd mee te doen aan een wijk onderzoek hoe de mensen zich voelen over de afgelopen 2 jaren en dan moet ik om de paar maanden updates geven. Ik zou zo graag willen. Maar ik ben bang dat mijn eerlijkheid mijn opsluiting in een kamp zou kunnen betekenen in de nabije toekomst. Want de gevolgen waren al verschikkelijk. En dat zal nog wel erger gaan worden.

  • Ik ken een heleboel namen van mensen, die er trots op waren, dat ze het mRNA vaccin namen en na een paar weken of maanden het leven verloren. Zelfs artsen zoals de 45 jarige Italiaanse arts Mauro Valeriano, de 56 jarige arts Gregory Michael, de Poolse arts Witold Rogiewic.
   Die zijn vaak de eersten, die een afspraak met de dood hadden !

 2. Josien, als iemand zo over jou denkt dan heb je daar weinig aan verloren. Moet je maar denken.
  Ja, zo gaat dat tegenwoordig. Alles en iedereen wordt tegen mekaar opgezet.
  En je moet inderdaad niks invullen. Want anoniem is het nooit. Ook al staat het er.
  Het is altijd wel ergens aan te herleiden met nauwelijks opvallende tekens of cijfertjes.

 3. Josien, je hebt geen verantwoording af te leggen, tegenover niemand.
  Voor de mensen die er afvallen, komen er wel nieuwe.
  Gezondheid doe jezelf, en nooit met een vaccin.
  Gewoon doorzetten !!!

 4. Ik heb jaren en jaren in landen gewerkt waar corruptie en omkopen normaal is.
  Je leert het dan ook makkelijk herkennen,

  Als de staat nu zeg 10 millioen vaccins bestelt, is het de staat die de prijs bepaalt. Die is dan nooit meer dan 0,5 euro per stuk.
  15 euro: met een verhoging naar 19 is het schreeuwende bewijs dat top ambtenaren omgekocht zijn.

  Dan: het gaat die ongeschoolde klootzak –Hugo de Jong–niet aan, wat voor geneesdmiddel een arts voorschrijft; dat is een zaak tussen arts en patient–zolang het toegelaten medicijnen zijn.
  Maar hij verbood ivermectin en hydroxychloroquine–en deze waren al een jaar of 50 toegestaan en gaven goed resultaat.

  WEL stond deze gek de “vaccins”toe, die onder NL wet getest moeten worden VOORDAT ze gebruikt mogen worden.
  Is dat gebeurd? Nee dus.

  Ik beschuldig dit omgekochte figuur van dood door schuld.

  Covid veroorzaakt bloedklonters, an kan daardoor geen zuurstof transporteren.
  Door patienten in coma te brengen, wordt hun immuun systeem uitgeschakeld.
  Door ze dan aan een beademings machine te leggen worden hun longen vernietigd.

  De standaard behandelings methode is een executie.

  Geen wonder dat familie er niet bij mag, en dat de lijken vaak gecremeerd worden en niet onderzocht worden door een patholoog.

  Geschiedenis herhaalt zicj; tussen 1935 en 1940 werden er in DE ook 840.000 mensen afgemaakt door dokters en verpleegsters; niemand protesteerde; groter goed en zo.

  Nederlanders zijn verworden tot slaafse klootzakken, zonder wil, zonder karakter, zonder kennis.
  Ze krijgen wat ze verdienen.

  De enge hoop van de denkenden is dat er een burgeroorlog losbarst in Frankrijk.

 5. Pierre ik ben het helemaal met je eens. Vanaf het begin bij het verbieden van HCQ en zink etc was ik er al van overtuigd dat we vermoord zouden worden! Ouderen en gehandicapten eerst, zogenaamd om ze te beschermen! Nou, ze werden beschermd tegen nog meer ellende…..als je dood bent hoef je geen lockdown of mondkapje of mee te doen aan verdere experimenten. Die heb je dan al gehad.

  • Ps. Uit een zeer betrouwbare bron vernomen dat er ook veel met zoutoplossingen werden ingespoten anders zou het opvallen dat de mensen in verzorging- huizen stierven na vaccinatie! Dit gebeurt ook bij andere leeftijdsgroepen. Waanzin!!!!!!

 6. Met 4 mensen op stap; Samen in de auto gedurende honderden kilometers rijden. Met zijn vieren aan tafeltje van nog geen m2. Plotseling krijgt er eentje (man van 89) symptomen van op dit moment nog niet bekende aandoening of zo. Dringende hulp wordt er bij geroepen en ze stellen na een poosje vast dat de man volgens hen covid heeft. Man wordt naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. Later beweert men ook dat echtgenote van die man ook besmet is.
  Twee weken daarna overlijd de vrouw van de 89jarige man na 14 dagen coma.
  Vraag; Waarom zijn mijn vrouw en ikzelf niet ziek geweest of vrij gebleven van gelijk welke symptoom, terwijl wij geen enkele zogenaamde covid vaccinatie genomen hebben ??? In welk klein hoekje schuilt het grote bedrog ???
  Michel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in