De volledig gevaccineerde dochter van de koning van Thailand ligt aan de beademingsapparatuur na een hartaanval tijdens het joggen met haar honden. Volgens plaatselijke berichten is de prognose voor prinses Bajrakitiyabha, 44, “grimmig” en wordt niet verwacht dat zij het overleeft, schrijft Baxter Dmitry.

De prinses, die bekend staat om haar goede gezondheid en conditie, was aan het hardlopen tijdens een militaire hondentraining toen ze gisteravond in elkaar zakte en het bewustzijn verloor in het Khao Yai National Park in de provincie Nakhon Ratchasima, centraal Thailand. Medische deskundigen zijn het erover eens dat het zelden voorkomt dat iemand die zo jong is en duidelijk de beste medische zorg krijgt, dit soort hartproblemen krijgt.

De prinses, die in aanmerking komt als opvolger van haar vader koning Maha Vajiralongkorn, werd in de vroege ochtenduren per vliegtuig overgebracht van het Pack Chong Nana Hospital naar het King Chulalongkorn Memorial Hospital in Bangkok.

Andrew MacGregor Marshall, een Thais koningshuisdeskundige en auteur en docent, zei dat haar prognose “zeer grimmig” was en dat de pro-vaccin monarchie – die critici bestraft met gevangenisstraf – in chaos zou kunnen vervallen.

De vader van prinses Bajrakitiyabha, de controversiële koning Vajiralongkorn, heeft geprofiteerd van de uitrol van het Covid-19 vaccin in Thailand.

Als eigenaar van het Thaise farmaceutische bedrijf Siam Bioscience zijn de zakken van de koning gevuld met 4.650% winst sinds het bedrijf in 2021 begon met de productie van het Covid-19 vaccin van AstraZeneca.

  The Telegraph: Covid's "derde golf" zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDEN

Reuters meldt:

Thaise geneesmiddelenproducent Siam Bioscience, eigendom van de koning van het land, rapporteerde een bijna 50-voudige toename van de jaarlijkse winst in 2021, toen het begon met de productie van AstraZeneca Plc’s (AZN.L) COVID-19 vaccin, blijkt uit overheidsgegevens.

Het bedrijf maakt deel uit van het enorme fortuin van koning Maha Vajiralongkorn, dat land en onroerend goed omvat dat wordt geschat op 30 tot 60 miljard dollar.

Het bedrijf werd in 2009 opgericht door wijlen koning Bhumibol Adulyadej om biofarmaceutische producten te produceren en de volksgezondheid te verbeteren, maar was sindsdien verliesgevend en rapporteerde pas in 2020 zijn eerste winst van 35,7 miljoen baht (995.000 dollar).

De zaken gingen vorig jaar sterk vooruit, toen het bedrijf voor het eerst vaccins begon te produceren.

De winst steeg met maar liefst 4.650% tot 1,69 miljard baht en de inkomsten stegen met 1.500% tot een record van 4,9 miljard baht, mede dankzij het contract om 200 miljoen doses van het COVID-19-vaccin van het Brits-Zweedse bedrijf te produceren.

De overeenkomst kwam onder vuur te liggen van een prominente Thaise oppositiepoliticus die zich afvroeg waarom het contract werd toegekend aan een bedrijf dat eigendom is van de koning en nog nooit eerder vaccins had gemaakt.

Komt er een fatsoenlijke autopsie?

Helaas is het onwaarschijnlijk dat er een autopsie komt met de juiste tests, omdat dit het vaccinprogramma wereldwijd zou bedreigen. Er zal enorme druk zijn om NIET te weten wat haar dood heeft veroorzaakt.

Ook zal de Thaise koninklijke familie er niet slecht uit willen zien vanwege het opdringen van het vaccin aan haar onderdanen.

  Duitsland pauzeert opnieuw AstraZeneca-vaccin na 31 meldingen van zeldzame bloedstolsels, 9 doden

Als er geen goede autopsie is uitgevoerd om de ware doodsoorzaak te achterhalen, zegt dat eigenlijk alles wat u moet weten.

De koninklijke familie kan er echter gemakkelijk voor zorgen dat de autopsie niets uitwijst door de mensen die het onderzoek uitvoeren te bedreigen, dus ik ben er niet zeker van dat zelfs als ze een autopsie uitvoeren, dit boven tafel komt. Dus de plotselinge sterfgevallen zullen doorgaan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dringend: 14 eenvoudige manieren om te ontgiften na het vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin’s dilemma
Volgend artikelOekraïense generaal Zaluzhnyi media blitz
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. Een kleine correctie.
  In Thailand was en is niemand verplicht een prik te nemen.
  Iedereen die toch een prik wilde, kreeg deze gratis.
  De Royal familie heeft aandelen in dit bedrijf.
  Gebeurtenissen in de Royal familie worden nooit openbaar gemaakt.
  De Royal familie heeft diverse bezittingen, en aandelen.
  Er zijn delen van de wereld, o.a. Nederland en Amerika die last hebben van jaloezie.
  Bron, personen die geleefd hebben met Royal famielie.

  • In Thailand was iedere overheidsdienaar, politie, leger, marine, luchtvaart, wel verplicht de gifprikken te nemen.Ook bedrijven verplichtten hun medewerkers daartoe en niet te vergeten de scholen. Niet geprikte kinderen kwamen de school niet in. Weliswaar niet verplicht dus maar enorme dwang en drang.

 2. Koning Rama X (1954) heeft in 2016 zijn geliefde vader Bhumibol (1927) opgevolgd en het grootste deel van het jaar verblijft hij met zijn harem in in een hotel in Duitsland. Zijn hond is door hem tot generaal benoemd en kritische geluiden over de koninklijke familie is absoluut not done en hoge straffen voor majesteitsschennis weerhoudt veel mensen van het doen van kritische uitspraken over de monarchie.

 3. all Fake,
  Sporters, filmsterren, supporters vaxxen , presentatoren, princes, zangers,
  Gemeenschappelijke factor; multi miljardairs.
  Ticket naar een paradijslijk riant oord waar het goed toeven is voor de yet set. .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in