Op een recente Southwest vlucht, bood ik 10.000 dollar aan de mensen die naast me zaten om hun gezichtsmaskers af te doen voor de rest van de vlucht. Geen liefhebbers. Dit laat zien hoe sterk de hersenspoeling is, schrijft Steve Kirsch.

Deze tweet ging viraal met meer dan 1M views in slechts 24 uur:

Het was niet mijn bedoeling iemand in gevaar te brengen.

Het was gewoon een HYPOTHETISCHE vraag om te kwantificeren hoe sterk mensen tegenwoordig bang zijn voor COVID en hoe sterk ze denken dat maskers effectief zijn om hen tegen het risico te beschermen.

Het resultaat: de mensen zijn zeer sterk gehersenspoeld. Ze zijn bang voor COVID en geloven dat maskers een goede bescherming bieden. Daarom hebben de mensen geweigerd. Hun leven is niet te koop.

Let wel…

1. Ik wilde niemand in gevaar brengen. Ik wilde gewoon zien hoe sterk mensen dachten over hun gezichtluiers.

2. Maskers werken absoluut niet; geen enkel gerandomiseerd onderzoek heeft een beschermend effect van enige omvang aangetoond dat statistisch significant is.

3. Iedereen verwijdert vrijwillig zijn masker om te eten en/of te drinken. Geldelijke prikkels zijn niet nodig.

4. Gemaskerd of niet, als u naast iemand zit die geïnfecteerd is, is een enkele ademhaling voldoende om u te kunnen infecteren.

5. Dat maskers niet kunnen werken, kunt u gemakkelijk zelf zien in deze klassieke video van twee mariniers die maskers testen met Bear Spray.

6. U kunt net zo gemakkelijk geïnfecteerd raken via uw ogen. Niemand lijkt zich dit te realiseren. Zelfs als maskers zouden werken, zouden ze daarom nutteloos zijn.

  Geen Corona-restricties: korte video over Stockholm van gisteren om "de mensen over de hele wereld te laten zien hoe normaal het leven hier is"

7. Veel mensen hebben me gezegd dat ze naast me willen zitten op mijn volgende vlucht.

Recent artikel dat de Bangladesh paper ontkracht

Hier is het laatste artikel in de peer reviewed literatuur over maskers en de studie uit Bangladesh: Heranalyse van de statistische steekproeffouten van een proef ter bevordering van maskers in Bangladesh: een statistische replicatie.

Samenvatting

Maskers werken niet en zelfs al zouden ze werken, dan nog bedekken mensen hun ogen niet, zodat de mitigatie volkomen nutteloos en onzinnig is.

Ondanks dat zijn mensen zo gehersenspoeld met angst dankzij de CDC narratieven dat ze een aanbod van 10.000 dollar om hun masker af te doen zullen weigeren.

De volgende keer ga ik uitzoeken hoeveel geld het mensen die buiten een masker dragen zou kosten om hun masker voor slechts één minuut af te zetten. Hoeveel denk je dat het me gaat kosten?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

F*ck jullie ineffectieve gezichtsmaskers, F*ck jullie frauduleuze dodelijke mRNA Pfizer & Moderna COVID gen-vaccin, F*ck jullie vaccinpaspoorten, F*ck jullie groene klimaatzwendel, F*ck jullie digitale ID & CBDC’sVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCOVID-19 Vaccin geïnduceerde psychose – 13 gevallen van na-vaccin-psychose, manie en zelfmoordpogingen die u zullen schokken
Volgend artikelWashington Post: Het zal ongeveer 15 jaar duren om de hoofdwapensystemen van de VS aan te vullen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

  • Ik weet niet hoeveel schapen gisteren Rutte de grootste clown zijn bericht heft gezien hij is weer begonnen met de volgende pandemie en is nu wachten wanneer de gereedschap van die meloen Kuipers weer wordt open getrokken om mensen weer hun vrijheid af te nemen en weer met maskers en afstand te gaan houden en ook de QR code zal wederom worden in gevoerd.
   Ja er zijn op dit moment veel schaapjes ziek want hun afweer systeem ligt in disselen werk niet meer helemaal kapot gespoten met het bio wapen corona gift spuit en nu komen de gevolgen ook voor ons wappies ,
   veel van de ziektes die dodelijk zijn zullen door de schaapjes aan ons kunnen worden over gedragen en onder deze vele infecties zal ook ons gezond afweer systeem uit eindelijk kapot gaan en zullen vele onschuldige mensen mee de dood in gejaagd worden, en vele echte virologen hebben er al die tijd voor gewaarschuwd hebben krijgen wederom gelijk en Dhr. Coleman was de eerste die dat al in 2020 heeft verteld dat dit gaat gebeuren maar het schaapjes volk geloof meer die trollen van het kabinet en hun misdadigers.

 1. Op een dag in 2022 zat ik in een overvolle coupe, waarbij iedereen een mondkapje ophad. 5 dagen later corona. In die 5 dagen na die zondag had ik geen contacten dan alleen even kort door de supermarkt. In de coupe zat ik een uur lang. Ben er 100 procent zeker van dat ik het daar opgelopen heb. Dat was het moment dat ik er ik 100 procent zeker van was dat het niet helpt. Daarvoor eigenlijk ook al maar soit dacht ik. Daarna was ik rebels geworden met die dingen en heb daar geregeld commentaar op gekregen van mensen.

 2. “4. Gemaskerd of niet, als u naast iemand zit die geïnfecteerd is, is een enkele ademhaling voldoende om u te kunnen infecteren.”

  Onzin, bangmakerij dit kan hij ook niet bewijzen.

  • Ikzelf 70+ en geen enkele prik prik genomen en buiten de gewoonlijke ouderdoms kwaaltjes niets van dat alles opgelopen buiten mijn 2 zoons de laatste 2 maanden geleden en wt denk je ja kreeg de bejubelende ziekte en had schrik voor mij dat ik het zou overkrijgen dus niet ook al zag ik hem regelmatig en gaf ik hem een knuffel. En ten tijde van die mondmaskerade regelmatig in aanvaring gekomen met zeer bange mensen omdat ik die niet wou dragen en toen speelde ik het spel slim ik deed of ik niet zo bij de realiteit was deed dom zei niets en schuifelde dan wat verder achteraf buiten dubbel van het lachen. enfin dit is mijn persoonlijk verhaal de 70+plusser

 3. Ik baal ontzettend als iemand zit te kuchen en te snotteren in mijn buurt of in de trein of op het werk, etc. Dit was al lang voordat de plandemic op het toneel kwam. Jaren geleden baalde ik daar al van. Want het is een feit dat als mensen bacteria uitstoten, dat jij het oppakt. Meerdere keren ben ik op die manier ziek geworden. Als voorbeeld, een vriend had de griep, en ik ging bij hem op bezoek. Ik liep zijn kamer binnen en kon de bacteria ruiken. Binnen twee dagen was ik ook hartstikke ziek. Bacteria! En zo zijn er nog veel meer voorbeelden. In een laboratorium, bijvoorbeeld, weet je dat er maar 1 cel (= 1 bacterium of bacillus) nodig is in je petrischaaltje, om een hele kolonie te krijgen binnen een paar dagen. Het werkt net zo in je slijmvliezen die goede voedingsgrond zijn voor bacteria en bacilli.

  Als je afstand houdt van mensen en ophoudt met die vreselijke 3x kussen op feestjes en zo, dan raak je minder snel besmet met de verkoudheid of griep. Op het werk is dat ook zo. Er is er eentje verkouden, loopt te snotteren en te proesten, en de rest wordt ook verkouden. Dit heeft niks te maken met ‘covid’ en ‘virussen’ maar gewoon met de griep. En mensen steken elkaar aan omdat ze bacteria hebben woekeren omdat ze een infectie hebben opgelopen waar bacteria op teren. Niks geen ‘virus’!!!!

  Kan zijn dat die maskers wel tegen bacteria helpen, want je zag jaren geleden ook al hele toeristen stammen uit China met beklappen om door steden lopen, voordat het populair werd met de ‘covid’ hoax. Van mij mag iedereen met zo’n smoeldoek blijven lopen die het lekker vindt. Ik hoef die zure bekken ook niet meer te zien na wat we hebben meegemaakt met die ‘virus’ hoax en de massamoord. En ja, ze zijn gehersenspoeld. Laat ze lekker.

  • In China worden de bekluiers volgens vooral gedragen tegen smog en uitlaatgassen van het drukke stadsverkeer. Wat trouwens ook geen enkel effect heeft.

   Wij mensen leven in een matrix obv angst. Als we dat allemaal gaan beseffen, kunnen we er wat aan doen. Tot die tijd zullen we symptomen ipv problemen oplossen. We leven 180 graden omgekeerd van hoe we allemaal zouden willen en kunnen leven… allemaal omdat we slaven zijn. Word een vrij mens die leeft voor God/LIEFDE en je gaat zien dat we geen symptomen moeten bestrijden, maar alle angst (de oorzaken) moeten vernietigen. Uiteindelijk kom we dan uit bij de elites die ons hele matrix systeem met angst besturen… daarom moet U, ik, WIJ bang blijven en symptomen bestrijden ipv angst oplossen… want anders gaan we op een dag de elites oplossen, omdat die alle symptomen en problemen veroorzaken.

  • Precies en die bacteria komen als vreemde stoffen die niet thuis horen binnen je lichaam in en moeten opgeruimd worden. Voor die opruiming hebben ze een bekende naam: virus. Je merkt het aan je slijmvliezen als er weer troep uit moet en dat is een van de detox mechanismen van je lichaam. Je luchtwegen zijn ermee bedekt dus daar merkt je het snelst.

  • Herkenbaar. Ook hier een beetje gezonde smetvrees. In de supermarkt, het o.v., soms ontkom je er niet aan. Als dan iemand hoest, niest of zelfs maar lacht met zo’n doorgerookte strot dan lopen de rillingen over mijn rug en loopt ik graag een blokje om. Een goed immuunsysteem hebben we van nature. Tenminste zolang het niet is kapotgespoten. Gezond bewust leven. Geen geïndustrialiseerd ‘voedsel’: gemodificeerd zetmeel, zonnebloemolie, suiker en de rest van die troep. Niet te veel ‘zuipen’. Verse producten. Beetje ondersteuning van belangrijke supplementen. Beweging. Positieve mindset. Cold shower a day. Bit of breathing exercises…
   We kunnen zelf best wat doen. Maar vooral. NEE zeggen tegen iedere vorm van autoriteit en superioriteit. Be awake brothers and sisters. Never bow down your head for any system. Fck th sstm.

 4. Soms zie of “zag” je mensen alleen in een auto rijden met een masker op. Deze mensen dragen alleen in bed ook een condoon waarschijnlijk.

  • Ja dat was vreselijk grappig. Triest ook natuurlijk. Zag eens een man met zo’n koffiefilter over zijn muil in het bos zijn hond uitlaten. O Good Lord…

 5. Corona bestaat niet, het is gewoon griep.
  De corona angst is erin gebracht om mensen aan te zetten zich te laten prikken met een experimentele prik.
  Da’s goed gelukt.

  • Mee eens. Sinds 2008 geen griepprikken meer genomen. UIteraard ook geen cojeuneu prikken, geen bekpampers, geen afstand gehouden, gewoon knuffelen. Oh ja, ik ben 70+ met onderliggend lijden. Ben ik tot nu toe ziek geweest in de zin van griep, corona, uitzonderlijke verkoudheden of gerelateerd ? Nou echt niet. We hebben hier een pakketbezorger van tnt post die nog altijd met een bekpamper loopt……. de stakker. Ik laat me niet indoctrineren. Het heeft ons zeker connecties gekost. Mensen waar je al meer dan 40 jaar mee omging zien je met de kont niet meer aan omdat we wappies zijn…….. Toen destijds de prikken tegen de Mexicaanse griep zouden komen bleek al dat daar een neurotoxine in zat. Die prikken en al hun vervolg griepzooi hebben we niet genomen. Nooit meer griep gehad…….

 6. Altijd al pokke hekel aan mensen gehad die met griep het vliegtuig pakken en dan de hele cabine onderhoesten…Blijf dan thuis..Wat dat betreft was ik altijd een leuke sfeer maker in het vliegtuig want ik zei het altijd in hun face : Gaat goed he? Wat dacht je? Ik ziek, iedereen dan maar zijn vakantie verneuken? Egoïstische pleuris lijer…Zelfde met ouders met te jonge kinderen die op vakantie gaan en zo’n kleine telg 5 uur lang loopt te blèren…Gek he? doet nogal pijn aan ze oortjes kon er niemand oppassen voor je weekje zon?.Echt zo’n dom egocentrisch takke volk…Mijn kids gingen pas mee vanaf 5 jaar omdat ik wel rekening hield met andere..

 7. Ik, 75, leef in een camper. De buitenlucht is goed voor het immuunsysteem. Veel vrienden hebben het virus gehad, maar dat hielt mij niet tegen om hen te bezoeken. Ben blij dat ik vanaf het begin tegen het mRNA-vaccin was.

 8. Wees niet bang en investeer op alle mogelijke manieren in een optimale gezondheid. Het beste aandeel met een levenslang rendement, vreugde. P.S. Een gezonde geest en een gezond lichaam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in