Een 35-jarige medisch estheticus en alleenstaande moeder van twee jonge jongens is wanhopig op zoek naar antwoorden en leert op de harde manier dat artsen niet haar bondgenoten zijn, bericht Thecovidblog.com.

De Hawaïaanse Stephanie Evans kreeg haar eerste Pfizer mRNA injectie op 29 augustus, volgens documenten gepubliceerd op Instagram. Ze geloofde dat het “het juiste was om te doen”, maar deed het ook vanwege sociale druk. Een week later kreeg ze last van hevige pijn op de borst en kortademigheid. De pijn verergerde de week erna, tot het punt dat mevrouw Evans dacht dat ze een hartaanval had.

Mevrouw Stephanie Evans.

Half september ging ze naar de eerste hulp, in de overtuiging dat de mensen in witte jassen haar zouden helpen. De artsen vertelden mevrouw Evans dat het geen hartaanval was. Ze testten haar ook op “illegale drugs” omdat ze hen had verteld over de injectie van Pfizer. Ze geloofden dat ze high was en gek om de dodelijke injecties in verband te brengen met haar pijn op de borst. Ze werd ontslagen met alleen vernedering en geen behandeling.

Mevrouw Evans zei dat de pijn en de kortademigheid op dat moment zo ernstig waren dat ze overwoog om “het op te geven.” Maar omwille van haar twee jonge jongens moest ze blijven vechten.

Bang om iemand te vertellen over vaccinbijwerkingen

Mevrouw Evans begon later die maand cryptische berichten op Instagram te plaatsen. Op 28 september schreef ze dat haar twee jongens me “door alles heen helpen wat het leven me toewerpt.”

 

Ze schreef een langere post op 30 september die impliceerde dat ze door een soort van gezondheidsprobleem gaat. “Ik ben niet klaar om te praten over de dingen die gaande zijn,” schreef ze. Maar in diezelfde post bedankte ze verschillende mensen voor het brengen van eten, het helpen met de kinderen en het sturen van bloemen. “Ik sta aan het begin van een moeilijke genezingsreis en ik kom daar nu mee in het reine,” zei ze.

  Wij zijn in oorlog... en de meeste mensen hebben het nog niet in de gaten

Mevrouw Evans plaatste een update op 18 oktober, met een video van haar jongens die aan het spetteren waren op het strand. “Ook al heb ik nog steeds pijn en ben ik nog steeds niet 100%, ik zet mezelf onder druk voor deze jongens,” schreef ze.

Mevrouw Evans postte op 20 oktober een foto van zichzelf met een lei die haar zoon op school had gemaakt. Het was de meest directe verwijzing naar wat ze doormaakte sinds begin september. “Hij zei dat het was om mijn hart beter te maken,” schreef ze.

Mevrouw Evans onthulde uiteindelijk de volledige waarheid op 8 november. Ze postte een foto van zichzelf in het ziekenhuis. “Ik heb last van Pericarditis (een bijwerking) van het Pfizer-vaccin,” schreef ze. Ze is nu niet meer in staat om te werken, hard te lopen, te wandelen, of met haar kinderen te spelen. Haar moeder is blijkbaar bij haar ingetrokken omdat ze “24/7 hulp nodig heeft”. Mevrouw Evans geloofde het verhaal van de mainstream media, CDC en Fauci dat myocarditis en pericarditis in wezen papier-snijwondjes zijn die van de ene op de andere dag verdwijnen.

“Dit geneest niet zoals ik dacht dat het zou genezen. Het duurt veel langer,” schreef ze. Mevrouw Evans neemt verschillende ontstekingsremmende medicatie. Maar die geven weinig tot geen verlichting. Ze heeft ook natuurlijke remedies geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Maar mevrouw Evans concludeerde: “Ik ben er nog steeds en vecht tot ik genezen ben.”

Hoewel te weinig, te laat, heeft een dokter een medische vrijstelling gegeven voor de tweede injectie.

  Alle waarschuwingen werden genegeerd: Nu glijdt Europa af naar een kankerepidemie

Mevrouw Evans zei dat ze haar verhaal vertelt zodat de waarheid naar buiten komt en om hopelijk anderen te vinden die hetzelfde is overkomen. Haar laatste bericht was op Thanksgiving. Ze zei dat ze dankbaar is voor alle kleine dingen in het leven.

Een GoFundMe pagina verzamelt geld om haar te helpen met haar uitgaven nu ze niet in staat is om te werken.

Hartaanvallen zijn het nieuwe normaal

Deze blogger heeft herhaaldelijk gezegd dat antilichaam afhankelijke versterking (ADE) binnen niet meer dan twee jaar het einde zou betekenen van gevaccineerde mensen. Dat is gebaseerd op verschillende professionele meningen, waaronder Dr. Sherri Tenpenny en Dr. Sucharit Bhakdi. Maar het begint erop te lijken dat deze injecties nu al de harten van mensen vernietigen en uiteindelijk veel levens zullen verkorten.

We hebben geschreven over relatief jonge artsen die in grote getale overlijden in de afgelopen maanden. Jonge atleten en middelbare scholieren vallen in grote aantallen dood. Elke dag is er wel een beroemde jonge acteur of actrice die hartproblemen krijgt of sterft.

Mevrouw Katie Waissel is een 35-jarige Britse actrice, bekend van rollen in televisieprogramma’s als The X Factor en Celebrity Big Brother 18. Ze werd op 12 november met spoed naar de spoedeisende hulp in Watford gebracht vanwege een hartaanval. Ze postte een Instagram-update op 23 november, waarbij ze een hartmonitor droeg en zich afvroeg over “mogelijke oorzaken” van de hartaanval. Verschillende mensen in de commentaren vroegen of ze “gevaccineerd” was. Ze gaf geen van allen antwoord.

Deze blogger dacht dat 2022 het begin zou zijn van massale, plotselinge sterfgevallen. Maar het gebeurt nu en het zal alleen maar erger worden nu de gehoorzamen in de rij gaan staan voor prik 3, 4 en wat Fauci hen nog meer vertelt te doen. Nogmaals, veel geluk.

  Hartverscheurend moment op de Japanse persconferentie: Een moeder doet verslag van de dood van haar zoon na de Covid-injectie

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en dierbaren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De pandemie is nog maar het begin, de toekomst is rampzalig: “Er staat nu maar één ding op het spel en dat is het overleven van ons menselijk ras”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom de wereld zal eindigen bij de 7e Covid prik en wie er werkelijk achter de vaccinmandaten zit
Volgend artikelBelgische junior profwielrenners met extreme hartproblemen na vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Wereldwijd worden wij bestuurd door een doorgewinterde criminele bende!
    FDA keurde na 108 dagen het Pfizer vaccin goed.
    Maar heeft nu 55 jaar nodig…..om alle Pfizer vaccin gegevens volledig vrij te geven!

  2. Vrijgeven als er geen slachtoffers meer zijn die het verband zouden kunnen leggen.
    De maffia is hiermee vergeleken een liefdadigheids organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in