Een derde brand is uitgebroken in een door Bill Gates gefinancierde vestiging van de Picnic supermarkt in Nederland, terwijl de protesten voortwoeden.

Volgens De Telegraaf merkte een van de werknemers onmiddellijk dat het Rotterdamse gebouw vol rook stond toen hij op het werk aankwamen. Bij nader onderzoek ontdekten hij dat drie van Picnic’s elektrische bestelauto’s in brand stonden. De sprinklerinstallatie doofde het vuur snel, en de brandweer arriveerde kort daarna, schrijft Thecountersignal.com.

Niemand raakte bij het incident gewond, en het gebied is afgezet terwijl het onderzoek wordt voortgezet.

Zoals eerder gemeld door The Counter Signal, gebeurde de tweede van de door Gates gefinancierde inrichtingen die in brand werd gestoken eind juli, toen een Picnic gebouw in Almelo brandend werd gefilmd in een enorme brand die uiteindelijk het hele gebouw verwoeste.

In december 2021 brak de eerste van de branden uit in een Roosendaalse Picnic-inrichting. Hoewel het gebouw het overleefde, werden de activiteiten in West-Brabant stilgelegd.

  Bill gates rekent zich al rijk met een nieuwe pandemie over 3 jaar

Bij alle drie de incidenten zijn geen arrestaties verricht.

Hoewel het slechts speculatief is, geloven velen dat de branden deel uitmaken van de grotere Nederlandse boerenprotesten die het land teisteren.

Picnic heeft vorig jaar maar liefst 600 miljoen euro gekregen van de Bill and Melinda Gates Foundation, en velen die deelnemen aan de aanhoudende boerenprotesten in Nederland hebben openlijk verklaard dat zij geloven dat Gates misschien mede verantwoordelijk is voor het doordrukken van extra klimaatwetten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De weg naar totalitarisme – “Waarom we ze niet langer vertrouwen, en waarom we ze beschouwen als lafaards en collaborateurs, of erger”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKortom, Rusland zal winnen
Volgend artikelWaarom Zelensky een nucleaire catastrofe in Zaporizhzhia nodig heeft
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. 🤔ja ja dit is de enige manier om die picnics af te straffen want langs gerechtelijke weg is niet mogelijk aangezien de NL rechterlijke macht zo corrupt is tot in de haarvaten. 😜

 2. Vervelend voor de medewerkers die toch hun werk en dus boterham verliezen. Gemakkelijk om de boeren de schuld te geven. Maar waarom heeft Willem Poort hier geld in gepompt? Waarom heeft hij extreem veel braakliggend land? Geen productie, geen vervoersmogelijkheden, dus hoe komt het dan bij de mensen die het nodig hebben?
  Fijne dag verder

  • @Klien,

   Vervelend voor die medewerkers? Als je een beetje ruggegraat hebt dan werk je sowieso niet voor zo’n globalistische instelling die juist andere mensen qua werk en inkomen buitenspel zet!

   Wat nou vervelend! 🤨

   • Ja Druif, ik begrijp je standpunt. Mensen die bewust zijn doen dat vermoedelijk niet. Maar dat is niet iedereen. Bovendien weet niet iedereen dat Willem Poort dit heeft gekocht. En soms zijn er ook kinderen te voeden, moet er wel brood op de plank komen.
    Ik lees wel eens: een plakje, hoe dun ook, heeft altijd twee kanten, dat is met alles in het leven zo.
    Begrip heb ik niet voor de achterbanners, de veroorzakers, maar wel voor de mensen die door hen in hun bestaan worden bedreigd.
    Ik ben er wel benieuwd naar of er nog meer gepicknickt zal worden….:-)

   • 👍 druif ; mooi gezegd
    Idem voor nazi smerissen, tuig in gezondheidszorg, gemeenteraad en de ruim 3 miljoen randdebielen daarbij op, die corrupt, kwaadaardig , satanistisch zijn.
    Om anderen om zeep te helpen.

  • Al die boeren die naar de verdommenis geholpen zijn kunnen dan knecht worden op de landerijen van Gates.
   De medewerkers van picnic kunnen net zo makkelijk werk vinden in de branche. Overal personeelstekorten, niemand zit verlegen om Billy’s flessentrekkerij.

 3. Dit ga je krijgen. wie wind zaait zal storm oogsten. Liever zag ik een brandende Bill Gates. Na een korte doodstrijd zal er dan toch weer een beetje minder CO2 uitgeademd worden.

 4. Als het steeds die elektrische wagentjes zijn die in brand staan, dan denk ik dat het gewoon gevaarlijke autotjes zijn, ze worden veelvuldig gebruikt natuurlijk. Geef mij maar een benzine of diesel.

  • Ja, misschien wel een ontwerpfout waarbij het laden in de zomer tot oververhitting van de accu’s leidt. Maar het is handiger om de boeren de schuld te geven. Wat een triest land is het toch geworden. Alles is politiek geladen. Overigens er worden ook weer volop leugens verspreid zo is Picnic helemaal niet “created by the Bill & Melinda Gates foundation”. Nee ze hebben onlangs geïnvesteerd in dat bedrijf.
   V.w.b. Picnic: in Corona tijd heb ik het geprobeerd, nou er zitten veel haken en ogen aan deze supermarkt, het assortiment is zeer klein, verkopen geen kratten bier (passen niet in de autootjes), ik had grote moeite om de minimale € 35 bij elkaar te bestellen. Verder als het warm is buiten worden de koel en vriesproducten te warm afgeleverd omdat ze werken met koelelementen die gedurende de rit ontdooien, geen actieve koeling in de wagentjes. Nee, Picnic is niet wat het zou moeten zijn.

 5. Een brandje meer raakt de globalistische ondernemingen niet echt. Beter is dit soort bedrijven economisch te raken door gewoon niets meer te kopen. Een betere vorm van protest is globalistische ondernemingen zoals Ikea, mcDonalds, Aldi etc. economisch totaal te mijden.

 6. Jaaa ……
  Hoe lang nog dat geterroriseer ?

  Wie Winden zaait
  Kan stormen Oogsten

  Hopen dat een overvloedige Signaal Richting Terrorisme zal worden gestuurd
  Als nodig tot zijn Bankkroet toe

  Maar zo liefdevol mogelijk
  Met Kransjes en zo erbij gelegd
  Voor de vervolmaking
  Zonder Haat gevoelens

  Die … die maakt het te Bont
  Naai dicht zijn Kont

  “Eet” die maar Zelf
  Met dicht zijn “Reet”

  Valtom valtom
  Wie ? Wat ??

  Shell ??? Ooo
  Shellomm Shellommm
  Shaloomm

  Alle Brandstof Goedkoper en gewoon te verkrijgen
  Zonder ge-etter van milieu dit milieu dat

  Alle rijdbare auto’s mogen gewoon rijden
  Anders ook niet langer
  Laat staan Laat staan
  Raketten tripjes naar de Maan
  Ellon Alone Thank You

  Hell leee luyaaaaaa
  Haleluya
  Amien
  Amen
  Slaap zacht
  Met z’n allen steun deze goede Zaak

  Dank U

 7. Ja hier in roosendaal zit wel een harde kern wefhaters hoor. Ben er apetrots op. Die gaan er voor. Zonder pardon. Wacht maar tot de bboerenprotesten groter worden. Hier zijn ze niet bang om met stoeptegels te gooien naar ME , ze denken , die oproerkraaiers zijn de wijk uit. Het is rustig , we hebben gewonnen. Totdat de picnicc in de fik stond en ze maken als ik ze goed in schat hun werk nog wel een keer af. En nee heeft niks mee boeren te maken maar alles met the gates foundation. Nu staan er van die electrische kkutfietsen van Ggo. Worden hier regelmatig in brand gestoken en gemolesteerd. Roosendaal is waar de harde kern begint. Die hebben toen ook in rotterdam met die uit de hand gelopen demonstratie lopen ffucken vorig jaar. Yep hier gaan ze ervoor. Geen watjes hier te vinden.💪

 8. ´Beste foodwatcher,
  Supermarkten hebben van tijd tot tijd winacties waarbij klanten gratis producten kunnen krijgen. In deze economisch moeilijke tijden met torenhoge inflatie is het interessant om te zien dat momenteel Albert Heijn en Lidl via kraskaarten voedselproducten weggeven bij bestedingen van 15 euro (AH) of 25 euro (Lidl).

  Maar wat blijkt: het merendeel van de voedselproducten uit deze winacties bestaat uit zwaar bewerkte voedingsmiddelen vol suiker, zout en vet. Wie een kraskaart opent – van beide supermarktbedrijven – maakt 0% kans om verse groente of fruit onder het kraslaagje te vinden!

  We focussen – om deze nieuwsbrief niet te lang te maken – op de producten die je bij Albert Heijn kunt winnen. Ze komen merendeels van bekende grote internartionale voedselreuzen (die miljoenen en miljardenwinsten draaien): o.a. Arla, Coca-Cola, Mondelēz, en Starbucks.

  Zo zijn er bij Albert Heijn stevig gesuikerde koffiedrankjes van Starbucks (en ook D.E.) te winnen. Daarnaast repen en biscuits van Liga en Sultana die ook ware suikerbommen zijn. Hertog Citroentaart Meringue ijs en AH 4 kleuren ijsjes zitten ook boordevol suiker.

  Diverse kant-en-klare koffiedranken van Starbucks bevatten naast veel suiker ook veel verzadigd vet. Drink 1 bekertje van 220 milliliter en je hebt als volwassene al 20% van je maximaal dagelijks aanbevolen hoeveelheid aan verzadigd vet binnen. Eet je één portie van 100 gram Hertog ijs dan heb je zelfs al 27% van je dagelijks aanbevolen hoeveelheid verzadigd vet op.

  Zakjes Santa Maria Texmex kruidenmix waarmee je – als je dit alleen voor je jezelf zou gebruiken tijdens het koken – je voor 90% de maximaal aanbevolen hoeveelheid zout van 5 gram per dag al op hebt. Hier nog wel even de kanttekening dat er van de vijf te winnen mixzakjes ook twee varianten zonder toegevoegd zout en suiker te winnen zijn…

  En er zijn ook ‘zero’ frisdranken te krassen, en wat koffie en thee. Eerlijk is eerlijk…

  Open en eerlijk, dat is Albert Heijn ook (ahum!). We lezen immers op hun website wat het grootste supermarktbedrijf van Nederland drijft.

  “Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt in het oplossen van de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen met elkaar en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving.”

  Huh?! Ik vraag me echt hardop af op welke manier deze winactie dan bijdraagt aan het oplossen van ‘maatschappelijke problemen’. Ik denk daarbij dan aan welvaartsziektes die voor een groot deel worden veroorzaakt door ongezonde voeding. Dit soort acties verergeren de problemen eerder! Albert Heijn vervolgt op dezelfde webpagina:

  “We hebben de afgelopen jaren al veel mooie dingen gedaan op het gebied van Beter eten maar dat willen wij versnellen: omdat we allemaal steeds ouder worden. Als we fit willen blijven, kunnen we beter jong beginnen met een gezonde leefstijl.”

  Waarom stoppen ze dan naast onder meer eerdergenoemde suikerrijke AH 4 kleurenijsjes, Sultana Framboos ook nog Danone Danoontje tussendoortje Banaan en Aardbei (met toegevoegde suikers) speciaal gericht op kinderen tussen de producten? Verder is er heel veel snoep te winnen van Haribo, Klene, Fruitella en Mentos. Heeft dat te maken met hun missie om er voor iedereen te zijn?

  AH: “Onze missie: Samen Beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.”

  Hier geloven we dus helemaal niets van. Albert Heijn laat klanten krassen voor gratis producten die kunnen leiden tot diabetes en obesitas!

  Zoals gezegd, momenteel heeft Lidl ook een krasactie, daar zijn de gratis te winnen voedselproducten niet veel gezonder… Het is goed dat winstgevende supermarkten over de brug komen met gratis producten. Maar waarom geen gezonde producten die passen in de missie van het ‘Beter eten’ (Albert Heijn) en ‘De beste in groente en fruit’ (Lidl)? Waarom suiker, zout & vet blijven promoten? Hierdoor blijft de supermarkt de marionet van de marketing van grote voedselproducenten!´

  https://www.foodwatch.org/nl/current-nieuws/2020/supermarkten-of-supermachten/

  • De schijf van vijf is afkomstig van het Voedingscentrum, dat op z’n beurt volledig in de zak zit van de multinationals zoals o.a. Unilever en Nestlé. Zij maken ons ongezond en daardoor is ruim de helft van onze bevolking chronisch ziek en wacht … daar heeft big pharma wel een of meer pilletjes voor.
   Zie hier een ijzersterk verdienmodel in kaart gebracht.
   Ga over op een biologisch(-dynamisch) dieet. De cabal/ Deep State/ illuminati is allerminst blij met de groei van de vraag naar biologisch(dynamisch) voedsel wereldwijd. De regelmatige aanvallen op o.a. kokosolie vanuit de Mockingbird press/ msm komen rechtsstreeks uit de koker van onze machthebbers.
   Op 24/25.03.2014 vond in Den Haag de Nuclear Security Summit plaats en op de laatste dag mochten de regeringsleiders een vorkje meeprikken bij Lex & Max in het door Trix uitgewoonde Huis ten Bosch en het diner was 100% biologisch. Follow the elite.

  • Natuurlijk hebben ze dat wel. Meestal studenten. veel produkten in de bonus verslavend ziekmakend, vol met troep. High Fructose Corn Syrup bestaat inmiddels met heel veel namen. Wat er in al die kant en klaar maaltijden gaat laat zich ook raden. Monsanto destijds in hun kantine ook alleen biologische produkten.

 9. Hoe moet dat voedsel zonder suiker, zout en vet.
  Moeten we dan alleen eiwitten eten?
  Ik eet wat ik lekker vind, daar heeft mijn lichaam behoefte aan.

  En af en toe een ijsje van Hertog….. heerlijk.

   • Beste Mensen

    Helaas worden de Bedrijven alleen gegrondvest in het Buitenland

    De eigenaars bezitters zijn nog altijd een door Blank bezeten Witte Europeaan

    Heel spijtig om dit te moeten vermelden
    Wij Europeanen roeien via een omweg onszelf uit
    Door een paar door het Blanke bezetenen :
    Wolven Gierigaards Super Egoïsten
    Zijn dat op Super hoog niveau

    Herinnert U misschien het Amerikaanse Chemieconsern
    Waardoor miljoenen indiërs de dood in werden gejaagd in Bhopal uit 1984 ??

    Zo gaat het Altijd
    Beste mensen

    Vers van de pers live
    Zoals Nu dekmantel naam Oorlog tussen Rusland en Oekraïne

    Alles gepland in scene gezet

    Zo ook het weer en de manipulatie ervan
    Rivier de Rijn verwordt een sloot

    Daarom nogmaals echte Europeanen zijn Witte mensen
    Geen Blanken

    Blank symboliseert de DuivelGods & GodDuivels syndroom in opdracht van de Vader genaamd Satan of Shaytan
    Gespleten tong
    Zoet en Zuur
    List en Bedrog op de mensheid
    Via aanname bezeten Witte belichaming

    Misbruik makende van dat Witte kleuren Ras
    Meer niet
    Hoop dat hierdoor velen de ogen zullen openen

    Wij zijn mensen en niks meer
    Wij horen liefdevol tot alle Wezens te zijn en proberen zo liefdevol mogelijk tot Alles te handelen en te zijn

    In het Universum het Minimale aan schade aanrichtende te werk te gaan

    Op Alle gebieden
    Wat men maar kan denken bedenken
    En ook niet denken bedenken

    Nogmaals weest liefdevol tot Alles
    Dus ook tot de Haters welken onder ons bevonden
    Immers die zijn bezeten door iets verschrikkelijks

    Dank U

    • Monsanto / Bayer is ook gevestigd in Nederland.
     BASF is ook gevestigd in België.
     Shell is ook gevestigd in Nederland.
     Enz.

     De Clan van Destructie is grotendeels inteelt – met een leger aan volgers vanuit alle hoeken en gaten van de wereld d.w.z. is overal geïnstalleerd en actief.

     Met de Vader hebben zij niets van doen.
     Verre van zelfs.
     Of het moet die pauskop zijn die zich vader noemt.
     Dat dan weer wel.
     Babbel babbel – Babylonië.
     Babylonië – een overblijfsel van het Kwaad voor de Grote Overstroming.
     Destijds het water.
     Toekomstig met vuur.
     Eindtijd – Eindstrijd – Genadetijd.
     Laatste Echte Schapen op het droge krijgen.

  • Beste Mensen

   Alleen Sommige belichamingen mensen die nog in de lichamelijke groeiperiode zitten kunnen deze vergiften verwerken bij grotere hoeveelheden dan toe gestaan

   Het lever houd na een bepaalde moment gewoon op met optimale functionering
   Aangezien het lever die functie vervuld van vergiften neutraliseren

   Die mensen moeten dan lopen met Afwijkingen in het lichaam voor de rest van hun leven

   Of een echte Dokter bezoeken
   Dus geen personen met witte pakken met boekenwurmen kennis

   Zulke mensen zouden eventueel als wonder dokters kunnen worden betiteld
   Alhoewel die een vals gekozen benaming daarvoor is
   Immers iedereen met gezond verstand kan die dokter zijn

   Dank U

  • Al eerder probeerden ze de mensen in Europa uit te roeien door ze zout te onthouden. Wat ze ook nooit melden is dat Himalaya zout en Keltisch zout een hele andere werking in het lichaam hebben dan het NL keukenzout vaak met Jodium versterkt. Hersenen hebben suiker nodig. Maar Kristalsuiker is dodelijk en High Fructose Corn Syrup gaat direct naar de lever. Docu SUgar the bitter truth. Maar dat Honing een totaal andere werking heeft melden ze ook niet. Jaren moesten we aan de Zonnebloemolie, nu blijkt dat all die groenteolieen en nog meer Koolzaadolie heel slecht voor je zijn. Met Olijfolie wordt dan weer flink gefraudeerd, met honing trouwens ook.

 10. In de Fins-Russische oorlog, vonden de Finnen iets uit; een “molotov coctail” dat is benzine vermengd met teer.; brand veel langer en heter, en blijft ook op staal en beton branden.

 11. Die teststraat in Urk was ook hoopgevend en ’n duidelijk zinnig signaal…Maar daarna…níets meer ! Dít is dus al de derde keer, alleen deze laatste dus een beetje een flop helaas ! Van mij mag het een eindeloze rij worden met aan het eind misdadiger-kwakzalver-oplichter Gates c.s. vastgelijmd in een karretje er midenin !!

 12. Nu ik weet dat het Bill Gates is zal ik er niks gaan kopen en iedereen adviseren dat ook niet te doen. Nu krijgt hij geld van de verzekering..Gewoon boykotten, alles wat die kerel verkoopt, als het kan. Spaar je kruit.

 13. Ik heb me al enige tijd geleden afgemeld bij de Picnic, nadat Bill Gates erin ging investeren. Ongetwijfeld heeft hij invloed op welke produkten op hun site aangeboden worden. En met die elektrische karretjes is iets vreemd. Mijn Eurasier hond, nog jachtinstinct, wordt er gek van zodra ze ze hoort. Wat doen ze dus met ons gehoor, ook al horen wij niet wat mijn hond hoort, idem voor al die UMTS masten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in